Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
παντως η πενταγιο τις τελευταιες μερες βδομαδες σφυζει απο αυτοπεποιηθηση

μαλλον θα περναει καλα στα προσωπικα της την βλεπω αρκετα ευχαριστημενη

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
παντως η πενταγιο τις τελευταιες μερες βδομαδες σφυζει απο αυτοπεποιηθηση

μαλλον θα περναει καλα στα προσωπικα της την βλεπω αρκετα ευχαριστημενη

χωρισα γιαυτο  :grin:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Το χαζός στο απονεμω για άλλη μια φορά πίσω.
Λοιπόν για να καταλάβεις ΜΑΛΑΚΑ σε αυτήν την χώρα που κυκλοφορούν ζώα με ρούχα σαν του λόγου σου αυτός που δεν έχει που να πάει να φάει , να πάει καφέ κλπ είμαι Εγώ και άλλοι πολλοί μην καπνίζοντες επιδη κυκλοφορούν ΜΑΛΑΚΕΣ που δεν σέβονται τίποτα . Είτε τσιγάρο λέγεται , είτε οδηγική συμπεριφορά είτε , είτε , είτε ....και πάντα υπάρχει η δικαιολογία του ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
Δικαίωμα στην παρανομία .
είσαι πιο χαζός από ότι πίστευα τελικά αγόρι μου κ για να στο πω ποιο απλά όπως το λες εσύ...
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕς ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΛΕΩ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΑΝΟΜΊΑ?
ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΒΆΖΕΙΣ?
ΤΑ ΜΟΝΑ ΖΩΑ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΆΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥς ΠΙΣΤΕΎΩ Κ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΟΗΣΟΥΝ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΤΟΥς ΕΞΗΓΟΎΝ
ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΑΝΟΙΚΕΙς ΣΕ ΑΥΤΑ
ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΙΛΑς ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΌ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ ΔΗΛΑΔΉ ΝΑΙ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΑΙ ΣΤΟΥς ΜΑΛΑΚΕς ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΌΣΤΙΜΑ ΒΡΟΧΗ
ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ Κ ΚΑΠΟΙΕς ΆΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΡΈΠΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΓΆΡΟ
ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑς ΑΝ ΔΕΝ ΘΕς ΓΚΕΓΚΕ?

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.086
Πόντοι
10.335
είσαι πιο χαζός από ότι πίστευα τελικά αγόρι μου κ για να στο πω ποιο απλά όπως το λες εσύ...
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕς ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΛΕΩ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΑΝΟΜΊΑ?
ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΒΆΖΕΙΣ?
ΤΑ ΜΟΝΑ ΖΩΑ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΆΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥς ΠΙΣΤΕΎΩ Κ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΟΗΣΟΥΝ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΤΟΥς ΕΞΗΓΟΎΝ
ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΑΝΟΙΚΕΙς ΣΕ ΑΥΤΑ
ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΙΛΑς ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΌ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ ΔΗΛΑΔΉ ΝΑΙ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΑΙ ΣΤΟΥς ΜΑΛΑΚΕς ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΌΣΤΙΜΑ ΒΡΟΧΗ
ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ Κ ΚΑΠΟΙΕς ΆΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΡΈΠΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΓΆΡΟ
ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑς ΑΝ ΔΕΝ ΘΕς ΓΚΕΓΚΕ?
Προς το παρών ΜΑΛΑΚΑ κερδίζεις γιατί ζούμε στην Κολομβίας της Ευρώπης όπου οι κάθε λογής ταβερνιάρης εφαρμόζει η δεν εφαρμόζει τον ΝΟΜΟ στα μπουρδελο μαγαζιά τους επιδη η άστυνομια τα παίρνει όπως και η τροχαία.
Όπως και με με τους λαθρεπιβάτες στα ΜΜΜ όπου μόλις πιάσουν κάποιον πετάγονται οι άλλοι και λένε άσε τον άνθρωπο κλπ. πίσω δεν καταλαβαίνει ότι το εισιτήριο του το πληρώνουμε οι υπόλοιποι .
Στο προκείμενο τώρα . Ας εφαρμοστεί ο Αντικαπνηστικος νόμος στα στοιχειώδη πρώτα και μετά πάμε και σε άδειες για καπνιστές ! Προς το παρών εγώ υποφέρω απο τον καπνό του κάθε ΜΑΛΑΚΑ που δεν θέλει να δεχτεί τα αυτονόητα .
Η πλάκα είναι και στο ξαναλέω ότι όλοι εσείς που το παίζεται ¨Ανταρτεσ¨ μόλις πάτε έξω είσαστε κοτούλες !!!
Επιδη είσαι ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ με εγκεφαλικές αγκυλώσεις δεν θα ασχοληθώ μαζί σου άλλο . Προφανώς δεν έχεις δει τίποτα καλύτερο και μόνο αυτό ξέρεις .
Άντε γεια

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.089
Πόντοι
6.256
Είναι αστείο να γκρινιάζουν οι ανάγωγοι  στην ελλάδα, αφού ζούνε στον παραδεισό τους

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Προς το παρών ΜΑΛΑΚΑ κερδίζεις γιατί ζούμε στην Κολομβίας της Ευρώπης όπου οι κάθε λογής ταβερνιάρης εφαρμόζει η δεν εφαρμόζει τον ΝΟΜΟ στα μπουρδελο μαγαζιά τους επιδη η άστυνομια τα παίρνει όπως και η τροχαία.
Όπως και με με τους λαθρεπιβάτες στα ΜΜΜ όπου μόλις πιάσουν κάποιον πετάγονται οι άλλοι και λένε άσε τον άνθρωπο κλπ. πίσω δεν καταλαβαίνει ότι το εισιτήριο του το πληρώνουμε οι υπόλοιποι .
Στο προκείμενο τώρα . Ας εφαρμοστεί ο Αντικαπνηστικος νόμος στα στοιχειώδη πρώτα και μετά πάμε και σε άδειες για καπνιστές ! Προς το παρών εγώ υποφέρω απο τον καπνό του κάθε ΜΑΛΑΚΑ που δεν θέλει να δεχτεί τα αυτονόητα .
Η πλάκα είναι και στο ξαναλέω ότι όλοι εσείς που το παίζεται ¨Ανταρτεσ¨ μόλις πάτε έξω είσαστε κοτούλες !!!
Επιδη είσαι ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ με εγκεφαλικές αγκυλώσεις δεν θα ασχοληθώ μαζί σου άλλο . Προφανώς δεν έχεις δει τίποτα καλύτερο και μόνο αυτό ξέρεις .
Άντε γεια
καλά το ποιος είναι ο γιδοβοσκος φαίνεται...
Η μάλλον ποιος είναι το γίδι...
100 φορές σου έχω γράψει ότι όπου κ να έχω πάει έξω παντού έχω βρει μαγαζί για καπνίστες...
Το προσπερνας κ απλά πετάς την ατάκα πηγενε στο εξωτερικό...
Βρίζεις την αστυνομία κ την τροχαία ότι τα παίρνει σε ότι αφορά το τσιγάρο...
Ο ίδιος όμως εσύ αν σε γράψουν γιατί διπλωπαρκαρες... Γιατί μου χωθηκες με το παπάκι από δεξιά... Γιατί αντί να πηγαίνεις με 50  πηγενες 52  θα ξαναβριζεις γιατί έκαναν την δουλειά τους κ δεν ήταν ελαστική για τα 2-3 λεπτά που χρειαζόταν...
Το αν  στα ΜΜΜ  φωνάζουν οι 10 δεν φταίει ο αστυνομικός αλλά οι 10 που φωνάζουν αλλά αν κόψει πρόστιμο κ στους 10 θα βγητε κ θα ζητάτε τον αποκεφαλισμό του... στα παρακάτω  εγώ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΊ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΣΩΣΤΌΣ ΝΟΜΟΣ...
Κ ο σωστός νόμος λαμβάνει υπόψιν του και τις 2 κατηγορίες ανθρώπων...
Γιατί τον μονόπλευρο νόμο που υπερασπίζεσαι τον είδαμε...
Ώθησε τους πάντες στην παρανομίαπο το να καπνίζω εγώ δίπλα σου μέχρι τον μαγαζατορα να μου φέρνει αυτοσχέδια τασάκια....
ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΌ ΘΈΛΕΙ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙΣ?
Αυτό που υποστηρίζεις δεν διαφέρει από αυτό που υποστηρίζει η ΛΟΑΤ κοινότητα
Επειδή εμείς είμαστε γκέι κ στο κρεβάτι μας θέλουμε άτομα το ίδιου φύλου πρέπει όλη οι κοινωνία να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις μας κ τα παιδια να λέγονται ουδέτερα γονείς να είναι γωνεας 1 γωνεας 2 κ στα σχολεία να παραδίδονται μαθήματα πως είναι να είσαι γκέι
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΌΣ ΤΗς ΥΓΕΙΟΥς ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ?
ΟΠΙΤΕ ΞΕΚΌΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΌ ΣΟΥ ΚΑ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΊ ΑΠ'ΌΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΊΖΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΛΕΩ

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Είναι αστείο να γκρινιάζουν οι ανάγωγοι  στην ελλάδα, αφού ζούνε στον παραδεισό τους
αν είναι αναγωγο το να ζητάω το δικαίωμα μου να έχω ένα χώρο που να μπορώ να πάω χωρίς να σε ενοχλώ
Τότε εσύ που θες να με υποχρεώσεις να πάω στο περιθώριο κ να μου επιβάλλεις το δικό σου τρόπο ζωής τι είσαι?
Αναγωγος η φασίστας?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.089
Πόντοι
6.256
αν είναι αναγωγο το να ζητάω το δικαίωμα μου να έχω ένα χώρο που να μπορώ να πάω χωρίς να σε ενοχλώ
Τότε εσύ που θες να με υποχρεώσεις να πάω στο περιθώριο κ να μου επιβάλλεις το δικό σου τρόπο ζωής τι είσαι?
Αναγωγος η φασίστας?
Ως που να σου φτιάξουν τον κατάλληλο χώρο βρες ένα μέρος  να καπνίζεις χωρίς να ενοχλείς. Γιατί το κουράζεις

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.086
Πόντοι
10.335
Ως που να σου φτιάξουν τον κατάλληλο χώρο βρες ένα μέρος  να καπνίζεις χωρίς να ενοχλείς. Γιατί το κουράζεις
Μα όλη χώρα είναι ένα τεράστιο καπνιστήριο αφού κατοικείται απο Πολίτες Γιδοβοσκους.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Μα όλη χώρα είναι ένα τεράστιο καπνιστήριο αφού κατοικείται απο Πολίτες Γιδοβοσκους.
σε αυτό θα συμφωνησω μαζι σου...
ολη η χωρα κατοικείται από γιδοβοσκούς... γιδια... μαλακες... και ανεγκέφαλους κομπλεξικούς με συμπτώματα μεγαλομανιας
που δεν μπορουν να κατανοησουν το αυτονοητο...
σε μια κοινωνια ΣΥΝΗΠΑΡΧΟΥΝ πολλων ειδων ανθρωπων για να μπορεσει να λειτουργησει αυτή η κονωνια τοτε πρεπει να περπαταει στο ΓΚΡΙ και όχι να είναι όλα ασπρο μαυρο...
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ότι είμαι εναντιων του αντικαπνιστηκου απενατιας ειπα ότι καποια ζωα που αναβουν τσιγαρο ακομα κα σε ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥς(το εχω δει κ τσακωθηκα κιολας με τον μαλακα) πρεπει να τα ΞΕΣΚΗΣΟΥΝ
ειπα ότι ο ΚΑΘΕ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗς πρεπει να απολαμβανει ανετος σε καθαρο χωρο το καφε του και το ποτο του ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΠΑΩ Κ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΩ ΧΩΡΙς ΝΑ ΕΝΟΧΛΩ ΤΟΝ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗ κ εσυ με βριζεις επειδή υπερασπίζομαι το δικαιωμα μου
ΣΕ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙς ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ Κ ΕΛΕΓΕ  ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΩ Κ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ?
ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ
Κ ΟΙ 2 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΑΤΕ

γιατι αν ανοίξεις ένα λεξικο κ κοιτάξεις την λεξη φασισμος
θα δεις ότι η μεταφορικη σημασιολογια της λεξης συμαινει:

χαρακτηρισμός αυταρχικής ενέργειας, πράξης ή καταπιεστικής, δεσποτικής συμπεριφοράς

το να με λες λοιπον γιδοβοσκο επειδή καπνιζω νομιζεις σε κανει καλητερο η ανωτερο από εμενα?
γιατι αν νομιζεις το ότι δεν καπνιζεις σε κανει ανθρωπο εισαι γελασμένος..

θα σου πω μια ιστορια...

όταν πρωτοβγηκε ο αντικαπνιστηκος νομος
ένα μαγαζι στην περιοχη μου πληρουσε τις προϋποθέσεις να επιτρεπει το τσιγαρο(υπηρχαν καποιες σχετικα με τον χωρο κ τα τετραγωνικα)
ειχε λοιπον μια ταμπελιτσα κ ελεγε επιτρεπετε το τσιγαρο...
ακριβως διπλα 4 πολύ καλα μαγαζια και δεν επετρεπαν το τσιγαρο
ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΑΔΕΙΑ κ αυτό το ένα τιγκα στον κοσμο
καθομαι στο τραπεζι εγω ο ιδιοκτητης του μαγαζιου κ οι γυναικες μας
στο διπλα τραπεζι καθετε ενας κ μας εχει φαει η γκρινια του για τον καπνο του τσιγαρου κ βριζει
κ σε μια φαση λεει
"αν καλεσω την αστυνομια να κοψει κανα προστιμο σε αυτόν που το εχει θα φταιω εγω?"
τα περνει το παιδι που ειχε το μαγαζι κ του λεει
"φιλαρακο επειδή το μαγαζι είναι δικο μου κ μας τα εχεις πριξει, εκει υπαρχει μια ταμπελα που λεει επιτρεπετε το τσιγαρο, για να υπαρχει αυτή η ταμπελα παει να πει ότι πληρω τις προηποθεσεις να το επιτρεπω ΝΟΜΙΜΑ αν δεν σου αρεσει κ εσενα κ σε οσους δεν καπνιζουν τα 4 εκεινα τα αδεια μαγαζια δεν επιτρεπουν το καπνισμα, πηγςεντε εκει"
και απανταει ο άλλος
"εγω δεν θελω να παω εκει θελω να είμαι εδώ  αλλα δεν γουστάρω να αναπνεω τον καπνο σας"
κ η απαντηση που πηρε ηταν γη εξεις
"εδώ το τσιγαρο επιτρεπεται νομιμα το αν θα κατσεις η όχι είναι δικη σου επιλογή αλλα αν κατσεις θα σεβαστείς τους πελατες μου δεν θες να τους σεβαστείς σου κερναω τους καφεδες κ φευγεις"

ποιος λοιπον ηταν ο μαλακας στη υποθεση εγω που καπνιζα η ο άλλος που δεν καπνιζε κ ηθελε να αλλαξει πολιτικη το μαγαζι ασχετα αν ηταν νομιμο?

εσενα τι θα σε πειραξει αν στα 10 μαγαζια σε ένα δρομο στα 2-3 επιτρεπεται το τσιγαρο?
που κανονικα θα επρεπε να είναι 50-50
θα πηγενεις στα αλλα 7-8 δεν σου φτανουν?
εγω γιατι να κλειστω μεσα?
επειδή εσυ εχεις κομπλεξ?

δηλαδή η μανα σου ο πατερας σου ο παππους σου που καπνιζαν ηταν γιδοβοσκοι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom