Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
υπαλληλος γραφειου εχω δουλεψει  απο χειρωνακτικες δουλειες ξερω κατι λιγα κυριως οικοδομικες

Δυσλεκτικο εισαι ρε? Γραφε σωστά , βάζε κάνα σημείο στίξης, άφηνε καμιά παράγραφο. Σα καθυστερημένο γράφεις. :headbang:

Αλλα θα μου πεις με τετοιο nickname... άκου hippoaki .Πως σου ρθε ρε τύπε αυτό?  :uglystupid:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πες μας τωρα οτι εισαι και στην ιδια μοιρα με τους καρκινοπαθεις να μας αποτελειωσεις βραδυατικα

δεν ειπα αυτο απλα σου ειπα οτι δεν ειναι σωστο να κρινεις τους ανθρωπους για τα προβληματα υγειας τους σε σχεση με τη θεραπεια τους

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δυσλεκτικο εισαι ρε? Γραφε σωστά , βάζε κάνα σημείο στίξης, άφηνε καμιά παράγραφο. Σα καθυστερημένο γράφεις. :headbang:

Αλλα θα μου πεις με τετοιο nickname... άκου hippoaki .Πως σου ρθε ρε τύπε αυτό?  :uglystupid:
ειναι απτο το ακης και το χιπ χοπ τυπε :rockon:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πήγαινε Γερμανία να κάνεις λάτζα μαζί με τον παραλίμνιο. Τα εισιτήρια θα στα πληρώσει ο ξάδερφος του

δεν θελω να φυγω απο την ελλαδα. δεν θα με διωξουν απο το μερος που γεννηθηκα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

γραφω γρηγορα για να τους προλαβαινω ολους

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δεν ειπα αυτο απλα σου ειπα οτι δεν ειναι σωστο να κρινεις τους ανθρωπους για τα προβληματα υγειας τους σε σχεση με τη θεραπεια τους
το σιαλις δεν το καλυπτει ο εοππυ τυπε;

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
ετσι με ελγε μια πρωην μου πριν 10 χρονια οταν ημουν 19 χρονων ε και το βαζω παντου στο ιντερνετ να μην το ξεχναω

ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΤ!!!! ΚΑ ΚΑ ΚΑ ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΤ!  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom