Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Ως που να σου φτιάξουν τον κατάλληλο χώρο βρες ένα μέρος  να καπνίζεις χωρίς να ενοχλείς. Γιατί το κουράζεις
όχι φιλε εγω δεν θελω κλουβι σε κλουβι να πανε τα ζωα
εγω θελω έναν αντικαπνιστηκο νομο που να υσχιει κ να λεει σε αναλογια μαγαζιων σε μια περιοχη που εχει 10 μαγαζια θα δωθουν 1-2-5 αδειες με πληστηριασμο για καπνιστες οποιος θελει κ μπορει τις αγοραζει
απλα τα πραγματα
οποιος δεν θελει κ δεν μπορει ας το εχει μη καπνιστων
γιατι να παω εγω στο κλουβι κ να μην καθεσε εσυ εξω στον καθαρο αερα κ το λιοπυρη?
τελικα το δυερε κ βασιλευε σε αυτή την χωρα επικρατει από τα ποιο μικρα στα ποιο μεγαλα θεματα κ είναι τραγικο
αλλα ποιο τραγικο απολα είναι ότι βλέπεις υποτίθεται μορφωμένους ανθρώπους κ δεν το καταλαβαινουν...
αυτό είναι για κλαματα το αυτονοητο εχει γινει δυσνοητο

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.083
Πόντοι
10.335
σε αυτό θα συμφωνησω μαζι σου...
ολη η χωρα κατοικείται από γιδοβοσκούς... γιδια... μαλακες... και ανεγκέφαλους κομπλεξικούς με συμπτώματα μεγαλομανιας
που δεν μπορουν να κατανοησουν το αυτονοητο...
σε μια κοινωνια ΣΥΝΗΠΑΡΧΟΥΝ πολλων ειδων ανθρωπων για να μπορεσει να λειτουργησει αυτή η κονωνια τοτε πρεπει να περπαταει στο ΓΚΡΙ και όχι να είναι όλα ασπρο μαυρο...
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ότι είμαι εναντιων του αντικαπνιστηκου απενατιας ειπα ότι καποια ζωα που αναβουν τσιγαρο ακομα κα σε ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥς(το εχω δει κ τσακωθηκα κιολας με τον μαλακα) πρεπει να τα ΞΕΣΚΗΣΟΥΝ
ειπα ότι ο ΚΑΘΕ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗς πρεπει να απολαμβανει ανετος σε καθαρο χωρο το καφε του και το ποτο του ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΠΑΩ Κ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΩ ΧΩΡΙς ΝΑ ΕΝΟΧΛΩ ΤΟΝ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗ κ εσυ με βριζεις επειδή υπερασπίζομαι το δικαιωμα μου
ΣΕ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙς ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ Κ ΕΛΕΓΕ  ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΩ Κ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ?
ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ
Κ ΟΙ 2 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΑΤΕ

γιατι αν ανοίξεις ένα λεξικο κ κοιτάξεις την λεξη φασισμος
θα δεις ότι η μεταφορικη σημασιολογια της λεξης συμαινει:

χαρακτηρισμός αυταρχικής ενέργειας, πράξης ή καταπιεστικής, δεσποτικής συμπεριφοράς

το να με λες λοιπον γιδοβοσκο επειδή καπνιζω νομιζεις σε κανει καλητερο η ανωτερο από εμενα?
γιατι αν νομιζεις το ότι δεν καπνιζεις σε κανει ανθρωπο εισαι γελασμένος..

θα σου πω μια ιστορια...

όταν πρωτοβγηκε ο αντικαπνιστηκος νομος
ένα μαγαζι στην περιοχη μου πληρουσε τις προϋποθέσεις να επιτρεπει το τσιγαρο(υπηρχαν καποιες σχετικα με τον χωρο κ τα τετραγωνικα)
ειχε λοιπον μια ταμπελιτσα κ ελεγε επιτρεπετε το τσιγαρο...
ακριβως διπλα 4 πολύ καλα μαγαζια και δεν επετρεπαν το τσιγαρο
ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΑΔΕΙΑ κ αυτό το ένα τιγκα στον κοσμο
καθομαι στο τραπεζι εγω ο ιδιοκτητης του μαγαζιου κ οι γυναικες μας
στο διπλα τραπεζι καθετε ενας κ μας εχει φαει η γκρινια του για τον καπνο του τσιγαρου κ βριζει
κ σε μια φαση λεει
"αν καλεσω την αστυνομια να κοψει κανα προστιμο σε αυτόν που το εχει θα φταιω εγω?"
τα περνει το παιδι που ειχε το μαγαζι κ του λεει
"φιλαρακο επειδή το μαγαζι είναι δικο μου κ μας τα εχεις πριξει, εκει υπαρχει μια ταμπελα που λεει επιτρεπετε το τσιγαρο, για να υπαρχει αυτή η ταμπελα παει να πει ότι πληρω τις προηποθεσεις να το επιτρεπω ΝΟΜΙΜΑ αν δεν σου αρεσει κ εσενα κ σε οσους δεν καπνιζουν τα 4 εκεινα τα αδεια μαγαζια δεν επιτρεπουν το καπνισμα, πηγςεντε εκει"
και απανταει ο άλλος
"εγω δεν θελω να παω εκει θελω να είμαι εδώ  αλλα δεν γουστάρω να αναπνεω τον καπνο σας"
κ η απαντηση που πηρε ηταν γη εξεις
"εδώ το τσιγαρο επιτρεπεται νομιμα το αν θα κατσεις η όχι είναι δικη σου επιλογή αλλα αν κατσεις θα σεβαστείς τους πελατες μου δεν θες να τους σεβαστείς σου κερναω τους καφεδες κ φευγεις"

ποιος λοιπον ηταν ο μαλακας στη υποθεση εγω που καπνιζα η ο άλλος που δεν καπνιζε κ ηθελε να αλλαξει πολιτικη το μαγαζι ασχετα αν ηταν νομιμο?

εσενα τι θα σε πειραξει αν στα 10 μαγαζια σε ένα δρομο στα 2-3 επιτρεπεται το τσιγαρο?
που κανονικα θα επρεπε να είναι 50-50
θα πηγεζεις στα αλλα 7-8 δεν σου φτανουν?
εγω γιατι να κλειστω μεσα?
επειδή εσυ εχεις κομπλεξ?

δηλαδή η μανα σου ο πατερας σου ο παππους σου που καπνιζαν ηταν γιδοβοσκοι?
Θα στο ξαναπώ για τελευταία φορά και τέλος Γιδοβοσκέ  . Στην μπουρδελο χώρα αυτή οι μη καπνιστές τελούν υπό κοινωνικό αποκλεισμό και διωγμό λόγω της ηληθιας νοοτροπίας που μας διακατέχει να ερμηνεύουμε τον ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΙΚΕ ΑΠΟΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ κατά το πως Μα βολεύει. Εάν πας να φας σε εστιατόριο και ανάψει τσιγάρο ο δίπλα σου σε κλείστο χώρο και κανείς και κάποιο σχόλιο το πιο πιθανό είναι τσακωθείς όποτε μένεις σπίτι σου .
Στην Γερμανία σε FKK αν έχεις πάει στο Μόναχο που είναι πουτανομαγαζο με ποτά και ξεβράκωτες όλοι βγάζαν είτε έξω είτε στον προβλεπόμενο χώρο . Και αυτό σε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ . Σκέψου παραέξω σε εστιατόρια κλπ .
Λοιπόν για ποιον πλουραλισμο της δημοκρατίας μου μιλάς όταν ζω στη Κολομβίας της Ευρώπης όπου ισχύει ο νόμος του ισχυρότερου η αυτού νου που λαδώνει το σύστημα ( Δημοσιοιυς λειτουργούς , Μπάτσους κλπ.) .
Και για να τελειώνουμε όταν εσύ και ο κάθε καπνιστής υποστείς τις συνέπειες του καπνίσματος θα κληθώ και εγώ να συνεισφέρω στα ιατρικά σου έξοδα μέσω του Συστήματος Υγείας . ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΡΙ ΜΑΛΑΚΑ ποιες είναι οι συνέπειες της ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΑΣ....

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Θα στο ξαναπώ για τελευταία φορά και τέλος Γιδοβοσκέ  . Στην μπουρδελο χώρα αυτή οι μη καπνιστές τελούν υπό κοινωνικό αποκλεισμό και διωγμό λόγω της ηληθιας νοοτροπίας που μας διακατέχει να ερμηνεύουμε τον ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΙΚΕ ΑΠΟΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ κατά το πως Μα βολεύει. Εάν πας να φας σε εστιατόριο και ανάψει τσιγάρο ο δίπλα σου σε κλείστο χώρο και κανείς και κάποιο σχόλιο το πιο πιθανό είναι τσακωθείς όποτε μένεις σπίτι σου .
Στην Γερμανία σε FKK αν έχεις πάει στο Μόναχο που είναι πουτανομαγαζο με ποτά και ξεβράκωτες όλοι βγάζαν είτε έξω είτε στον προβλεπόμενο χώρο . Και αυτό σε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ . Σκέψου παραέξω σε εστιατόρια κλπ .
Λοιπόν για ποιον πλουραλισμο της δημοκρατίας μου μιλάς όταν ζω στη Κολομβίας της Ευρώπης όπου ισχύει ο νόμος του ισχυρότερου η αυτού νου που λαδώνει το σύστημα ( Δημοσιοιυς λειτουργούς , Μπάτσους κλπ.) .
Και για να τελειώνουμε όταν εσύ και ο κάθε καπνιστής υποστείς τις συνέπειες του καπνίσματος θα κληθώ και εγώ να συνεισφέρω στα ιατρικά σου έξοδα μέσω του Συστήματος Υγείας . ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΡΙ ΜΑΛΑΚΑ ποιες είναι οι συνέπειες της ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΑΣ....
κοιτα να σου πω κατι...
ψηφιστηκε ενας καθετος νομος που χωρισε τους πολιτες σε καλους και κακους...
ενας νομος που φτιαχτηκε με τετοιο τροπο να ωθησει τους παντες στην παρανομια... από τους καπνιστες μεχρι τους μαγαζάτορες..
όπως σου ειπα ναι εχω παει εξωτερικο κ παντου εχω βρει μαγαζι να καπνιζουν
και στο ξαναλεω ακομα και στην ολλανδια που εποτρεπεται να καπνιζεις μπαφο στα  κοφυ σοπ, αν αναψεις τσιγαρο στο παρκο στο παγκακι θα φας προστιμο..
όταν υπαρχουν ζωα και γιδια που δεν μπορουν να κατανοησουν αυτό που τους λενε κ λενε ασυναρτησίες... γιατι αλλα σου λεω αλλα μου λες... μην περιμενεις να ζησεις στις βρυξελες
που εκει εχω και τον αδερφο μου κ που επισεις περσι που πηγα βρηκα μαγαζι που ηταν για καπνίζοντες...
από εκει κ περα, ξερω ανθρωπο που ουτε καπνιζε, ουτε επεινε, χρονια αθλητης με υγειηνη  διατροφη κ όμως επαθε καρκινο..
αυτή την στιγμη να στο πω χυμα εσυ δεν πληρωνεις τα φαρμακα κανενος, πληρωνεις τις μασες των πολιτικων που εφτιαξαν αυτην την κοινωνια που βριζεις...
πληρωνεις τα ρουσφέτια κ τις μιζες...
πληρωνεις οσα φαγαν κατω από το τραπεζι...
κ αντι να κατηγορεις αυτους που εφεραν την κοινωνια εδώ που είναι αυριο θα πας να τους ψηφισεις...
αλλα ειπα μια κουβεντα το διαιρε κ βασιλευε υσχιει από το ποιο μικρο πραγμα, στο πιο μεγαλο
αλλα θελει μυαλο για να σκεφτεις
και δεν το εχεις
σου εχω βαλει ένα καρω επιχειρηματα κ δεν εχεις βαλει ουτε ένα σοβαρο απλα λες...
τωρα το ποιος είναι ο γιδοβοσκος το ζωο κ ο μαλακας φαινεται σε οποιον μπορει να σκεφτει
καλο σου βραδυ τσοπανη μου :hi:

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.083
Πόντοι
10.335
κοιτα να σου πω κατι...
ψηφιστηκε ενας καθετος νομος που χωρισε τους πολιτες σε καλους και κακους...
ενας νομος που φτιαχτηκε με τετοιο τροπο να ωθησει τους παντες στην παρανομια... από τους καπνιστες μεχρι τους μαγαζάτορες..
όπως σου ειπα ναι εχω παει εξωτερικο κ παντου εχω βρει μαγαζι να καπνιζουν
και στο ξαναλεω ακομα και στην ολλανδια που εποτρεπεται να καπνιζεις μπαφο στα  κοφυ σοπ, αν αναψεις τσιγαρο στο παρκο στο παγκακι θα φας προστιμο..
όταν υπαρχουν ζωα και γιδια που δεν μπορουν να κατανοησουν αυτό που τους λενε κ λενε ασυναρτησίες... γιατι αλλα σου λεω αλλα μου λες... μην περιμενεις να ζησεις στις βρυξελες
που εκει εχω και τον αδερφο μου κ που επισεις περσι που πηγα βρηκα μαγαζι που ηταν για καπνίζοντες...
από εκει κ περα, ξερω ανθρωπο που ουτε καπνιζε, ουτε επεινε, χρονια αθλητης με υγειηνη  διατροφη κ όμως επαθε καρκινο..
αυτή την στιγμη να στο πω χυμα εσυ δεν πληρωνεις τα φαρμακα κανενος, πληρωνεις τις μασες των πολιτικων που εφτιαξαν αυτην την κοινωνια που βριζεις...
πληρωνεις τα ρουσφέτια κ τις μιζες...
πληρωνεις οσα φαγαν κατω από το τραπεζι...
κ αντι να κατηγορεις αυτους που εφεραν την κοινωνια εδώ που είναι αυριο θα πας να τους ψηφισεις...
αλλα ειπα μια κουβεντα το διαιρε κ βασιλευε υσχιει από το ποιο μικρο πραγμα, στο πιο μεγαλο
αλλα θελει μυαλο για να σκεφτεις
και δεν το εχεις
σου εχω βαλει ένα καρω επιχειρηματα κ δεν εχεις βαλει ουτε ένα σοβαρο απλα λες...
τωρα το ποιος είναι ο γιδοβοσκος το ζωο κ ο μαλακας φαινεται σε οποιον μπορει να σκεφτει
καλο σου βραδυ τσοπανη μου :hi:
Κλασική ατάκα Έλληναρα που προσπαθεί να δικαιολογήσει την μην τήρηση των νόμων με πρόσχημα όλα αυτά που προανέφερες .
Ας μάθουμε να τηρούμε τα απλά πράγματα και μετά πάμε και στα ποιο σύνθετα .
Οι λαοί έχουν τις κυβερνήσεις που τους αρμόζουν τις ποιες τις εκλεγούν οι πολίτες με βάση τις αρχές τους . Όταν λοιπόν είσαι Γιδοβοσκος θα μένεις σε μαντρί με πρόεδρο Τσοπάνη γιατί και εσυ μοιράζεσαι την ίδια αντίληψη .
Άντε γεια τώρα επαναστάτη της πουτσας και του πληκτρολογίου ....

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Κλασική ατάκα Έλληναρα που προσπαθεί να δικαιολογήσει την μην τήρηση των νόμων με πρόσχημα όλα αυτά που προανέφερες .
Ας μάθουμε να τηρούμε τα απλά πράγματα και μετά πάμε και στα ποιο σύνθετα .
Οι λαοί έχουν τις κυβερνήσεις που τους αρμόζουν τις ποιες τις εκλεγούν οι πολίτες με βάση τις αρχές τους . Όταν λοιπόν είσαι Γιδοβοσκος θα μένεις σε μαντρί με πρόεδρο Τσοπάνη γιατί και εσυ μοιράζεσαι την ίδια αντίληψη .
Άντε γεια τώρα επαναστάτη της πουτσας και του πληκτρολογίου ....
το ότι εισαι μαλακας και δεν σκεφτεσαι φαινετα...
ξεκεινα λοιπον εσυ από τα βασικα δηλαδή σεβομαι κ την αποψη του διπλανου μου κ μαθαινω να συνηπαρχω
αρχισε να την διαδίδεις
κ ισως ξυπνησουν αρκετοι να αλλαξουμε προεδρο
όταν βαζεις παροπιδες κ σκέφτεσαι μονο ότι κανεις κεφι εσυ δεν αλλαζει τιποτα
από εκει κ περα ναι επανασταστης είμαι
όχι του πληκτρολογιου όμως τα ιδια τα λεω κ σε αλλου μαγκες σαν εσενα φατσα μπατσα
γιατι ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙς ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟς

ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΚΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟΣΕς ΩΡΕς ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΝΕΕΙς ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΜΟΥ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΩ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙς, ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ
ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΩ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ
ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ Κ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Κ ΑΥΤΟς ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕς ΜΑΛΑΚΙΕΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ Η ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς?

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.083
Πόντοι
10.335
το ότι εισαι μαλακας και δεν σκεφτεσαι φαινετα...
ξεκεινα λοιπον εσυ από τα βασικα δηλαδή σεβομαι κ την αποψη του διπλανου μου κ μαθαινω να συνηπαρχω
αρχισε να την διαδίδεις
κ ισως ξυπνησουν αρκετοι να αλλαξουμε προεδρο
όταν βαζεις παροπιδες κ σκέφτεσαι μονο ότι κανεις κεφι εσυ δεν αλλαζει τιποτα
από εκει κ περα ναι επανασταστης είμαι
όχι του πληκτρολογιου όμως τα ιδια τα λεω κ σε αλλου μαγκες σαν εσενα φατσα μπατσα
γιατι ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙς ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟς

ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΚΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟΣΕς ΩΡΕς ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΝΕΕΙς ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΜΟΥ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΩ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙς, ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ
ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΩ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ
ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ Κ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Κ ΑΥΤΟς ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕς ΜΑΛΑΚΙΕΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ Η ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς?

Το παρακάτω ταιριάζει σε σένα γάντι .

¨Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,  την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία¨

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Το παρακάτω ταιριάζει σε σένα γάντι .

¨Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,  την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία¨
αυτό πρεπει να το κατανοησεις εσυ...

και να στο εξηγησω

διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας,

ναι μεν εχεις την ελευθερια να μην καπνιζεις κ να πρεπει να εχεις χωρους που να μην σε ενοχλουν
αλλα θες να το καταχραστείς κ να μου απαγορεύσεις εσυ το δικο μου δικαιωμα να μπορω να βγω κ εγω

διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,

διοτη ο άλλος μας ειπε λερες οσους καπνιζουμε κ εσυ μας λες γιδοβοσκούς
κ αυτό είναι αυθαδια ενώ το θεωρεις δικαιωμα σου

την παρανομία ως ελευθερία,
θεωρεις ελευθερια τον φασισμο που σε διακατεχει κ θες να επιβαλεις το δικο σου με το ετσι θελω σε ολους

την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία¨

το να θεωρεις ότι εχει δικαιωμα να βριζεις οποιον δεν εχει την ιδια αποχη να τον θεωρεις κατωτερο μακι το ότι να επιβαλεις το δικο σου στην προκειμενη περιπτωση την απαγορευση του να βγαινουμε είναι ευδαιμονια

στο ξαναλεω ποιο μαλακας δεν παει το τερματησες.....

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.083
Πόντοι
10.335
αυτό πρεπει να το κατανοησεις εσυ...

και να στο εξηγησω

διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας,

ναι μεν εχεις την ελευθερια να μην καπνιζεις κ να πρεπει να εχεις χωρους που να μην σε ενοχλουν
αλλα θες να το καταχραστείς κ να μου απαγορεύσεις εσυ το δικο μου δικαιωμα να μπορω να βγω κ εγω

διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,

διοτη ο άλλος μας ειπε λερες οσους καπνιζουμε κ εσυ μας λες γιδοβοσκούς
κ αυτό είναι αυθαδια ενώ το θεωρεις δικαιωμα σου

την παρανομία ως ελευθερία,
θεωρεις ελευθερια τον φασισμο που σε διακατεχει κ θες να επιβαλεις το δικο σου με το ετσι θελω σε ολους

την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία¨

το να θεωρεις ότι εχει δικαιωμα να βριζεις οποιον δεν εχει την ιδια αποχη να τον θεωρεις κατωτερο μακι το ότι να επιβαλεις το δικο σου στην προκειμενη περιπτωση την απαγορευση του να βγαινουμε είναι ευδαιμονια

στο ξαναλεω ποιο μαλακας δεν παει το τερματησες.....

Και σου ξαναλέω οι νόμοι είναι για να εφαρμόζονται Γίδι. Προς το παρόν ο νόμος που υφίστατε για να προστατεύει εμένα σαν μην καπνιστή υπάρχει αλλά καταπατάται βάναυσα απο Γιδοβοσκους αμπελοφιλισοφους σαν και του λόγου σου . ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΑΛΑΚΑ .

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Και σου ξαναλέω οι νόμοι είναι για να εφαρμόζονται Γίδι. Προς το παρόν ο νόμος που υφίστατε για να προστατεύει εμένα σαν μην καπνιστή υπάρχει αλλά καταπατάται βάναυσα απο Γιδοβοσκους αμπελοφιλισοφους σαν και του λόγου σου . ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΑΛΑΚΑ .
εγω δεν ειπα ότι οι νομοι δεν είναι για να τυρουνται
συγκεκριμενα το συνταγμα λεει ότι ολοι οι πολιτες είναι ισοι ανεξαρτηρτως του πιστευοντος της εθνικότητας   κ της ιδιοτητας τους
κ αυτό ακριβως σου εξηγω
ότι ναι εχεις δικιο κ συμφωνω αλλα υπαρχω κ εγω κ πρεπει να το σεβαστείς κ να υπαρξει μεση λυση κ για τους δυο μας κ όχι από το ένα ακρο να παμε στο άλλο
τωρα το ποιος είναι ο μαλακας το ζωο κ το γιδι φαινεται
μεχρι κ σε αυτό που εβαλες κ καλα να το δω εγω
εσυ το εχεις καταπατησει εξολοκλήρου κ επειμενεις
συγνωμη ρε φιλε αλλα ποιο ζωο δεν γινεται
ειλικρινα  τσαμπα χαλασα το πλυκτρολογιο μου με την παρτυ σου
κατσε κ κλαψου μονος σου γιατι με φασιστομουτρα αρκετα ασχοληθηκα παπαρα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
συγκεκριμενα το συνταγμα λεει ότι ολοι οι πολιτες είναι ισοι ανεξαρτηρτως του πιστευοντος της εθνικότητας   κ της ιδιοτητας τους
κ αυτό ακριβως σου εξηγω
ότι ναι εχεις δικιο κ συμφωνω αλλα υπαρχω κ εγω κ πρεπει να το σεβαστείς κ να υπαρξει μεση λυση κ για τους δυο μας κ όχι από το ένα ακρο να παμε στο άλλο
ειλικρινα  τσαμπα χαλασα το πλυκτρολογιο μου με την παρτυ σου
ρε τυπε να σε ρωτησω κατι;
επειδη λες συνεχεια οτι ειναι δικαιωμα σου να καπνιζεις  και αν στο στερησουν καταπατουν την ελευθερια σου.
η συνηθεια σου ειναι βλαβερη και για σενα και προπαντως για εμας απο τη στιγμη που δεν σε νοιαζει ο εαυτος σου,
γιατι αν σε ενοιαζε δεν θα καπνιζες.
εμας λοιπον δεν πρεπει να μας βλαπτεις
και μαγαζια μονο για καπνιστες δεν γινεται να υπαρξουν.
τα καταστηματα υγειονομικου ενδιιαδεροντος ειναι δημοσιοι χωροι,μπορει να πηγαινει οποιος θελει.η πολιτεια εχει λοιπον θεσπισει στους χωρους αυτους την απαγορευση του καπνισματος,χωρια που εσεις την γραφετε στις πουτσες  σας.
γιατι μην μου πεις οτι την τηρεις.
βγες λοιπον για καφε η για φαγητο και οταν θες να καπνισεις βγες  εξω και καπνισε.
και δεν σε βγαζει κανεις στην βροχη.σε μια χωρα που εχει ηλιοφανεια 360 ημερες τον χρονο εσυ φοβασαι μην βραχεις.
ε και αμα ειναι να μην παθω εγω καρκινο σαν παθητικος καπνιστης ας βραχεις,τι να κανουμε :S :S :S

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.083
Πόντοι
10.335
επειδη λες συνεχεια οτι ειναι δικαιωμα σου να καπνιζεις  και αν στο στερησουν καταπατουν την ελευθερια σου.
η συνηθεια σου ειναι βλαβερη και για σενα και προπαντως για εμας απο τη στιγμη που δεν σε νοιαζει ο εαυτος σου,
τα καταστηματα υγειονομικου ενδιιαδεροντος ειναι δημοσιοι χωροι,μπορει να πηγαινει οποιος θελει.η πολιτεια εχει λοιπον θεσπισει στους χωρους αυτους την απαγορευση του καπνισματος,χωρια που εσεις την γραφετε στις πουτσες  σας.
βγες λοιπον για καφε η για φαγητο και οταν θες να καπνισεις βγες  εξω και καπνισε.
και δεν σε βγαζει κανεις στην βροχη.σε μια χωρα που εχει ηλιοφανεια 360 ημερες τον χρονο εσυ φοβασαι μην βραχεις.
ε και αμα ειναι να μην παθω εγω καρκινο σαν παθητικος καπνιστης ας βραχεις,τι να κανουμε :S :S :S

Αυτό του λέω του Παπάρα μια ολόκληρη μέρα αλλά δεν καταλαβαίνει ο κρετίνος

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.083
Πόντοι
10.335
συγκεκριμενα το συνταγμα λεει ότι ολοι οι πολιτες είναι ισοι ανεξαρτηρτως του πιστευοντος της εθνικότητας  κ της ιδιοτητας τους
κ αυτό ακριβως σου εξηγω
ειλικρινα  τσαμπα χαλασα το πλυκτρολογιο μου με την παρτυ σου

Εκτός απο ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ είσαι και Κρετίνος αμπελοφιλισοφος. Την απάντηση την έλαβες και απο άλλον γιατί η γκλαβα σου δεν χωράει τίποτα παρά σκατα !
Άντε ψοφα τώρα απο το γάμο τσιγάρο σου ζώο με ρούχα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
τα καταστηματα υγειονομικου ενδιιαδεροντος ειναι δημοσιοι χωροι,μπορει να πηγαινει οποιος θελει.
Φυσικα να πηγαινει οποιος θελει
Αυτο δεν αναιρει οτι μπορει να υπαρχουν καταστηματα καπνιζοντων και μη καπνιζοντων

Απλως αν τεθει αυτη η επιλογη, ολοι οι καταστηματαρχες θα επιλεξουν "καπνιζοντων"

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
επειδη λες συνεχεια οτι ειναι δικαιωμα σου να καπνιζεις  και αν στο στερησουν καταπατουν την ελευθερια σου.
τα καταστηματα υγειονομικου ενδιιαδεροντος ειναι δημοσιοι χωροι,μπορει να πηγαινει οποιος θελει.η πολιτεια εχει λοιπον θεσπισει στους χωρους αυτους την απαγορευση του καπνισματος,χωρια που εσεις την γραφετε στις πουτσες  σας.
βγες λοιπον για καφε η για φαγητο και οταν θες να καπνισεις βγες  εξω και καπνισε.
λυσε μου μια απορία μόνο στην Ελλάδα δεν μπορούν να υπάρξουν?
Γιατί και στις Βρυξέλλες που πήγα στον αδερφό μου πέρσι βρήκα μαγαζί που μπορούσα να καπνίζω εκεί πως συνηπαρχουν?
εκτός κ αν και αυτοι στο εξωτερικό είναι γιδοβοσκοι όπως λέει ο άλλος
Το ότι το γράφουμε είναι γεγονός γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή δεν μας άφησαν το περιθώριο
Αλλά σε ένα εστιατόριο που πάνε οικογένειες η σε ένα  παιδότοπο δεν θα το ανάψω θα προτιμήσω να πάω σε ένα κουτουκακι που θα δω ότι καπνίζουν όλοι η σε μια καφετέρια που ξέρω ότι όλοι καπνίζουν
Εσένα δεν θα σου απαγορεύεται να έρθεις σε αυτήν την καφετέρια των καπνιστών αλλά θα ειναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΉ Κ ΕΥΘΎΝΗ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΣ
Όπως κ δική μου να μην ανάψω τσιγάρο σε μια μη καπνιζόντων αν πάω...
Το που είναι το παράλογο σε κάτι που το έχω δι παντού δεν το καταλαβαίνω...
Δηλαδή το να υιοθετούμε το να υπάρχει γκέι πραιντ κ ένα κάρο άλλες μαλακίες που έχουν έρθει από έξω είναι λογικό αλλά το να υιοθετούμε μέτρα που ισορροπούν την κοινωνία κ δεν με ωθούν στην παρανομία είναι παράλογο?
Έχετε συνηδητοποιησει ότι ο κύριος λόγος που οι νόμοι στην Ελλάδα καταπατούνται κατά κόρων γιατί ακριβώς αυτό η του ύψους η του βάθους που έχουν σε ωθούν σε αυτό?

Εκτός απο ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ είσαι και Κρετίνος αμπελοφιλισοφος. Την απάντηση την έλαβες και απο άλλον γιατί η γκλαβα σου δεν χωράει τίποτα παρά σκατα !
Άντε ψοφα τώρα απο το γάμο τσιγάρο σου ζώο με ρούχα.
χειρότερο ζώο από φασιστα που θέλει να επιβάλει το δικό του τρόπο σκέψης κ ζωής δεν υπάρχει το αν εγώ καπνίζω  σε χώρους που δεν σε ενοχλούν  δεν είναι κάτι που θα σε επιβαρύνει
Ολόκληρη η ΕΕ που το έχει εφαρμόσει είναι γιδοβοσκος?
Μπράβο εξυπνε να δω ποτέ θα ψοφήσουν μαλακές που δεν βλέπουν πέρα από την μύτη κ την μαλακια που κουβαλάνε να σωθούμε...
Γιατί με βάση την λογική σού πρέπει να σταματήσουν να πουλάνε κρέατα τα μαγαζιά όπως θέλουν οι χωρτοφαγοι γιατί αποδεδειγμένα κάνει κακό
Να γίνει ότι θέλει η ΛΟΑΤ κοινότητα γιατί αποδεδειγμένα ζώα σαν εσένα τους βάζουν σε β μοιρα
Να σταματήσουν να πουλάνε ποτά γιατί αποδεδειγμένα χαμός ένα δώρο κόσμο κάθε χρόνο από αυτά κ όχι μόνο ενήλικες αλλά και παιδιά είτε γιατί παραειπιαν είτε γιατί κάποιο ζώο που είχε πιει πήρε παραμαζομα κάποιο
Να σταματήσουν να πουλάνε κ καφέδες γιατί πέρα τα όσα έχουν βρει ότι προκαλούν έχουν κ αποδεδειγμένα πολλά καρκινογενει  συστατικά μέσα η
Κ ένα κάρο άλλες ακραίες λογικές που κάτι ανεγκεφαλοι σαν εσένα θέλουν να επιβάλουν γιατί έτσι έχουν μάθει αυτοί να ζουν...
Να σου πω μιας κ είμαστε κ στο ανάλογο σάιτ κ η πορνεία κανόνικα απαγορεύεται μήπως να απαγορευτεί εξ ολοκλήρου κ αυτή κ να διώκεται κ ο πελάτης όπως γίνετε σε κάποια κράτη στο εξωτερικό γιατί ένα ποσοστό των γυναικών αυτόν είναι θύματα τραφικινγκ?
Αλλά θέλει μυαλό είπαμε να το καταλάβεις ότι υπάρχει κ το γκρι...
Εγω τους θεωρω οτι ειναι προβληματικα ατομα ...
εγώ πάλι προβληματισμούς θεωρώ όσους δεν μπορούν να καταλάβουν το αυτονόητο
Σε μια κοινωνία δεν μπορούν να έχουν όλοι το ίδιο τρόπο ζωής κ εμένα δεν μαρεσουν κ θεωρώ προβληματικό όποιον δεν μπορεί να δεχτεί την μέση λύση για μια ειρηνική συνύπαρξη
Θεωρώ προβληματικό όποιον δεν μπορεί να δεχτεί ότι σε αυτή την κοινωνία είναι όλοι ίσοι
Θεωρώ προβληματικό όσους νομίζουν ότι ένα τσιγάρο  η  επιλογή του το κάνει άνθρωπο
Προβληματικό για εμένα είναι να κολλάει ο άλλος ταμπέλες και να κατηγοριοποιεί τους άλλους η να τους  περιθωριοποιει...
Προβληματικό για εμένα είναι να θες να λέγεσαι άνθρωπος κ να μην έχεις αίσθηση τι εστί να είσαι άνθρωπος γιατί κάποιον δεν τον κάνει άνθρωπο το αν καπνίζει η όχι αλλά το πώς αντιμετωπίζει τον συνάνθρωπο του...
Εγώ προσπαθώ όσο μπορώ και μου το επιτρέπουν οι συνθήκες να σεβαστώ εσένα που δεν κάπνιζεις τον δικό σου σεβασμό στο να με θεωρείς προβληματικό δεν βλέπω...
Κ μην πιάσουμε πόσες φορές έχεις καταπατήσει εσύ δικαίωματα κ νόμους για να κάνεις την δουλειά σου που θεωρείς εμένα προβληματικό γιατί πάω στοίχημα ότι δεν θα διαφέρεις κ πολύ αν δεν είσαι χειρότερος...
Αυτο δεν αναιρει οτι μπορει να υπαρχουν καταστηματα καπνιζοντων και μη καπνιζοντων

Απλως αν τεθει αυτη η επιλογη, ολοι οι καταστηματαρχες θα επιλεξουν "καπνιζοντων"
ναι πάει όποιος θέλει απλά δεν μπορεί ο μη καπνιζων να πει γιατί καπνίζουν οι άλλοι κ από ότι έχω καταλάβει οι άδειες ανά περιοχή δίνονται με αναλογία βάση των μαγαζιών που υπάρχουν κ πληρώνουν κάτι παραπάνω σε ότι αφορά τα τέλη
Αλλά όταν είσαι τόσο ζώο που στα 10 μαγαζιά δεν σου φτάνουν τα 8 αλλά θες κ τα 10 σύμφωνα με τα δικά σου πρότυπα κ δεν θες να καταλάβεις το τι σου λένε δηλαδή ότι πέρα το μαύρο άσπρο υπάρχει κ το γκρι κ υποστήριξε το για να μπορέσει να εφαρμοστεί είσαι άξιος της μοίρας σου... Το πολύ πολύ μόλις εφαρμοστεί ο νόμος θα δεις πάλι 5-6 να τους λυντσάρουν μαγαζατορες η πελάτες όπως έκαναν όταν πρωτοβγηκε ο νόμος κ κάλεσαν την αστυνομία κ δεν θα μιλάει κανείς γιατί αυτό έγινε κ ο νόμος δεν έχει εφαρμοστεί

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

γιαυτό και για να τεθεί μια τέτοια επιλογή θα πρέπει ο επιλέγων το "καπνιζόντων" καταστηματάρχης να πληρώνει ένα βαρβάτο τέλος στο δημόσιο για να του επιτρέπεται

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
γιαυτό και για να τεθεί μια τέτοια επιλογή θα πρέπει ο επιλέγων το "καπνιζόντων" καταστηματάρχης να πληρώνει ένα βαρβάτο τέλος στο δημόσιο για να του επιτρέπεται
μα κ στο εξωτερικό αυτό γίνεται  βγάζουν ένα άδειες για ένα ποσοστό από τα μαγαζιά πληρώνουν ένα ειδικό τέλος κ πάνε
Τώρα αν με το βαρβατο έννοεις να τους περνούν το 90% του τζίρου ο χαμένος πάλι εσύ θα είσαι... Γιατί θα ωθήσεις πάλι τον καταστηματάρχη κ εμένα στην παρανομία...
Εδώ πουλαγανε κάτι φανατικοί αντικαπνιστης δημοσιουπαλληλισκοι διπλώματα αυτοκινήτων λες να κολλωναν στις άδειες?
Το καλύτερο κ ποιο ιδανικό θα ήταν περιορισμένες άδειες μη  μεταβιβαζομενες με πληστιριασμο κ αν αύριο εσύ κλείσεις το μαγαζί να μην την περνει ο επόμενος αλλά να ξαναβγεί σε πληστιριασμο...
Ταυτόχρονα ένα λογικό ειδικό τέλος κάθε που άνετα θα μπορούσε να πηγενει στα ασφαλιστικά ταμεία κ στα νοσοκομεία για φαρμακευτικο υλικό...
Βέβαια για να τα σκεφτεί κάποιος αυτά θέλει μυαλό...
Για να τα εφαρμόσει θέλει πολιτικούς..κ όχι πουλημένα τομάρια σαν αυτά που ψηφίζεται... Ούτε βόδια με παροπιδες...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Ακόμα για τσιγάρα μιλάτε?
Είναι συνήθειο παλαιών ετών.