Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Πάντως πιάτσα ούτε καμμένη παίζει ούτε χαρακωμένη,χάθηκε και η έγκυος..... :Sτυπε αν ειναι χαρακωμενη ειναι ακομα καλυτερο
οι γκαστρωμενες δεν μου αρεσου τυπεΠάντως πιάτσα ούτε καμμένη παίζει ούτε χαρακωμένη,χάθηκε και η έγκυος..... :S
στο τελος θα εχει μονο αρτιμελεις :S τι καταστασει ειναι αυτη...η πιατσα φθινει :SΠάντως πιάτσα ούτε καμμένη παίζει ούτε χαρακωμένη,χάθηκε και η έγκυος..... :S
τυπε πριν κατι χρονιαστο τελος θα εχει μονο αρτιμελεις :S τι καταστασει ειναι αυτη...η πιατσα φθινει :S
Την πήδηξες?τυπε πριν κατι χρονια
μπορει και 10
ειχα βρει μια στο μεταξι
γκρανυ
οχι φαφουτα ομως
με αναπηρια στο ενα ποδι,κουτσαινε
και με καμπουρα
εννοειταιΤην πήδηξες?
αποτελείωσες καλυτεραΤηνπήδηξες?
αυτη ειναι πραγματικη καλτιλα τυπε καθε φετος και χειροτερα παμε :-τυπε πριν κατι χρονια
μπορει και 10
ειχα βρει μια στο μεταξι
γκρανυ
οχι φαφουτα ομως
με αναπηρια στο ενα ποδι,κουτσαινε
και με καμπουρα
εννοειται
αλλα με δυσκολεψε γιατι το κουτσο ποδι δεν ειχε ευκινησια :S
τυπε πανε αυτες οι καλες εποχες :Sαυτη ειναι πραγματικη καλτιλα τυπε καθε φετος και χειροτερα παμε :-
εδω μετανοιωσα που δεν ειχα πηδηξει στην γρια μαγισσα στην λιοσιων :-
Είσαι ηρωική μορφή
ειναι τυπος
Είσαι ηρωική μορφή
Και τωρα δεν προλαβαίνεις πια?Τα κακαρωσε?εδω μετανοιωσα που δεν ειχα πηδηξει στην γρια μαγισσα στην λιοσιων :-
το εκλεισαν το σπιτι/μπουρδελο που εμενε :SΚαι τωρα δεν προλαβαίνεις πια?Τα κακαρωσε?
καμια μαλακισμενη υγειονομικη υπηρεσια θα το εκανε επειδη βρηκανε και καλα κανα ψοφιο ποντικι, κανα σοβαντισμα με φλικια στον τοιχο ή καμια αγελη κατσαριδες και σιχαθηκανε οι χαρτογιακαδεςτο εκλεισαν το σπιτι/μπουρδελο που εμενε :S
Για κάνε μου περιγραφή,πώς ήταν το μωρό?το εκλεισαν το σπιτι/μπουρδελο που εμενε :S
τυπε στο σαλονι ειχε ενα βαλτοκαμια μαλακισμενη υγειονομικη υπηρεσια θα το εκανε επειδη βρηκανε και καλα κανα ψοφιο ποντικι, κανα σοβαντισμα με φλικια στον τοιχο ή καμια αγελη κατσαριδες και σιχαθηκανε οι χαρτογιακαδες
Για κάνε μου περιγραφή,πώς ήταν το μωρό?
τυπε στο σαλονι ειχε ενα βαλτο
κατι βρωμονερα
και μυριζε μια εντονη οσμη σκατιλας,γατιλας,σκουπιδιλας
αφου μεχρι καιε γω σιχαθηκα :S