photographer69
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα Έλενα
ευχαριστωΚαλημέρα Έλενα
Μετανοείτε αμαρτωλοί...
[/quote Αυτο που κολαει????????????
εχει κουκλε μουποδολαγνεια εχει το προγραμμα σου ? εχεις φωτο με τα ποδια σου?
ευχαριστω
Πολύ καύλα η φωτό σου!!εχει κουκλε μου
ευχαριστωωωωωωωΠολύ καύλα η φωτό σου!!
Καλησπέρα. Πας και σε νότια προάστια; Ευχαριστώ.Καλημερα αγορια ,μολις ξυπνησα και εχω τρελλες ορεξεις,για αμαρτιες.
Καλησπέρα. Πας και σε νότια προάστια; Ευχαριστώ.
[/quote παω ναι
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ καλημερα σε ολουςΑν μείνετε στην φωτογραφία θα χάσετε την πραγματικότητα.
Η χθεσινή συνάντηση αποκάλυψε μιά όμορφη και πρόσχαρη γυναίκα.
Με το μπήκε στο δωμάτιο ... το γέμισε... Και με το κορμί και με το χαμόγελο.
Είναι νταρντάνα με μεγάλο στήθος, ποδάρες και γενικότερα "μπόλικια" αλλά όχι χοντρή. Ότι βλέπετε στις φωτό , αυτό θα έρθει. Καθαρή και μοσχομυριστή με μπάνιο ανάμεσα στα διαλείματα.
Δεν είναι στην πρώτη νεότητα και ό χρόνος έχει αφήσει σημάδια , πράγμα που δεν το λές και κακό αν αυτό που ζητάς είναι γυναίκα και όχι μοντέλο. Πιπινολάτρεις - μοντελολάτρεις μακριά... Θα απογοητευτείτε.
Στα του αγώνα , χωρίς λεπτομέρειες που σίγουρα δεν αφορούν κανέναν , δεν λέει όχι πουθενα (αρκεί να μην υπάρχει "πόνος") και κοιτάει πώς να σε ευχαριστήσει με κάθε τρόπο. Ότι φανταστείς μπορείς να το έχεις. Εγώ βέβαια δεν προσπαθώ να αναπαραστώ σκηνικά τσόντας και ότι παίχθηκε με άφησε ικανοποιημένο.
Το στοματικό (και από εκείνη και από εμένα) και όλες οι στάσεις κύλισαν όμορφα.
Αψογο σόσιαλ στα διαλείματα , ίσως και λόγω κοντινής ηλικίας, φανερώνει έναν καλό και συνετό άνθρωπο.
Βέβαια με κανένα τρόπο δεν προσπαθεί να σου φάει χρόνο και κάθε στιγμή είναι εκεί για σένα.
Δύο ώρες περάσανε ευχάριστα και η συνάντηση θα επαναληφθεί.
Καλά να περνάτε , να πηδάτε και να ενημερώνεται....
Πραγματικα απιστευτες ποδαρες και πατουσεςεχει κουκλε μου
Αν μείνετε στην φωτογραφία θα χάσετε την πραγματικότητα.
Η χθεσινή συνάντηση αποκάλυψε μιά όμορφη και πρόσχαρη γυναίκα.
Με το μπήκε στο δωμάτιο ... το γέμισε... Και με το κορμί και με το χαμόγελο.
Είναι νταρντάνα με μεγάλο στήθος, ποδάρες και γενικότερα "μπόλικια" αλλά όχι χοντρή. Ότι βλέπετε στις φωτό , αυτό θα έρθει. Καθαρή και μοσχομυριστή με μπάνιο ανάμεσα στα διαλείματα.
Δεν είναι στην πρώτη νεότητα και ό χρόνος έχει αφήσει σημάδια , πράγμα που δεν το λές και κακό αν αυτό που ζητάς είναι γυναίκα και όχι μοντέλο. Πιπινολάτρεις - μοντελολάτρεις μακριά... Θα απογοητευτείτε.
Στα του αγώνα , χωρίς λεπτομέρειες που σίγουρα δεν αφορούν κανέναν , δεν λέει όχι πουθενα (αρκεί να μην υπάρχει "πόνος") και κοιτάει πώς να σε ευχαριστήσει με κάθε τρόπο. Ότι φανταστείς μπορείς να το έχεις. Εγώ βέβαια δεν προσπαθώ να αναπαραστώ σκηνικά τσόντας και ότι παίχθηκε με άφησε ικανοποιημένο.
Το στοματικό (και από εκείνη και από εμένα) και όλες οι στάσεις κύλισαν όμορφα.
Αψογο σόσιαλ στα διαλείματα , ίσως και λόγω κοντινής ηλικίας, φανερώνει έναν καλό και συνετό άνθρωπο.
Βέβαια με κανένα τρόπο δεν προσπαθεί να σου φάει χρόνο και κάθε στιγμή είναι εκεί για σένα.
Δύο ώρες περάσανε ευχάριστα και η συνάντηση θα επαναληφθεί.
Καλά να περνάτε , να πηδάτε και να ενημερώνεται....
ΕυχαριστωΚαλό Σαββατοκύριακο Έλενα! Να περάσεις όμορφα και ερωτικά!