FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.264
- Πόντοι
- 1.336
Απ' οτι ξερω η Πηνελοπη δεν εκανε τιποτα περιμενωντας τον ΟδυσσεαΕγώ τώρα τι να γλυψω ??
Απ' οτι ξερω η Πηνελοπη δεν εκανε τιποτα περιμενωντας τον ΟδυσσεαΕγώ τώρα τι να γλυψω ??
Αν περιμένω τον Οδυσσέα νηστικη θα μείνω!!Απ' οτι ξερω η Πηνελοπη δεν εκανε τιποτα περιμενωντας τον Οδυσσεα
Αχχχχ!!Για να εχεις μια εικονα τι σε περιμενει
Δε σου φταιω εγω. Εσυ μας εκανες ρομαντικουςΑν περιμένω τον Οδυσσέα νηστικη θα μείνω!!
Μπροστα σου ειναι τοσο καιρο αλλα εσυ εχεις ματια μονο για αλλους.....που ταζουν γαμους παντου.Αχχχχ!!
Πες μου γιατί με βασανίζεις??
Πάντα ήθελα έναν άντρα να μου φτιάχνει πρωινό!!
χαχαχαχα @Ελενα110 σε "ταπωσε"Μπροστα σου ειναι τοσο καιρο αλλα εσυ εχεις ματια μονο για αλλους.....που ταζουν γαμους παντου.
Αααα!!Μπροστα σου ειναι τοσο καιρο αλλα εσυ εχεις ματια μονο για αλλους.....που ταζουν γαμους παντου.
Κοιτα εγω δεν δινω υποσχεσεις αλλα κατακτω την καρδια της γυναικας που ποθω.......Αααα!!
Δεν το έμαθες??
Χωρίσαμε με το παιδί αυτό τελικά είμασταν διαφορετικοί χαρακτήρες!
Οπότε δέχομαι προτάσεις γάμου!!
Εσύ αγάπη μου είσαι αστέρι!Κοιτα εγω δεν δινω υποσχεσεις αλλα κατακτω την καρδια της γυναικας που ποθω.......
Εγω οτι λεω το εννοω .Να αρχισουμε πρωτα απο κατι πιο ελαφρυ Προταση για εξοδο για προφιτερολ ????Αααα!!
Δεν το έμαθες??
Χωρίσαμε με το παιδί αυτό τελικά είμασταν διαφορετικοί χαρακτήρες!
Οπότε δέχομαι προτάσεις γάμου!!
Ναιιιιιιιιιι!Εγω οτι λεω το εννοω .Να αρχισουμε πρωτα απο κατι πιο ελαφρυ Προταση για εξοδο για προφιτερολ ????
Διαβατηριο παρε μονο γιατι θα ειναι εκτος ΕλλαδοςΝαιιιιιιιιιι!
Προλαβαίνω να ετοιμαστώ η να έρθω με τις πυζαμουλες μου ??
Εσύ αγάπη μου είσαι αστέρι!
Καλησπερα !!Καλησπέρα Έλενα. Πότε θα μας ξαναέρθεις Αθήνα; Την τελευταία φορά δεν βρεθήκαμε στο παραπέντε αν θυμάσαι...Περιμένω...
Λογικο ειναι για διμετρη γυναικαρα οπως ειναι το κοριτσι μου.χαχαχαχα @Ελενα110 σε "ταπωσε"
Δεν νομίζω να το χρειάζομαι μόλις πω ότι είμαι η Έλενα 110 θα ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες!!Διαβατηριο παρε μονο γιατι θα ειναι εκτος Ελλαδος
Και φιλη με τον κο πολυζωη.....μην το ξεχνας αυτο.Δεν νομίζω να το χρειάζομαι μόλις πω ότι είμαι η Έλενα 110 θα ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες!!
Θα κοιμάται τώρα το χρυσό μου !Και φιλη με τον κο πολυζωη.....μην το ξεχνας αυτο.