Νέα

Elena Sunrise

• Μέλος που άνοιξε το νήμα a!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Ας γράψει κάποιο έγκυρο και σοβαρό μέλος που έχει πρόσφατη εμπειρία μαζί μου.
Η αλήθεια είναι οτι κατα καιρούς έχουν γραφτεί αρκετά καλά για μένα....

ψεύτικα προφίλ απο άλλες τράνς γράφουν άσχημα πράγματα για μένα.. εσύ μήπως είσαι ένα απο αυτά? καθώς είσαι πολύ νέος σαν χρήστης. 4 μηνύματα μόνο.   :cheesy:

Μάκη δε χρειάζεται και πολλή μελέτη, Δεν εχω μέχρι στιγμής πάει ποτέ στη ζωή μου με γυναίκα και θέλω τόσα  ;) θα μου πάρει τη παρθενιά με λιγότερα?  ;)
αφηστε την ελενα ησυχη.η sunrise ειναι δικια μου :grin:
το εχω τιμησει και δεσμευομαι σε ενα φιλαρακι μου(το διωξατε για την αλλη την μαλακισμενη αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα θα τα πουμε σε εκεινο το θρεντ εν καιρο)ο οποιος ηταν εν θερμως υποστηρικτης της(σκοτωθηκαμε για την παρτυ της σε καποια στιγμη)
του υποσχεθηκα οτι αν δεν την δοκιμασω να εχω δικια μου εμπειρια να μην ξαναπω κουβεντα
βεβαια τουτη την περιοδο δεν γινεται να την δοκιμασω διοτη η αποσταστη μεν ειναι μεγαλη και το πουλεν παντα καραδοκει :grin:

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
φιλιά σε ολα τα έκφυλα αγόρια και ειδικά στον Αλεφάντο!!  :-* :-*

Συνημμένα

• 944437_554952161235844_1016367585_n.jpg
    944437_554952161235844_1016367585_n.jpg
    106,9 KB · Εμφανίσεις: 100

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
έβαλε επίτηδες κάτω παύλα γιαυτό με τέτοια παύλα (-)
www.*******/p/services.html]http://www.*******/p/services.html [/url]
εβαλα κατω παυλα για να δειξει ολη σου την διευθυνση ,γιατι τα εχεις φτιαξει ετσι να μην μπορουν να σου κανουν copy paste την σελιδα σου...ειδα κι εσενα που την εβαλες κανονικα με αστερακια την βγαζει...και μην εξαπτεσαι εγω δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου,για τις υπηρεσιες σου εχω που εχω δοκιμασει και στην τελικη και που γραφω στο θρεντ σου διαφημιση σου κανω οποτε πιες ενα ποτακι και χαλαρωσε.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
φιλιά σε ολα τα έκφυλα αγόρια και ειδικά στον Αλεφάντο!!  :-* :-*
μετα το πουλεν που ειναι υπερ ανω ολων(σε αερα γη και ουρανο :grin:)
η ελενα ειναι για τα γουστα του αλεφαντου η ομορφοτερη παρουσια εν ελλαδι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
και φερτε επιτελους πισω το φιλαρακι μου(επλιζω να μπαινει χωρις login και να μας βλεπει και οχι να του εχει συμβει κατι :S :S)

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Ας γράψει κάποιο έγκυρο και σοβαρό μέλος που έχει πρόσφατη εμπειρία μαζί μου.
Η αλήθεια είναι οτι κατα καιρούς έχουν γραφτεί αρκετά καλά για μένα....

ψεύτικα προφίλ απο άλλες τράνς γράφουν άσχημα πράγματα για μένα.. εσύ μήπως είσαι ένα απο αυτά? καθώς είσαι πολύ νέος σαν χρήστης. 4 μηνύματα μόνο.   :cheesy:

Μάκη δε χρειάζεται και πολλή μελέτη, Δεν εχω μέχρι στιγμής πάει ποτέ στη ζωή μου με γυναίκα και θέλω τόσα  ;) θα μου πάρει τη παρθενιά με λιγότερα?  ;)
την λες στον αλλον που εχει 4 μηνυματα κι εσυ εχεις 8 στο συνολο οποτε εμεις που εχουμε πολυ παραπανω εχουμε λογο περισσοτερο απο σενα εδω,γιατι τοσο καιρο που ησουν να υποστηριξεις τον εαυτο σου,εμαθες ξαφνικα οτι δε λεγονται για σενα καλα λογια κι αποφασισες να μιλησεις στο κοινο σου???ΟΚ.... εδω ειμαστε να μας πεις οτι θελεις και να σε ξαναδοκιμασουμε αν ειναι να περασουμε καλυτερα και να γραφουμε καλα λογια για σενα..
οσο για τα ψευτικα προφιλ που εχετε κανει και θρεντ που ξερεις οτι ειναι ψευτικα εσυ ως νεος μελος????ε χοτυ??? λαμπορκινα??? εεεε Ελενα ηθελα να πω...μονη σου βγαζεις το ματακι σου με το δαχτυλακι σου...

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
εβαλα κατω παυλα για να δειξει ολη σου την διευθυνση ,γιατι τα εχεις φτιαξει ετσι να μην μπορουν να σου κανουν copy paste την σελιδα σου...ειδα κι εσενα που την εβαλες κανονικα με αστερακια την βγαζει...και μην εξαπτεσαι εγω δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου,για τις υπηρεσιες σου εχω που εχω δοκιμασει και στην τελικη και που γραφω στο θρεντ σου διαφημιση σου κανω οποτε πιες ενα ποτακι και χαλαρωσε.

εσύ ειδικά δεν είσαι ευχαριστημένος με ΚΑΜΙΑ σύμφωνα με τα γραπτά σου!
οι υπηρεσίες μου είναι πάντα σωστές αλλά τυχαίνει κάποιοι να περνάνε καλύτερα γιατί δεν είσαστε όλοι το ίδιο.
Απόδειξε το ότι έχεις έρθει. Πες πως είναι ο χώρος μου?

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
την λες στον αλλον που εχει 4 μηνυματα κι εσυ εχεις 8 στο συνολο οποτε εμεις που εχουμε πολυ παραπανω εχουμε λογο περισσοτερο απο σενα εδω,γιατι τοσο καιρο που ησουν να υποστηριξεις τον εαυτο σου,εμαθες ξαφνικα οτι δε λεγονται για σενα καλα λογια κι αποφασισες να μιλησεις στο κοινο σου???ΟΚ.... εδω ειμαστε να μας πεις οτι θελεις και να σε ξαναδοκιμασουμε αν ειναι να περασουμε καλυτερα και να γραφουμε καλα λογια για σενα..
οσο για τα ψευτικα προφιλ που εχετε κανει και θρεντ που ξερεις οτι ειναι ψευτικα εσυ ως νεος μελος????ε χοτυ??? λαμπορκινα??? εεεε Ελενα ηθελα να πω...μονη σου βγαζεις το ματακι σου με το δαχτυλακι σου...

εγω αγαπητέ μου είμαι υπαρκτό πρόσωπο και δε χρειάζεται να εχω εγκυρότητα σε αυτά που λέω γιατί είμαι εγώ Η Elena Sunrise. άμα θες CALL ME  :boobies:
οσο για τα προφίλ που λες οτι είμαι εγώ, χωρίς αποδείξεις είναι σαν να μην το πες  :dancing:

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΞΕΦΙΜΩΣΑΝΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΣΕΝΑ? για να γαμήσω ΓΥΝΑΙΚΑ είμαι ευχαριστημένη ΜΟΝΟ με 1000 ευρώ... ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ?
ποτό προσφέρω σε όλα τα ωριαία προγράμματα και στο VIP ΣΑΜΠΑΝΙΑ!
οταν λες με ξεφιμωσανε....θες να πεις οτι γνωριζομστε μεσου του site και ξερεις ποτε μπαινω ποτε βγαινω???και με μολις 8 μηνυματα δικα σου σε ΟΟΟΟΛΟ ΤΟ SITE???? αυτο με κανει ιδαιτερα χαρουμενο,τωρα Ελενα οσο για το 1000ρικο που ζητας για να πας με γυναικα ειναι πανσηφανες πως αν τα δωσει καποιος θα τα κλαιει κανα χρονο τα ευροπουλα διοτι δε σ'αρεσει να γαμας γυναικες εσυ το λες αρα συνεπαγεται οτι θα περασει χαλια το ζευγαρι και μειον το χιλιαρικο...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ρε γιατρε αστην βραδιατικα και εσυ ησυχη
ο τελευταιος που αναφερθηκε για τις υπηρεσιες της ηταν ο μαικ και ειπε τα καλυτερα γαμισετο τωρα τι εγινε το 1940 περασμενα

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
εγω αγαπητέ μου είμαι υπαρκτό πρόσωπο και δε χρειάζεται να εχω εγκυρότητα σε αυτά που λέω γιατί είμαι εγώ Η Elena Sunrise. άμα θες CALL ME  :boobies:
.οσο για τα προφίλ που λες οτι είμαι εγώ, χωρίς αποδείξεις είναι σαν να μην το πες  :dancing:

εμεις που γραφουμε ειμαστε απο τον πλανητη Αρη δεν ειμαστε υπαρκτοι,οτι να'ναι λες εχω την εντυπωση και προσβαλεις και ολα τα μελη του site ετσι,δηλαδη και αυτοι που ισχυριζεσαι οτι γραφουν καλες κριτικες για σενα δεν ειναι υπαρκτα προσωπα επομενως ειναι ανακριβεις και αναληθεις οι κριτικες που γραφουν υπερ για σενα... οποιοι εχουν κακες κριτικες ειναι μη υπαρκτοι και οσοι γραφουν υπερ σου ειναι υπαρκτοι...προσεχε τα λεγομενα σου γιατι εγω την εχω την δουλεια μου,εσυ θα την χασεις και απο μονη σου..
αποδειξεις ζητουσε κι ο παπανδρεου και τις καταργει απο το 2014 ο σαμαρας αν ακουσες...εσυ εκοψες ποτε αποδειξη σε πελατη για τις υπηρεσιες που προσφερεις???

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
δε θυμάσαι που έχεις πάθει νευρικό κλονισμό και έκραζες δεξιά αριστερά και σε κάνανε MUTE??? έλα καλέ....
Το πως θα χειριστώ εγω τη δουλειά μου (με το ζευγάρι) είναι δική μου υπόθεση και να είσαι σίγουρος οτι τέλεια θα περάσουν...αλλά εσένα τι σε κόφτει? απο τη τσέπη σου θα βγούνε η θα κάνεις κουμάντο στη δουλειά μου

οταν λες με ξεφιμωσανε....θες να πεις οτι γνωριζομστε μεσου του site και ξερεις ποτε μπαινω ποτε βγαινω???και με μολις 8 μηνυματα δικα σου σε ΟΟΟΟΛΟ ΤΟ SITE???? αυτο με κανει ιδαιτερα χαρουμενο,τωρα Ελενα οσο για το 1000ρικο που ζητας για να πας με γυναικα ειναι πανσηφανες πως αν τα δωσει καποιος θα τα κλαιει κανα χρονο τα ευροπουλα διοτι δε σ'αρεσει να γαμας γυναικες εσυ το λες αρα συνεπαγεται οτι θα περασει χαλια το ζευγαρι και μειον το χιλιαρικο...

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Παπάρα? μήπως είσαι η Αλομα????  :2funny: :2funny:
ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΟΥ? ΨΕΥΤΡΟΝΙ ΕΙΣΑΙ

εμεις που γραφουμε ειμαστε απο τον πλανητη Αρη δεν ειμαστε υπαρκτοι,οτι να'ναι λες εχω την εντυπωση και προσβαλεις και ολα τα μελη του site ετσι,δηλαδη και αυτοι που ισχυριζεσαι οτι γραφουν καλες κριτικες για σενα δεν ειναι υπαρκτα προσωπα επομενως ειναι ανακριβεις και αναληθεις οι κριτικες που γραφουν υπερ για σενα... οποιοι εχουν κακες κριτικες ειναι μη υπαρκτοι και οσοι γραφουν υπερ σου ειναι υπαρκτοι...προσεχε τα λεγομενα σου γιατι εγω την εχω την δουλεια μου,εσυ θα την χασεις και απο μονη σου..
αποδειξεις ζητουσε κι ο παπανδρεου και τις καταργει απο το 2014 ο σαμαρας αν ακουσες...εσυ εκοψες ποτε αποδειξη σε πελατη για τις υπηρεσιες που προσφερεις???

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
εσύ ειδικά δεν είσαι ευχαριστημένος με ΚΑΜΙΑ σύμφωνα με τα γραπτά σου!
οι υπηρεσίες μου είναι πάντα σωστές αλλά τυχαίνει κάποιοι να περνάνε καλύτερα γιατί δεν είσαστε όλοι το ίδιο.
Απόδειξε το ότι έχεις έρθει. Πες πως είναι ο χώρος μου?
εμενα το hobby μου ειναι να γαμαω ειτε ειναι τρανς ειτε ειναι γυναικα,απο κει και περα εγω γραφω κριτικη για οποια εγω νομιζω οτι πρεπει να γραψω κριτικη, εσενα ομως δεν ειναι hobby ειναι το επαγγελμα σου οποτε κοιτα να κανεις σωστα την δουλεια σου γιατι στο ταμειο ανεργιας δεν θα μπορεις να γραφτεις(φιλικη συμβουλη) και ακομη το οτι γραφεις οτι δεν ειμαστε ολοι το ιδιο εις βαρους σου ειναι παλι (φιλικη συμβουλη) μα ποσο καλος ανθρωπος ειμαι...

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
εμενα το hobby μου ειναι να γαμαω ειτε ειναι τρανς ειτε ειναι γυναικα,απο κει και περα εγω γραφω κριτικη για οποια εγω νομιζω οτι πρεπει να γραψω κριτικη, εσενα ομως δεν ειναι hobby ειναι το επαγγελμα σου οποτε κοιτα να κανεις σωστα την δουλεια σου γιατι στο ταμειο ανεργιας δεν θα μπορεις να γραφτεις(φιλικη συμβουλη) και ακομη το οτι γραφεις οτι δεν ειμαστε ολοι το ιδιο εις βαρους σου ειναι παλι (φιλικη συμβουλη) μα ποσο καλος ανθρωπος ειμαι...

είδες οτι είσαι ψεύτης και δεν έχεις έρθει μαζί μου. Ίσως στα όνειρα σου δεν περάσαμε καλά λόγο ψυχεδέλιας που σε δέρνει  :headbang:

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
δε θυμάσαι που έχεις πάθει νευρικό κλονισμό και έκραζες δεξιά αριστερά και σε κάνανε MUTE??? έλα καλέ....
Το πως θα χειριστώ εγω τη δουλειά μου (με το ζευγάρι) είναι δική μου υπόθεση και να είσαι σίγουρος οτι τέλεια θα περάσουν...αλλά εσένα τι σε κόφτει? απο τη τσέπη σου θα βγούνε η θα κάνεις κουμάντο στη δουλειά μου
και mute που με κανανε παλι γαμουσα εγω...εσυ εκανες προταση για mute τα ξερω γω,παντως ολα τα ξερεις, ειδες admin που ελεγα οτι ο χοτυ ειναι η ελενα???ολα τα ξερει ξεδιπλωνεται σιγα σιγα το κοριτσι...καλα κανεις καλυτερα ως ελενα παρα ως χοτυς διχασμενες προσωπικοτητες στην κολαση...
εμενα μου φυγανε απο την τσεπη μου γι'αυτο και εχω καθε δικαιωμα να κανω κριτικη οταν στα εδωσα και δε περασα καλα οποτε μην την ψαχνεις για περαιτερω κι εμεις σε πληρωνουμε οποτε μην εξαπτεσαι διοτι απο την τσεπη μου βγηκαν τα ευρω και στα εδωσα... η δουλεια σου ειμαστε εμεις μη το ξεχνας...

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
και mute που με κανανε παλι γαμουσα εγω...εσυ εκανες προταση για mute τα ξερω γω,παντως ολα τα ξερεις, ειδες admin που ελεγα οτι ο χοτυ ειναι η ελενα???ολα τα ξερει ξεδιπλωνεται σιγα σιγα το κοριτσι...καλα κανεις καλυτερα ως ελενα παρα ως χοτυς διχασμενες προσωπικοτητες στην κολαση...
εμενα μου φυγανε απο την τσεπη μου γι'αυτο και εχω καθε δικαιωμα να κανω κριτικη οταν στα εδωσα και δε περασα καλα οποτε μην την ψαχνεις για περαιτερω κιθα βγουνε απο την τσεπη μου...εμεις σε πληρωνουμε οποτε μην εξαπτεσαι, η δουλεια σου ειμαστε εμεις μη το ξεχνας...
μόνο που δεν μπορείς να το αποδείξεις!!!! γιατί λες ψέματα  :2funny: :2funny: :2funny:
και ξαναλέω, πες μου πως είναι ο χώρος μου αφού έχεις έρθει

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
μόνο που δεν μπορείς να το αποδείξεις!!!! γιατί λες ψέματα  :2funny: :2funny: :2funny:
και ξαναλέω, πες μου πως είναι ο χώρος μου αφού έχεις έρθει
εχει 4 τοιχους εχει και πορτα να μπαινεις μεσα εχει και καθρεφτες εχει και πατωμα ...τωρα ακριβως χρονολογια που χτιστηκε δε μπορω να σου πω δε μου εδειξες τα συμβολαια του σπιτιου...ειδες τα παραμελησαμε αυτο κοιταξαμε μονο την ηδονη μας... τι ζητας τωρα ρε ελενα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: οτι ναι ζητας κι εσυ...οι αλλοι που γραφουν καλα λογια για σενα ας γραψουν πως ηταν το σπιτι σου γιατι δεν τους πιστευουμε...

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
εχει 4 τοιχους εχει και πορτα να μπαινεις μεσα εχει και καθρεφτες εχει και πατωμα ...τωρα ακριβως χρονολογια που χτιστηκε δε μπορω να σου πω δε μου εδειξες τα συμβολαια του σπιτιου...ειδες τα παραμελησαμε αυτο κοιταξαμε μονο την ηδονη μας... τι ζητας τωρα ρε ελενα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: οτι ναι ζητας κι εσυ...οι αλλοι που γραφουν καλα λογια για σενα ας γραψουν πως ηταν το σπιτι σου γιατι δεν τους πιστευουμε...

χαχαχα καληνύχτα ψευτοπαπάραααααα  :2funny: :2funny:

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
φιλικα θα σου προτεινα να ζητας κατι παραπανω μην βρεθει καμια και τα εχει τα 1000 ;) ;) ;)
φιλικα κι εγω θα σου προτεινα ελενα να ζητας 400δις ευρω...μπας και βρεθει καμια και στα δωσει να ξεχρεωσει η Ελλαδιτσα μας...μια ηταν η ωραια Ελενη στην εποχη της Τροιας και μια η ελενα στην εποχη της ηλιθιοτητας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom