Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.081
Πόντοι
6.256
και το γαμησι το ίδιο να το κόψουμε κ αυτό? :2funny:
Αν κ πολλοί πρέπει να το έχουν κόψει ηδη :grin:
Εσύ μαικ λογικά θα πρεπε να ρωτάς για να μάθεις τρόπους κοψίματος του τσιγάρου και όχι καλύτερα μέρη για κάπνισμα, αυτό ειναι το λογικό

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Εσύ μαικ λογικά θα πρεπε να ρωτάς για να μάθεις τρόπους κοψίματος του τσιγάρου και όχι καλύτερα μέρη για κάπνισμα, αυτό ειναι το λογικό
κοίτα δεν θα διαφωνήσω σε αυτό αλλά υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που κανένας από αυτούς που αποκαλούν εμένα ελληναρα κ δεν κοιταγεται ο ίδιος στον καθρέφτη κ να αρχίσει να μουτζωνεται  δεν σκέφτεται...
Το τι σταυρό μπορεί να κουβαλάει ο άλλος κ το τελευταίο που τον νοιάζει είναι να κόψει το τσιγάρο η αν το έχει σαν ξέσπασμα
Αυτό είναι βέβαια κάτι που κανένας μη καπνιστής αν δεν το ζήσει δεν μπορεί να το κατανοήσει πλήρως αλλά όλοι ανεξαιρέτως σε αυτές τις εποχές πρέπει να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας
Ο άλλος έχει αρωστο παιδί, άλλως είναι άνεργος γιατί με τι μαλακίες που κάνουν όσοι ψήφισαν αυτοι που σήμερα με βρίζουν για το τσιγάρο με τις πολιτικές τους του έκλεισαν το μαγαζί του έκλεισαν το εργοστάσιο κ πίσω του έχει μια οικογένεια, άλλος έχει κάποιο ΑΜΕΑ κ δεν μπορεί να το συντηρήσει  όπως θα ήθελε κ να προσφέρει όσα θα έπρεπε γιατί το κράτος είναι άφαντο τον θυμάται μόνο για να εισπράξει
Αυτός ο άλλος θα σου πει έχω τόσα προβλήματα είναι το μόνο που μου έχει μείνει κ ξεσπάω
Αλλά να μου πεις όταν λέμε ότι ακόμα κ τα παιδιά στην καφετέρια ενοχλούν κ δεν θα έπρεπε ο γονιός να βγει να πιει τον καφέ του με μια παρέα που δεν μπορεί να πηγενει μόνο στον παιδότοπο που κ αυτοί είναι πανακριβοι, αντί να πει θα όφειλαν η καφετέριες κ το κράτος να μεριμνήσουν να υπάρχει ένα δωμάτιο για να παίζουν κ τα παιδια κ να μην χρειάζεται να πληρώνουν τα μαλλιοκεφαλα τους οι γονείς τότε καταλαβαίνουμε τι έλλειψη παιδείας υπάρχει...
Γιατί η Ελλάδα από αυτό στερεί
Και κανένας που δεν καταλαβαίνει τι σημαίνουν οι λέξεις σεβασμός και συνύπαρξη η φράση η κοινωνία στηρίζεται στην συνηπαρξη κ τα ίσα δικαιώματα
Δεν έχει κανένα δικαίωμα να με λέει λερα επειδή καπνίζω η ελληναρα χωρίς να κοιτάζετε στον καθρέφτη κ να φτύνει τον εαυτό του... Κ αυτό όχι για να μην ματιαστει...

Θα σου στείλω ένα μύνημα πριβέ μετά να σου πω κ κάτι ιδιαίτερος

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Μετρό: Οργιάζουν οι συμμορίες με μαχαιροβγάλτες και πορτοφολάδες

Καθημερινές οι κλοπές των επιβατών και οι απειλές εις βάρος των σταθμαρχών από κακοποιούς σε κεντρικούς σταθμούς του μετρό

Οι συμμορίες του Μετρό δρουν ανενόχλητες από το 2013 αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν εντελώς αποθρασυνθεί και η δράση τους χαρακτηρίζεται «επαγγελματική». Η δράση τους ξεκινά καθημερινά από τις 5:30 το πρωί μέχρι και τη λήξη της βάρδιας.

Χαρακτηριστικό γεγονός είναι το περιστατικό της περασμένης εβδομάδας όταν με τη συνδρομή υπαλλήλων του σταθμού και με ατράνταχτα στοιχεία που πήγαν στο εισαγγελέα μία από αυτές τις σπείρες εξαρθρώθηκε. Τα μέλη της συμμορίας έκλεβαν υπό την απειλή μαχαιριών, ενώ τους είχαν καταγράψει και κάμερες.

Τώρα πλέον τα μέλη της συμμορίας που πιάστηκαν τότε αφέθηκαν ελεύθεροι και τώρα απειλούν τις ζωές των εργαζόμενων που τους κατήγγειλαν, ενώ, όπως λένε οι υπάλληλοι, στήνουν ακόμη και καρτέρια θανάτου εναντίον τους.
ethnos.gr 18-6-19

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μα κ στο εξωτερικό αυτό γίνεται  βγάζουν ένα άδειες για ένα ποσοστό από τα μαγαζιά πληρώνουν ένα ειδικό τέλος κ πάνε
Τώρα αν με το βαρβατο έννοεις να τους περνούν το 90% του τζίρου ο χαμένος πάλι εσύ θα είσαι... Γιατί θα ωθήσεις πάλι τον καταστηματάρχη κ εμένα στην παρανομία...
Εδώ πουλαγανε κάτι φανατικοί αντικαπνιστης δημοσιουπαλληλισκοι διπλώματα αυτοκινήτων λες να κολλωναν στις άδειες?
Το καλύτερο κ ποιο ιδανικό θα ήταν περιορισμένες άδειες μη  μεταβιβαζομενες με πληστιριασμο κ αν αύριο εσύ κλείσεις το μαγαζί να μην την περνει ο επόμενος αλλά να ξαναβγεί σε πληστιριασμο...
Ταυτόχρονα ένα λογικό ειδικό τέλος κάθε που άνετα θα μπορούσε να πηγενει στα ασφαλιστικά ταμεία κ στα νοσοκομεία για φαρμακευτικο υλικό...
Βέβαια για να τα σκεφτεί κάποιος αυτά θέλει μυαλό...
Για να τα εφαρμόσει θέλει πολιτικούς..κ όχι πουλημένα τομάρια σαν αυτά που ψηφίζεται... Ούτε βόδια με παροπιδες...

πουθενά στο εξωτερικό δεν επιτρέπεται το κάπνισμα σε δημόσιους κλειστούς χώρους... μα πουθενά ... μέχρι και στην Τουρκία

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
πουθενά στο εξωτερικό δεν επιτρέπεται το κάπνισμα σε δημόσιους κλειστούς χώρους... μα πουθενά ... μέχρι και στην Τουρκία
τότε εγώ θα καπνιζα στο διάστημα δεν παίζει...
Κοίτα να δεις που τελικά είναι πιο εύκολο να κάνεις νόμιμα μπάφους στα κοφυ σοπ παρά τσιγάρο...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μετρό: Οργιάζουν οι συμμορίες με μαχαιροβγάλτες και πορτοφολάδες

Καθημερινές οι κλοπές των επιβατών και οι απειλές εις βάρος των σταθμαρχών από κακοποιούς σε κεντρικούς σταθμούς του μετρό

Οι συμμορίες του Μετρό δρουν ανενόχλητες από το 2013 αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν εντελώς αποθρασυνθεί και η δράση τους χαρακτηρίζεται «επαγγελματική». Η δράση τους ξεκινά καθημερινά από τις 5:30 το πρωί μέχρι και τη λήξη της βάρδιας.

Χαρακτηριστικό γεγονός είναι το περιστατικό της περασμένης εβδομάδας όταν με τη συνδρομή υπαλλήλων του σταθμού και με ατράνταχτα στοιχεία που πήγαν στο εισαγγελέα μία από αυτές τις σπείρες εξαρθρώθηκε. Τα μέλη της συμμορίας έκλεβαν υπό την απειλή μαχαιριών, ενώ τους είχαν καταγράψει και κάμερες.

Τώρα πλέον τα μέλη της συμμορίας που πιάστηκαν τότε αφέθηκαν ελεύθεροι και τώρα απειλούν τις ζωές των εργαζόμενων που τους κατήγγειλαν, ενώ, όπως λένε οι υπάλληλοι, στήνουν ακόμη και καρτέρια θανάτου εναντίον τους.
ethnos.gr 18-6-19
Πώς από το κάπνισμα φτάσαμε στο μετρό;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κοίτα να δεις που τελικά είναι πιο εύκολο να κάνεις νόμιμα μπάφους στα κοφυ σοπ παρά τσιγάρο...
Σωστα

Σε αυτην την κορεκτιλα που μας περιβαλλει, ειναι πιο αποδεκτό να συμμετεχεις ξεβρακωτος σε ενα gay parade κουνωντας τον κωλο σου μπροστα σε οκτάχρονα, παρα να αναψεις ενα τσιγαρο μπροστα σε ενα οκταχρονο.
Ρε δεν γαμιομαστε λεω γω

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.192
Πόντοι
11.836
μεσημερι αιγαλεω μετρο.
Το γαμωεισητηριο δεν ηταν εγκυρο.χτυπαγε η μπαρα και ηρθε ο σεκιουριτας κοντα μου.τον απεφυγα στα γρηγορα και περασα παραδιπλα που ανοιξε η κωλομπαρα σε μια γιαγια....σιγα μη καθομουν να ακουσω τις μλκιες για τιποτα παραβασεις του κωλου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγω δεν καταλαβα ποτέ μου για ποιον λογο εχουν επιλεξει αυτες τις ανοητες μπαρες, που περνανε δυο-τρια ατομα με καθε εισιτηριο, και δεν εβαλαν απλως τουρνικέ για να μπορει να περναει αναγκαστικα ενα ατομο καθε φορα

Τις προαλλες ενω ειχα εισιτηριο και ηθελα να το "περασω", στην κυριολεξια με εσπρωξε ο κοσμος απο πισω για να περασω με το εισιτηριο του μπροστινου

Επισκέπτης
Το 2017 πηρα τον προαστιακο απο αεροδρομιο ως Κιατο. Καπου πριν την Κορινθο μπηκε ελεκτης. 2 νεαροι γυφτοι οταν τους ζητησε εισητηρια (στεκοντουσαν ορθιοι διπλα μου) του ειπαν οτι μπηκαν στον προηγουμενο σταθμο και θα κατεβαιναν στην επομενη σταση. Τους αφησε χωρις να κοψει προστημο. :headbang:
Μετα απο λιγο επιασε ζευγαρι με ληγμενο εισητηριο. Αρχισαν να του τσαμπουκαλευονται και επι 10 και πλεον λεπτα το διαπραγματευοταν αν εχει δικιο αυτος ή αυτοι. Στο μυαλο μου ηρθαν εικονες απο ελεγχους στο Βερολινο. Να τσαμπουκαλευτεις ή να κλαφτεις σε ελεκτες δεν παιζει με τιποτα. Περισοτεροι ειναι νεαροι ψιλο-γομαρια και οι μπατσοι αν δεν ειναι ηδη εκει (περιμενουν σε σταση του λεωφορειου ή στην εξεδο του μετρο μαζι με τους ελεκτες) θα εμφανιστουν αμεσα. Το προστιμο στις ζωνες ΑΒ ειναι 60 ευρω, για τη ζωνη Γ δεν ξερω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το 2017 πηρα τον προαστιακο απο αεροδρομιο ως Κιατο. Καπου πριν την Κορινθο μπηκε ελεκτης. 2 νεαροι γυφτοι οταν τους ζητησε εισητηρια (στεκοντουσαν ορθιοι διπλα μου) του ειπαν οτι μπηκαν στον προηγουμενο σταθμο και θα κατεβαιναν στην επομενη σταση. Τους αφησε χωρις να κοψει προστημο. :headbang:
Μετα απο λιγο επιασε ζευγαρι με ληγμενο εισητηριο. Αρχισαν να του τσαμπουκαλευονται και επι 10 και πλεον λεπτα το διαπραγματευοταν αν εχει δικιο αυτος ή αυτοι. Στο μυαλο μου ηρθαν εικονες απο ελεγχους στο Βερολινο. Να τσαμπουκαλευτεις ή να κλαφτεις σε ελεκτες δεν παιζει με τιποτα. Περισοτεροι ειναι νεαροι ψιλο-γομαρια και οι μπατσοι αν δεν ειναι ηδη εκει (περιμενουν σε σταση του λεωφορειου ή στην εξεδο του μετρο μαζι με τους ελεκτες) θα εμφανιστουν αμεσα. Το προστιμο στις ζωνες ΑΒ ειναι 60 ευρω, για τη ζωνη Γ δεν ξερω.
Στο Λονδινο παντως η πενταγιωτισσα λεει οτι μια χαρα τσαμπουκαλευτηκε και της περασε κιολας

Επισκέπτης
Στο Λονδινο παντως η πενταγιωτισσα λεει οτι μια χαρα τσαμπουκαλευτηκε και της περασε κιολας

Δεν γνωρισω τι παιζει στην Αγγλια. αλλα μαλλον λεει μαλακιες. Στη Γερμανια παντως τσαμπουκας σε ελεγκτες δεν παιζει. Οχι οτι δεν υπαρχουν τσαμπατζιδες κι εγω σημερα ταξιδεψα μεχρι το Strausberg και παλι πισω Βερολινο χωρις εισητηριο, αλλα ειναι ρισκο γιατι η διαδρομη ειναι μεγαλη. Απλα ημουν τυχερος και γλυτωσα 7,70. Δε νομιζω πως θα το ξανα κανω.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.811
Πόντοι
216
Εγω δεν καταλαβα ποτέ μου για ποιον λογο εχουν επιλεξει αυτες τις ανοητες μπαρες, που περνανε δυο-τρια ατομα με καθε εισιτηριο, και δεν εβαλαν απλως τουρνικέ για να μπορει να περναει αναγκαστικα ενα ατομο καθε φορα

Τις προαλλες ενω ειχα εισιτηριο και ηθελα να το "περασω", στην κυριολεξια με εσπρωξε ο κοσμος απο πισω για να περασω με το εισιτηριο του μπροστινου

πού να ήξεραν ότι είχαν να κάνουν με κάφρικη νοοτροπία...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

εσύ φταις που σε έσπρωξε ο κόσμος ρε είσαι λερα καπνιστής :2funny:
Εν το μεταξύ κ αυτοί καπνίστες πρέπει να ήταν

Πέρα την πλάκα όταν το μελιμα του καθενός είναι η γελειοτητα κ όχι η παιδεία προκοπή δεν υπάρχει

Την τελευταία φορά που ήρθα Αθήνα άφησα το αμάξι στο πάρκινγκ  κ πήρα το μέτρο κ μου έκαναν το ίδιο κατάληξη να κάτσω μπροστά στην  μπάρα κ να περιμένω να κλείσει κ από πίσω ένας μαλακας ζηταγε τα ρέστα γιατί δεν τον άφησα να περάσει κ έπρεπε να βγάλει εισιτήριο

Όπως και τον προαστιακό σταμάτησα να τον περνώ όταν σε φάση όπως περιγράφει το παιδί με τους γύφτους τσακώθηκα με τον ελεγκτή γιατί δεν έκοψε πρόστιμο στους γύφτους  ενώ εμένα θα με ξέσκιζε αν έκανα το ίδιο όταν οι γύφτοι τααμπουκαλεφτηκαν κ ο ελεγκτής μου την είπε γιατί αρνήθηκα να του δειξω το εισιτήριο μετά από αυτό παρόλο που είχα ξεσηκώθηκε το βαγόνι ολόκληρο
Μέχρι όμως εκείνη την στιγμή που άναψα την φασαρία δεν είχε μιλήσει κανείς κατάληξη  ο μαλακας να καλέσει την αστυνομία ότι έκανα φασαρία στον προαστιακό κ βέβαια όταν ήρθε στο σταθμό  οι επιβάτες  που ήταν παρόντες στο συμβάν ηπαν τι έγινε κ ο μαλακας ελεγκτής ακόμα πρέπει να τρέχει
Ίσως έπρεπε να του τραβήξω μυνηση αλλά πιστεύω ότι αν ακόμα έχει την δουλειά του δεν θα το ξανακάνει γιατί κατάλαβε ότι κάποια στιγμή θα το φάει το στυλοαρι του

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Σωστα

Σε αυτην την κορεκτιλα που μας περιβαλλει, ειναι πιο αποδεκτό να συμμετεχεις ξεβρακωτος σε ενα gay parade κουνωντας τον κωλο σου μπροστα σε οκτάχρονα, παρα να αναψεις ενα τσιγαρο μπροστα σε ενα οκταχρονο.
Ρε δεν γαμιομαστε λεω γω
μα εδώ πλέον είναι πιο εύκολο να πας με ανήλικο μιας κ ο νόμος σου δείνει το δικαίωμα από 15 -16 χρονών να είναι νόμιμο
Αλλά αυτό που τους πείραξε κ κάνουν φασαρία είναι το αν καπνίζεις
Ολλανδία ενώ σε συγκεκριμένα μαγαζιά επιτρέπεται το τσιγάρο κ το μπάφο αν πας στο πάρκο κάτσεις σε παγκάκι κ ανάψεις τσιγάρο σου κόβουν πρόστιμο
Και σου λένε στο μαγαζί δεν σε βλέπει το παιδάκι να  γίνεις το κακό παράδειγμα ούτε ενοχλείς γιατί το μαγαζί αυτό είναι καπνιζόντων κ δεν πάνε μη καπνιστές αν δεν θέλουν οι ίδιοι
Αλλά εδώ στην Ελλάδα για τους κορεκτηλες αυτή η σκέψη είναι παράλογη κ τριτοκοσμική

Όταν δεν υπάρχει παιδεία
Ο άλλος δεν συζητάει με επιχειρήματα
Το μόνο που κάνει είναι να ρίχνει χαρακτηρισμούς κ να θέλει να επιβάλει την γνώμη του χωρίς να επιχειρηματολογεί
Δεν υπάρχει προκοπή

Εμείς οι δυο έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση είτε για πολιτικά είτε για διαφορά απόψεων πολλές φορές κ όμως μια φορά δεν έχουμε βριστεί ούτε χαρακτηρίσει ο ένας τον άλλον κ σε κάποιες φάσεις συμφωνούμε
Σε αυτήν την κοινωνία μάλλον είμαστε ανωμαλοι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

για πες μου σε ποιά χώρα επιτρέπεται το κάπνισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους (εκτός από τα κοφι σοπ του Αμστερνταμ που εκεί δεν επιτρέπεται το κάπνισμα αλλά η χρήση μπάφου)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom