pablo stamos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 4.769
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα Έλενα, καλή Κυριακή σε όλους. Καλά να περάσετε ότι κι αν κάνετε σε αυτή την υπέροχη μέρα
Καλημερούδια !!Καλημέρα Έλενα, καλή Κυριακή σε όλους. Καλά να περάσετε ότι κι αν κάνετε σε αυτή την υπέροχη μέρα
Να έχεις μια όμορφη δεσποινίςΚαλημέρα σε εκείνους που μας αγαπούν όπως είμαστε...
Σε εκείνους που απλώνουν πάλι το χέρι τους.....
Σε εκείνους που είναι πάντα εκεί χωρίς δικαιολογίες και γιατί.....
Φύγαμε,περνάω να σε πάρω με το ξεσκεπαστο!!!Καλημέρα αδυναμία μου !!
Όμορφη μέρα πάμε για καφέ??
Καλημέρα (μεσημέρι βεβαια είναι τώρα) κούκλα.Καλημέρα σε εκείνους που μας αγαπούν όπως είμαστε...
Σε εκείνους που απλώνουν πάλι το χέρι τους.....
Σε εκείνους που είναι πάντα εκεί χωρίς δικαιολογίες και γιατί.....
Καλησπερα γλυκέ μου Μήτσο να είσαι καλά και προσοχή στην οδήγηση ..ως οδηγός χρόνια και εγώ ξερω πως όταν ταξιδεύουμε πρέπει να είμαστε ξεκούραστοι και συγκεντρωμενοι....Καλημέρα (μεσημέρι βεβαια είναι τώρα) κούκλα.
Σήμερα , δεν θα μιλήσουμε άλλο γιατί θα είμαι στους δρόμους για κάτι υποχρεώσεις. (μου έδωσες εντολή να ειδοποιώ οταν θα απέχω για αρκετ΄΄η ω΄ρα).
Καλό ταξείδι επιστροφής στην Αθη΄να (είπες οτι Δευτέρα έρχεσαι) και καλά να είσαι
Καλή όρεξη αγαπημένε μου δάσκαλε!!Επειδη ο ερωτας περναει απο το στομαχι για μεσημεριανο σου εχω μπιφτεκια με brioche.....πατατες τηγανιτες.....και μπροκολο.
Για γλυκο θα φας εμενσ....
Καλησπερα !!Καλησπερα στην κυρια Ελενα.
Να φας εμενα δεν παχαινω εγω....ειμαι χαμηλων θερμιδων.Καλή όρεξη αγαπημένε μου δάσκαλε!!
Πριν λίγο έφαγα και εγώ μπριζολάκια με λάχανα!!
Γλυκάκι δεν έφαγα!!
Πόσο θα αντισταθω ακόμα δεν ξέρω!!!
Έχεις και κορμαρα !!Να φας εμενα δεν παχαινω εγω....ειμαι χαμηλων θερμιδων.
Ευχαριστω πολυ κορμι θανατηφορο που εισαι και εσυ.Έχεις και κορμαρα !!
Ο Μήτσος μιλάει πολύΜα στην Βενετία γεννήθηκα!
Που το ήξερες??
Δώσε ώρα και ημέρα μην ταλαιπωρούνται τα παιδιά από το ανηλίκων... Αμαρτία είναιΕσενα για να σε ξεχασω πρεπει να παθω Αλτσχαιμερ. Εισαι παντα στο μυαλο μου και οχι μονο.
Ετοιμαζομαι για το επομενο ιδιαιτερο μας.
Το κοριτσι δεν θα καταθεσει ποτε εναντιον μουΔώσε ώρα και ημέρα μην ταλαιπωρούνται τα παιδιά από το ανηλίκων... Αμαρτία είναι
Φτάνει η κατάθεση η δική μουΤο κοριτσι δεν θα καταθεσει ποτε εναντιον μου
Θα αναθεσω την υπιθεση μου στον @billgun και ουτε dna για ταυτοποιηση δεν θα βρουν.....τι κριμα....Φτάνει η κατάθεση η δική μου