billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.531
- Πόντοι
- 5.956
Καλό βράδυ,καλή ξεκούραση!
Καλό βράδυ,καλή ξεκούραση!
Viber οχι, μόνο instaΈχω και Viber πάμε μία βόλτα??
Καλημέρα καλλιτέχνιδα της ζωής!Το να περνάς όμορφες και άσχημες στιγμές είναι μέρος της ζωής...
Το να αντιδράς με χαμόγελο σε όλες είναι η τέχνη της ζωής....
Καλημέρα!!
Το να περνάς όμορφες και άσχημες στιγμές είναι μέρος της ζωής...
Καλημέρα!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ομορφε !Καλημέρα καλλιτέχνιδα της ζωής!
Γειά σας κύριε πολυζωη με τα ωραία τραγούδια!!
μισο μου εχει μεινει περρισευμα απο αυτες που μου εφερες τα χριστουγεναΓειά σας κύριε πολυζωη με τα ωραία τραγούδια!!
Η σοκολατα μου που είναι ??
Θα σου φέρω το Πάσχα!!μισο μου εχει μεινει περρισευμα απο αυτες που μου εφερες τα χριστουγενα
δεν ξεκλειδωνεις τον κακομοιρη τον γαμπρουλη απο το υπογειο 10.00 πηγε η ωρα μπορει να θελει να κανει τσισαΘα σου φέρω το Πάσχα!!
Εμενα γυμνή τυλιγμένη σε συσκευασία δώρου!!
Ωχχχχχ!!δεν ξεκλειδωνεις τον κακομοιρη τον γαμπρουλη απο το υπογειο 10.00 πηγε η ωρα μπορει να θελει να κανει τσισα
Το Πασχα θα παμε στου Μουστακα για Λαμπαδα και Παιχνιδια; Καλημερα.....Θα σου φέρω το Πάσχα!!
Εμενα γυμνή τυλιγμένη σε συσκευασία δώρου!!
αφου στην γκαρνταρομπα σου δεν εχεις βρακιαΩχχχχχ!!
Τον ξέχασα αυτόν πάω να τον ξεκλειδώσω φορώντας μόνο το βρακι μου θα του κάνω έκπληξη!!
Καλημέρα γυναικάρα μου! Έχω ετοιμάσει πρωινό στο υπόγειο! Καλημέρα και στους κυρίους!Το να περνάς όμορφες και άσχημες στιγμές είναι μέρος της ζωής...
Καλημέρα!!
se ελυσε επιτελουςΚαλημέρα γυναικάρα μου! Έχω ετοιμάσει πρωινό στο υπόγειο! Καλημέρα και στους κυρίους!
Κλειδωμένο με έχει, οχι δεμένο.. μόνο στο σεξ με δένει!se ελυσε επιτελους
εγω ξερω απο εγκυρη πηγη(μητσος) οτι σε εχει απο αποστασηΚλειδωμένο με έχει, οχι δεμένο.. μόνο στο σεξ με δένει!
Ο φίλος μου ο Μήτσος το προσέχει το κορίτσι και επειδή είμαι κύριος την αφήνει να είναι μαζί μου!εγω ξερω απο εγκυρη πηγη(μητσος) οτι σε εχει απο αποσταση
Ο φίλος μου ο Μήτσος το προσέχει το κορίτσι και επειδή είμαι κύριος την αφήνει να είναι μαζί μου!
Καλημέρα μεγάλη μου αγάπη!Το Πασχα θα παμε στου Μουστακα για Λαμπαδα και Παιχνιδια; Καλημερα.....