Γεια σε όλους,
θέλω απλά να σας αναφέρω ότι απο τη στιγμή που αποφάσισα να έρθω εδώ στη Κρήτη για μερικές μέρες, δέχτηκα πολλά απειλητικά μηνύματα/τηλεφωνήματα απο άλλες ντόπιες κρος κ τρανς. όπως:
- Ρώτησες κάποια απο εμάς για να κατέβεις για δουλειά.. Αν κατέβεις Κρήτη θα σου κόψουμε το λαιμό..
- Ξέρουμε που μένεις θα έρθουμε όλες απ' έξω και θα κάνουμε φασαρία να σε διώξουν..
- Οπως είσαι φύγε γιατί θα έχεις σοβαρό πρόβλημα..
- Θα στείλω πελάτη δικό μου και θα σε αφήσει παράλυτη..
- Έχουμε κάνει καταγγελία στο τμήμα και θα έρθουν οι μπάτσοι να σε πιάσουν..
μέσα σε όλα αυτά φυσικά βρισιές και υστερικές αναρχικές φωνές.
Και το ίδιο κάνουν σε όποια κατεβαίνει..εντελώς απαράδεκτο!!
αυτά, απλά για να ξέρετε τι παίζει και αν χρειαστεί θα δημοσιεύσω εδώ όλα τα ονόματα τους.
Καλημέρα και πολλά φιλάκια σε όλους
Έλενα
καλημερα ελενα!!!!
τα γνωριζω κ εγω αυτα τα περιστατικα με τη συμορρια της κρητης. μ εχουν απειλεισει κ εμενα κ μαλιστα ατομα που ειναι παλιοι γνωστοι.
διαφορες κοπελες μου χουν πει οτι σε επισκεψεις τους στην κρητη εγιναν πολυ ασχημα πραγματα
οπως απειλες βιαιπραγιες , ξεφωνηματα κ απειλες στον τοπο που μεναν τα κοριτσια κ απειλες συνεχομενες κ τρομοκρατια απο τη γνωστη συμμορια της κρητης...
επισης εχω να πω οτι αυτα τα ατομα επισκεπτονται την αθηνα κ αλλεσ πολεισ κ δουλευουν αλλα θεωρουν την κρητη τσιφλικη τους!!!!!
παταγανε πιστευω στην αδυναμια καποιων κοριτσιων κ στον εκφοβισμο τους απο εκεινες κ για αυτο κ τα κανανε κ τα κανουν.
καλο θα ηταν λοιπον σε τετοια γεγονοτα να μη σιωπουν καποιες κ να μη φοβουντε να προσφυγουν στα εννομα διοτι ο νομος ακομα κ στην κρητη ειναι ο ιδιος μ ολη την υπολοιπη ελλαδα.
να περνας τελεια
μακια