nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.993
- Πόντοι
- 5.784
1 φορά στις 15 την αφήνω, ναι.Εχω την εντυπωση οτι εχτες ειχε βγει
1 φορά στις 15 την αφήνω, ναι.Εχω την εντυπωση οτι εχτες ειχε βγει
Και δεν ειπε και τιποτα1 φορά στις 15 την αφήνω, ναι.
Έχεις δίκιο ναι. Έχω αρχίσει να κλαίω ήδη. Κατέρρευσε η γη κάτω από τα πόδια μου.Και δεν ειπε και τιποτα
Και τωρα μιλαει με 5 στο viber
Μαλλον στραφι πηγαν τα μονοπετρα
Μπα δε μιλαει στο viber.Μαλλον εχει βγει και σημερα. Party animalΈχεις δίκιο ναι. Έχω αρχίσει να κλαίω ήδη. Κατέρρευσε η γη κάτω από τα πόδια μου.
Εγω αστο... είχα κανονίσει κάτι σουπερ για σήμερα αλλά ακυρώθηκε... και δεν νομίζω να βγω...Μπα δε μιλαει στο viber.Μαλλον εχει βγει και σημερα. Party animal
Εγω εκανα τη μαλακια και βγηκα χθες, γιατι δε μπορουσα αλλιως και σημερα τα χω παιξει
Εσυ , λευτερο πουλι και καθεσε μεσα ?
Κι όμως δεν έχω βγει !Μπα δε μιλαει στο viber.Μαλλον εχει βγει και σημερα. Party animal
Εγω εκανα τη μαλακια και βγηκα χθες, γιατι δε μπορουσα αλλιως και σημερα τα χω παιξει
Εσυ , λευτερο πουλι και καθεσε μεσα ?
Τι? φλιπερακι με φίλους?Εγω αστο... είχα κανονίσει κάτι σουπερ για σήμερα αλλά ακυρώθηκε... και δεν νομίζω να βγω...
Κι όμως δεν έχω βγει !
Στο κρεβατάκι μου χουχουλιαζω !
Εσυ απο τετοια ωρα δεν κοιμασαι , σαν κι εμενα. Το 'χουν οι εγκεφαλικοι ανθρωποι αυτο το κουσουριΚι όμως δεν έχω βγει !
Στο κρεβατάκι μου χουχουλιαζω !
Ε πες ντε , να σκασουν οι οχτροι μας !!Εγω αστο... είχα κανονίσει κάτι σουπερ για σήμερα αλλά ακυρώθηκε... και δεν νομίζω να βγω...
Δεν εχει σημασια... απλά για εμένα θα ήταν σούπερ, δεν πειράζει, άλλη μέρα..Ε πες ντε , να σκασουν οι οχτροι μας !!
@nothorny ο φιλος σου σε εδωσεΤι? φλιπερακι με φίλους?
Καλά αυτό το σημερινό ,δεν το έχω ξαναδεί.. Κοντρίτσες ποιός θα κοιμηθεί πρώτος....Εσυ απο τετοια ωρα δεν κοιμασαι , σαν κι εμενα. Το 'χουν οι εγκεφαλικοι ανθρωποι αυτο το κουσουρι
Ερχομαι κολυμπωντας
Τι βι βλέπω και παίζω στο βαιμπερ....χαχαχαχαχαΕσυ απο τετοια ωρα δεν κοιμασαι , σαν κι εμενα. Το 'χουν οι εγκεφαλικοι ανθρωποι αυτο το κουσουρι
Ερχομαι κολυμπωντας
Καλώς τον φίλο μου τον Μήτσο! Όλα καλά?Καλά αυτό το σημερινό ,δεν το έχω ξαναδεί.. Κοντρίτσες ποιός θα κοιμηθεί πρώτος....
Και νομίζετε οτι θα κοιμηθεί η 110. Αυτή θα μας κοιμίσει όλους και μετά θα αποσυρθεί....
Μπααααα@nothorny ο φιλος σου σε εδωσε
¨ολα καλά και ωραια...Καλώς τον φίλο μου τον Μήτσο! Όλα καλά?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπααααα
Σιγουρα διαβαζεις και ταυτοχροναΤι βι βλέπω και παίζω στο βαιμπερ....χαχαχαχαχα
Δεν θα κοιμηθώ από τώρα!!
Μήτσο μου που εξαφανίζεσαι την μέρα??Καλά αυτό το σημερινό ,δεν το έχω ξαναδεί.. Κοντρίτσες ποιός θα κοιμηθεί πρώτος....
Και νομίζετε οτι θα κοιμηθεί η 110. Αυτή θα μας κοιμίσει όλους και μετά θα αποσυρθεί....
Φορας και τη πυτζαμα με τα αρκουδακια ???Τι βι βλέπω και παίζω στο βαιμπερ....χαχαχαχαχα
Δεν θα κοιμηθώ από τώρα!!
Πάντα και κοιμαμε με πολλά κουκλάκια!!Φορας και τη πυτζαμα με τα αρκουδακια ???