Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Στην Αμερική θεωρείται μεγάλη ντροπή να λαμβάνει κάποιος επίδομα απ' το κράτος. Υπάρχουν φτωχοί και άνεργοι που προτιμούν να πεινάσουν απ' το να το πάρουν, όχι γιατί λυπούνται το "κράτος", αλλά γιατί δε θέλουν να συντηρούνται από τα λεφτά των άλλων και γιατί δε θέλουν να γίνουν εξαρτημένοι. Στην Ελλάδα ένα επίδομα είναι όνειρο ζωής από νέους και υγιείς!

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οι ελεγκτες εχουν και μπασκινες μαζι τους τυπε
Μα και να εχουν μπατσινες  ο ελεγχος γινετα ιαπο το υπουργειο μεταφορων και οχι απο το προπο τζιδικο - υπουργειο
Ειναι σαν να παει ενας υπαλληλος του Υπουργειου Παιδειας καθηγητης να κανει ελεγχο στη Βαρβακειο για χαλασμενα κρεατα ....

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Πιτσιρικας εγω γυρω στα 17 με 18 χρονων...μπαινω στο λεοφωρειο να παω σπιτι μου...
Σαν μαγκακι και εγω δεν ειχα πληρωσει εισητηριο...ερχεται ελεγκτης...
με εκανε λιγο ρεζιλι με αυτα που μου λεγε...και βγαζει το μπλοκακι να με γραψει...(ταυτοτητα εννοειται δεν ειχα μαζι μου)
εννοειται οτι ειχα δωσει οτι να ναι στοιχεια...ακομα με ψαχνουνε για να πληρωσω...θα ψαχνουνε κανεναν Δημητριαδη Νικο απο κεντρο χαχα :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αφου το Συνταγμα τους λεει για δωρεαν Παιδεια , Υγεια , Μεταφορες
ας πολεμαμε με τα οπλα τους ;)
για πάμε λίγο σε κάτι πιο πρακτικό :

δεν κόβω εισιτήριο , αρνούμαι να δώσω στοιχεία και να κάτσω στον έλεγχο => παρανομία α

μου εμποδίζουν την έξοδο και με κυνηγάνε => παρανομία β

παρανομία β > παρανομία α

κατάλαβα σωστά ?

υγ:άσχετο , αλλά θέλω να το πώ, αυτή η νομική επιστήμη είναι παντελώς αυθαίρετη , εφήμερη και αναπόδεικτη
    δεν βγάζω νόημα , δεν θα μπορούσα να γίνω δικηγόρος ποτέ  

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πιτσιρικας εγω γυρω στα 17 με 18 χρονων...μπαινω στο λεοφωρειο να παω σπιτι μου...
Σαν μαγκακι και εγω δεν ειχα πληρωσει εισητηριο...ερχεται ελεγκτης...
με εκανε λιγο ρεζιλι με αυτα που μου λεγε...και βγαζει το μπλοκακι να με γραψει...(ταυτοτητα εννοειται δεν ειχα μαζι μου)
εννοειται οτι ειχα δωσει οτι να ναι στοιχεια...ακομα με ψαχνουνε για να πληρωσω...θα ψαχνουνε κανεναν Δημητριαδη Νικο απο κεντρο χαχα :)

εμενα εναν φιλο μ που πιασανε ειπε οτι τον λενε Βρασιδα Νικολαιδη  :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Στην Αμερική θεωρείται μεγάλη ντροπή να λαμβάνει κάποιος επίδομα απ' το κράτος. Υπάρχουν φτωχοί και άνεργοι που προτιμούν να πεινάσουν απ' το να το πάρουν, όχι γιατί λυπούνται το "κράτος", αλλά γιατί δε θέλουν να συντηρούνται από τα λεφτά των άλλων και γιατί δε θέλουν να γίνουν εξαρτημένοι. Στην Ελλάδα ένα επίδομα είναι όνειρο ζωής από νέους και υγιείς!

πανε τοτε στην Αμερικα  :jerking: :jerking:

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εμενα εναν φιλο μ που πιασανε ειπε οτι τον λενε Βρασιδα Νικολαιδη  :2funny: :2funny: :2funny:
το καλυτερο ειναι χωρις τσακωμο να δηλωσεις κλοπη ταυτοτητας στους μπατσους και μετα με την παλια ταυτοτητα να τη χρησιμοποιεις και να τη δινεις και να γραφουν προστιμα...
Να μαζευτει κανα αστρονομικο ποσο που βεβαια εφοσον εχει δηλωθει η κλοπη αποδεικνυεται πως εγιεν χρηση απο αλλον αρα παλι τον πουλο θα παρουν τα κρατικοσκυλα
οι μπατσοι μπορει να ειναι διασυνδεδεμενοι με τις δου αλλα με τις υπηρεσιες μεταφορων (ακομη) δεν ειναι

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
το καλυτερο ειναι χωρις τσακωμο να δηλωσεις κλοπη ταυτοτητας στους μπατσους και μετα με την παλια ταυτοτητα να τη χρησιμοποιεις και να τη δινεις και να γραφουν προστιμα...
Να μαζευτει κανα αστρονομικο ποσο που βεβαια εφοσον εχει δηλωθει η κλοπη αποδεικνυεται πως εγιεν χρηση απο αλλον αρα παλι τον πουλο θα παρουν τα κρατικοσκυλα
οι μπατσοι μπορει να ειναι διασυνδεδεμενοι με τις δου αλλα με τις υπηρεσιες μεταφορων (ακομη) δεν ειναι

δεν τα χω κανει αυτα,ειμαι νομοταγης πολιτης(ακομη)  :grin:
:2funny: :2funny:  :rockon:

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν τα χω κανει αυτα,ειμαι νομοταγης πολιτης(ακομη)  :grin:
:2funny: :2funny:  :rockon:
η μαγκια ειναι πως εχουν ειπαμε οπλα που γυρνανε σε βαρος τους
αρκει καποιος να ειναι ενημερωμενος και να εχει διαβασει λιγο το Συνταγμα (οχι το μετρο )
χαχαχαχαχα

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
άρα να μην πληρώνει κάνένας εισιτήριο και να μην σταματάει στους ελέγχους ,να τους το φαληρίσουμε το μαγαζάκι  :grin:

και ετσι θα αυξηθουν οι συνταξεις ????

Οσο για τον κυριο στο αβαταρ σου ειναι ενοχος οτι μετεφερε την χρεοκοπια του Ελληνικου Δημοσιου στην Κυπρο .

Τους 3 της Μαρφιν τους σκοτωσαν οι χουλιγκαν με τις μολοτοφ.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
αρκει καποιος να ειναι ενημερωμενος και να εχει διαβασει λιγο το Συνταγμα (οχι το μετρο )
χαχαχαχαχα

το θεμα ειναι οτι υπαρχουν αρκετοι πλουσιοι η με αρκετα λεφτα και βασιζονται σε αυτους κ ακομα τους ψηφιζουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
χαχαχαχαχα
Πες μου σε ποια διαταξη του Συνταγματος λεει για δωρεαν μεταφορες.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
  και ετσι θα αυξηθουν οι συνταξεις ????

Οσο για τον κυριο στο αβαταρ σου ειναι ενοχος οτι μετεφερε την χρεοκοπια του Ελληνικου Δημοσιου στην Κυπρο .

Τους 3 της Μαρφιν τους σκοτωσαν οι χουλιγκαν με τις μολοτοφ.

Οχι βεβαια οι συνταξεις θα αυξηθουν με Μνημονια Διαρκειας , με Λιτοτητα,Υφεση και συντηρηση
συνταγη επιτυχιας για επιχειρηματιας εφοπλιστες
και αποτυχιας για τον κοσμο της Εργασίας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οχι βεβαια οι συνταξεις θα αυξηθουν με Μνημονια Διαρκειας , με Λιτοτητα,Υφεση και συντηρηση
συνταγη επιτυχιας για επιχειρηματιας εφοπλιστες
και αποτυχιας για τον κοσμο της Εργασίας
Βεβαια. Τα λεει κι αυτά το Συνταγμα?

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Βεβαια. Τα λεει κι αυτά το Συνταγμα?
Ζησε εσυ με βαση το καθεστως του μνημονιακου παρασυνταγματος που μολυνε το εθνικο μας δικαιο  και ονειρεψου ενα καλυτερο αυριο με  μνημονια διαρκειας

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
ειναι ρουφιανοι του κρατους εγω δυστηχως λογο ανεργιας πουλησα το αυτοκινητο μου και μιας και ανοιξε περισυ κοντα στο σπιτι μου σταθμος του μετρο χρησιμοποιω συνηθως τα μεσα μαζικης μεταφορας αλλα δεν χτυπαω εισητηριο λογο οτι πλεον δεν περνω επιδομα ανεργιας

λοιπον εκει που κανουν σταση οι ρουφιανοι του κρατους ειναι ομονοια μοναστηρακι συνταγμα στην ανοδο για την πλατεια και οχι για αλλαγη συρμου και καποιες φορες κεραμεικος σπανιες ευαγγελισος και αμπελοκηποι αν θελετε να τους αποφυγετε δειτε εδω

εχει φτιαχτει μια συλλογικοτητα οπου οποιος δει ελεγκτες ενημερωνει μεσω ιντερνετ ωστε να ξερετε για να τους αποφυγετε κατεβειτε μια σταση μετα και περπατηστε λιγο

αλλη μια καλη μεθοδος ειναι να σβηνετε χρησιμοποιημενα εισητηρια αλλα μονο μια φορα οχι παραπανω γιατι μετα φενετε ε ασπρες γομες σχεδιαστων την εκανα παλιοτερα

α και να μην ξεχναμε αν εχουμε χτυπησει εισητηριο και δεν εχει ληξει το δινουμε σε καποιον αλλο επισης αν μπουν σε λεοφωρειο ελενχτες και εχουμε εισητηριο με διαφορες προφασεις πχ να δω τα στοιχεια σας μισο να βρω το εισητηριο κατσε περιμενε λιγο ωστε να τους καθηστερησετε για να κατεβουν αυτοι που δεν εχουν α και οποιοι μπαινουν λεμε οτι ειναι μεσα ελενχτες

Εισαι τυπος μαν! Ελευθερες συγκοινωνιες για ολους  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ζησε εσυ με βαση το καθεστως του μνημονιακου παρασυνταγματος που μολυνε το εθνικο μας δικαιο  και ονειρεψου ενα καλυτερο αυριο με  μνημονια διαρκειας
Μιλα μου για το Συνταγμα. Δεν το εχεις διαβασει ειπες? Περιμενω τη διαταξη που λεει για δωρεαν συγκοινωνιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom