n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
οχι καθολου δεν μας καυλωσεςΜωράκια μου πολλά φιλιά απο Αυστρία!
η νέα φωτογράφιση..
ελπίζω να σας καυλώσω τρελά....
:-* :-* :-* :-*
εισαι θεα.....
οχι καθολου δεν μας καυλωσεςΜωράκια μου πολλά φιλιά απο Αυστρία!
η νέα φωτογράφιση..
ελπίζω να σας καυλώσω τρελά....
:-* :-* :-* :-*
αυτό είναι πολύ καλό μπράβο στο μωρό οταν έρθει θα το σκισω το μωρό..νομιζω τωρα με την κριση οτι το εχει ριξει στα 40
δεν νομίζω ρε παίδες... είχα διαβάσει 50€ για μισή ώρανομιζω τωρα με την κριση οτι το εχει ριξει στα 40
εγω τζονι και για τα 50 εχω αμφιβολιες στο λεω να το ξερειςδεν νομίζω ρε παίδες... είχα διαβάσει 50€ για μισή ώρα
να τ΄ανεβάσουμε κ άλλο δηλαδη;;; ;)εγω τζονι και για τα 50 εχω αμφιβολιες στο λεω να το ξερεις
με 50 την εχω παρει δυο φορες την τρίτη φορα μου ηθελε 60 και απλα δεν πηγα.εγω τζονι και για τα 50 εχω αμφιβολιες στο λεω να το ξερεις
εμεις?τρελος εισαινα τ΄ανεβάσουμε κ άλλο δηλαδη;;; ;)
70;;;;; για ποια λές ....εμεις?τρελος εισαι
ξερεις οτι δεινω αγωνα για την τιμολογιακη πολιτικη απ την πρωτη μερα που ειμαι εδω,απλως μια διαπιστωσει κανουμε
εδω καταφερατε να κανετε μια κροςς να σας ζηταει 70 εδω κολλας δικε μου
70;;;;; για ποια λές ....
μίλα ωρέ ...πες την πάσα αλήθεια
εγω δεν ξερω,αν δεν κανω αυτοψια ο ιδιος δεν περνω θεση με ονοματα δημοσιαμίλα ωρέ ...πες την πάσα αλήθεια
που; πως;πότε;;;;;;;;πιπα κολο 15 ειναι καλα τοσα εδοσα χτες...
βατραχε σε καμια τουβλοτρυπα τον εβαλες με 15?πιπα κολο 15 ειναι καλα τοσα εδοσα χτες...
...γίνεσαι κακός...βατραχε σε καμια τουβλοτρυπα τον εβαλες με 15?
σ΄έκοψε στο καλύτερο ο ηλίθιος...σασα απο 20 δεν ειχα παζαρι 15 ευκολα πανω απο 1ωρα ολη φαση αθηνων λαμιας στα - δεν εχησα δεν εφτεγε το παιδι απλα περασε ενας μαλακας και κηταγε την ωρα που της τον κάρφωνα και κοπηκα αστα ειμαι και γω του τρομου φοβαμαι μην με δουν στην γειτονια..
ολες εχουν κανει φωτογραφιση αλλες στα τρικαλα αλλες στη νεα υορκη τι σημαινει οτι αλλαζει τιμη???την φωτογραφιση την κανουν για να διαφημισουν την δουλεια τους...διοτι τα χρονια περνανε κουβαρντα sohoviz εσυ πηγαινε να της δωσεις μπουρμπουαρ αν θες...οι τιμες πανε προς τα κατω σε ολα οχι προς τα πανω...Μπράβο αξια κ ποτε θα έρθεις απο εδω να σου σκίσουμε το τρελο κολακι σου κ ποσο παει το μαλλί γιατί τώρα που είσαι κ διεθνής θα θες κατι παραπάνω εεεεε
αλεφαντε γιατι εχεις αμφιβολιες????κολλητη σου η Ελενα???η εισαι εσυ η ιδια???οταν διαφορους να προσπαθουν να ανεβασουν καποια τρανς 2 ειναι τα τινα...η ειναι οι ιδιες οι τρανς η ειναι φιλες των τρανς...δεν εξηγειται αλλιως...απλη λογικη θελει...εγω τζονι και για τα 50 εχω αμφιβολιες στο λεω να το ξερεις