parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
Ποιος σου είπε οτι εγω δεν χαριτολογουσα όταν σε διορθωνα;;
Ποιος σου είπε οτι εγω δεν χαριτολογουσα όταν σε διορθωνα;;
φχαριστωΠολλά φιλάκια σε όλους απο Ηράκλειο!!
Είναι τόσο μα τόσο καύλες στο κρεβάτι οι Κρητικοί.......μμμμ
:-* :-* :-*
ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?
ναι Ηλία, χρόνια σου πολλά για προχτές, αν και έπρεπε να γιορτάζεις την πρώτη μέρα του Απριλίου ;)
που εισαι ρε ζεις?φχαριστω
γιατρε και εσυ στο 5% ανηκεις?ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΘΕΡΕΤΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΠΟΡΑΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΝ ΚΑΜ ΚΟΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ Ν Α ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ! ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?
ζω πως δεν ζω. αμα ερχοτανε και η ελεναρα πιο συχνα εδω κατω.... ;)που εισαι ρε ζεις?
lim_soda εσυ εισαι?ΤΥΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ... ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΠΑ ΨΑΧΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...ΕΣΕΙΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΛΑ ΜΩΡΑ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ 2 ΓΙ ΑΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΙΘΩΡΙΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
λεγε μαλακα την εμπειρια σου με την ελενα γιατι κατι κυριζια τους ελεγα οτι τουλαχιστον ειναι μουναρα και γρια την ανεβαζουν γρια την κατεβασουνζω πως δεν ζω. αμα ερχοτανε και η ελεναρα πιο συχνα εδω κατω.... ;)
δεν ειναι η πρωτη φορα τοχω ξαναπει. πιπινι και μπεμπεκα δεν ειναι αλλα ειναι ενα πολυ ωραιο πλασμα με πολυ ομορφο αρμονικο κορμι. λειτουργει οπως θελεις εσυ και οχι οπως θελει εκεινη. μια χαρα ειναι. τα υπολοιπα ειναι πιπες. οποιος κανει κεφι παμε παρεα πα;ρτουζιτσα και μισα μισα τα φραγκα ομωςλεγε μαλακα την εμπειρια σου με την ελενα γιατι κατι κυριζια τους ελεγα οτι τουλαχιστον ειναι μουναρα και γρια την ανεβαζουν γρια την κατεβασουν
αντε ρε κοτες περιμενω τωρα απαντηση,μηπως και αυτος ειναι ψευτης?δεν ειναι η πρωτη φορα τοχω ξαναπει. πιπινι και μπεμπεκα δεν ειναι αλλα ειναι ενα πολυ ωραιο πλασμα με πολυ ομορφο αρμονικο κορμι. λειτουργει οπως θελεις εσυ και οχι οπως θελει εκεινη. μια χαρα ειναι. τα υπολοιπα ειναι πιπες. οποιος κανει κεφι παμε παρεα πα;ρτουζιτσα και μισα μισα τα φραγκα ομως
οποιος θελει να δει με τα ματια του ας δωσει απο 50 εως οσα θελει να δει. απλο δεν ειναι και μαθηματικα.αντε ρε κοτες περιμενω τωρα απαντηση,μηπως και αυτος ειναι ψευτης?
ΤΥΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ... ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΠΑ ΨΑΧΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...ΕΣΕΙΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΛΑ ΜΩΡΑ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ 2 ΓΙ ΑΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΙΘΩΡΙΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ