flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.531
- Πόντοι
- 456
Μουνάρα βυζαρού!!!!!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΒΥΖΑΡΕΣ!!!!
βγήκε και η απογευματινή με την μουναρα …Βυζάρες Ελενάρα...
Καύλα.Στηρίζουμε θεία Έλενα βασιζόμενη στο παρελθόν της βέβαια
άιντε με την ανοργασμική μπαχαλοσατανίστρια που την έφτυναν όλοι οι σκηνοθέτες και είπε να το γυρίσει στο τραγούδι
Καλά εκανε η Ελεναρα και την έδιωξε . μου αρέσει που νευρίασε κιολας μαζί της νμζω η άλλη τρομάρα τηςάιντε με την ανοργασμική μπαχαλοσατανίστρια που την έφτυναν όλοι οι σκηνοθέτες και είπε να το γυρίσει στο τραγούδι
Καύλα η Ελενάρα.Έλενα Παπαρίζου Γυναικάρα
Την έχω γνωρίσει. Μια ψωνισμενη είναι που νομίζει ότι την ξέρουν όλοι. Αταλάντη και κρύα. Το ακριβώς αντίθετο από την Ελεναραάιντε με την ανοργασμική μπαχαλοσατανίστρια που την έφτυναν όλοι οι σκηνοθέτες και είπε να το γυρίσει στο τραγούδι
Στρατηγικά τοποθετημένο το χέρι, αυτό θα πει να εισαι σταρ που τα προσέχει όλα.Έλενα Παπαρίζου Γυναικάρα
Με εξιτάρει που έχει βάλει το χέρι της εκεί.Έλενα Παπαρίζου Γυναικάρα
Καύλα έτσι όπως έχει βάλει το χέρι της η Ελενάρα.Στρατηγικά τοποθετημένο το χέρι, αυτό θα πει να εισαι σταρ που τα προσέχει όλα.
είχα καταλάβει τι παίζει με δαύτη από τότε με το περιστατικό με τον Κυριάκο ΠαπαδόπουλοΤην έχω γνωρίσει. Μια ψωνισμενη είναι που νομίζει ότι την ξέρουν όλοι. Αταλάντη και κρύα. Το ακριβώς αντίθετο από την Ελεναρα