Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
ελλαδα και οι γονεις μου ελληνες και απο αθηνα γεννηθηκαν μεχρι και οι παππουδες μου

Και πως έφτασες εδω; Τι πηγε λάθος; Γιατί δεν ανανεώθηκε η σύμβασή σου με το δημόσιο; ΠΕς μας, άνοιξέ μας την καρδιά σου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Και πως έφτασες εδω; Τι πηγε λάθος; Γιατί δεν ανανεώθηκε η σύμβασή σου με το δημόσιο; ΠΕς μας, άνοιξέ μας την καρδιά σου

δεν εργαστηκα ποτε για το δημοσιο το εχω πει 1 .000.000 φορες εργαστηκα μονο στον ιδιωτικο τομεα 1503 η εκει γυρω εχω ενσημα ολα στον ιδιωτικο τομεα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
νομίζω ότι οι ελεγκτές "μυρίζουν" τον φόβο του επίδοξου λαθρεπιβάτη και ορμάνε:
όταν δεν κόβω εισιτήριο και είτε με πιάνουν είτε τους ξεφεύγω, παρατηρώ ότι τους κεντρίζω την προσοχή
ενώ όταν κόβω περνάω δίπλα τους με αυτοπεποίθηση και ούτε κάν με παρατηρούν

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
όταν δεν κόβω εισιτήριο και είτε με πιάνουν είτε τους ξεφεύγω, παρατηρώ ότι τους κεντρίζω την προσοχή
:2funny: :2funny:
Τέτοιες ικανότητες μόνο οι σκύλοι (άντε και οι λύκοι) έχουν. Απλώς ο 731ος νόμος του Μέρφυ λέει ότι "οι ελεγκτές θα σε ελέγξουν μόνο όταν δεν έχεις εισητήριο".

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εγώ πιστεύω οτι οι ελεγκτές κατα βάθος δεν είναι άνθρωποι αλλα μηχανές με εξελιγμένο λογισμικό, προγραμματισμένοι με σένσορες που βρισκουν οσους εχουν σκοπο να μπουν χωρις εισιτήριο

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

κοιτα φιλε για να μην σε ελνχουν ακουστικα στα αυτια με δυνατη μοουσικη μαυρα γυαλια ( αν ειναι μερα παντα οχι τη νυχτα ) και γρηγορο και σταθερο περπατημαν αν σε σταματησουν και σου πουν ελενχος τους λες μισο λεπτο κανεις να βαλεις το χερι στην τσεπη και τρεξιμο γρηγορο ετσι την εχω γλιτωσει μια φορα α και να αποφευγεις να βγαινεις σε συνταγμα (οχι για αλλαγη συρμου) ομονοια και μοναστηρακι μια σταση πριν και λιγο περπατημα μια χαρα θα σου κατσει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγώ πιστεύω οτι οι ελεγκτές κατα βάθος δεν είναι άνθρωποι αλλα μηχανές με εξελιγμένο λογισμικό, προγραμματισμένοι με σένσορες που βρισκουν οσους εχουν σκοπο να μπουν χωρις εισιτήριο
Agents_brown_smith_jones_jackson_johnson_thompson.jpg

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
κοιτα φιλε για να μην σε ελνχουν ακουστικα στα αυτια με δυνατη μοουσικη μαυρα γυαλια ( αν ειναι μερα παντα οχι τη νυχτα ) και γρηγορο και σταθερο περπατημαν αν σε σταματησουν και σου πουν ελενχος τους λες μισο λεπτο κανεις να βαλεις το χερι στην τσεπη και τρεξιμο γρηγορο ετσι την εχω γλιτωσει μια φορα α και να αποφευγεις να βγαινεις σε συνταγμα (οχι για αλλαγη συρμου) ομονοια και μοναστηρακι μια σταση πριν και λιγο περπατημα μια χαρα θα σου κατσει

πάντως αν χτυπήσω εισιτήριο και δεν με ελέγξουν , είναι σα να έχω χάσει το στοίχημα που πλήρωσα με 1.20ευρώ
και νιώθω άσχημα

Τέτοιες ικανότητες μόνο οι σκύλοι (άντε και οι λύκοι) έχουν. Απλώς ο 731ος νόμος του Μέρφυ λέει ότι "οι ελεγκτές θα σε ελέγξουν μόνο όταν δεν έχεις εισητήριο".
ναι ο πούστης ο μέρφι έχει δίκιο  :-

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αν είσαι παπάς, πληρώνεις στα ΜΜΜ ή όχι,

εγώ έχω δεί ένα παπά λαθρεπιβάτη που τον πιάσανε οι ελεγκτές , επειδή είχε
σβήσει με γόμα το εισιτήριο και τον τραμπουκίζανε σε στύλ : "καλά δεν ντρέπεσαι παπάς άνθρωπος να κάνεις τέτοια πράματα"  :grin:

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
αν είσαι παπάς, πληρώνεις στα ΜΜΜ ή όχι,
Δε ξέρω αν πρέπει να πληρώνουν. Ξέρω όμως ότι πρέπει να τους δίνουμε τη θέση μας... Τουλάχιστον έτσι έγραφε στα παλιά τα τρόλευ (τα ρώσσικα) σε μια ανακοίνωση: "Θέσεις δια ηλικιωμένους και κληρικούς"  :rockon: :rockon:

%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CF%85_%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B1_A.jpg

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δε ξέρω αν πρέπει να πληρώνουν. Ξέρω όμως ότι πρέπει να τους δίνουμε τη θέση μας... Τουλάχιστον έτσι έγραφε στα παλιά τα τρόλευ (τα ρώσσικα) σε μια ανακοίνωση: "Θέσεις δια ηλικιωμένους και κληρικούς"  :rockon: :rockon:

%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CF%85_%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B1_A.jpg

σιγα μην σηκωνωουν για να κατσει παπας κανα γεροντακι μπορει παπας οχι

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
σιγα μην σηκωνωουν για να κατσει παπας κανα γεροντακι μπορει παπας οχι

Οι ελεγκτές είναι οι Άγιοι Άνθρωποι που εκτέλεσαν ένα παιδάκι στο Περιστέρι ;
Οι ελεγκτές είναι οι κέρβεροι του Νόμου που σου ζητάνε να δώσεις λιγότερα χρήματα για πρόστιμο ώστε να τσεπώσουν το πρόστιμο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom