πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.289
- Πόντοι
- 12.056
Καλημέρα μεγάλη μου αγάπη!
Με εσένα πάω παντού ακόμα και στο Jumbo ...
Καλημέρα μεγάλη μου αγάπη!
Με εσένα πάω παντού ακόμα και στο Jumbo ...
Πολύ ωραίο τραγούδι
αν και παλι μας απειλεις ασε που το ξεραμε το ποτε ερχεσαι(μητσος) να σου βαλω αλλο ενα τραγουδακιΠολύ ωραίο τραγούδι
Αφιέρωση δεν βλέπω!!
Υ..Γ...ποια έρχεται την Δευτέρα στην Αθήνα???
Κοιμήθηκα με πονηρά ονειρα!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ομορφε !
Κοιμήθηκες με γλυκά όνειρα??
ρε λαμογιο ολο καλημερα καλησπερα εισαι ενα φορτηγακι κατσικουλες και ρυζογαλα δεν εφερες τι στο διαολο απο το ιδιο σχολειο σας περναει ολους η 110 γιουφτοι ε γιουφτοιΚαλημέρα σε όλους και καλό σκ..
Είμαι λίγο στη γύρα τελευταία εντός και εκτός χώρας και χάνω επεισόδια, το ξέρωρε λαμογιο ολο καλημερα καλησπερα εισαι ενα φορτηγακι κατσικουλες και ρυζογαλα δεν εφερες τι στο διαολο απο το ιδιο σχολειο σας περναει ολους η 110 γιουφτοι ε γιουφτοι
βιομηχανε στηνεις κανα ριχταδικο να βγαλουμε τιποτα ψιλαΕίμαι λίγο στη γύρα τελευταία εντός και εκτός χώρας και χάνω επεισόδια, το ξέρω
Να ξέρετε ότι σας σκέφτομαι ρε μπαγάσηδες και μπαγασούλα όμως.. κι ας μην έχω φέρει ρυζόγαλα και κρέμες
Απλά την προσέχω και δεν την περιορίζω ούτε την καθοδηγώ.Ο φίλος μου ο Μήτσος το προσέχει το κορίτσι και επειδή είμαι κύριος την αφήνει να είναι μαζί μου!
Ψήνεσαι ??βιομηχανε στηνεις κανα ριχταδικο να βγαλουμε τιποτα ψιλα
εννοειτε γιατι η νουνα οχι σοκολατα ουτε σοκολατακι δεν μου δινει ο σπαγγοςΨήνεσαι ??
Έφυγα, πάω για μεζέδες και βλέπουμε... Τα λέμε, καλή συνέχεια σε όλους και στην Έλενα
φιλε μητσο μην μου πεις οτι σε εψησε να κανεις τον bodygardΑπλά την προσέχω και δεν την περιορίζω ούτε την καθοδηγώ.
Όπου θέλει και με όποιον θέλει μπορεί να πάει....
Όταν ζητήσει βοήθεια θα συνδράμω
Μπα ο μητσος ψήνεται μόνος του!φιλε μητσο μην μου πεις οτι σε εψησε να κανεις τον bodygard
Δεν θυμάσαι καλά ..φιλε μητσο μην μου πεις οτι σε εψησε να κανεις τον bodygard
δεν κανω για τετοιες δουλειες εγω ειμαι καλο αγορι απλος πριν καποια χρονια μιας κυριας εδω μεσα που γνωρισα την σχεση της - οδηγος της πινοντας καφε σηκωνεται επανω και αφου πηρε τις γνωστες ποζες μου λεει κανω και για σωματοφυλακας ε περιτο να σου πω μεχρι να πιουμε τον καφε μας ο τυπος την εβγαλε στην τουαλετα τον ειχε πιασει κοψιμοΔεν θυμάσαι καλά ..
Εγώ έχω προσφερθεί να είμαι οδηγός στον γάμο και οχι κομπάρος...
Bodyguard οχι. Απλά αν θελήσει κάποια στιγμή κάποια βοήθεια, θα σε πάρω να πάμε μαζί...
Αμα χρειασθεί για την 110 θα έρθεις...δεν κανω για τετοιες δουλειες εγω ειμαι καλο αγορι απλος πριν καποια χρονια μιας κυριας εδω μεσα που γνωρισα την σχεση της - οδηγος της πινοντας καφε σηκωνεται επανω και αφου πηρε τις γνωστες ποζες μου λεει κανω και για σωματοφυλακας ε περιτο να σου πω μεχρι να πιουμε τον καφε μας ο τυπος την εβγαλε στην τουαλετα τον ειχε πιασει κοψιμο
θα μοιρασουμε σοκολατεςΑμα χρειασθεί για την 110 θα έρθεις...
Για το άμα μιλάμε...
Γιατί οχι... Θα γίνει τζερτζελο και θα σωθεί..θα μοιρασουμε σοκολατες
Τι μουναρα εισαι εσυ