Νέα

Elena Sunrise

• Μέλος που άνοιξε το νήμα a!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

placebo13

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τρομερη ξεπετα απορω πως εχει μουτρα και μιλαει το γριαδι

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
τρομερά ψεύτικο προφίλ έχει γράψει τα χειρότερα για όλες τις συναδέρφους μου. δείτε τα μηνύματα του/της.
εχεις μια ταση να αναγνωριζεις τα ψευτικα προφιλ εσυ...οσοι γραφουν αρνητικα για σενα ειναι ψευτικα προφιλ... ειπε την αποψη του ο ανθρωπος, αλλα μ'αρεσε αυτο που λες τρομερα ψευτικο προφιλ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  γιατι υπαρχει και μη τρομερο προφιλ??  :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
ελενα μπορεις να μου διευκρινησεις κατι σε παρακαλω??? στις παροχες που αναφερεις στο site σου, τι εστι παροχι μινι??? και αφορα οπως γραφεις <<μονο,για ατομα που τελειωνουν γρηγορα η ψαχνουν για κατι γρηγορο και οικονομικο>> πες πχ οτι κλεινεις ραντεβου με καποιον που σου λεει χυνω γρηγορα (πρεπει να μας διευκρινισεις το οριο του γρηγορου χυσιματος 2 λεπτα ???3 λεπτα???) καθως κανονιζεται και ερθει εκει ο ανθρωπος και δεν χυνει γρηγορα τι του λες οσο αργεις θα πληρωνεις παραπανω????μονο και μονο απο το αγχος που θα πρεπει να πληρωσει παραπανω δε θα μπορει να χυσει,μηπως, λεω μηπως ειναι αυτο παραθυρακι να τσιμπας παραπανω χρηματα απο χαιβανια τυπους???γιατι περι χαιβανιων προκειται αν σου δινουν εξτρα επειδη αργουν να χυσουν...απορια ειναι κι απο μενα και απο αλλους που το εχω συζητησει γι'αυτην την παροχη σου σε προσωπικο επιπεδο,το κοινο σου περιμενει μια απαντηση...
αν λεω κατι λαθος ας βγει καποιος συναγωνιστης αλλος εκτος ελενας να μου πει την αποψη του,συζηταμε εδω και λυνουμε και τις αποριες μας...

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ελενα μπορεις να μου διευκρινησεις κατι σε παρακαλω??? στις παροχες που αναφερεις στο site σου, τι εστι παροχι μινι??? και αφορα οπως γραφεις <<μονο,για ατομα που τελειωνουν γρηγορα η ψαχνουν για κατι γρηγορο και οικονομικο>> πες πχ οτι κλεινεις ραντεβου με καποιον που σου λεει χυνω γρηγορα (πρεπει να μας διευκρινισεις το οριο του γρηγορου χυσιματος 2 λεπτα ???3 λεπτα???) καθως κανονιζεται και ερθει εκει ο ανθρωπος και δεν χυνει γρηγορα τι του λες οσο αργεις θα πληρωνεις παραπανω????μονο και μονο απο το αγχος που θα πρεπει να πληρωσει παραπανω δε θα μπορει να χυσει,μηπως, λεω μηπως ειναι αυτο παραθυρακι να τσιμπας παραπανω χρηματα απο χαιβανια τυπους???γιατι περι χαιβανιων προκειται αν σου δινουν εξτρα επειδη αργουν να χυσουν...απορια ειναι κι απο μενα και απο αλλους που το εχω συζητησει γι'αυτην την παροχη σου σε προσωπικο επιπεδο,το κοινο σου περιμενει μια απαντηση...
αν λεω κατι λαθος ας βγει καποιος συναγωνιστης αλλος εκτος ελενας να μου πει την αποψη του,συζηταμε εδω και λυνουμε και τις αποριες μας...

υπάρχουν κύριοι οι οποίοι ψάχνουν για κατι γρήγορο είτε γιατί τελειώνουν γρήγορα είτε γιατί βιάζονται, γιατί να πληρώσουν μισάωρο η ώρα? το μινι είναι το οικονομικό session μάξιμουν 20 λεπτά και είναι πεντακάθαρο στη σελίδα μου.
προσπάθησε να θεραπευτείς απο την "Αλεξιθυμία" που σε τυραννάει και ασε μας να κάνουμε τη δουλειά μας χρυσό μου

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Ρε Parr....Απορίες ρε μάστορα γιατί έχεις, αφού την δοκίμασες και δεν έμεινες ικανοποιημένος?
Εγώ όταν δεν μένω ικανοποιημένος με κάποια δεν ασχολούμαι μαζί της.
Φιλικά στο λέω μην με παρεξηγείς, αλλά τώρα είδα το θεματάκι και με κούρασε η ιστορία.
Λήξτο ρε φίλε.

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
υπάρχουν κύριοι οι οποίοι ψάχνουν για κατι γρήγορο είτε γιατί τελειώνουν γρήγορα είτε γιατί βιάζονται, γιατί να πληρώσουν μισάωρο η ώρα? το μινι είναι το οικονομικό session μάξιμουν 20 λεπτά και είναι πεντακάθαρο στη σελίδα μου.
προσπάθησε να θεραπευτείς απο την "Αλεξιθυμία" που σε τυραννάει και ασε μας να κάνουμε τη δουλειά μας χρυσό μου
ναι ρε ελενακι δωσε τοπο στην οργη φτανει

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
που τις ξετρυπωνεις αυτες ρε ελενα

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
φοβερό παιδί η Έυα...κάναμε πολλή παρέα όταν ήμουν στο Λονδίνο...

Αλεφάντε μου άρχισε να προετοιμάζεις τις ερωτήσεις που θα μου κάνεις πάνω στο κρεβάτι......... :knockinb:

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6

Έχεις απίστευτα σεξουαλικό βλέμμα ρε Έλενα σε αυτό το βιντεάκι....
Άντε ανέβα Θεσσαλονίκη επιτέλους να σε ξαναδούμε ρε ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
κανε την δουλιτσα σου ελενα δε σ'ενοχλω εγω...οι συναγωνιστες που εχουν διαβασει την συνομιλιας μας,εχουν καταλαβει οτι προκειται για την γνωστη ομαδα της ξεπετοαλυσιδας...τεσπα δεν ξαναγραφω για σενα,αλλα προσεχε μην προκαλεσεις την τυχη σου και με αναγκασεις να ξανασχολιασω θα το κανω με πολυ χαρα...και μην ξεχνατε...η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο οι συναγωνιστες που ειναι πανω απο ενα χρονο εγγεγραμενοι στο site  καταλαβαινουν τι εννοω...φιλια ελενιτσα...και που ξερεις μπορει και να ξανασμηξουμε  :knockinb: ,σ'αυτη τη ζωη ολα ειναι πιθανα!!!!

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
τι κανεις φιλη???? ο αλεφαντος με εχει φαει θελει να σε γνωρισει απο κοντα οταν ερθεις κανονισε
αλεφαντε κανε το καλο να γνωριστειτε  :knockinb: και περιμενω θετικη και καλη κριτικη !!!!!!

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
κανε την δουλιτσα σου ελενα δε σ'ενοχλω εγω...οι συναγωνιστες που εχουν διαβασει την συνομιλιας μας,εχουν καταλαβει οτι προκειται για την γνωστη ομαδα της ξεπετοαλυσιδας...τεσπα δεν ξαναγραφω για σενα,αλλα προσεχε μην προκαλεσεις την τυχη σου και με αναγκασεις να ξανασχολιασω θα το κανω με πολυ χαρα...και μην ξεχνατε...η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο οι συναγωνιστες που ειναι πανω απο ενα χρονο εγγεγραμενοι στο site  καταλαβαινουν τι εννοω...φιλια ελενιτσα...και που ξερεις μπορει και να ξανασμηξουμε  :knockinb: ,σ'αυτη τη ζωη ολα ειναι πιθανα!!!!

ρε αγορινα ποια κι εσυ...οσο καλα και να μην περασες οκ δεν χαθηκε κι ο κοσμος...ενα κακο γαμησι ηταν μην το βλεπεις σαν να συνομοτει ολο το συμπαν εναντιον σου...μπορει να μην ταιριαξαν οι χημειες μπορει χιλια δυο δεν ξερω...δεν ξαναπας λες την αποψη σου οπως την ειπες και τελος...πρωτο κακο σεξ που εκανες ητανε???

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
όσοι με καψουρεύονται γίνονται κακοί μετά γιατί με απορροφά η δουλειά μου........δεν ερωτεύομαι εύκολα μωρό μου..πρέπει να κάνεις πολλά.... :pipa2:

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
ρε αγορινα ποια κι εσυ...οσο καλα και να μην περασες οκ δεν χαθηκε κι ο κοσμος...ενα κακο γαμησι ηταν μην το βλεπεις σαν να συνομοτει ολο το συμπαν εναντιον σου...μπορει να μην ταιριαξαν οι χημειες μπορει χιλια δυο δεν ξερω...δεν ξαναπας λες την αποψη σου οπως την ειπες και τελος...πρωτο κακο σεξ που εκανες ητανε???
μακη εσυ εισαι νεος για να γνωριζεις καποιες προηγουμενες καταστασεις που εμφανιζοταν η ελενα με το ονομα hoty και lamporgina  που σχολιαζε οτι να'ταν χωρις να κανει κριτικες και την ελεγε σε οποιον δε ελεγε καλα λογια για την ελενα απλα ειχα εκφερει την αποψη μου κι αρχισε ο πολεμος και ειμαι ανθρωπος που δε σταματαω αν ξερω οτι εχω δικιο...γι'αυτο κανε λιγο τα στραβα ματια γιατι τυγχανεις λιγο νεος να γνωριζεις και καποια θρεντ που τα εσβησαν λογο του οτι δεν συμφεραν καποια,αυτο ειναι αδικο παντως...λοιπον για και χαρας σας...!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom