Αν είναι δυνατόν.. Οχι μονο δεν την ζητήσαμε, αλλά ούτε καν την ζητήσαμε.Μημπως ....
δεν σας αρέσουν τα ποιηματάκια μου και προτιμάτε καμία γυμνή φωτο ?
Για ποιούς μας πέρασες .. Για τίποτα λιγούρια....
Αν είναι δυνατόν.. Οχι μονο δεν την ζητήσαμε, αλλά ούτε καν την ζητήσαμε.Μημπως ....
Θέλω μια ποιητική γυμνη!Μημπως ....
Ετοιμο το παστιτσιο....να το σερβιρω;;Νταξει έναν καφέ της ζήτησε!
Δηλαδή αν της είχε πει να του φτιάξει παστίτσιο ποια θα ήταν η απάντηση της άραγε??
Άστο μην κουράζεσαι θα το πάρω με το ταψί μαζί να στο πλύνω κιόλαςΕτοιμο το παστιτσιο....να το σερβιρω;;
Καλησπέρα γλυκειά μου εμένα προσωπικά μουσική αρέσεις είτε στέλνεις ποιήματα είτε φωτογραφίες σου το ίδιο κάνει αφού είναι από εσέναΜημπως ....
Πάει , τον χάσαμε... Έφαγε το παστίτσιο, έσκασε και εξαφανίστηκε...Άστο μην κουράζεσαι θα το πάρω με το ταψί μαζί να στο πλύνω κιόλας
Α ρε Μήτσο φαντάσου να ανέβει και η θερμοκρασία...Πάει , τον χάσαμε... Έφαγε το παστίτσιο, έσκασε και εξαφανίστηκε...
Α ρε δάσκαλε. Το έφαγες το παλικάρι. Μήπως προσπαθείς να μικρύνεις τον κύκλο της μαθήτριας??
ολα είναι μια χαρά , με οποιαδήποτε θερμοκρασία. Γερή κράση που λένε....Α ρε Μήτσο φαντάσου να ανέβει και η θερμοκρασία...
Την αγάπη σου να έχω και τίποτα άλλο δεν θέλω......ολα είναι μια χαρά , με οποιαδήποτε θερμοκρασία. Γερή κράση που λένε....
Μην ανησυχείς.
Το παστίτσιο καλό ήταν??
Εσύ νάσαι καλά και μην ανησυχείς, και ας λες οτι λες . Σε αγαπάμε
Με τιμά και με ευχαριστεί αυτό αλλά υπερβάλεις λίγο. Δηλαδή την maserati της νουνάς δεν την θέλεις. Εκτός αν την ξέγραψες μαζί με τις σοκολάτεςΤην αγάπη σου να έχω και τίποτα άλλο δεν θέλω......
Κρίμα γιατί δεν υπάρχει τίποτα κενό για ηλεκτροσόκ στο επόμενο τετραμηνο..... εύχομαι να ξεκαλοκαιριαζειςΜε τιμά και με ευχαριστεί αυτό αλλά υπερβάλεις λίγο. Δηλαδή την maserati της νουνάς δεν την θέλεις. Εκτός αν την ξέγραψες μαζί με τις σοκολάτες
Αχχχ !Ετοιμο το παστιτσιο....να το σερβιρω;;
Άμα πέρασες και σαρωσες λογικό είναιΑχχχ !
Το αγαπημένο μου φαγητό!
Αλλά πάλι πήρα 2 κιλά δεν ξέρω μάλλον θα φταίει ο ζαχαροπλάστης
ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩ!!!!Αχχχ !
Το αγαπημένο μου φαγητό!
Αλλά πάλι πήρα 2 κιλά δεν ξέρω μάλλον θα φταίει ο ζαχαροπλάστης
Κατά λάθος τα έφαγα τα γλυκά νόμιζα ότι ήταν φρούταΆμα πέρασες και σαρωσες λογικό είναι
Οπως αγαπάς φίλτατε.....Κρίμα γιατί δεν υπάρχει τίποτα κενό για ηλεκτροσόκ στο επόμενο τετραμηνο..... εύχομαι να ξεκαλοκαιριαζεις
Ζητησε κανεις φρουτακια;Κατά λάθος τα έφαγα τα γλυκά νόμιζα ότι ήταν φρούτα