OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
μεμο άστα.....δεν ασχολειται ρε το τσουρεκακι με ασημαντες σταρλετιτσες...
Το τσουρεκάκι από πού βγήκε;
μεμο άστα.....δεν ασχολειται ρε το τσουρεκακι με ασημαντες σταρλετιτσες...
...να τα βρασω κιολλα?μεμο άστα.....
Το τσουρεκάκι από πού βγήκε;
πού το ξέρεις μωρή μαλάκω;
Επειδή εσύ ήσουνα χοντρή και αδυνάτισες με το χ ή ψ τρόπο, νομίζεις ότι αυτό σου δίνει δικαιώματα να κρίνεις τους άλλους;
καλα ρε ντοκτορ γκρην ναουμε, μη σκισεις και τα πτυχια σου...ρε γαμωωω, θυρΕοειδης ειναι!!
...να τα βρασω κιολλα?
απο το "μουτακανατετσουρεκια¨" remember?
copyright memosan
αμα δηλαδη σου πουμε οτι στα @@ μας ειτε παχυνε ειτε αδυνατισε, θα παθεις πολιτισμικο σοκ τωρα ε?προτιματε δλδ να χει θυροειδη η καταθλιψη? ημαρτον παναγια μου!
ρε γαμωωω, θυρΕοειδης ειναι!!
Η Έλενα Παπαρίζου απαντά για τα παραπανίσια κιλά της
"Εγώ είμαι τραγουδίστρια,δεν είμαι μοντέλο"
"Εγώ είμαι τραγουδίστρια,δεν είμαι μοντέλο. Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι να γυμνάσω τη φωνή μου πρώτα και μετά το σώμα μου" απάντησε η Έλενα Παπαρίζου σε όσα αναφέρονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με τα παραπανίσια κιλά που έχει πάρει. Η δίαιτα δεν είναι στις προτέραιότητες της, αντιθέτως της αρέσει να απολαμβάνει το φαγητό και δεν αγχώνεται για τα παραπανίσια κιλά.
απορω πως δεν εχει ηδη τεθει το θεμα στη βουλη!
Η Έλενα Παπαρίζου απαντά για τα παραπανίσια κιλά της
"Εγώ είμαι τραγουδίστρια,δεν είμαι μοντέλο"
"Εγώ είμαι τραγουδίστρια,δεν είμαι μοντέλο. Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι να γυμνάσω τη φωνή μου πρώτα και μετά το σώμα μου" απάντησε η Έλενα Παπαρίζου σε όσα αναφέρονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με τα παραπανίσια κιλά που έχει πάρει. Η δίαιτα δεν είναι στις προτέραιότητες της, αντιθέτως της αρέσει να απολαμβάνει το φαγητό και δεν αγχώνεται για τα παραπανίσια κιλά.
σε ταπωσε!!!!γτ εκανες παραθεση σε μενα??
εγω ακομα τη γαμαγα...
σταθερη αξια... και οποτε γουσταρει θα τα χασει...
με τον αντρα της που εχει γινει μπετονιερα δε ξερω τι θα γινει. το ελενακι δε το φοβαμαι...
θα τη γαμαγες κι εσυ μαριαννακι?ναι συμφωνω ρε θεα ειναι!
ε στον αντρα λιγη κοιλιτσα δεν κανει κακο
ναι συμφωνω ρε θεα ειναι!
ε στον αντρα λιγη κοιλιτσα δεν κανει κακο
χοιροειδής είναιρε γαμωωω, θυρΕοειδης ειναι!!
υπαρχει το κοιλιτσα και το μπετονιερα...
σαφης διαχωρισμος...
και δεν ειναι μια χαρα η παπαριζου... ειναι καβλα!
χοιροειδής είναι