Νέα

Elena Sunrise

• Μέλος που άνοιξε το νήμα a!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
με 50 την εχω παρει δυο φορες την τρίτη φορα μου ηθελε 60 και απλα δεν πηγα.
και πολυ καλα εκανες βατραχομουρη...το εχω κανει κι εγω αυτο σε αλλες του ειδους...δε χρειαζεται το 10ευρω πλεον ειναι ολοκληρο μεροκαματο...για καντε κανα ισολογισμο κυριοι κουβαρναδες...

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
εγω δεν ξερω,αν δεν κανω αυτοψια ο ιδιος δεν περνω θεση με ονοματα δημοσια
τα λεγομενα σας σχολιαζω :grin:
α και δεν σηκωνει λεει και το τηλεφωνο πλεον :2funny: :2funny: :2funny:
κι εγω τα λεγομενα σου σχολιασα αλεφαντε...απορω πως σχολιαζεις για μια τρανς που δεν εχεις παει μαζι της...λιγο απο χοτυ μου φερνεις κι εσυ...τεσπα ο κοσμος διαβαζει κι εχει λογικη και σκεφτεται...ας κρινει...μια αληθινη κριτικη κι ενα αληθινο σχολο κανει καραμπαμ...

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
ολες εχουν κανει φωτογραφιση αλλες στα τρικαλα αλλες στη νεα υορκη τι σημαινει οτι αλλαζει τιμη???την φωτογραφιση την κανουν για να διαφημισουν την δουλεια τους...διοτι τα χρονια περνανε κουβαρντα sohoviz εσυ πηγαινε να της δωσεις μπουρμπουαρ αν θες...οι τιμες πανε προς τα κατω σε ολα οχι προς τα πανω...
είμαι ένας απο αυτούς που δεν πετα τα λεφτά του στο βρόντο φιλε parr κ να ξέρεις οτι δεν δίνω ποτε παραπάνω λεφτά σε καμία απο εδω μεσα κανω τρελά παζάρια μέχρι τελικής πτώσης αλλη είναι προμοτορες εδω μεσα γιατί είπαμε ξεπετα κάποια κ τρελάθηκαν αυτα

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
ελενα σανραιζ    εισαι καλονη λεμε!!!!!! να περνας τελεια στην αυστρια!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ελενα σανραιζ    εισαι καλονη λεμε!!!!!! να περνας τελεια στην αυστρια!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μαρκελάρα μου σε ευχαριστώ είσαι μια θεότητα!
Μωρούλια καλό Πάσχα... LOVE U ALL!!!! και ας λέτε μερικοί μαλ........ες!!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*  :boobies:

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
με 50 την εχω παρει δυο φορες την τρίτη φορα μου ηθελε 60 και απλα δεν πηγα.
κούκλα καλο Πάσχα κ σε σένα μίας κ είσαι εδω τώρα δεν μας λες είναι έτσι όπως τα λέει ο φίλος 50ε 30 λεπτα μην μου πεις εμπα στο σαιτ αν δεν θες δημόσια στείλε μου κ πμ. 

marineroloco

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
1

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.422
Πόντοι
606
κούκλα καλο Πάσχα κ σε σένα μίας κ είσαι εδω τώρα δεν μας λες είναι έτσι όπως τα λέει ο φίλος 50ε 30 λεπτα μην μου πεις εμπα στο σαιτ αν δεν θες δημόσια στείλε μου κ πμ. 
αυτο ειναι το και καλα μωρέ ....τη πανα πει 50  για 30 λ σχετικό ...ετσι δεν ειναι ελενα????..ας πουμε εγω την τελευτεα φορα έδωσα 50 για 25 λ ειμουν ποιο τσακμακι τι φταίει η κοπελα

marineroloco

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
1
Το 50άρι είναι για ένα :fuck2: συνήθως... ο χρόνος είναι σχετικός. Είναι και κοπέλες που σου λένε 50 για μια ώρα όσα ρίξεις κι όσα αντέξει ο κώλος σου...! Την Έλενα την κόβω στη πρώτη κατηγορία... ένα τηλέφωνο πάντως θα σου λύσει την απορία.

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
καλο Πασχα να εχετε κι εγω σας αγαπω ολους...ασχετα αν ξενυτευεστε ορισμενοι-ες για το μεροκαματο της ξενυτιας και μας αφηνετε στα κρυα του λουτρου...  :rockon: :rockon: ...εμ ετσι ειναι οταν δεν πεφτουν οι τιμες...η ο εμπορας θα κλεισει την επιχειρηση η θα αλλαξει χωρα για να μπορει να ελπιζει στην ανοδο της επιχειρησης του...

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
καλο Πασχα να εχετε κι εγω σας αγαπω ολους...ασχετα αν ξενυτευεστε ορισμενοι-ες για το μεροκαματο της ξενυτιας και μας αφηνετε στα κρυα του λουτρου...  :rockon: :rockon: ...εμ ετσι ειναι οταν δεν πεφτουν οι τιμες...η ο εμπορας θα κλεισει την επιχειρηση η θα αλλαξει χωρα για να μπορει να ελπιζει στην ανοδο της επιχειρησης του...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Μαρκελάρα μου σε ευχαριστώ είσαι μια θεότητα!
Μωρούλια καλό Πάσχα... LOVE U ALL!!!! και ας λέτε μερικοί μαλ........ες!!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*  :boobies:
καλο Πασχα να εχετε κι εγω σας αγαπω ολους...ασχετα αν ξενυτευεστε ορισμενοι-ες για το μεροκαματο της ξενυτιας και μας αφηνετε στα κρυα του λουτρου...  Headbaning! Headbaning! ...εμ ετσι ειναι οταν δεν πεφτουν οι τιμες...η ο εμπορας θα κλεισει την επιχειρηση η θα αλλαξει χωρα για να μπορει να ελπιζει στην ανοδο της επιχειρησης του...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
κι εγω τα λεγομενα σου σχολιασα αλεφαντε...απορω πως σχολιαζεις για μια τρανς που δεν εχεις παει μαζι της...λιγο απο χοτυ μου φερνεις κι εσυ...τεσπα ο κοσμος διαβαζει κι εχει λογικη και σκεφτεται...ας κρινει...μια αληθινη κριτικη κι ενα αληθινο σχολο κανει καραμπαμ...
φυσικα ο κοσμος κρινει γιατρε και αυτοι που  με ξερουν ακομη και τα παιδια απο αθηνα περνουν τις πληροφοριες που θελουν απο μενα οπως και εγω απ αυτους
και ναι γιατρε η sunrise ειναι φιλη μου :grin: :grin:
οσο για αυτη που μιλαω με το μαρικο ποιο πανω δεν ξερεις αν εχω παει μαζι της και γιατι τοποθετουμε ετσι δημοσια :rockon: :rockon:
και δεν εχω σκοπο να πιαστω μαζι σου για το ιδιο θεμα

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
κλειως ο λογιστιριος του κυπριακου κρατους....
σε νιωθουμε κ σε κατανοουμε καημενε αλλα ηρεμησε.......

TS_Lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ανέβασε νέα φώτο το κορίτσι σήμερα στο φατσό βιβλίο!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom