alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι τοση απογοητευση?υπο το μηδεν ειμαι εγω αλεκο.
Γιατι τοση απογοητευση?υπο το μηδεν ειμαι εγω αλεκο.
οχι κι υπο το μηδεν...γλυκουλα εισαι χειροτερη σε φανταζομουνυπο το μηδεν ειμαι εγω αλεκο.
γνῶθι σαὐτόν.Γιατι τοση απογοητευση?
Γνώθι.γνωθις εαυτον.
Γνώθι.
το σωσα;γνῶθι σαὐτόν.
Ανακαλυψες γραμματοσειρα με περισπωμένες και δασείες, ή απλα copy?γνῶθι σαὐτόν.
copy.Ανακαλυψες γραμματοσειρα με περισπωμένες και δασείες, ή απλα copy?
Καλά και γαμώ τα γέλια! Αν το "μπάζο" η Παπαρίζουν έριχνε έστω και ένα βλέμμα σε αυτούς που τη λένε μπάζο, θα την έπαιζαν με τέτοια μανία μέχρι να σφιστούν οι "γραμμές της μοίρας" από τα χέρια τους!!! Αν κάποιος άσχετος διαβάσει το "ελληνίδες διάσημες" θα νομίζει πως οι άντρες του φόρουμ έχουν ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Απολλώνια κορμάρα και ομορφία, και απλώς δε κυκλοφορούν στον έξω κόσμο για να μη δημιουργήσουν πανικό!!!
τι λες ρε,δεν νιωθεις περηφανη που ποσταρεις στο ιδιο φορουμ με τους σωσιες του ροκο;Ξεχασες οτι ειναι ΚΑΙ πουτσαραδες (ειναι γνωστο βεβαια οτι μεσος ορος πουτσου στο μπουρδελα.κομ ειναι γυρω στα 20-21 εκατοστα).....
τι λες ρε,δεν νιωθεις περηφανη που ποσταρεις στο ιδιο φορουμ με τους σωσιες του ροκο;
επιτελους!!!!!!!!!!!!!!Καλά και γαμώ τα γέλια! Αν το "μπάζο" η Παπαρίζουν έριχνε έστω και ένα βλέμμα σε αυτούς που τη λένε μπάζο, θα την έπαιζαν με τέτοια μανία μέχρι να σφιστούν οι "γραμμές της μοίρας" από τα χέρια τους!!! Αν κάποιος άσχετος διαβάσει το "ελληνίδες διάσημες" θα νομίζει πως οι άντρες του φόρουμ έχουν ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Απολλώνια κορμάρα και ομορφία, και απλώς δε κυκλοφορούν στον έξω κόσμο για να μη δημιουργήσουν πανικό!!!
Οχι.....
Του σωσιες του Ροκο θα τους προτιμουσα στο μουνι μου......
ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα μαλακωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω4 δε παιρνει ουτε καλυμμενη ολοκληρη με κουβερτα!!!!
συγγνωμη αλλα το εχω πει πολλακις.το οτι εγω δεν βλεπομαι δεν μου απαγορευει να εχω γνωμη.ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα μαλακωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
πωπω θα μπει ο αεροβολος και ποιος μας σωζει μετα!
με αυτην την δηλωση μου κ απο κατω το ιμοτικον ...μολις επευφημησα τον εαυτο μου;;;συγγνωμη αλλα το εχω πει πολλακις.το οτι εγω δεν βλεπομαι δεν μου απαγορευει να εχω γνωμη.
Τα ευκόλος εννοούμενα παραλείπονται (το σκότωσα;;;; )....Είμαι περίφανος που είμαι άσχημος χοντρός και μικροτσούτσουνος και που θα γούσταρε παααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααρα πολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλυ να γαμήσει τη τραβελόφατσα σουηδέζα από τον Πόντο....Ξεχασες οτι ειναι ΚΑΙ πουτσαραδες (ειναι γνωστο βεβαια οτι μεσος ορος πουτσου στο μπουρδελα.κομ ειναι γυρω στα 20-21 εκατοστα).....