FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.264
- Πόντοι
- 1.336
Πολυ ρομαντικο αυτο. Κανεις πολυ παρεα με την @Ελενα110Δεν εχει σημασια... απλά για εμένα θα ήταν σούπερ, δεν πειράζει, άλλη μέρα..
Πολυ ρομαντικο αυτο. Κανεις πολυ παρεα με την @Ελενα110Δεν εχει σημασια... απλά για εμένα θα ήταν σούπερ, δεν πειράζει, άλλη μέρα..
Μαλλον εννοεις οτι σαν παιδακι που εισαι ακομη σου αρεσει να κοιμασαι με αρκουδακια.Πάντα και κοιμαμε με πολλά κουκλάκια!!
Μάλλον παιδικό απωθημένο!!
Τελος τα παιδικα απωθημενα Τωρα ζωντανος αρκουδοςΠάντα και κοιμαμε με πολλά κουκλάκια!!
Μάλλον παιδικό απωθημένο!!
Μην ανησυχείς. Οταν είναι θα στο πω.Μήτσο μου που εξαφανίζεσαι την μέρα??
Μήπως με απατας??
Ναι η αρκουδίτσα!!Μαλλον εννοεις οτι σαν παιδακι που εισαι ακομη σου αρεσει να κοιμασαι με αρκουδακια.
Έχω πολλά παράπονα όταν φλερτάρετε... και με άλλες κοπελίτσες!!Μην ανησυχείς. Οταν είναι θα στο πω.
Το μεσημέρι μιλάγαμε .Μην έχεις παράπονα...
Οχι ακομα , δεν τον εχεις στρωσει καλα Αφου "σκεφτηκε!!!" σημερα να βγει , ενα χρονο πισωΑφού θα παντρευτούμαι
Ναι η αρκουδιτσα που της αρεσει η αγκαλιτσα....Ναι η αρκουδίτσα!!
Και εγώ, σου έχω ζητήσει κάτι και είπες όχι....... Το θυμάσαι???Έχω πολλά παράπονα όταν φλερτάρετε... και με άλλες κοπελίτσες!!
Σε ερωτεύτηκα τώρα!!Η ζωή μου είναι έτσι.. θες το πιστεύεις, θες οχι .. αληθεια είναι... άλλο το φαινεσθαι.. και άλλο το γίγνεσθαι..
Παλι με ερωτεύτηκες??Σε ερωτεύτηκα τώρα!!
Πάρε ένα λουλουδακι
Οντως , η @Ελενα110 , εχει εναν τροπο να βγαζει γλυκα απο την ψυχη σουΗ ζωή μου είναι έτσι.. θες το πιστεύεις, θες οχι .. αληθεια είναι... άλλο το φαινεσθαι.. και άλλο το γίγνεσθαι..
Κατσε να βαλω ποπκορν. Ποιος αλλος θελει;;;Πες οτι θέλεις δεν μας ακούει κανείς!!
Συγνώμη δεν το θυμάμαι!!Και εγώ, σου έχω ζητήσει κάτι και είπες όχι....... Το θυμάσαι???
Ενταξει βρε συ καποια πραγματα ειναι πιο σοβαρα, δεν ξερω, βασικα με εβγαλες απο μια πλανηΠες οτι θέλεις δεν μας ακούει κανείς!!
Προφανώς, μόνο απο το τηλέφωνο....Συγνώμη δεν το θυμάμαι!!
Θελωωωωωωω!!Κατσε να βαλω ποπκορν. Ποιος αλλος θελει;;;