ρε τυπε να σε ρωτησω κατι;
επειδη λες συνεχεια οτι ειναι δικαιωμα σου να καπνιζεις και αν στο στερησουν καταπατουν την ελευθερια σου.
η συνηθεια σου ειναι βλαβερη και για σενα και προπαντως για εμας απο τη στιγμη που δεν σε νοιαζει ο εαυτος σου,
γιατι αν σε ενοιαζε δεν θα καπνιζες.
εμας λοιπον δεν πρεπει να μας βλαπτεις
και μαγαζια μονο για καπνιστες δεν γινεται να υπαρξουν.
τα καταστηματα υγειονομικου ενδιιαδεροντος ειναι δημοσιοι χωροι,μπορει να πηγαινει οποιος θελει.η πολιτεια εχει λοιπον θεσπισει στους χωρους αυτους την απαγορευση του καπνισματος,χωρια που εσεις την γραφετε στις πουτσες σας.
γιατι μην μου πεις οτι την τηρεις.
βγες λοιπον για καφε η για φαγητο και οταν θες να καπνισεις βγες εξω και καπνισε.
και δεν σε βγαζει κανεις στην βροχη.σε μια χωρα που εχει ηλιοφανεια 360 ημερες τον χρονο εσυ φοβασαι μην βραχεις.
ε και αμα ειναι να μην παθω εγω καρκινο σαν παθητικος καπνιστης ας βραχεις,τι να κανουμε :S :S :S
λυσε μου μια απορία μόνο στην Ελλάδα δεν μπορούν να υπάρξουν?
Γιατί και στις Βρυξέλλες που πήγα στον αδερφό μου πέρσι βρήκα μαγαζί που μπορούσα να καπνίζω εκεί πως συνηπαρχουν?
εκτός κ αν και αυτοι στο εξωτερικό είναι γιδοβοσκοι όπως λέει ο άλλος
Το ότι το γράφουμε είναι γεγονός γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή δεν μας άφησαν το περιθώριο
Αλλά σε ένα εστιατόριο που πάνε οικογένειες η σε ένα παιδότοπο δεν θα το ανάψω θα προτιμήσω να πάω σε ένα κουτουκακι που θα δω ότι καπνίζουν όλοι η σε μια καφετέρια που ξέρω ότι όλοι καπνίζουν
Εσένα δεν θα σου απαγορεύεται να έρθεις σε αυτήν την καφετέρια των καπνιστών αλλά θα ειναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΉ Κ ΕΥΘΎΝΗ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΣ
Όπως κ δική μου να μην ανάψω τσιγάρο σε μια μη καπνιζόντων αν πάω...
Το που είναι το παράλογο σε κάτι που το έχω δι παντού δεν το καταλαβαίνω...
Δηλαδή το να υιοθετούμε το να υπάρχει γκέι πραιντ κ ένα κάρο άλλες μαλακίες που έχουν έρθει από έξω είναι λογικό αλλά το να υιοθετούμε μέτρα που ισορροπούν την κοινωνία κ δεν με ωθούν στην παρανομία είναι παράλογο?
Έχετε συνηδητοποιησει ότι ο κύριος λόγος που οι νόμοι στην Ελλάδα καταπατούνται κατά κόρων γιατί ακριβώς αυτό η του ύψους η του βάθους που έχουν σε ωθούν σε αυτό?
Εκτός απο ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ είσαι και Κρετίνος αμπελοφιλισοφος. Την απάντηση την έλαβες και απο άλλον γιατί η γκλαβα σου δεν χωράει τίποτα παρά σκατα !
Άντε ψοφα τώρα απο το γάμο τσιγάρο σου ζώο με ρούχα.
χειρότερο ζώο από φασιστα που θέλει να επιβάλει το δικό του τρόπο σκέψης κ ζωής δεν υπάρχει το αν εγώ καπνίζω σε χώρους που δεν σε ενοχλούν δεν είναι κάτι που θα σε επιβαρύνει
Ολόκληρη η ΕΕ που το έχει εφαρμόσει είναι γιδοβοσκος?
Μπράβο εξυπνε να δω ποτέ θα ψοφήσουν μαλακές που δεν βλέπουν πέρα από την μύτη κ την μαλακια που κουβαλάνε να σωθούμε...
Γιατί με βάση την λογική σού πρέπει να σταματήσουν να πουλάνε κρέατα τα μαγαζιά όπως θέλουν οι χωρτοφαγοι γιατί αποδεδειγμένα κάνει κακό
Να γίνει ότι θέλει η ΛΟΑΤ κοινότητα γιατί αποδεδειγμένα ζώα σαν εσένα τους βάζουν σε β μοιρα
Να σταματήσουν να πουλάνε ποτά γιατί αποδεδειγμένα χαμός ένα δώρο κόσμο κάθε χρόνο από αυτά κ όχι μόνο ενήλικες αλλά και παιδιά είτε γιατί παραειπιαν είτε γιατί κάποιο ζώο που είχε πιει πήρε παραμαζομα κάποιο
Να σταματήσουν να πουλάνε κ καφέδες γιατί πέρα τα όσα έχουν βρει ότι προκαλούν έχουν κ αποδεδειγμένα πολλά καρκινογενει συστατικά μέσα η
Κ ένα κάρο άλλες ακραίες λογικές που κάτι ανεγκεφαλοι σαν εσένα θέλουν να επιβάλουν γιατί έτσι έχουν μάθει αυτοί να ζουν...
Να σου πω μιας κ είμαστε κ στο ανάλογο σάιτ κ η πορνεία κανόνικα απαγορεύεται μήπως να απαγορευτεί εξ ολοκλήρου κ αυτή κ να διώκεται κ ο πελάτης όπως γίνετε σε κάποια κράτη στο εξωτερικό γιατί ένα ποσοστό των γυναικών αυτόν είναι θύματα τραφικινγκ?
Αλλά θέλει μυαλό είπαμε να το καταλάβεις ότι υπάρχει κ το γκρι...
Εγω τους θεωρω οτι ειναι προβληματικα ατομα ...
εγώ πάλι προβληματισμούς θεωρώ όσους δεν μπορούν να καταλάβουν το αυτονόητο
Σε μια κοινωνία δεν μπορούν να έχουν όλοι το ίδιο τρόπο ζωής κ εμένα δεν μαρεσουν κ θεωρώ προβληματικό όποιον δεν μπορεί να δεχτεί την μέση λύση για μια ειρηνική συνύπαρξη
Θεωρώ προβληματικό όποιον δεν μπορεί να δεχτεί ότι σε αυτή την κοινωνία είναι όλοι ίσοι
Θεωρώ προβληματικό όσους νομίζουν ότι ένα τσιγάρο η επιλογή του το κάνει άνθρωπο
Προβληματικό για εμένα είναι να κολλάει ο άλλος ταμπέλες και να κατηγοριοποιεί τους άλλους η να τους περιθωριοποιει...
Προβληματικό για εμένα είναι να θες να λέγεσαι άνθρωπος κ να μην έχεις αίσθηση τι εστί να είσαι άνθρωπος γιατί κάποιον δεν τον κάνει άνθρωπο το αν καπνίζει η όχι αλλά το πώς αντιμετωπίζει τον συνάνθρωπο του...
Εγώ προσπαθώ όσο μπορώ και μου το επιτρέπουν οι συνθήκες να σεβαστώ εσένα που δεν κάπνιζεις τον δικό σου σεβασμό στο να με θεωρείς προβληματικό δεν βλέπω...
Κ μην πιάσουμε πόσες φορές έχεις καταπατήσει εσύ δικαίωματα κ νόμους για να κάνεις την δουλειά σου που θεωρείς εμένα προβληματικό γιατί πάω στοίχημα ότι δεν θα διαφέρεις κ πολύ αν δεν είσαι χειρότερος...
Φυσικα να πηγαινει οποιος θελει
Αυτο δεν αναιρει οτι μπορει να υπαρχουν καταστηματα καπνιζοντων και μη καπνιζοντων
Απλως αν τεθει αυτη η επιλογη, ολοι οι καταστηματαρχες θα επιλεξουν "καπνιζοντων"
ναι πάει όποιος θέλει απλά δεν μπορεί ο μη καπνιζων να πει γιατί καπνίζουν οι άλλοι κ από ότι έχω καταλάβει οι άδειες ανά περιοχή δίνονται με αναλογία βάση των μαγαζιών που υπάρχουν κ πληρώνουν κάτι παραπάνω σε ότι αφορά τα τέλη
Αλλά όταν είσαι τόσο ζώο που στα 10 μαγαζιά δεν σου φτάνουν τα 8 αλλά θες κ τα 10 σύμφωνα με τα δικά σου πρότυπα κ δεν θες να καταλάβεις το τι σου λένε δηλαδή ότι πέρα το μαύρο άσπρο υπάρχει κ το γκρι κ υποστήριξε το για να μπορέσει να εφαρμοστεί είσαι άξιος της μοίρας σου... Το πολύ πολύ μόλις εφαρμοστεί ο νόμος θα δεις πάλι 5-6 να τους λυντσάρουν μαγαζατορες η πελάτες όπως έκαναν όταν πρωτοβγηκε ο νόμος κ κάλεσαν την αστυνομία κ δεν θα μιλάει κανείς γιατί αυτό έγινε κ ο νόμος δεν έχει εφαρμοστεί