Νέα

Elena Sunrise

• Μέλος που άνοιξε το νήμα a!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

johnsdim

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Has,

εαν πας στην Αθηνά ,να είσαι έτοιμος να γίνεις η σκλάβα της................
θα σε πηδήξει σαν πουτάνα.......δύσκολα θα την γλυτώσεις εαν πέσεις στην γλώσσα της και το εργαλείο της........και θα την παρακαλάς για περισσότερο........
Οπότε εαν δεν αντεχει η τσέπη σου,αστο καλύτερα,γιατί δεν θα σου φεύγει από το μυαλό το ξέσκισμα που θα σου κάνει........και θα φας όλα σου τα λεφτά........τα αξίζει όμως πίστεψε με.
Εαν θέλεις περισσότερες πληροφορίες στελε μου pm.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ε δεν την λες και μουφα την Αθηνα
ακριβη ναι αλλα οχι μουφα
ουτε και την ελενα την λες μπαζο τωρα, εργαλειο απο το πανω ραφι ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο εμφανισης,κομπλεξικοι να μην ειμαστε να τα λεμε ολα
ασχετα που κραζουμε δυνατα για τις υπηρεσιες της

johnnys6711

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
1
Φίλε Has,

εαν πας στην Αθηνά ,να είσαι έτοιμος να γίνεις η σκλάβα της................
θα σε πηδήξει σαν πουτάνα.......δύσκολα θα την γλυτώσεις εαν πέσεις στην γλώσσα της και το εργαλείο της........και θα την παρακαλάς για περισσότερο........
Οπότε εαν δεν αντεχει η τσέπη σου,αστο καλύτερα,γιατί δεν θα σου φεύγει από το μυαλό το ξέσκισμα που θα σου κάνει........και θα φας όλα σου τα λεφτά........τα αξίζει όμως πίστεψε με.

Σωστός!!!
Αυτό ξανά πέστο!! Δεν παίζει η QA!!!!!

johnnys6711

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
1
Οχι Αγαπητέ makkinen !!!!!
Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι υπεύθηνοι του site!
Υπάρχει τρόπος!!!

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
johnnys6711 μήπως είσαι η QA?  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
λες  :think: :think: :think: :think: :think:

για να μη το κουραζουμε ρε παιδια γιατι δε λεει καποιος οτι η αθηνα συνησταται για παθητικους κυριως που δεν τους ενδιαφερει τοσο η εμφανιση της..οποιος παει ομως κ νομιζει οτι θα συναντησει την κοπελα απο τις φοτο θα φαει φολα...απλα κ λυτα νετα σκετα ομορφα κ ωραια απο κει και περα ο καθενας μας αποφασιζει ολα τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε

johnnys6711

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
1
Συγνώμη για το OFF TOPIC:
Δεν έχεις δίκιο fouxter όσον αφορά την εμφάνιση.
Είναι μία χαρά, και το επιβεβαιώνουν και παθητικοί, ενεργητικοί, και ενεργοπαθητικοί άντρες όσοι έχουν πάει μαζί τις τουλάχιστον.
Ολες οι τρανς έχουν κάνει επεξεργασσία στις φώτος τους στις διάφορες σελίδες που υπάρχουν.
Και μόλις πας μαζί τους είναι διαφορετικές. Κάποιες λίγο και κάποιες πολύ, μέχρι που δεν ξέρεις αν είναι όντως αυτές η όχι.

Και για κάποιους που λένε την  :jerking:  :jerking:  αν είμαι η εγώ η QA ας δη στο προφίλ μου το προφίλ που έχω σε κάποιο άλλο web site.
Kαλή συνέχεια, και καλό καλοκαίρι.

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
Συγνώμη για το OFF TOPIC:
Δεν έχεις δίκιο fouxter όσον αφορά την εμφάνιση.
Είναι μία χαρά, και το επιβεβαιώνουν και παθητικοί, ενεργητικοί, και ενεργοπαθητικοί άντρες όσοι έχουν πάει μαζί τις τουλάχιστον.
Ολες οι τρανς έχουν κάνει επεξεργασσία στις φώτος τους στις διάφορες σελίδες που υπάρχουν.
Και μόλις πας μαζί τους είναι διαφορετικές. Κάποιες λίγο και κάποιες πολύ, μέχρι που δεν ξέρεις αν είναι όντως αυτές η όχι.

Και για κάποιους που λένε την  :jerking:  :jerking:  αν είμαι η εγώ η QA ας δη στο προφίλ μου το προφίλ που έχω σε κάποιο άλλο web site.
Kαλή συνέχεια, και καλό καλοκαίρι.
φιλε αν θεωρειτε επαιξεργασια το να εχει φοτος με στηθος κ γω να αντικριζω ενα ατομο πλακα να εχει πολυ γυναικεια χαρακτηριστηκα κ γω να αντικριζω αντρικα οκ παω πασο αλλα επειδη δεν εχω ΑΔΙΚΟ γιατι ειχα προ 2 ετιας περιπου εμπειρια ασε να εχω δικη μου αποψη κ οποιος θελει την ασπαζεται  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

johnnys6711

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
1
Οποιος θέλει να πάει μαζί με την QA ας δη το web site τις να δη τα video που έχει αναρτήση.

Ολα τα άλλα είναι προσωπικά σου γούστα.
Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και τρανς που δεν δείχνουν ούτε στήθος, και εκεί είναι που τρως φόλα φίλε μου.

Ζητώ και πάλι Συγνώμη για το Off Topic!
Καλύτερα να το σταματήσουμε εδώ το όλο θέμα. Δεν είναι ιδανικός ο εδώ χώρος.

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
Οποιος θέλει να πάει μαζί με την QA ας δη το web site τις να δη τα video που έχει αναρτήση.

Ολα τα άλλα είναι προσωπικά σου γούστα.
Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και τρανς που δεν δείχνουν ούτε στήθος, και εκεί είναι που τρως φόλα φίλε μου.

Ζητώ και πάλι Συγνώμη για το Off Topic!
Καλύτερα να το σταματήσουμε εδώ το όλο θέμα. Δεν είναι ιδανικός ο εδώ χώρος.
μια χαρα ειναι εδω να βλεπουν κ οι ενδιαφερομενοι . εγω λεω οτι οταν μπηκα στο σαιτ της κ ειδα φοτο κ μετα εκλεισα ραντεβου κ πηγα κ αντικρισα την αθηνα δεν ειχα καμια μα καμια σχεση με τις φοτο που ειχε στο σαιτ της κ μετα την εκραξα εδω κ μαλιστα ειχε μπει κ η ιδια κ προσπθουσε να το σωσει αλλα δεν...............

johnnys6711

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
1
Eδώ είναι για την Elena Sunrise.
Εμείς λέμε για άλλες τρανς.
Βγαίνουμε Off Topic.

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Eδώ είναι για την Elena Sunrise.
Εμείς λέμε για άλλες τρανς.
Βγαίνουμε Off Topic.
για την ελενα ειναι το θρεντ συναγωνιστη Γιαννη αλλα με τις τιμες που εχει και ζηταει ειναι λογικο να βγαινουν εκτος θεματος + του οτι ειναι 32 φευγα σε ηλικια οταν υπαρχουν οικονομικοτερες επιλογες με τα μισα χρηματα σε μικροτερη ηλικια και καλυτερες υπηρεσιες ...εδω ο φιλτατος πηγε με την κοπελα του στην Μονικα και εδωσε 250 ευρω για 1 ωρα παρτουζα, διαβαστε κριτικη και η Ελενα για την ιδια υπηρεσια ζηταει 1000e...Ε Λ Ε Ο Σ ειναι φανερο οτι δεν ειναι επαγγελματιας στο ειδος της γι'αυτο και δεν εχει και καλες κριτικες ...και ποτακι αν συνεβρεθεις σπιτι της δε βαζει μονο αν παρεις το προγραμμα VIP που ισουται με 300e και στον Παντελιδη να πιω μπουκαλι πιο φθηνα θα παει,ενω το ποτο πχ το προτεινουν ολες σπιτι τους,δεν ειναι λογος για το ποτο το αναφερω διοτι δεν σε κοιταει ως ανθρωπο αλλα ως ΕΥΡΟΠΟΥΛΟ,επομενως μην αναρωτιεσαι γιατι αλλαζουν θεμα οι προλαλησαντες συναγωνιστη Ιωαννη...

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
για την ελενα ειναι το θρεντ συναγωνιστη Γιαννη αλλα με τις τιμες που εχει και ζηταει ειναι λογικο να βγαινουν εκτος θεματος + του οτι ειναι 32 φευγα σε ηλικια οταν υπαρχουν οικονομικοτερες επιλογες με τα μισα χρηματα σε μικροτερη ηλικια και καλυτερες υπηρεσιες ...εδω ο φιλτατος πηγε με την κοπελα του στην Μονικα και εδωσε 250 ευρω για 1 ωρα παρτουζα, διαβαστε κριτικη και η Ελενα για την ιδια υπηρεσια ζηταει 1000e...Ε Λ Ε Ο Σ ειναι φανερο οτι δεν ειναι επαγγελματιας στο ειδος της γι'αυτο και δεν εχει και καλες κριτικες ...και ποτακι αν συνεβρεθεις σπιτι της δε βαζει μονο αν παρεις το προγραμμα VIP που ισουται με 300e και στον Παντελιδη να πιω μπουκαλι πιο φθηνα θα παει,ενω το ποτο πχ το προτεινουν ολες σπιτι τους,δεν ειναι λογος για το ποτο το αναφερω διοτι δεν σε κοιταει ως ανθρωπο αλλα ως ΕΥΡΟΠΟΥΛΟ,επομενως μην αναρωτιεσαι γιατι αλλαζουν θεμα οι προλαλησαντες συναγωνιστη Ιωαννη...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΞΕΦΙΜΩΣΑΝΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΣΕΝΑ? για να γαμήσω ΓΥΝΑΙΚΑ είμαι ευχαριστημένη ΜΟΝΟ με 1000 ευρώ... ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ?
ποτό προσφέρω σε όλα τα ωριαία προγράμματα και στο VIP ΣΑΜΠΑΝΙΑ!

Συνημμένα

• IMG_1156-OP.jpg
    IMG_1156-OP.jpg
    199,4 KB · Εμφανίσεις: 201

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΞΕΦΙΜΩΣΑΝΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΣΕΝΑ? για να γαμήσω ΓΥΝΑΙΚΑ είμαι ευχαριστημένη ΜΟΝΟ με 1000 ευρώ... ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ?

Άσχετο αλλά τσέκαρε λίγο το λινκ σου. Δείχνει να μην δουλεύει το site.  :huh:

sailer13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Η αληθεια ειναι οτι καλο λογο για σενα δεν εχουμε ακουσει από κανέναν.

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16

δεν εχω καταλαβει τι ατομο εισαι τελικα....δεν εχω μιλησει ποτε εγκωμιαστηκα για σενα και ισως να εχω κανει και λαθος...παντως το οτι ζηταει 1000 για να γαμησει γυναικα δειχνει οτι προφανως στηριζει την επιλογη της να αλλαξει και για να παρεκλινει απο αυτην ζηταει απλησιαστο ποσο....δεν με παραξενευει πολυ αυτο

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ας γράψει κάποιο έγκυρο και σοβαρό μέλος που έχει πρόσφατη εμπειρία μαζί μου.
Η αλήθεια είναι οτι κατα καιρούς έχουν γραφτεί αρκετά καλά για μένα....

ψεύτικα προφίλ απο άλλες τράνς γράφουν άσχημα πράγματα για μένα.. εσύ μήπως είσαι ένα απο αυτά? καθώς είσαι πολύ νέος σαν χρήστης. 4 μηνύματα μόνο.   :cheesy:

Μάκη δε χρειάζεται και πολλή μελέτη, Δεν εχω μέχρι στιγμής πάει ποτέ στη ζωή μου με γυναίκα και θέλω τόσα  ;) θα μου πάρει τη παρθενιά με λιγότερα?  ;)

Η αληθεια ειναι οτι καλο λογο για σενα δεν εχουμε ακουσει από κανέναν.

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6

ψεύτικα προφίλ απο άλλες τράνς γράφουν άσχημα πράγματα για μένα.. εσύ μήπως είσαι ένα απο αυτά? καθώς είσαι πολύ νέος σαν χρήστης. 4 μηνύματα μόνο.  :cheesy:

Μάκη δε χρειάζεται και πολλή μελέτη, Δεν εχω μέχρι στιγμής πάει ποτέ στη ζωή μου με γυναίκα και θέλω τόσα  ;) θα μου πάρει τη παρθενιά με λιγότερα?  ;)
το κολληταρι σου ο hoty τι εγινε αληθεια??
Με το παλιο σου νικ Lamporghina γιατι δεν μπαινεις πια??

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16

ψεύτικα προφίλ απο άλλες τράνς γράφουν άσχημα πράγματα για μένα.. εσύ μήπως είσαι ένα απο αυτά? καθώς είσαι πολύ νέος σαν χρήστης. 4 μηνύματα μόνο.   :cheesy:

Μάκη δε χρειάζεται και πολλή μελέτη, Δεν εχω μέχρι στιγμής πάει ποτέ στη ζωή μου με γυναίκα και θέλω τόσα  ;) θα μου πάρει τη παρθενιά με λιγότερα?  ;)

φιλικα θα σου προτεινα να ζητας κατι παραπανω μην βρεθει καμια και τα εχει τα 1000 ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom