Επισκέπτης
ωραιος τυπος ενχειρισμενος ειναι?την εφαγες πια την φιλη φτανει
ωραιος τυπος ενχειρισμενος ειναι?την εφαγες πια την φιλη φτανει
ωραιος τυπος ενχειρισμενος ειναι?
μακη εσυ εισαι νεος για να γνωριζεις καποιες προηγουμενες καταστασεις που εμφανιζοταν η ελενα με το ονομα hoty και lamporgina που σχολιαζε οτι να'ταν χωρις να κανει κριτικες και την ελεγε σε οποιον δε ελεγε καλα λογια για την ελενα απλα ειχα εκφερει την αποψη μου κι αρχισε ο πολεμος και ειμαι ανθρωπος που δε σταματαω αν ξερω οτι εχω δικιο...γι'αυτο κανε λιγο τα στραβα ματια γιατι τυγχανεις λιγο νεος να γνωριζεις και καποια θρεντ που τα εσβησαν λογο του οτι δεν συμφεραν καποια,αυτο ειναι αδικο παντως...λοιπον για και χαρας σας...!!!
πως εκφραζεσαι ετσι φιλη ντροπη ο τυπος απλα ρωτησε αν εισαι εγχειρισμένη πες και εσυ Σκωληκοειδίτιδα ,αμυγδαλες,και οτι αλλες εγχειρησεις εχεις κανει πες εστω να παει σε κανενα νοσοκομειο στην εντατικη εχει πολλους εγχειρισμένους για να φτιαχτειόχι! θα ρθεις να μου πάρεις μια πίπα?
όχι! θα ρθεις να μου πάρεις μια πίπα?
ηλπιζα για το αντιθετοόχι! θα ρθεις να μου πάρεις μια πίπα?
πως εκφραζεσαι ετσι φιλη ντροπη ο τυπος απλα ρωτησε αν εισαι εγχειρισμένη πες και εσυ Σκωληκοειδίτιδα ,αμυγδαλες,και οτι αλλες εγχειρησεις εχεις κανει πες εστω να παει σε κανενα νοσοκομειο στην εντατικη εχει πολλους εγχειρισμένους για να φτιαχτει
γιατρε οφθαλμιατρο επιγοντως εχεις προβλημα μεγαλο να το δειςτρομερη ξεπετα απορω πως εχει μουτρα και μιλαει το γριαδι
προτιμω την ανοιχτη συνεντευξη μαζι σουφοβερό παιδί η Έυα...κάναμε πολλή παρέα όταν ήμουν στο Λονδίνο...
Αλεφάντε μου άρχισε να προετοιμάζεις τις ερωτήσεις που θα μου κάνεις πάνω στο κρεβάτι.........
ρε αλεφαντε αφου δεν την εχεις δει απο κοντα και δεν γνωριζεστε...γιατι κατακρινεις τον συναγωνιστη και στην τελικη ειπε οτι ειναι μεγαλη ξεπετα οχι οτι ειναι ασχημη...γιατρε οφθαλμιατρο επιγοντως εχεις προβλημα μεγαλο να το δεις
το μονο που λειπει ειναι να βρουμε ενα καλο κουμπαρο αντε καλα στεφανα και καλαπροτιμω την ανοιχτη συνεντευξη μαζι σου
Κουμπαρο καλο,βρισκεις ευκολα....το μονο που λειπει ειναι να βρουμε ενα καλο κουμπαρο αντε καλα στεφανα και καλα
μα διαβασε λιγο παραπανω...βλεπω ενα ειδυλλιο μεταξυ ελενας και αλεφαντου...γι'αυτο ειπα να βρουμε κουμπαρο,γαμπρο εχουμε βρει,ετσι φαινεται τουλαχιστον...Κουμπαρο καλο,βρισκεις ευκολα....
Την νυφη,την εχουμε...κορμοστασια,κουκλα...Κατι λειπει ομως.....ο γαμπρος....αυτον που θα τον βρεις? μου λες?
Διαβασα...διαβασα...Μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα,..μαυρη και στα λαγκαδια......μα διαβασε λιγο παραπανω...βλεπω ενα ειδυλλιο μεταξυ ελενας και αλεφαντου...γι'αυτο ειπα να βρουμε κουμπαρο,γαμπρο εχουμε βρει,ετσι φαινεται τουλαχιστον...
πρωτον δεν ξερεις αν την εχω δει απο κοντα γιατρερε αλεφαντε αφου δεν την εχεις δει απο κοντα και δεν γνωριζεστε...γιατι κατακρινεις τον συναγωνιστη και στην τελικη ειπε οτι ειναι μεγαλη ξεπετα οχι οτι ειναι ασχημη...
Παράθεση από: sunrise στις 04/07/13, 22:10Διαβασα...διαβασα...Μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα,..μαυρη και στα λαγκαδια......
Αυτος δεν ειναι γαμπρος....αυτος εναι γαμπρος ...βαλες κουπα....ταιριαζει μ ολα,κολλαει παντου και παει με τα ΑΠΑΝΤΑ..
ε τι να κανουμε αφου ειμαι σεξ μανιακ να πουμεΕγω...διαβαλματα....εσυ θελεις μια στρατια να σπρωξεις και δεν θα χορτασεις...Εγω φταιω?
Θα σε σενιαρει και η νυφη σε λιγο...περιμενε
επειδη δεν εχω δει κριτικη σου για την ελενα πονταρω οτι δεν την εχεις δει απο κοντα...αλλιως θα ειχες κριτικη γιατι καπου διαβασα οτι εσυ με οποια πας γραφεις την εμπειρια σου εδω,οποτε ολο και κατι θα ειχες γραψει με την εν λογω...πρωτον δεν ξερεις αν την εχω δει απο κοντα γιατρε
δευτερον ακομη και απο τις φωτο βλεπεις εσυ κανενα γριειδι οπως ειπε καποιος ποιο πανω?