Νέα

Elena Sunrise

• Μέλος που άνοιξε το νήμα a!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
γιατρε απαντες ξερουν ποιος ειμαι εγω και τι εισαι εσυ εδω
σε διωξαν για τις ιδες παπαριες που ελεγες και τοτε και μυαλο δεν εβαλες αρα εισαι φελος οποτε δεν ξανασχολουμαι με την παρτυ σου
καληνυχτα γιατρε
παρτυ σου γραφεται με (η) το παρτυ με (υ) ειναι αλλο παρτυ αλεφαντε μαλλον σκεφτεσαι το παρτυ που θα συνεβρεθεις με την ελενα καλα κανεις...(πλακιτσα) κατ'αρχας εσενα σε συμπαθω γιατι αυτα γραφεις κατα καιρους και που τα εχω διαβασει ηταν βατα σωστα και πληρως τοποθετημενα σωστα,τωρα αν για μια κριτικη ρε παιδια που εγραψα εχετε αναστατωθει σορρυ δε θα ξαναγραφω αρνητικες κριτικες οταν τις βιωνω,οσο για το muted που με κανανε ηταν επιλογη των αρχηγων του site προφανως διοτι η μια εμπλακωμενη ηταν γνωστο ως φυσικο προσωπο κι εγω ως αορατο οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα και δεν ειχα κανενα προβλημα και το σεβαστικα γι'αυτο και συνεχιζω να ειμαι εδω να τονισω οτι απλα ειχα γραψει μια κριτικη και ξεσηκωθηκε ο κυρ-hotys απεναντι μου κι εγω του απαντουσα αναλογως,αλλα ως νεο μελος τοτε εγω με απεκλησαν...τεσπα δεν συνεχιζω αλλο περι αυτου του θεματος...κι ο parr δινει παντα δευτερες ευκαιριες....γιατι εχει μεγαλη καρδια τα φιλια μου σε ολους!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
εμπλΕκώμενη λέμε όχι εμπλΑκώμενη... επίσης το απέκλΕΙσαν γράφεται με ΕΙ όχι με Η.. μια και ξεκίνησες τα ορθογραφικά...

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
υπάρχουν ορθογραφικά λάθη που βγάζουν μάτια και άλλα που τα καταπίνεις και τα προσπερνάς. Επομένως, είναι ανάλογα την κλιμάκωση ....

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
εχω μια ψευτομορφη δυσλεξιας που οσους κανονες ορθογραφιας και να ξερω οσο και να διαβαζω καθημερινα δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να ειμαι 100% σωστος στην ορθογραφια και να μπορω να αποτυπωσω ακριβως αυτο που σκεφτομαι πιστευω οτι το παλευω οσο μπορω :S :S :S

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
εχω μια ψευτομορφη δυσλεξιας που οσους κανονες ορθογραφιας και να ξερω οσο και να διαβαζω καθημερινα δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να ειμαι 100% σωστος στην ορθογραφια και να μπορω να αποτυπωσω ακριβως αυτο που σκεφτομαι πιστευω οτι το παλευω οσο μπορω :S :S :S
100% σωστος στο παραπανω....το χω καταλαβει και δεν την εχεις παντα..γι αυτο μερικες φορες αναρωτηθηκα αν γραφουν δυο προσωπα με υπογραφη αλε :cheesy:

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
κανεις δεν ειναι τελειως αλεφαντε...και δε το εγραψα για να σε προσβαλω ως προς την ορθογραφια σου, το εγραψα για να σου κανω πειραγμα με την ελενα... αλλωστε κι εγω κανω κανα λαθος που και που κι οπως ειδες εσπευσαν να διορθωσουν οι βαθμολογητες των πανελληνιων παραπανω...α ρε δουλεια δεν ειχε ο διαολος  :zfuck: τα παιδια του ...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
κανεις δεν ειναι τελειως αλεφαντε...και δε το εγραψα για να σε προσβαλω ως προς την ορθογραφια σου, το εγραψα για να σου κανω πειραγμα με την ελενα... αλλωστε κι εγω κανω κανα λαθος που και που κι οπως ειδες εσπευσαν να διορθωσουν οι βαθμολογητες των πανελληνιων παραπανω...α ρε δουλεια δεν ειχε ο διαολος  :zfuck: τα παιδια του ...
φιλαράκο parr εσυ το ξεκινησες με τα παρτυ και την παρτη... εγω δεν εκανα κανενα σχόλιο στην ορθογραφια του Αλεφαντου... να εισαι ετοιμος να λαμβανεις ότι δίνεις.. μη παρεξηγιεσαι μοναχα... καλη καρδια..

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
αχ ελενα κ ηθελα να κανουμε τριο με μια γκομενα!!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
100% σωστος στο παραπανω....το χω καταλαβει και δεν την εχεις παντα..γι αυτο μερικες φορες αναρωτηθηκα αν γραφουν δυο προσωπα με υπογραφη αλε :cheesy:
παντα το εχω τζουλ απλως το παλευω πολυ
ενω δεν υπαρχει θεμα στον προφορικο λογο στα γραπτα ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα
παραυτα και στο πανεπιστημιο περασα και το τελειωσα και ολα οκ

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
φιλαράκο parr εσυ το ξεκινησες με τα παρτυ και την παρτη... εγω δεν εκανα κανενα σχόλιο στην ορθογραφια του Αλεφαντου... να εισαι ετοιμος να λαμβανεις ότι δίνεις.. μη παρεξηγιεσαι μοναχα... καλη καρδια..
εγω πειραξα χαριτολογωντας τον αλεφαντο αν καταλαβες δεν ηταν ο σκοπος μου η διορθωση του αλεφαντου,ρε αλεφαντε...μηπως εχεις και δικηγορους εδω στο site??? κι αν δεις και λιγο τις δικες σου κριτικες εχεις κι εσυ καποια λαθακια,τσεκαρησε'τα και μετα κανε το δασκαλο!!

Y.Γ με full love parr....

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
εγω πειραξα χαριτολογωντας τον αλεφαντο αν καταλαβες δεν ηταν ο σκοπος μου η διορθωση του αλεφαντου,ρε αλεφαντε...μηπως εχεις και δικηγορους εδω στο site??? κι αν δεις και λιγο τις δικες σου κριτικες εχεις κι εσυ καποια λαθακια,τσεκαρησε'τα και μετα κανε το δασκαλο!!

σορυ που επεμβαινω ρε συ φιλε parr καταλαβαμε οτι κατι τρεχει με την ελενα και εσενα το εμπεδωσαμε ολες και ολοι, γιατι το συνεχιζεις  γιατι επιμενεις ?  σορυ κι ολας που ρωταω .φιλικη συμβουλη αστο να παει εχει τοσα αλλα θεματα να ασχοληθεις και να γραψεις πχ γραψε σε κανενα αλλο θεμα ποιες σ αρεσαν πολυ με ποιες περασες καλα βοηθησε το κοινο να ξερει που να παει κατα την γνωμη σου παντα και μην κανεις επιθεση στους παντες που γραφουν η εχουν αντιθετη αποψη απο εσενα

placebo13

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
απο την μια με βριζεις απο την αλλη μου λες συγνωμη σε μηνυμα για τις υπηρεσιες σου και πως να ερθω να επανορθωσεις με τα μισα λεφτα.λοιπον ξαναλεω για καποιον φιλο που ειπε πως η λεγαμενη ξεπετα τα δινει ολα μονο σε ακριβα προγραμματα πιστεψε με πως πανω απο μιση ωρα δεν θα κατσεις μαζι της και στο λεω εγω που εκλαψα 2 φορες τα 150 ....οποιος θελει ας δοκιμασει αν εχει λεφτα για πεταμα.ο μονος λογος που γραφω ειναι η συνεχιζομενη επαρση της εν λογω γριας και η παντελης ελειψη αυτογνωσιας και ντροπης.το να επραξες λαθος συμβαινει σε ολους (ασχετα αν εκανες λαθος δεν επρεπε να ζητησεις λεφτα)το να συνεχιζεις να κοροιδευεις λυπαμαι απλα συντοαμα σε στελνει στον οαεδ.καλη αναμονη στην ουρα λοιπον

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
απο την μια με βριζεις απο την αλλη μου λες συγνωμη σε μηνυμα για τις υπηρεσιες σου και πως να ερθω να επανορθωσεις με τα μισα λεφτα.λοιπον ξαναλεω για καποιον φιλο που ειπε πως η λεγαμενη ξεπετα τα δινει ολα μονο σε ακριβα προγραμματα πιστεψε με πως πανω απο μιση ωρα δεν θα κατσεις μαζι της και στο λεω εγω που εκλαψα 2 φορες τα 150 ....οποιος θελει ας δοκιμασει αν εχει λεφτα για πεταμα.ο μονος λογος που γραφω ειναι η συνεχιζομενη επαρση της εν λογω γριας και η παντελης ελειψη αυτογνωσιας και ντροπης.το να επραξες λαθος συμβαινει σε ολους (ασχετα αν εκανες λαθος δεν επρεπε να ζητησεις λεφτα)το να συνεχιζεις να κοροιδευεις λυπαμαι απλα συντοαμα σε στελνει στον οαεδ.καλη αναμονη στην ουρα λοιπον
Με όλες αυτές τις μαλακίες που έγραψες αποδεικνύεται περίτρανα ότι είσαι μια πικρόχολη [size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΤΡΑΒΕΛΑ[/size][/size][/size] και όπως στη πρόσφατη περίπτωση "fouxter" [size=10pt]θα σε αποκαλύψουμε και εσένα.[/size]
Δεν είσαι τίποτα παραπάνω απο ένα ψεύτικο προφίλ. Μου είχες επιτεθεί και [size=10pt]πριν 4 χρόνια[/size] και συνεχίζεις με το ίδιο αδικαιολόγητο μίσος που ένας πελάτης ποτέ δε θα είχε!
Είσαι μια κουραδομηχανή που μπαίνεις εδώ, πετάς τα σκατά σου σε όλες μας και φεύγεις.
ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΥΠΟΛΗΨΗ!

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
σορυ που επεμβαινω ρε συ φιλε parr καταλαβαμε οτι κατι τρεχει με την ελενα και εσενα το εμπεδωσαμε ολες και ολοι, γιατι το συνεχιζεις  γιατι επιμενεις ?  σορυ κι ολας που ρωταω .φιλικη συμβουλη αστο να παει εχει τοσα αλλα θεματα να ασχοληθεις και να γραψεις πχ γραψε σε κανενα αλλο θεμα ποιες σ αρεσαν πολυ με ποιες περασες καλα βοηθησε το κοινο να ξερει που να παει κατα την γνωμη σου παντα και μην κανεις επιθεση στους παντες που γραφουν η εχουν αντιθετη αποψη απο εσενα
εγω να κανω πισω για πιο λογο???επειδη δεν περασα καλα με την ελενα???αυτο εγραψα στην κριτικη μου κι εχετε αναστατωθει παρα πολλοι απ'τι βλεπω κανετε λετε και σας ταιζει η ελενα. οι βασικοτερες κριτικες που πρεπει να γραφονται για μενα ειναι οι αρνητικες,αυτες που δεν παιρναει καλα ο πελατης για να αποφευχθουν απο συναγωνιστες διοτι τα ευρω βγαινουν πολυ δυσκολα κυριοι και το γνωριζετε καλα,το ευκολο χρημα εχει πεθαινει στην Ελλαδα..κι αν θες την γνωμη τη δικη μου για το που μπορει να περασει καποιον καλα εως τελεια, αψογα ειναι στην πανεμορφη ΤΑΥΛΑΝΔΗ εχω παει εχω μεινει καιρο εκει και δε συγκρινεται με το εδω...εκει πληρωνει ο πελατης και κανουν σεξ μαζι σου γιατι καυλωνουν και μετα κοιταν τα χρηματα,αν δε σε γουσταρουν δεν ερχονται καν μαζι σου,ενω εδω το αντιθετο....οσο πιο πολλα χρηματα δινεις τοσο πιο πολυ καυλωνει το τραβελι τουλαχιστον το μεγαλυτερο ποσοστο...κι οποιος θελει ας με διαψευσει!!!

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
εγω να κανω πισω για πιο λογο???επειδη δεν περασα καλα με την ελενα???αυτο εγραψα στην κριτικη μου κι εχετε αναστατωθει παρα πολλοι απ'τι βλεπω κανετε λετε και σας ταιζει η ελενα. οι βασικοτερες κριτικες που πρεπει να γραφονται για μενα ειναι οι αρνητικες,αυτες που δεν παιρναει καλα ο πελατης για να αποφευχθουν απο συναγωνιστες διοτι τα ευρω βγαινουν πολυ δυσκολα κυριοι και το γνωριζετε καλα,το ευκολο χρημα εχει πεθαινει στην Ελλαδα..κι αν θες την γνωμη τη δικη μου για το που μπορει να περασει καποιον καλα εως τελεια, αψογα ειναι στην πανεμορφη ΤΑΥΛΑΝΔΗ εχω παει εχω μεινει καιρο εκει και δε συγκρινεται με το εδω...εκει πληρωνει ο πελατης και κανουν σεξ μαζι σου γιατι καυλωνουν και μετα κοιταν τα χρηματα,αν δε σε γουσταρουν δεν ερχονται καν μαζι σου,ενω εδω το αντιθετο....οσο πιο πολλα χρηματα δινεις τοσο πιο πολυ καυλωνει το τραβελι τουλαχιστον το μεγαλυτερο ποσοστο...κι οποιος θελει ας με διαψευσει!!!

για πες κι άλλα για Ταϋλάνδη !!!

μας βλέπω για καμιά βόλτα ζόρικη ! πόσο πάει το βράδυ με ένα ωραίο ladyboy ???

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ρε γιατρε πως να σε πιστεψει πες μου καποιος οταν μια απο τις ωραιοτερες τρανς στην ελλαδα την λες γρια και το συνεχιζεις :think: :think:
επειδη λεω παει σαλταρα και τις βλεπω ολες μουναρες,πριν κανα 2 μερες κατεβαζω στο κινητο 2 φωτο της ελενας
η μια ειναι αυτη που σηκωσα πριν κανα 2 σελιδες και η αλλη ειναι μια με ενα ριγε κορμακι ασπρομαυρο(οσοι την εχουν φιλη στο fb ξερουν για ποια φωτο λεω)
ειχα λοιπον τις φωτο στη δουλεια και οταν τελειωσαμε ηταν 5-6 νοματαιοι μαζεμενοι και τους εδειξα τις φωτο χωρις να τους πω πως και τι ειναι η κυρια
επαθαν σοκ ο δε ενας κοντεψε να βαλει το πουλι του μεσα στο κινητο :grin: :grin:
πες μου τωρα πως να σε πιστεψει καποιος οταν λες εσυ μονο μια μουναρα γρια?

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
στη ΤΑΥΛΑΝΔΗ για να πας και να μεινεις 1.κανεις καμια 18 ωρες ταξιδι 2 θελεις κανενα χιλιαρικο γιατι δεν πιστευω να πας ταυλανδη για 3 ημερες και 3 πως σ αρεσουν αυτες οι φατσες οταν πηγα τουλαχιστον οι αντρες μου φαινοταν ολοι ιδιοι την πρωτη εβδομαδα μετα αρχισα να τους ξεχωριζω δοντια σαπια ολοι γαμησε τα  τωρα θα μου πεις γουστα ειναι αυτα εγω τους αντρες κοιταζα.παντως αν θελεις να περασεις ακομη καλυτερα μπορεις να πας και στην κενυα στην παπουα στην ιαπωνια και σε χιλια αλλα δυο κρατη.επισης
και στο ντουμπαι εχει βιζιτες των 3000 ευρο και των 5000 αλλα εμεις εδω στην ΕΛΛΑΔΑ .ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ οτι δεν σ αρεσε με την ελενα μην Επαναλαμβανεσαι Εντάξει, το εμπεδώσαμε

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456

Ποιος σου είπε οτι εγω δεν χαριτολογουσα όταν σε διορθωνα;;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom