Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ουστ μωρή περουκοφόρα αποτυχημένη σκατόψυχη τραβέλα.για την εν λογω γρια ξεπετα και αρπακτικο των ευρω γνωριζουνε οι περισσοτεροι εδω μεσα που εχουν μια στοιχειωδη επαφη με το θεμα.πριν μεγαλη απατη και ψευτρα ρωταγες καποιον απο εδω μεσα να σου πει που μενεις πως ηταν ο χωρος σου και τα λοιπα....σε προκαλω να ρωτησεις και μενα να μιλησω με διευθυνσεις αν θες και πολυ περιγραφικα για σενα για τον χωρο σου και για τις ψευτικες υπηρεσιες που προσφερεις.οσο λοιπον ειμαι εγω ψευτικος οπως λες αλλα τοσο και εσυ εισαι σωστη επαγγελματιας.λυπαμαι που η κριση σε εχει φερει ακομα πιο κοντα στο ταμειο ανεργειας
Kαι εσυ ρε τυπε πολλη χολη βγαζεις. Αν δεν σου εκανε η κοπελα οκ. Αλλα ο τροπος που μιλας δειχνει μια εμπαθεια υποπτη...
πονταρεις λαθος γιατρε διοτι εκτος απο το σεξ ενιοτε τυχαινει να να βλεπω τρανς και εκτος κρεββατιου δικε μουεπειδη δεν εχω δει κριτικη σου για την ελενα πονταρω οτι δεν την εχεις δει απο κοντα...αλλιως θα ειχες κριτικη γιατι καπου διαβασα οτι εσυ με οποια πας γραφεις την εμπειρια σου εδω,οποτε ολο και κατι θα ειχες γραψει με την εν λογω...
απο τις φωτο αλεφαντε γνωριζεις κι εσυ κι οσοι ειναι του ρεπερτοριου εδω,οτι ολοι εχουμε φαει τις φωλες μας....αλλες βλεπαμε στις φωτογραφιες κι αλλες ητανε απο κοντα...το φωτοσοπ παει συννεφο αυτο δεν το αμφισβητει κανεις...
get lucky λεειΑλεφαντε σου αφιερώνω αυτόν το χορό!! ;)
Αλεφαντε σου αφιερώνω αυτόν το χορό!! ;)
ελα ρε γιατρε δες την και σταθερη:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
τρελό κορμί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το βιντεο λιγο μας τα χαλαει για κουνίετε πολύ! Δε το στερέωνες πανω σε κανα κομοδίνο το κινητό;
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Αλλαξέ το ονομά σου σε Ελενα Τρέλα! Γιατι είσαι πολύ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ναι αλλα οχι εδω γιατρε εχουμε αλλο ζορι εμεις απο καιροΑλεφα μου φαινεται αγαπας
ναι αλλα οχι εδω γιατρε εχουμε αλλο ζορι εμεις απο καιρο
εδω εκφραζω αισθηματα θαυμασμου δικε μου
στο ανταποδιδω γιατρε
και εγώ σαγαπώ μωρό μου, αγοραρε, χέλι ... προπονηταρά μου εσύ σε έφαγε ο Δούρος! :-*
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2013/07/05/kopelesfunny0.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ρε γιατρε κατεβασε τι μαλακια θα ξερασουμε βραδιατικα ρε δικε μου ελεος :jerking: :jerking: