Νέα

Elena Sunrise

• Μέλος που άνοιξε το νήμα a!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
άλλος γαμίκουλας αυτός.. θα μας πει ότι έχει πάρει τη μισή Ταυλάνδη... (τσάμπα εννοείται)
ελα ρε εχετε πληρωσει ενα κοντεινερ λεφτα και μολις δειτε εναν που πηδαει τζαμπα βγαζετε κομπλεξ  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τα φιλιά μου σε όλους απο Βόλο...
Γειά σου Αλεφαντούλη....  :-* :cheesy:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
εσυ φελε που με εχεις πριξει με τα πμ και το βιντεο που βλεπεις πανω ειναι φωτοσοπ η παλι εγω δεν βλεπω καλα? :jerking: :jerking: :jerking:
γεια σου ελενα καλη διαμονη στο θεσσαλικο καμπο :rockon: :rockon: :rockon:

media player

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Περασεις καλα καβλι μου κ να γυρισεις ΞΑΝΑ...

media player

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2013
Like
2
Πόντοι
0
στο ηρακλειο το σπιτι ειναιενταξει για να πω στο φιλαρακι μου να ερθει..? εκει παιζει πολυ κουτσομπολιο σαν κλειστη κοινωνια κ ολοι ειναι επιφυλακτικοι. εε, καβλακι μου ελενα..? πως ειανι η φαση? εξηγησε μας για να σε προωθησουμε :pipa1:

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σε όλους,
θέλω απλά να σας αναφέρω ότι απο τη στιγμή που αποφάσισα να έρθω εδώ στη Κρήτη για μερικές μέρες, δέχτηκα πολλά απειλητικά μηνύματα/τηλεφωνήματα απο άλλες ντόπιες κρος κ τρανς. όπως:
- Ρώτησες κάποια απο εμάς για να κατέβεις για δουλειά.. Αν κατέβεις Κρήτη θα σου κόψουμε το λαιμό..
- Ξέρουμε που μένεις θα έρθουμε όλες απ' έξω και θα κάνουμε φασαρία να σε διώξουν..
- Οπως είσαι φύγε γιατί θα έχεις σοβαρό πρόβλημα..
- Θα στείλω πελάτη δικό μου και θα σε αφήσει παράλυτη..
- Έχουμε κάνει καταγγελία στο τμήμα και θα έρθουν οι μπάτσοι να σε πιάσουν..

μέσα σε όλα αυτά φυσικά βρισιές και υστερικές αναρχικές φωνές.

Και το ίδιο κάνουν σε όποια κατεβαίνει..εντελώς απαράδεκτο!!
αυτά, απλά για να ξέρετε τι παίζει και αν χρειαστεί θα δημοσιεύσω εδώ όλα τα ονόματα τους.
Καλημέρα και πολλά φιλάκια σε όλους
Έλενα

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Γεια σε όλους,
θέλω απλά να σας αναφέρω ότι απο τη στιγμή που αποφάσισα να έρθω εδώ στη Κρήτη για μερικές μέρες, δέχτηκα πολλά απειλητικά μηνύματα/τηλεφωνήματα απο άλλες ντόπιες κρος κ τρανς. όπως:
- Ρώτησες κάποια απο εμάς για να κατέβεις για δουλειά.. Αν κατέβεις Κρήτη θα σου κόψουμε το λαιμό..
- Ξέρουμε που μένεις θα έρθουμε όλες απ' έξω και θα κάνουμε φασαρία να σε διώξουν..
- Οπως είσαι φύγε γιατί θα έχεις σοβαρό πρόβλημα..
- Θα στείλω πελάτη δικό μου και θα σε αφήσει παράλυτη..
- Έχουμε κάνει καταγγελία στο τμήμα και θα έρθουν οι μπάτσοι να σε πιάσουν..

μέσα σε όλα αυτά φυσικά βρισιές και υστερικές αναρχικές φωνές.

Και το ίδιο κάνουν σε όποια κατεβαίνει..εντελώς απαράδεκτο!!
αυτά, απλά για να ξέρετε τι παίζει και αν χρειαστεί θα δημοσιεύσω εδώ όλα τα ονόματα τους.
Καλημέρα και πολλά φιλάκια σε όλους
Έλενα
καλημερα ελενα!!!!
τα γνωριζω κ εγω αυτα τα περιστατικα με τη συμορρια της κρητης. μ εχουν απειλεισει κ εμενα κ μαλιστα ατομα που ειναι παλιοι γνωστοι.
διαφορες κοπελες μου χουν πει οτι σε επισκεψεις τους στην κρητη εγιναν πολυ ασχημα πραγματα
οπως απειλες βιαιπραγιες , ξεφωνηματα  κ απειλες στον τοπο που μεναν τα κοριτσια κ απειλες συνεχομενες κ τρομοκρατια απο τη γνωστη συμμορια της κρητης...
επισης εχω να πω οτι αυτα τα ατομα επισκεπτονται την αθηνα κ αλλεσ πολεισ κ δουλευουν αλλα θεωρουν την κρητη τσιφλικη τους!!!!!
παταγανε πιστευω στην αδυναμια καποιων κοριτσιων  κ στον εκφοβισμο τους  απο εκεινες κ για αυτο κ τα κανανε κ τα κανουν.
καλο θα ηταν λοιπον σε τετοια γεγονοτα να μη σιωπουν καποιες κ να μη φοβουντε να προσφυγουν στα εννομα διοτι ο νομος ακομα κ στην κρητη ειναι ο ιδιος μ ολη την υπολοιπη ελλαδα.
να περνας τελεια
μακια

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
φιλιά πολλά Αλεφαντούλι μου..έρχομαι 5 Σεπ Θεσσαλονίκη  :boobies:
καλως ν ερθεις ελενα νομιζω οτι εδω δεν θα εχεις τετοιο θεμα οπως στην κρητη
βεβαια αυτα που καταγγελεις ειναι θεματα δικα σας και νομιζω πρεπει να τα λυνεται μεταξυ σας
εγω αυτο που εχω να πω και βλεπω ειναι κατι καραγκιοζηδες στο fb που ενω σε εχουν φιλη σε κραζουν
καλα ρε μαλακες σας το εχει γραψει 100 φορες οτι δεν μπορω να απαντησω σε ολους και οτι το fb το εχω για να προωθω την δουλεια μου
αν δεν γουσταρεται τον τροπο που χειριζεται το συγκεκριμενο θεμα απλα μην την εχετε φιλη
παντως ο ελληνας ειναι τοσο κομπλεξικος ρε γμτ που οταν βλεπει ενα θεικο πλασμα απευθειας να βγαλει τα αποθημενα του
βλεπεις ποσταρισματα του τυπου:εισαι μεγαλο ψωνιο
τι μπαζο που εισαι
εισαι ασχημη κτλ
τελικα η φαρα μας ειναι αθανατη γιατρε :headbang: :headbang: :headbang:

sailer13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά, καποιος συναγωνιστής έγραψε στο προφιλ της Ελενας "euxomai na mhn einai alitheia auto pou ematha gia sena
thee moy dostis dynamh an einai toso tragika ta pragmata"

Τι εγίνε; Εχουμε κανα νεο; Είναι καλα το κορίτσι μας;

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
καλημερα!!!
η ελενα ειναι καλα κ σε λιγο καιρο θα ειναι οπως παλια.
εχω μιλησει μαζι της κ αυτη μου ζητησε να σας γραψω.
ειχε ενα ατυχημα στην κρητη, την ωρα που εκανε την προπονηση της διερχομενο αυτοκινητο που το οδηγουσε γυναικα επεσε πανω της με μεγαλη ταχυτητα κ την τραυματισε ευτυχως οχι πολυ σοβαρα, εχει ενα καταγμα στον αυχενα της κ αλλους μικροτραυματισμουσ.
περαστικα κ σιδερενια να ναι!!!!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
καλημερα!!!
η ελενα ειναι καλα κ σε λιγο καιρο θα ειναι οπως παλια.
εχω μιλησει μαζι της κ αυτη μου ζητησε να σας γραψω.
ειχε ενα ατυχημα στην κρητη, την ωρα που εκανε την προπονηση της διερχομενο αυτοκινητο που το οδηγουσε γυναικα επεσε πανω της με μεγαλη ταχυτητα κ την τραυματισε ευτυχως οχι πολυ σοβαρα, εχει ενα καταγμα στον αυχενα της κ αλλους μικροτραυματισμουσ.
περαστικα κ σιδερενια να ναι!!!!
μαρκελα ειναι τοσο λαιτ τα πραγματα γιατι εγω μεχρι χθες βραδυ οι πληροφοριες που ειχαμε ηταν τραγικες
ειναι ακομη εντατικη η βγηκε?
ελα λιγο πμ μαρκελα

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
μαρκελα ειναι τοσο λαιτ τα πραγματα γιατι εγω μεχρι χθες βραδυ οι πληροφοριες που ειχαμε ηταν τραγικες
ελα λιγο πμ μαρκελα
εκτος εντατικης ειναι
ποναει , θελει χρονο αλλα ολα θα πανε καλα
ευτυχως ηταν τυχερη στην ατυχια της και το προβλημα ηταν μονο οστικο

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
ελα λιγο πμ μαρκελα

ολα ειναι υπο ελενχο να μην ανυσηχειτε
ειναι οπως τα λεει κ ο φιλος φιλοξενουμενος
σου απαντησα σε πμ

brycen23

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Να ευχηθουμε ταχεια αναρρωση στην ελενα και συντομα να ειναι παλι κοντα μας.

ramonito

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Περαστικα ελενα ελπιζω να εισαι καλα ειμαι ο φιλος σου απο παλια ο ξυρισμενος θα τα πουμε σιγουρα να προσεχεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom