Νέα

Έλενα Παπαρίζου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 759K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας καυλώνει η Παπαρίζου

• Ναι

Ψήφοι: 854 81,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 194 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.048

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
οταν ειχε γινει φακλανα με χαλαγε τυπε
τωρα μαρεσει
θα ειχε ενδιαφερον νομιζω να την δουμε σε μια ερωτικη ταινια
εγω δεν τρελενομαι για παρτη της αλλα εχει εκφυλη φατσα για πολλα  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ανωμαλος εισαι δικε μου;;;;
λες τυπε? :think:
Nitro+25.jpg

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Αν θέλεις να το παίξεις gay friendly σκας ένα κανονικό γλωσσοφιλο και γίνεται θέμα και ντόρος, αυτό στο εξώφυλλο είναι μια μαλακία και μισή! :jerking:
Σωστός...

Μισές δουλειές....

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6
εχει και συνεχεια οχι γλωσσα ...αλλα ως λεσβιολατρης Συγχαρητηρια στην Ελεναρα!κριμα βεβαια που δεν βλεπουμε την συνεχεια... θα γινει χαμος το επομενο διαστημα απο λεσβιακες εκδηλωσεις απο celebrities ντοπιες και ξενες πχ.black swan καυτη λεσβιακη επαφη-οσκαρ,χρυσος φοινικας στο Λεσβιακο 69 κτλ ...επισημοποιησαν το θεμα οπως η μαντονα το 2003

Συνημμένα

• 01150613.jpg
    01150613.jpg
    181,7 KB · Εμφανίσεις: 78

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
442
Πόντοι
166
εχει και συνεχεια οχι γλωσσα ...αλλα ως λεσβιολατρης Συγχαρητηρια στην Ελεναρα!κριμα βεβαια που δεν βλεπουμε την συνεχεια... θα γινει χαμος το επομενο διαστημα απο λεσβιακες εκδηλωσεις απο celebrities ντοπιες και ξενες πχ.black swan καυτη λεσβιακη επαφη-οσκαρ,χρυσος φοινοικας στον Λεσβιακο 69 κτλ ...επισημοποιησαν το θεμα οπως η μαντονα το 2003

Τέτοια περιγραφή ούτε σε ποδοσφαιρικό αγώνα.  :grin:  :rockon:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
εχει και συνεχεια οχι γλωσσα ...αλλα ως λεσβιολατρης Συγχαρητηρια στην Ελεναρα!κριμα βεβαια που δεν βλεπουμε την συνεχεια... θα γινει χαμος το επομενο διαστημα απο λεσβιακες εκδηλωσεις απο celebrities ντοπιες και ξενες πχ.black swan καυτη λεσβιακη επαφη-οσκαρ,χρυσος φοινικας στο Λεσβιακο 69 κτλ ...επισημοποιησαν το θεμα οπως η μαντονα το 2003
Που ακριβώς την είδες την γλώσσα;

RECEPTIόN

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ίσως η πιο κρυόκωλη ελληνίδα γκόμενα... φυσικά εδώ και λίγα χρόνια είναι και μπάζο λόγο κιλών !  :grin:
Εύχομαι οι θαυμαστές της να μην την δουν όπως την έχω δει εγώ ας πούμε...
Άβαφη , αχτένιστη , παχουλοκομψή , κοντούλα με ανδρικές πυτζάμες !!!  :rolleyes:
Ένα αίσχος και μισό !  :( :2funny:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ίσως η πιο κρυόκωλη ελληνίδα γκόμενα... φυσικά εδώ και λίγα χρόνια είναι και μπάζο λόγο κιλών !  :grin:
Εύχομαι οι θαυμαστές της να μην την δουν όπως την έχω δει εγώ ας πούμε...
Άβαφη , αχτένιστη , παχουλοκομψή , κοντούλα με ανδρικές πυτζάμες !!!  :rolleyes:
Ένα αίσχος και μισό !  :( :2funny:
Που την είδες με πιτζάμες ρε φίλε;

RECEPTIόN

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Που την είδες με πιτζάμες ρε φίλε;

Λόγω επαγγέλματος τις βλέπω όλες από πάρα πολύ κοντά και πολύ συχνά μπαίνω και στα δωμάτια τους
σε περίεργες ώρες (για τους περισσότερους) για κάποια εξυπηρέτηση που θέλουν.

Οι τραγουδιάρες ας πούμε ζητούν πολύ συχνά (5-6 το πρωί) μέσα σε ένα φλυντζανάκι του καφέ , λίγο ελαιόλαδο !  :)
Υποθέτω για την φωνή τους (μαλακωσιά του λάρυγγα)  :cheesy:

Σε κάτι τέτοιες φάσεις τις βλέπεις με τις πυτζάμες , το νυχτικάκι τους , άβαφες κλπ !!!  :sunglasses:  :tits:  :dancing:  

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Άβαφτες όλες χάνουν , πάντως  εγώ γουστάρω Παπαρίζου με τις μπουτάρες τις, την κωλάρα  της και γενικά την τροφαντή όψη της. Όλες οι άλλες είναι απλά δείγματα γυναίκας μπροστά της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom