Νέα

Elena Sunrise

• Μέλος που άνοιξε το νήμα a!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
μακη εσυ εισαι νεος για να γνωριζεις καποιες προηγουμενες καταστασεις που εμφανιζοταν η ελενα με το ονομα hoty και lamporgina  που σχολιαζε οτι να'ταν χωρις να κανει κριτικες και την ελεγε σε οποιον δε ελεγε καλα λογια για την ελενα απλα ειχα εκφερει την αποψη μου κι αρχισε ο πολεμος και ειμαι ανθρωπος που δε σταματαω αν ξερω οτι εχω δικιο...γι'αυτο κανε λιγο τα στραβα ματια γιατι τυγχανεις λιγο νεος να γνωριζεις και καποια θρεντ που τα εσβησαν λογο του οτι δεν συμφεραν καποια,αυτο ειναι αδικο παντως...λοιπον για και χαρας σας...!!!

παρακολουθω το σαιτ πολυ πριν γραφτω...για το μελος λαμποργκινα να πω την αληθεια δεν εχω αποψη αλλα ο χοτυ παροτι τον ειχαν κραξει ολοι συμπεραλαμβονεμενου και μενα για το οτι ελεγε συνεχεια για την ελενα το βλεπω απιθανο να ειναι το ιδιο προσωπο...τα ποστ του μονο για ποστ τρανς δεν εμοιαζαν...νομιζω οτι σαν προσωπο δεν εχει σχεση...
να ναι καλα παρεπιμπτοντως γιατι εχει πολυ καιρο να μπει!!!

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
όχι! θα ρθεις να μου πάρεις μια πίπα?  :pipa2:
πως εκφραζεσαι ετσι φιλη ντροπη ο τυπος απλα ρωτησε αν εισαι εγχειρισμένη  πες και εσυ Σκωληκοειδίτιδα ,αμυγδαλες,και οτι αλλες εγχειρησεις  εχεις κανει πες εστω να παει σε κανενα νοσοκομειο στην εντατικη εχει πολλους εγχειρισμένους για να φτιαχτει

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
αντε φιλακια ελεναρα πρεπει να κοιμηθω λιγο να ειμαι φρεσκια το βραδυ και να ετοιμαστω εχω εξοδο δείπνο

Επισκέπτης
πως εκφραζεσαι ετσι φιλη ντροπη ο τυπος απλα ρωτησε αν εισαι εγχειρισμένη  πες και εσυ Σκωληκοειδίτιδα ,αμυγδαλες,και οτι αλλες εγχειρησεις  εχεις κανει πες εστω να παει σε κανενα νοσοκομειο στην εντατικη εχει πολλους εγχειρισμένους για να φτιαχτει

:piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

:tooth:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
φοβερό παιδί η Έυα...κάναμε πολλή παρέα όταν ήμουν στο Λονδίνο...

Αλεφάντε μου άρχισε να προετοιμάζεις τις ερωτήσεις που θα μου κάνεις πάνω στο κρεβάτι......... :knockinb:
προτιμω την ανοιχτη συνεντευξη μαζι σου :grin:

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
γιατρε οφθαλμιατρο επιγοντως εχεις προβλημα μεγαλο να το δεις :rockon: :rockon:
ρε αλεφαντε αφου δεν την εχεις δει απο κοντα και δεν γνωριζεστε...γιατι κατακρινεις τον συναγωνιστη και στην τελικη ειπε οτι ειναι μεγαλη ξεπετα οχι οτι ειναι ασχημη...

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
το μονο που λειπει ειναι να βρουμε ενα καλο κουμπαρο αντε καλα στεφανα και καλα  :knockinb:
Κουμπαρο  καλο,βρισκεις  ευκολα....
Την  νυφη,την  εχουμε...κορμοστασια,κουκλα...Κατι  λειπει  ομως.....ο  γαμπρος....αυτον  που  θα  τον  βρεις? μου  λες?

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Κουμπαρο  καλο,βρισκεις  ευκολα....
Την  νυφη,την  εχουμε...κορμοστασια,κουκλα...Κατι  λειπει  ομως.....ο  γαμπρος....αυτον  που  θα  τον  βρεις? μου  λες?
μα διαβασε λιγο παραπανω...βλεπω ενα ειδυλλιο μεταξυ ελενας και αλεφαντου...γι'αυτο ειπα να βρουμε κουμπαρο,γαμπρο εχουμε βρει,ετσι φαινεται τουλαχιστον...

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
μα διαβασε λιγο παραπανω...βλεπω ενα ειδυλλιο μεταξυ ελενας και αλεφαντου...γι'αυτο ειπα να βρουμε κουμπαρο,γαμπρο εχουμε βρει,ετσι φαινεται τουλαχιστον...
Διαβασα...διαβασα...Μαυρη  ειναι η  νυχτα  στα  βουνα,..μαυρη  και  στα  λαγκαδια......
Αυτος  δεν  ειναι  γαμπρος....αυτος  εναι  γαμπρος  ...βαλες  κουπα....ταιριαζει  μ  ολα,κολλαει  παντου  και  παει  με  τα  ΑΠΑΝΤΑ..

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ρε αλεφαντε αφου δεν την εχεις δει απο κοντα και δεν γνωριζεστε...γιατι κατακρινεις τον συναγωνιστη και στην τελικη ειπε οτι ειναι μεγαλη ξεπετα οχι οτι ειναι ασχημη...
πρωτον δεν ξερεις αν την εχω δει απο κοντα γιατρε
δευτερον ακομη και απο τις φωτο βλεπεις εσυ κανενα γριειδι οπως ειπε καποιος ποιο πανω?

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Διαβασα...διαβασα...Μαυρη  ειναι η  νυχτα  στα  βουνα,..μαυρη  και  στα  λαγκαδια......
Αυτος  δεν  ειναι  γαμπρος....αυτος  εναι  γαμπρος  ...βαλες  κουπα....ταιριαζει  μ  ολα,κολλαει  παντου  και  παει  με  τα  ΑΠΑΝΤΑ..
Παράθεση από: sunrise στις 04/07/13, 22:10
φιλιά σε ολα τα έκφυλα αγόρια και ειδικά στον Αλεφάντο!!  Kiss Kiss

μετα το πουλεν που ειναι υπερ ανω ολων(σε αερα γη και ουρανο Grin)
η ελενα ειναι για τα γουστα του αλεφαντου η ομορφοτερη παρουσια εν ελλαδι Headbaning! Headbaning! Headbaning! Headbaning! Headbaning! Headbaning! Headbaning! Headbaning! Headbaning!
και φερτε επιτελους πισω το φιλαρακι μου(επλιζω να μπαινει χωρις login και να μας βλεπει και οχι να του εχει συμβει κατι )

κυρια αλεξια η νυφη ειναι μια και τελος μην ενσπερνεις διαβαλματα :idiot: :idiot:

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Εγω...διαβαλματα....εσυ  θελεις  μια  στρατια  να  σπρωξεις  και  δεν  θα  χορτασεις...Εγω  φταιω?
Θα  σε  σενιαρει  και  η  νυφη  σε  λιγο...περιμενε

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Εγω...διαβαλματα....εσυ  θελεις  μια  στρατια  να  σπρωξεις  και  δεν  θα  χορτασεις...Εγω  φταιω?
Θα  σε  σενιαρει  και  η  νυφη  σε  λιγο...περιμενε
ε τι να κανουμε αφου ειμαι σεξ μανιακ να πουμε :grin:

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
πρωτον δεν ξερεις αν την εχω δει απο κοντα γιατρε
δευτερον ακομη και απο τις φωτο βλεπεις εσυ κανενα γριειδι οπως ειπε καποιος ποιο πανω?
επειδη δεν εχω δει κριτικη σου για την ελενα πονταρω οτι δεν την εχεις δει απο κοντα...αλλιως θα ειχες κριτικη γιατι καπου διαβασα οτι εσυ με οποια πας γραφεις την εμπειρια σου εδω,οποτε ολο και κατι θα ειχες γραψει με την εν λογω...
απο τις φωτο αλεφαντε γνωριζεις κι εσυ κι οσοι ειναι του ρεπερτοριου εδω,οτι ολοι εχουμε φαει τις φωλες μας....αλλες βλεπαμε στις φωτογραφιες κι αλλες ητανε απο κοντα...το φωτοσοπ παει συννεφο αυτο δεν το αμφισβητει κανεις...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom