FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.264
- Πόντοι
- 1.336
μαγκες και κουκλες, ωραιο διαδυκτιακο παρτυ. Την καληνυχτα μου
Καλό βράδυ αγαπητέ κύριε!μαγκες και κουκλες, ωραιο διαδυκτιακο παρτυ. Την καληνυχτα μου
Καληνυχτα. Θα συνεχισω εγω να κραταω παρεα στο κοριτσακι μεχρι να την παρει ο υπνος.μαγκες και κουκλες, ωραιο διαδυκτιακο παρτυ. Την καληνυχτα μου
Και τωρα οι 2 μας καρδια μου. Ντυσου φυγαμε για ποτακι και ξενυχτη τρελο.....Καλό βράδυ αγαπητέ κύριε!
Εσύ είσαι το όνειρο κάθε γυναίκας!!Καληνυχτα. Θα συνεχισω εγω να κραταω παρεα στο κοριτσακι μεχρι να την παρει ο υπνος.
Να ντυθώ η να γδυθω???Και τωρα οι 2 μας καρδια μου. Ντυσου φυγαμε για ποτακι και ξενυχτη τρελο.....
Nothorny λέγομαι...Καληνυχτα. Θα συνεχισω εγω να κραταω παρεα στο κοριτσακι μεχρι να την παρει ο υπνος.
Εσυ εισαι οτι μπορει να ονειρευτει ενας αντρας να εχει διπλα του για μια ζωη.Εσύ είσαι το όνειρο κάθε γυναίκας!!
Vielen Dank
Ντυσου πρωτα και μετα θα σε γδυσω εγω αργα και βασανιστηκα. Βημα....βημα....ρουχο....ρουχο....μεχρι να αποκαλυψω την κορμαρα σου.Να ντυθώ η να γδυθω???
Nothorny λέγομαι...
Τωρα θα βγω...Δεν σε είχα βάλει για ύπνο??
Βγες εσύ να μπω εγώ!Τωρα θα βγω...
Ξυπνησε απο την υγρασια στο υπογειο που τον εχεις κλεισει.Δεν σε είχα βάλει για ύπνο??
Μπορεί να τον ξυπνησαν τα ποντίκια !!Ξυπνησε απο την υγρασια στο υπογειο που τον εχεις κλεισει.
Καλημέρα Έλενα μου!Καλημέρα σε εκείνους που μας αγαπούν όπως είμαστε...
Σε εκείνους που απλώνουν πάλι το χέρι τους.....
Σε εκείνους που είναι πάντα εκεί χωρίς δικαιολογίες και γιατί.....
Καλημέρα αδυναμία μου !!Καλημέρα Έλενα μου!