Νέα

Elena Sunrise

• Μέλος που άνοιξε το νήμα a!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 321K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.271
Πόντοι
216
εισαι πολυ μπροστα αλε μεχρι κ χρονια πολλα στη κορσιδα δινεις ευγε :rockon: :rockon: :rockon:

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6

αν και καθυστερημενα.............XRONIA ΠΟΛΛΑ......BABY.... :-* :-* :-*

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
χαλια η Ελενα...τουλαχιστον απο δικη μου εμπειρια που ειχα αναγραψει και σε αλλα θρεντ της...που τα
ανακυκλωνει η ιδια γιατι την κραζουν ολοι και ειναι και ακριβη...δοκιμαστε'την και μετα βγαλ'τε τα συμπερασμα σας...η γνωμη μου ειναι... ΜΑΚΡΥΑ

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
Με το πάλαι ποτέ ομότιτλο νυχτερινό κέντρο τι σχέση έχει;

has

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μιας και στο τοπικ της γενικής συζήτησης δεν απάντησε κανείς να ρωτήσω και εδώ.

Σκοπεύω να επισκεφθώ την Ελενα η την queenathina, αν αφήσουμε το οικονομικό απέξω ποια η άποψη σας?

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
athina queen με 1000 σε σχεση με την ελενα...

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.271
Πόντοι
216
athina queen με 1000 σε σχεση με την ελενα...
θα διαφωνησω φιλε παρ αλλα απο προσωπικη εμπειρια κ μονο την αθηνα επειδη ειχα εμπειρια μαζι της αν θεορουμε οτι η ελενα κοροιδευει στις υπηρεσιες της τοτε η αθηνα κοροιδευει πριν καν ακομα τη συναντησεις κ εχω παραθεσει πολυ παλια κ κρητικη εδω τετοιο φοτο σοπ εγω προσωπικα δεν εχω ξαναδει ειχε φοτος με  :tits: ενω δεν ειχε ειχε αλλες με αλλο προσωπο ενω δεν ειχε καμια σχεση....καλητερη συμβουλη που θα εδεινα εγω στο συναγωνιστη γνωριζοντας τη μια οτι ειναι για τα δεδομενα μου φεικ κ για την αλλη οτι ειναι ψωνισμενη κ με χαλια υπηρεσιες οπως λετε αρκετοι εδω θα του ελεγα να κοιταξει αλλου να δωσει τον οβολο του

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.271
Πόντοι
216
θα διαφωνησω φιλε παρ αλλα απο προσωπικη εμπειρια κ μονο την αθηνα επειδη ειχα εμπειρια μαζι της αν θεορουμε οτι η ελενα κοροιδευει στις υπηρεσιες της τοτε η αθηνα κοροιδευει πριν καν ακομα τη συναντησεις κ εχω παραθεσει πολυ παλια κ κρητικη εδω τετοιο φοτο σοπ εγω προσωπικα δεν εχω ξαναδει ειχε φοτος με  :tits: ενω δεν ειχε ειχε αλλες με αλλο προσωπο ενω δεν ειχε καμια σχεση....καλητερη συμβουλη που θα εδεινα εγω στο συναγωνιστη γνωριζοντας τη μια οτι ειναι για τα δεδομενα μου φεικ κ για την αλλη οτι ειναι ψωνισμενη κ με χαλια υπηρεσιες οπως λετε αρκετοι εδω θα του ελεγα να κοιταξει αλλου να δωσει τον οβολο του
δε βλεπω να σχολιαζει κανεις αλλος κ ανυσιχω

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.604
Πόντοι
456
καμμιά απ τις δυό γιατι και οι δυο τους είναι υπερτιμημένες....

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
εγω ειπα Αθηνα με 1000 σε σχεση με την Ελενα που με ρωτησε,τωρα οσο για τις υπηρεσιες της ειναι αναλογα τον πελατη κι αυτη αν σε γουσταρει περνας καλα...η Ελενα εμενα δεν μου εκανε... συμφωνω μαζι σου να κοιταξει αλλου οπου θα βρει και πιο οικονομικα....

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
καμμιά απ τις δυό γιατι και οι δυο τους είναι υπερτιμημένες....
συμφωνω κι εγω με το γλυκομουτσουνο... αλλου...ουτως η αλλως κοντευουν να βγουν στην συνταξη αυτες...διανυουν ηδη την περιοδο των milfotrans....

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.271
Πόντοι
216
εγω ειπα Αθηνα με 1000 σε σχεση με την Ελενα που με ρωτησε,τωρα οσο για τις υπηρεσιες της ειναι αναλογα τον πελατη κι αυτη αν σε γουσταρει περνας καλα...η Ελενα εμενα δεν μου εκανε... συμφωνω μαζι σου να κοιταξει αλλου οπου θα βρει και πιο οικονομικα....
συμφωνω κ γω μαζι σου οτι μπορει να βρεπιο οικονομικη κ να περασει ακομα καλητερα αλλα διαφωνω στη διασταση που αναλυεις το θεμα φιλε γτ με το ιδιο σκεπτικο μπορει κ η ελενα οποιον τον γουσταρει να περναει καλα κ αυτος κ εσενα απλα να μη σε γουσταρε εγω ομως μιλαω με χειροπιαστα παραδειγματα για μουφα ολκης για την αθηνα που ειχα για κακη μου τυχη εμπειρια μαζι της....τες πα πανω κατω τα ιδια λεμε απλα σε καποιο κομματι που αναφερεις με τα 1000 αθηνα διαφωνω καθετα

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
ε δεν την λες και μουφα την Αθηνα
ακριβη ναι αλλα οχι μουφα