Νέα

Elena Sunrise

• Μέλος που άνοιξε το νήμα a!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

placebo13

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
για την εν λογω γρια ξεπετα και αρπακτικο των ευρω γνωριζουνε οι περισσοτεροι εδω μεσα που εχουν μια στοιχειωδη επαφη με το θεμα.πριν μεγαλη απατη και ψευτρα ρωταγες καποιον απο εδω μεσα να σου πει που μενεις πως ηταν ο χωρος σου και τα λοιπα....σε προκαλω να ρωτησεις και μενα να μιλησω με διευθυνσεις αν θες και πολυ περιγραφικα για σενα για τον χωρο σου και για τις ψευτικες υπηρεσιες που προσφερεις.οσο λοιπον ειμαι εγω ψευτικος οπως λες αλλα τοσο και εσυ εισαι σωστη επαγγελματιας.λυπαμαι που η κριση σε εχει φερει ακομα πιο κοντα στο ταμειο ανεργειας

brycen23

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Kαι εσυ ρε τυπε πολλη χολη βγαζεις. Αν δεν σου εκανε η κοπελα οκ. Αλλα ο τροπος που μιλας δειχνει μια εμπαθεια υποπτη...

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
για την εν λογω γρια ξεπετα και αρπακτικο των ευρω γνωριζουνε οι περισσοτεροι εδω μεσα που εχουν μια στοιχειωδη επαφη με το θεμα.πριν μεγαλη απατη και ψευτρα ρωταγες καποιον απο εδω μεσα να σου πει που μενεις πως ηταν ο χωρος σου και τα λοιπα....σε προκαλω να ρωτησεις και μενα να μιλησω με διευθυνσεις αν θες και πολυ περιγραφικα για σενα για τον χωρο σου και για τις ψευτικες υπηρεσιες που προσφερεις.οσο λοιπον ειμαι εγω ψευτικος οπως λες αλλα τοσο και εσυ εισαι σωστη επαγγελματιας.λυπαμαι που η κριση σε εχει φερει ακομα πιο κοντα στο ταμειο ανεργειας
ουστ μωρή περουκοφόρα αποτυχημένη σκατόψυχη τραβέλα.  :2funny: :2funny: :2funny:

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Kαι εσυ ρε τυπε πολλη χολη βγαζεις. Αν δεν σου εκανε η κοπελα οκ. Αλλα ο τροπος που μιλας δειχνει μια εμπαθεια υποπτη...

σε όλα τα μηνύματα του έτσι είναι.. φαντάσου με τι άτομο έχεις να κάνεις.  :shit:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
επειδη δεν εχω δει κριτικη σου για την ελενα πονταρω οτι δεν την εχεις δει απο κοντα...αλλιως θα ειχες κριτικη γιατι καπου διαβασα οτι εσυ με οποια πας γραφεις την εμπειρια σου εδω,οποτε ολο και κατι θα ειχες γραψει με την εν λογω...
απο τις φωτο αλεφαντε γνωριζεις κι εσυ κι οσοι ειναι του ρεπερτοριου εδω,οτι ολοι εχουμε φαει τις φωλες μας....αλλες βλεπαμε στις φωτογραφιες κι αλλες ητανε απο κοντα...το φωτοσοπ παει συννεφο αυτο δεν το αμφισβητει κανεις...
πονταρεις λαθος γιατρε διοτι εκτος απο το σεξ ενιοτε τυχαινει να να βλεπω τρανς και εκτος κρεββατιου δικε μου
τωρα σας το ξαναλεω οτι δεν ξερω τι κανει στο κρεββατι αλλα οσον αφορα την εμφανισει της να μην ειστε κομπλεξικοι και να λετε τα πραγματα οπως εχουν

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αλεφαντε σου αφιερώνω αυτόν το χορό!!  ;)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
get lucky λεει :grin: :grin:
ειμαι σε ροκ ακουσματα μωρο μου
εσυ απο τι βλεπω εισαι της ηλεκτρονικης σκηνης :grin:
να σε ρωτησω το κινητο το κατεβαζεις απο το χερι σου ποτε η και στον υπνο αγκαλια μ αυτο κοιμασαι?? :grin: :grin:

sailer13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
τρελό κορμί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το βιντεο λιγο μας τα χαλαει για κουνίετε πολύ! Δε το στερέωνες πανω σε κανα κομοδίνο το κινητό;
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Αλλαξέ το ονομά σου σε Ελενα Τρέλα! Γιατι είσαι πολύ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  :cum: :cum: :cum: :cum:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
τρελό κορμί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το βιντεο λιγο μας τα χαλαει για κουνίετε πολύ! Δε το στερέωνες πανω σε κανα κομοδίνο το κινητό;
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Αλλαξέ το ονομά σου σε Ελενα Τρέλα! Γιατι είσαι πολύ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  :cum: :cum: :cum: :cum:
ελα ρε γιατρε δες την και σταθερη :grin:

Συνημμένα

• 1004775_557763317621395_2056037889_nelena.jpg
    1004775_557763317621395_2056037889_nelena.jpg
    147,7 KB · Εμφανίσεις: 82

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Αλεφα μου φαινεται αγαπας :grin: :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
:2funny:
:smitten: και εγώ σαγαπώ μωρό μου, αγοραρε, χέλι ... προπονηταρά μου εσύ σε έφαγε ο Δούρος!  :boff: :-* :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2013/07/05/kopelesfunny0.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ρε γιατρε κατεβασε τι μαλακια θα ξερασουμε βραδιατικα ρε δικε μου ελεος :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom