You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έλενα Παπαρίζου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 763K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Συμφωνώ μαζί σου φίλε requiem...Όποιος έχει φωτό ας ανεβάσει να απολαύσει ο λαος...μονο ενας λογος υπαρχει να μη σε καυλωνει η ελενα.να εισαι φουστης.
απιστευτο μουνι
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ποιος τη χέζει τη φωνη και τη σκηνική παρουσια. Ειναι ομορφη, καυλοφατσα και εχει πολυ ωραιο σωμα. Αν μου καθοταν, δεν ελεγα οχι με τιποτα
Πω πω φίλε αυτή η φωτό που είναι στα 4...Τίποτα άλλο δεν θέλει ένας άντρας παρά αυτό...Η ταπεινή μου γνώμη...απλα θεα
barba-skoyfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Πάντως τώρα τελευταία σα να πήρε πολλά κιλά.
Μπας και την γκαστρωσε εκεινος ο σουρουκλεμες που την ακολου8ει παντου φιλτατε?
Ακριβώς την ίδια απορία έχω και εγώ συναγωνιστή.. τόσο επιλεκτικοί μας βγήκαν μερικοί που δεν καταδέχονται το Ελενάκι... Αίσχος...Καιρος ηταν να ανοιξει θεμα για μια απο τις ομορφοτερες ελληνιδες..Ηθελα να ξερα αυτοι που ψηφισαν οχι αν τους καθοτανε θα λεγανε δεν σε γαμαω??
Σίγουρος...??? Μην υπάρξει καμία παραπληροφόρηση... χαχαειναι εγκυος το μωρο
για ηρεμιστε μεσημεριατικα.για να τα βαλουμε τα πραματα στην θεση τους.η παπαριζου ειναι μακραν η καλυτερη ποπ τραγουδιστρια ελληνιδα αποδεδειγμενα..αλλα σαν γκομενα ειναι μια απλα ομορφη κοπελα με βαθμολογια 7 με 10 το αριστα.ντυνετε σεξυ διοτι αυτο πουλαει και φροντιζει να κανει επαγγελματικο μακιγιαζ και κανει επαγγελματικες παρουσιες παλι για να πουλαει περισσοτερους δισκους και ποτα εκει που δουλευει.θα προκαλουσα να βαζατε φωτογραφιες που δεν ειναι στημενες ...και θα δειτε οτι εχω απολυτα δικηο...δεν διαφερει σε τιποτα απο μια μετριας εμφανισης ελληνιδα...παρακαλω να διαψευστω εαν εχω αδικο...
Έχεις άδικο.Πριν βγεί ακόμα στην eurovision την είχα δει στο μετρό (στάση μέγαρο μουσική) αν θυμάμαι καλά...Την είδα άβαφτη πρωί και έπαθα πλάκα....Είναι πανέφορφη φίλε πίστεψέ με...για ηρεμιστε μεσημεριατικα.για να τα βαλουμε τα πραματα στην θεση τους.η παπαριζου ειναι μακραν η καλυτερη ποπ τραγουδιστρια ελληνιδα αποδεδειγμενα..αλλα σαν γκομενα ειναι μια απλα ομορφη κοπελα με βαθμολογια 7 με 10 το αριστα.ντυνετε σεξυ διοτι αυτο πουλαει και φροντιζει να κανει επαγγελματικο μακιγιαζ και κανει επαγγελματικες παρουσιες παλι για να πουλαει περισσοτερους δισκους και ποτα εκει που δουλευει.θα προκαλουσα να βαζατε φωτογραφιες που δεν ειναι στημενες ...και θα δειτε οτι εχω απολυτα δικηο...δεν διαφερει σε τιποτα απο μια μετριας εμφανισης ελληνιδα...παρακαλω να διαψευστω εαν εχω αδικο...
φιλε γκαλπ θα επιμεινω διοτι και εγω την εχω δει ...ειναι ομορφη αλλα οχι πανεμορφη παντως για να βγαλεις συμπερασμα για το κριτιριο μου τις περισσοτερες ελληνιδες 80 τοις εκατο θα τις βαθμολογουσα κατω απο 7,ειναι απλα πολυ ποιο πανω απο τον μεσο ορο...μετριο αναστημα μικρο προς μετριο στηθος,μετριο προσωπο που κανονιζει με 2 ωρες μακιγιαζ την ημερα να δειχνει ποιο ομορφο και καυλιαρικο και συγχρονως αισθησιακο ,γυμνασμενο σωμα 2 ωριτσες σε γυμναστηριο.. ηρεμησε...παμε για καμακι πλατεια εξαρχειων απογευμα καθημερινες η ακομα καλυτερα θεσσαλονικη...(εχω τρελα με τις θεσσαλονικιες)..και βαζω στοιχημα θα συμφωνησεις..μαζι μουΈχεις άδικο.Πριν βγεί ακόμα στην eurovision την είχα δει στο μετρό (στάση μέγαρο μουσική) αν θυμάμαι καλά...Την είδα άβαφτη πρωί και έπαθα πλάκα....Είναι πανέφορφη φίλε πίστεψέ με...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις