nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.993
- Πόντοι
- 5.784
Ξέρω να δουλευω την γλώσσα μου...εσυ εχεις αλλες χαρες λες ωραια παραμυθια στις κοπελες της νανουριζεις
Ξέρω να δουλευω την γλώσσα μου...εσυ εχεις αλλες χαρες λες ωραια παραμυθια στις κοπελες της νανουριζεις
μπαγασακοΞέρω να δουλευω την γλώσσα μου...
Την γλώσσα σου την θελωωωωω...Ξέρω να δουλευω την γλώσσα μου...
Ναι πήγαινε κάνε τις δουλίτσες σου και στις 11 που θα κοιμηθούν οι πρωινοί ραντεβού στο νήμα μου !!@Ελενα110 , εμεις αφηνουμε τα αγορια τωρα , και κραταμε δυναμεις για το βραδυ ??
Ξέρω να δουλευω την γλώσσα μου...
Την γλώσσα σου την θελωωωωω...
ΚινεζοφατσεςΤι λες ρε αρχοντα , Καμπαροφσκ, Βλαδιβοστοκ , εξωτικα πλασματα
Ντροπή, πότε κατρακύλησε εκεί από τους 20!εσυ τα ξερεις καλυτερα δεν υπαρχει μελος κατω τον 18 και δεν μιλαω για ηλικια
Μόνο την γλώσσα???Ξέρω να δουλευω την γλώσσα μου...
Μήτσο 0ερασες καλά εχθες με τα κορίτσια που σου έστειλα?Μόνο την γλώσσα???
Λίγο έλειψα και ξεφύγατε
Πάλι τα κοπάνησες και τα μπλέκεις.....Αλλού τα έστειλες και νομίζεις οτι μου ήρθαν...Μήτσο 0ερασες καλά εχθες με τα κορίτσια που σου έστειλα?
3 σου έστειλα, εσυ πλήρωσες ρε... δεν είπα ότι τις πλήρωσα εγώ... αν ανατρέξεις στα χθεσινά θα το δεις...Πάλι τα κοπάνησες και τα μπλέκεις.....Αλλού τα έστειλες και νομίζεις οτι μου ήρθαν...
Αλήθεια για να δούμε και πόσο χουβαρντας είσαι, πόσες έστειλες???
Κάτι μπλέκεις ή κάτι δεν θυμάμαι....3 σου έστειλα, εσυ πλήρωσες ρε... δεν είπα ότι της πλήρωσα εγώ... αν ανατρέξεις στα χθεσινά θα το δεις...
Άστο, βαριέμαι...Κάτι μπλέκεις ή κάτι δεν θυμάμαι....
Για βόηθα λίγο.... Τι να δω΄??
Καλώς, καλά να περνάς....Άστο, βαριέμαι...
Μήτσο που είσαι ρε παιδάκι μου ??Κάτι μπλέκεις ή κάτι δεν θυμάμαι....
Για βόηθα λίγο.... Τι να δω΄??
Τέτοιου είδους ενημερώσεις είναι prive και έχεις τα Pm Κλειστά... Τι να σε κάνω???Μήτσο που είσαι ρε παιδάκι μου ??
Να μην επαναληφθεί αυτό όταν λειπεις να ενημερώνεις σε παρακαλώ!!
Έχω και Viber πάμε μία βόλτα??Τέτοιου είδους ενημερώσεις είναι prive και έχεις τα Pm Κλειστά... Τι να σε κάνω???