Νέα

Elena Sunrise

• Μέλος που άνοιξε το νήμα a!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
αμα αρχισουμε να λεμε και να αναλυουμε για την Ταυλανδη στο θρεντ της ελενας θα ειμαστε κοπανοι πιστευω και αγενεις...
θα πω μονο αυτο ,οι ωρες του ταξιδιου ως την μπανκονγκ ειναι 11 οταν πας και 10 οταν γυρνας λογο του οτι περιστρεφεται η γη ειναι αυτη η διαφορα της μιας ωρας και αλλη μιαμιση ωρα για πουκετ οπου πηγα εγω,σαπιλα και χαλια δεν ειδα στο πουκετ εγω οσο αφορα τους ανθρωπους μπορει επειδη κυκλοφορουσα τα βραδια,αλλα δεν το βρισκω και απιθανο παντου κυκλοφορουν σαπιοι,800 ευρω εχουν τα εισητηρια και οσο για τα ladyboy τα περισσοτερα αν δε τα γδυσεις δε καταλαβαινεις αν ειναι γυναικα η αντρας και ωφελουνται οτι εκει ειναι μικροκαμομενοι σαν φυλη εχουν αβανταζ σωματοτυπου δηλαδη και δεν εχουν τριχες οι ασιατες,ασε που απο καθαριοτητα ειναι απιστευτες...αυτα για Ταυλανδη στο θρεντ της ελενας,ελενα sorry.

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πολλά φιλάκια σε όλους απο Ηράκλειο!! 
Είναι τόσο μα τόσο καύλες στο κρεβάτι οι Κρητικοί.......μμμμ
:-* :-* :-*

Συνημμένα

• IMG_1293-LOGO.jpg
    IMG_1293-LOGO.jpg
    196,2 KB · Εμφανίσεις: 163

gypaetos46

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ, ΞΕΠΕΤΑ ΤΗΣ ΞΕΠΕΤΑΣ ΜΕ ΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΥΖΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ 150ΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ...ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΤΑΥΛΑΝΔΗ Η ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΩΡΑ . ΣΤΗ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΛΙΓΑ ΚΑΝΕΝΑ 25 ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΕΓΩ 45 ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΠΑΝΙΑ ΟΣΟ ΓΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΤΩΤΑ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΠΧ ΜΠΡΑΚΑΘ ΚΙ ΕΧΩ 10 ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΛΑΔΥΒΟΥ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΝΥΚΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΟΝΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ,ΑΥΤΑ ΓΙ ΑΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ...

gypaetos46

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΘΕΡΕΤΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΠΟΡΑΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΝ ΚΑΜ ΚΟΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ Ν Α ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ! ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?

Συνημμένα

• ronie2.jpg
    ronie2.jpg
    49,3 KB · Εμφανίσεις: 136

media player

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2013
Like
2
Πόντοι
0
γεια σας συναγωνιστες. διαβαζω τελευταια τισ συζητησεις για τισ κριτικες κ κατα την αποψη μου,ειναι ιδιαιτερα σκληρες. ολοι θα μπορουσαμε να δινουμε τισ συμβουλες με εναν πιο ευγενικο τροπο να φαινεται οτι προσπαθουμε να τισ βελτιωνουμε γιατι μην μου πειτε οτι η ΕΛΕΝΑ ΜΑΣ θελει να περνανε ασχημα οι πελατες της, εε..? δεν εχουν ολοι καθημερινα ορεξη, και μην ξεχνατε οτι μπορει ο καθενας μας να μην βρεθει σεκαταλληλη φορμα η ορεξη. μηπως κανουμε κι εμεις λαθη..?

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΘΕΡΕΤΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΠΟΡΑΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΝ ΚΑΜ ΚΟΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ Ν Α ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ! ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?
γιατρε και εσυ στο 5% ανηκεις? :think: :think:
το μονδελο μηπως αλληθωριζει λιγο η μου φενεται?? :think: :think:

gypaetos46

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
ΤΥΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ... ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΠΑ ΨΑΧΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...ΕΣΕΙΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΛΑ ΜΩΡΑ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ 2 ΓΙ ΑΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΙΘΩΡΙΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΜΜΙΑ  :jerking: ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ :grin:

Συνημμένα

• ronie mnl.jpg
    ronie mnl.jpg
    57,2 KB · Εμφανίσεις: 95

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ΤΥΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ... ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΠΑ ΨΑΧΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...ΕΣΕΙΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΛΑ ΜΩΡΑ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ 2 ΓΙ ΑΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΙΘΩΡΙΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΜΜΙΑ  :jerking: ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ :grin:
lim_soda εσυ εισαι? :think: :think:
γιατρε να φανταστω οτι εχεις μεγαλα προσοντα ε? :think:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ζω πως δεν ζω. αμα ερχοτανε και η ελεναρα πιο συχνα εδω κατω.... ;)
λεγε μαλακα την εμπειρια σου με την ελενα γιατι κατι κυριζια τους ελεγα οτι τουλαχιστον ειναι μουναρα και γρια την ανεβαζουν γρια την κατεβασουν

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
λεγε μαλακα την εμπειρια σου με την ελενα γιατι κατι κυριζια τους ελεγα οτι τουλαχιστον ειναι μουναρα και γρια την ανεβαζουν γρια την κατεβασουν
δεν ειναι η πρωτη φορα τοχω ξαναπει. πιπινι και μπεμπεκα δεν ειναι αλλα ειναι ενα πολυ ωραιο πλασμα με πολυ ομορφο αρμονικο κορμι. λειτουργει οπως θελεις εσυ και οχι οπως θελει εκεινη. μια χαρα ειναι. τα υπολοιπα ειναι πιπες. οποιος κανει κεφι παμε παρεα πα;ρτουζιτσα και μισα μισα τα φραγκα ομως

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
δεν ειναι η πρωτη φορα τοχω ξαναπει. πιπινι και μπεμπεκα δεν ειναι αλλα ειναι ενα πολυ ωραιο πλασμα με πολυ ομορφο αρμονικο κορμι. λειτουργει οπως θελεις εσυ και οχι οπως θελει εκεινη. μια χαρα ειναι. τα υπολοιπα ειναι πιπες. οποιος κανει κεφι παμε παρεα πα;ρτουζιτσα και μισα μισα τα φραγκα ομως
αντε ρε κοτες περιμενω τωρα απαντηση,μηπως και αυτος ειναι ψευτης? :headbang: :headbang:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
ω ρε Λιάκο, ρίξε και κανέναν για μας τους πένητες.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
άλλος γαμίκουλας αυτός.. θα μας πει ότι έχει πάρει τη μισή Ταυλάνδη... (τσάμπα εννοείται)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom