πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.291
- Πόντοι
- 12.056
εδω το βιντεοκλιπ ειναι φουλ σε γαμπρουςΑφου είπα Μέχρι Ρουμανία...τόσο Ανατολικά εννοώ.. άρα η Βουλγαρία είναι μέσα...
εδω το βιντεοκλιπ ειναι φουλ σε γαμπρουςΑφου είπα Μέχρι Ρουμανία...τόσο Ανατολικά εννοώ.. άρα η Βουλγαρία είναι μέσα...
Τι μωρό ήταν αυτή ρε συ στα νιάτα της....εδω το βιντεοκλιπ ειναι φουλ σε γαμπρους
Όλες μέσα είναι !!Αφου είπα Μέχρι Ρουμανία...τόσο Ανατολικά εννοώ.. άρα η Βουλγαρία είναι μέσα...
Εσυ εισαι μέσα στην καρδιά μου!Όλες μέσα είναι !!
Εμένα με έχεις αφήσει στην απέξω!
Πρέπει να πάρω δραστικά μέτρα!
ετσι νουνα στο σκυλοσπιτο το βραδυΌλες μέσα είναι !!
ρε μπαγασα εισαι πολυ παραμυθαςΕσυ εισαι μέσα στην καρδιά μου!
Στην καρδιας σου είναι πολλές!Εσυ εισαι μέσα στην καρδιά μου!
Φίλε πιάνει όμως, να με παρακολουθείς να μαθαίνεις! Πιάσε μια μπύρα να στα πω!ρε μπαγασα εισαι πολυ παραμυθας
Αφου μου το έχεις πάρει αυτό!!Στην καρδιας σου είναι πολλές!
Θα προτιμούσα να ήμουν μέσα στο πορτοφόλι σου !!
Πότε και δεν το θυμάμαι Αλτσχάιμερ έχω πάθει??Φίλε πιάνει όμως, να με παρακολουθείς να μαθαίνεις! Πιάσε μια μπύρα να στα πω!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αφου μου το έχεις πάρει αυτό!!
δεν ηξερα οτι η νουνα μου ειναι και πορτοφολας για αυτο κανει ντουετο με τον μπιλυ τον μαφιοζοΦίλε πιάνει όμως, να με παρακολουθείς να μαθαίνεις! Πιάσε μια μπύρα να στα πω!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αφου μου το έχεις πάρει αυτό!!
Όχι,οι Ρωσίδες εινα απ εξω!Όλες μέσα είναι !!
Αντε να το διευκρίνησω... όταν λέω η Ρωσία είναι απέξω, εννοώ την Ασιατική μεριά της.... η Ευρωπαϊκή είναι μέσα με τα μπουνια! Όχι που θα τις άφηνα αυτές!!Όχι,οι Ρωσίδες εινα σπ εξω!
Και όσο οι Ρωσίδες είναι απ έξω όλες τις άλλες τις έχεις για πρωινό!
ρε μλκ εχεις αφησει εστω θηλυκια γατα στην γειτονιαΑντε να το διευκρίνησω... όταν λέω η Ρωσία είναι απέξω, εννοώ την Ασιατική μεριά της.... η Ευρωπαϊκή είναι μέσα με τα μπουνια! Όχι που θα τις άφηνα αυτές!!
Και για μεσημεριανό ποιες έχω??Όχι,οι Ρωσίδες εινα απ εξω!
Και όσο οι Ρωσίδες είναι απ έξω όλες τις άλλες τις έχεις για πρωινό!
Να ξέρεις όμως, η Creme de la creme ,ευδοκιμεί ακριβώς στα σύνορα,εκεί πάνω στα ουραλια!!!Αντε να το διευκρίνησω... όταν λέω η Ρωσία είναι απέξω, εννοώ την Ασιατική μεριά της.... η Ευρωπαϊκή είναι μέσα με τα μπουνια! Όχι που θα τις άφηνα αυτές!!
Νιαουυυυρε μλκ εχεις αφησει εστω θηλυκια γατα στην γειτονια
Την γάτα της αντριανναςρε μλκ εχεις αφησει εστω θηλυκια γατα στην γειτονια
Καμμια,τις έφαγες όλες το πρωί!!!Και για μεσημεριανό ποιες έχω??
προφανως δεν μενουν κοντα τωρα βεβαια που το λες επειδη εχω και εγω 2 θυληκα το βραδυ θα τα περασω απο ανακριση αν τον γνωριζουνΤην γάτα της αντριαννας
Εγώ σπίτι δεν έχω ζωάκια!!προφανως δεν μενουν κοντα τωρα βεβαια που το λες επειδη εχω και εγω 2 θυληκα το βραδυ θα τα περασω απο ανακριση αν τον γνωριζουν