Εσύ μαικ λογικά θα πρεπε να ρωτάς για να μάθεις τρόπους κοψίματος του τσιγάρου και όχι καλύτερα μέρη για κάπνισμα, αυτό ειναι το λογικό
κοίτα δεν θα διαφωνήσω σε αυτό αλλά υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που κανένας από αυτούς που αποκαλούν εμένα ελληναρα κ δεν κοιταγεται ο ίδιος στον καθρέφτη κ να αρχίσει να μουτζωνεται δεν σκέφτεται...
Το τι σταυρό μπορεί να κουβαλάει ο άλλος κ το τελευταίο που τον νοιάζει είναι να κόψει το τσιγάρο η αν το έχει σαν ξέσπασμα
Αυτό είναι βέβαια κάτι που κανένας μη καπνιστής αν δεν το ζήσει δεν μπορεί να το κατανοήσει πλήρως αλλά όλοι ανεξαιρέτως σε αυτές τις εποχές πρέπει να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας
Ο άλλος έχει αρωστο παιδί, άλλως είναι άνεργος γιατί με τι μαλακίες που κάνουν όσοι ψήφισαν αυτοι που σήμερα με βρίζουν για το τσιγάρο με τις πολιτικές τους του έκλεισαν το μαγαζί του έκλεισαν το εργοστάσιο κ πίσω του έχει μια οικογένεια, άλλος έχει κάποιο ΑΜΕΑ κ δεν μπορεί να το συντηρήσει όπως θα ήθελε κ να προσφέρει όσα θα έπρεπε γιατί το κράτος είναι άφαντο τον θυμάται μόνο για να εισπράξει
Αυτός ο άλλος θα σου πει έχω τόσα προβλήματα είναι το μόνο που μου έχει μείνει κ ξεσπάω
Αλλά να μου πεις όταν λέμε ότι ακόμα κ τα παιδιά στην καφετέρια ενοχλούν κ δεν θα έπρεπε ο γονιός να βγει να πιει τον καφέ του με μια παρέα που δεν μπορεί να πηγενει μόνο στον παιδότοπο που κ αυτοί είναι πανακριβοι, αντί να πει θα όφειλαν η καφετέριες κ το κράτος να μεριμνήσουν να υπάρχει ένα δωμάτιο για να παίζουν κ τα παιδια κ να μην χρειάζεται να πληρώνουν τα μαλλιοκεφαλα τους οι γονείς τότε καταλαβαίνουμε τι έλλειψη παιδείας υπάρχει...
Γιατί η Ελλάδα από αυτό στερεί
Και κανένας που δεν καταλαβαίνει τι σημαίνουν οι λέξεις σεβασμός και συνύπαρξη η φράση η κοινωνία στηρίζεται στην συνηπαρξη κ τα ίσα δικαιώματα
Δεν έχει κανένα δικαίωμα να με λέει λερα επειδή καπνίζω η ελληναρα χωρίς να κοιτάζετε στον καθρέφτη κ να φτύνει τον εαυτό του... Κ αυτό όχι για να μην ματιαστει...
Θα σου στείλω ένα μύνημα πριβέ μετά να σου πω κ κάτι ιδιαίτερος