dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ρε γιατρε κατεβασε τι μαλακια θα ξερασουμε βραδιατικα ρε δικε μου ελεος
ωχ σορυ τώρα το είδα ... ξέχασα να ξυριστώ... δουλειές βλέπεις δεν πρόλαβα.... sorry
ρε γιατρε κατεβασε τι μαλακια θα ξερασουμε βραδιατικα ρε δικε μου ελεος
σιγα γιατρε θα αναψουμε καλοριφερ καλοκαιριατικα δικε μου :Sωχ σορυ τώρα το είδα ... ξέχασα να ξυριστώ... δουλειές βλέπεις δεν πρόλαβα.... sorry
τα'χω πει εγω...σε πιο πισω σελιδα να βρουν κουμπαρο....αλεφαντε...ελα ξομολογησου ποιος ειναι ο σκοπος σου...εχεισ καλο σκοπο???Αλεφα μου φαινεται αγαπας
σταματα να κολαζεις τον αλεφαντο ελενα θα μαλιοτραβηχτουμε
πολυ καλο σκοπο γιατρε να την υπερασπιζομαι οσο θα λειπει το φιλαρακι μουτα'χω πει εγω...σε πιο πισω σελιδα να βρουν κουμπαρο....αλεφαντε...ελα ξομολογησου ποιος ειναι ο σκοπος σου...εχεισ καλο σκοπο???
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :Sσταματα να κολαζεις τον αλεφαντο ελενα θα μαλιοτραβηχτουμε
γιατρε, ξεχνας την Νινα (Θεσ/κη) ;)εγω θα λεω οτι ειναι η ποιο ΜΟΥΝΑΡΑ τρανς στην ελλαδα
γιατρε το πουλεν ειναι υπερ ανω ολωνγιατρε, ξεχνας την Νινα (Θεσ/κη) ;)
Δεκτον.γιατρε το πουλεν ειναι υπερ ανω ολων
μετα ερχονται οι αλλες
φυσικα και η νινα ειναι δυναμη μεγαλη
θυμησου τον αλεφαντο τι σου λεει
ετσι ακριβως το ΠΟΥΛΕΝ υπερ ανω ολων σε αερα γη και ουρανοθυμησου τον αλεφαντο τι σου λεει
βοηθε γιατρου ακου ...μην επαναλαμβανομαστε...εγω ΠΛΕΡΩΣΑ ΤΑ ΚΛΑΨΑ και παπαλα...τωρα ην σειρα σου...και πολυ την υποστηριζεις,μηπως θες να αλλαξεις επαγγελμα στα γεραματα Αλεφαντε και να γινετε συνεταιρακια???πολυ καλο σκοπο γιατρε να την υπερασπιζομαι οσο θα λειπει το φιλαρακι μου
οσο λοιπον εσυ θα συνεχιζεις το κρα εγω θα λεω οτι ειναι η ποιο ΜΟΥΝΑΡΑ τρανς στην ελλαδα(που ειναι δλδ) και για να κανεις καλο κρεββατι μαζι της γιατρε θα ΠΛΕΡΩΣΕΙΣ
αποκλείεται να τα κλάψει τα λεφτά μαζί μου κάποιος, αυτά είναι τα κολπάκια εδώ μέσα για να πείσουν κάποιους να μην με δοκιμάσουν.αν ήταν θα έμπαινες σε λεπτομέρειες όταν σου ζητήθηκε..εδω δε ξέρεις πως είναι ο χώρος μου..βοηθε γιατρου ακου ...μην επαναλαμβανομαστε...εγω ΠΛΕΡΩΣΑ ΤΑ ΚΛΑΨΑ και παπαλα...τωρα ην σειρα σου...και πολυ την υποστηριζεις,μηπως θες να αλλαξεις επαγγελμα στα γεραματα Αλεφαντε και να γινετε συνεταιρακια???
και που'σαι mr αλεφαντε τα κρεβατια δε θελουν ευρω για να αναστεναξουν οι σανιδες....θελουν να'χεις καυλα μεσα σου...πολλοι συναγωνιστε θα με καταλαβουν τι εννοω...
γιατρε απαντες ξερουν ποιος ειμαι εγω και τι εισαι εσυ εδωβοηθε γιατρου ακου ...μην επαναλαμβανομαστε...εγω ΠΛΕΡΩΣΑ ΤΑ ΚΛΑΨΑ και παπαλα...τωρα ην σειρα σου...και πολυ την υποστηριζεις,μηπως θες να αλλαξεις επαγγελμα στα γεραματα Αλεφαντε και να γινετε συνεταιρακια???
και που'σαι mr αλεφαντε τα κρεβατια δε θελουν ευρω για να αναστεναξουν οι σανιδες....θελουν να'χεις καυλα μεσα σου...πολλοι συναγωνιστε θα με καταλαβουν τι εννοω...
Ε ποσο να πλερωσεις δηλαδη , ας μας πει ποσο θελει για να μεινει ο επισκεπτης ευχαριστημενος, να ξερουμε κι εμεισ οχι τιποτα αλλο. Να λεει πχ με το 50αρικο τρως φολα , με το 80αρι κανω αγγαρια , με το 100αρι κατι παει να γινει , κλπ...πολυ καλο σκοπο γιατρε να την υπερασπιζομαι οσο θα λειπει το φιλαρακι μου
οσο λοιπον εσυ θα συνεχιζεις το κρα εγω θα λεω οτι ειναι η ποιο ΜΟΥΝΑΡΑ τρανς στην ελλαδα(που ειναι δλδ) και για να κανεις καλο κρεββατι μαζι της γιατρε θα ΠΛΕΡΩΣΕΙΣ