πες το μας οτι κρεμώνεις το γαλακτομπούρεκο να μην το κουράζουμε αγάπη μου.
oti την κανελλωνει την μπουγατσα????
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
πες το μας οτι κρεμώνεις το γαλακτομπούρεκο να μην το κουράζουμε αγάπη μου.
οτι σαλιωνει το γραμματοσημοoti την κανελλωνει την μπουγατσα????
![]()
![]()
![]()
η Παπαβύζου είναι 1,60βγάλε κι ο βουκεφάλας ήταν μινιόν για να μπορεί να ανέβει ο ταπαλέξανδρος δηλαδή μάλλον κάποιο πόνυΔεν ξέρω αν και πόσο κοντή είναι η Έλενα, αλλά όπως έχει πει ο γίγαντας Ψωμιάδης , έχει το πόδι του Βουκεφάλα!!!![]()
η Παπαβύζου είναι 1,60βγάλε κι ο βουκεφάλας ήταν μινιόν για να μπορεί να ανέβει ο ταπαλέξανδρος δηλαδή μάλλον κάποιο πόνυ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γαμια του φρανκεσταιν ασε την ελενα στη ησυχια της....η Παπαβύζου είναι 1,60βγάλε κι ο βουκεφάλας ήταν μινιόν για να μπορεί να ανέβει ο ταπαλέξανδρος δηλαδή μάλλον κάποιο πόνυ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η Παπαβύζου είναι 1,60βγάλε κι ο βουκεφάλας ήταν μινιόν για να μπορεί να ανέβει ο ταπαλέξανδρος δηλαδή μάλλον κάποιο πόνυ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:S
Εξακολουθώ να επιμένω πως η παπαβύζου απλά με αηδιάζει και δεν μπαίνω στο αν με καυλώνει ή όχι ένας σχεδόν νάνος που κυκλοφορεί αποκλειστικά φορώντας ψηλοτάκουνα πάνω από δέκα εκατοστά για να φαίνεται κι ο Ψωμικάδης έχει το μυαλό του βουκεφάλα
![]()
![]()
:S
Εξακολουθώ να επιμένω πως η παπαβύζου απλά με αηδιάζει και δεν μπαίνω στο αν με καυλώνει ή όχι ένας σχεδόν νάνος που κυκλοφορεί αποκλειστικά φορώντας ψηλοτάκουνα πάνω από δέκα εκατοστά για να φαίνεται κι ο Ψωμικάδης έχει το μυαλό του βουκεφάλα
& εμενα μου καθεται στον λαιμο απο τοτε που τραγουδησε στον τελικο του κυπελλου που μας εριξε 3 τεμαχια ο σιχαμενος..Εξακολουθώ να επιμένω πως η παπαβύζου απλά με αηδιάζει
ααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα...& εμενα μου καθεται στον λαιμο απο τοτε που τραγουδησε στον τελικο του κυπελλου που μας εριξε 3 τεμαχια ο σιχαμενος..
ε με την καριολα..ααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα...
[move]![]()
![]()
[size=20pt]ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/size]
![]()
![]()
[/move]
Οχι βέβαια...αυτή ξεσκίστρα έφταιγε..ε με την καριολα..
ο κυρ νικος εφταιγε???