πες το μας οτι κρεμώνεις το γαλακτομπούρεκο να μην το κουράζουμε αγάπη μου.
oti την κανελλωνει την μπουγατσα????
πες το μας οτι κρεμώνεις το γαλακτομπούρεκο να μην το κουράζουμε αγάπη μου.
οτι σαλιωνει το γραμματοσημοoti την κανελλωνει την μπουγατσα????
η Παπαβύζου είναι 1,60βγάλε κι ο βουκεφάλας ήταν μινιόν για να μπορεί να ανέβει ο ταπαλέξανδρος δηλαδή μάλλον κάποιο πόνυΔεν ξέρω αν και πόσο κοντή είναι η Έλενα, αλλά όπως έχει πει ο γίγαντας Ψωμιάδης , έχει το πόδι του Βουκεφάλα!!!
η Παπαβύζου είναι 1,60βγάλε κι ο βουκεφάλας ήταν μινιόν για να μπορεί να ανέβει ο ταπαλέξανδρος δηλαδή μάλλον κάποιο πόνυ
γαμια του φρανκεσταιν ασε την ελενα στη ησυχια της....η Παπαβύζου είναι 1,60βγάλε κι ο βουκεφάλας ήταν μινιόν για να μπορεί να ανέβει ο ταπαλέξανδρος δηλαδή μάλλον κάποιο πόνυ
:Sη Παπαβύζου είναι 1,60βγάλε κι ο βουκεφάλας ήταν μινιόν για να μπορεί να ανέβει ο ταπαλέξανδρος δηλαδή μάλλον κάποιο πόνυ
:S
Εξακολουθώ να επιμένω πως η παπαβύζου απλά με αηδιάζει και δεν μπαίνω στο αν με καυλώνει ή όχι ένας σχεδόν νάνος που κυκλοφορεί αποκλειστικά φορώντας ψηλοτάκουνα πάνω από δέκα εκατοστά για να φαίνεται κι ο Ψωμικάδης έχει το μυαλό του βουκεφάλα
:S
Εξακολουθώ να επιμένω πως η παπαβύζου απλά με αηδιάζει και δεν μπαίνω στο αν με καυλώνει ή όχι ένας σχεδόν νάνος που κυκλοφορεί αποκλειστικά φορώντας ψηλοτάκουνα πάνω από δέκα εκατοστά για να φαίνεται κι ο Ψωμικάδης έχει το μυαλό του βουκεφάλα
Εσυ πρεπει να εισαι φιλος του sitl.
& εμενα μου καθεται στον λαιμο απο τοτε που τραγουδησε στον τελικο του κυπελλου που μας εριξε 3 τεμαχια ο σιχαμενος..Εξακολουθώ να επιμένω πως η παπαβύζου απλά με αηδιάζει
ααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα...& εμενα μου καθεται στον λαιμο απο τοτε που τραγουδησε στον τελικο του κυπελλου που μας εριξε 3 τεμαχια ο σιχαμενος..
ε με την καριολα..ααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα...
[move] [size=20pt]ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/size] [/move]
Οχι βέβαια...αυτή ξεσκίστρα έφταιγε..ε με την καριολα..
ο κυρ νικος εφταιγε???