Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Τι να πάει να κάνει? Ο κώλος είναι σαν της γιαγιάς μου στη φώτο!!!
πρώτων δεν έχουν ολοι τα ίδια γούστα... Δεύτερον δεν μας άρεσει κάτι δεν είναι ανάγκη να προβάλουμε... Τρίτον από κάποιες άλλες που γαμάτε εδώ μέσα κ τις παρουσιάζεται θεές είναι σκάλες ανώτερη εμφανισιακά... Τέταρτον οι φωτογραφίες είναι ριάλ κ όχι περασμένης δεκαετίας όπως σε κάποιες από τις προαναφερθείσες... Πέμπτον ο καθένας κάνει κουμάντο στο πουλί του κ τα γούστα του κουμανταδορο στο που θα το χωσει δεν θέλει κανείς... Κ τέλος αν δεν κάνεις κεφι δεν πας... όταν θα σου ζητήσουν δανικά μην τους δώσεις... Αλλά ως τότε δεν παύεις να μιλάς για άνθρωπο..Τι να πάει να κάνει? Ο κώλος είναι σαν της γιαγιάς μου στη φώτο!!!
Αν δεν πάει ο μαιτρ του είδους "look like" Κώστας Λαδάκης, με την απορία θα μείνουμε!16 σελιδες κι ολοι ψαχνουν με ποια μοιαζει. Ρε θα παει κανεις να μαθουμε ?
πρώτων δεν έχουν ολοι τα ίδια γούστα... Δεύτερον δεν μας άρεσει κάτι δεν είναι ανάγκη να προβάλουμε... Τρίτον από κάποιες άλλες που γαμάτε εδώ μέσα κ τις παρουσιάζεται θεές είναι σκάλες ανώτερη εμφανισιακά... Τέταρτον οι φωτογραφίες είναι ριάλ κ όχι περασμένης δεκαετίας όπως σε κάποιες από τις προαναφερθείσες... Πέμπτον ο καθένας κάνει κουμάντο στο πουλί του κ τα γούστα του κουμανταδορο στο που θα το χωσει δεν θέλει κανείς... Κ τέλος αν δεν κάνεις κεφι δεν πας... όταν θα σου ζητήσουν δανικά μην τους δώσεις... Αλλά ως τότε δεν παύεις να μιλάς για άνθρωπο..
διάβασες καλά τι σχολιασα κ τι ειπα? Που κολαει το αν έχει 2προφιλ? λίγο με ενδιαφέρει τι έχει... Μήπως έχεις διαβάσει τα μυνήματα μου στην αρχή να δεις ότι κ εγώ της την έχω πει? Αλλά δεν πρόσβαλα... Εσύ δεν αναφερθηκες σε προφίλ κ κοροηδειες... Αλλά καθαρά στο θέμα εμφάνισης... Κ αυτό σχολιασα... Αυτό που λες τώρα είναι απλά λόγια για νά λέγονται κ να μην παραδεχτούμε την μαλακια μας...Έχει 2 προφίλ με διαφορετικό όνομα..Αν σας αρέσει να σας κοροϊδεύει μεγιά σας με χαρά σας!!! Τα σέβη μου!!
εχω μονο ενα προφιλ αυτο εδω το ΕΛΕΝΑ ΤΥΠΑΚΙ.Σας ανεβαζω καλυτερη φωτο για να μην λετεΈχει 2 προφίλ με διαφορετικό όνομα..Αν σας αρέσει να σας κοροϊδεύει μεγιά σας με χαρά σας!!! Τα σέβη μου!!
εχω μονο ενα προφιλ αυτο εδω το ΕΛΕΝΑ ΤΥΠΑΚΙ.Σας ανεβαζω καλυτερη φωτο για να μην λετε
να κανω λιγο τον κακο αυτή την βολτα...
μπορεί να έχουν τον ίδιο ¨φωτογράφο¨...να κανω λιγο τον κακο αυτή την βολτα...
αυτό το δωματιο και τα σεντονια δεν είναι τα ιδια με αυτά?
κ που βρισκοντε σε αυτην την αγγελια που στην προηγουμενη σελιδα λες δεν είναι δικη σου?
τι εγινε στο ιδιο δωματιο κανατε φωτογραφηση?
[URL unfurl="true"]https://kinkysecret.gr/ad/%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B7%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B7/[/url]
ίσως...μπορεί να έχουν τον ίδιο ¨φωτογράφο¨...
Καλημερα αγορια και καλη εβδομαδα να εχουμε ολοι μας,Οι φωτογραφιες που ανεβαζεται ειναι απο δυο διαφορετικες κοπελες.Η Ζωη και η Ελενα. Στον ιδιο χωρο τραβηγμενες.Αυτο ειναι ολο.
φιλακια
Ζωη θα προτεινα κι εσυ να βαλεις την σωστη αγγελια σου (που ανοιγει) στο προφιλ σου
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους, ναι Έλενα αλλά την αγγελία όμως την έχεις ανεβάσει εσύ μήπως πρέπει να τη σβήσεις για να μην μπερδεύεται κάνεις;
ναι πολυ σωστο και αυτο μάλλον εχει λήξει η αγγελια ... αλλα το να διορθωθουν καποια πραγματα οπως οι λαθος φωτογραφιες ειναι μαλλον πιο σοβαρο για να μην γινεται μπερδεμα ;)Ζωη θα προτεινα κι εσυ να βαλεις την σωστη αγγελια σου (που ανοιγει) στο προφιλ σου
Λοιπον αγορια εγω ειμαι αυτη που βλεπετε η Ελενα Ελληνιδα 42 χρονη 2μετρη με πολλα χαρισματα,και πολυ ορξη για καυτα παιχνιδαικια.Ατυχες ο χωρος που τραβηχτηκαν οι φωτο με την αλλη κοπελα.
σωστό... Αλλά το ότι έχει αγγελία άλλης κοπέλας το περνάς απαρατήρητο?Ζωη θα προτεινα κι εσυ να βαλεις την σωστη αγγελια σου (που ανοιγει) στο προφιλ σου
Δεν εχω αποψη.. εχω μπερδευτει... δεν βγαζω ακρησωστό... Αλλά το ότι έχει αγγελία άλλης κοπέλας το περνάς απαρατήρητο?