Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
στην λεοφωρο νεου ηρακλειου το 1987
ειχα ανεβει με λεοφωρειο απο την στουρναρη πιτσιρικας αφου ειχα παρει τοτε αντιγραμμενα παιχνιδια για c64
με το που φτανουμε στην λεοφωρο ηρακλειου στην νεα ιωνια στο υψος του ionian center 2000 στα φαναρια μπαινει ελεγκτης μεσα τσεκαρει για εισιτηρια
βουταει εναν βιοπαλαιστη πολυτεκνο οπως ελεγε αυτος  που δεν ειχε ακυρωσει εισητηριο   και επειδη ο χριστιανος με παρακαλια και μετεπειτα με κλοτσομπουνιες με τον ελεγκτη δεν εβγαινε
απο το λεοφωρειο καλεσε ο ελεκτης το 100  εμφανιστηκαν οι μπατσοι μετα απο λιγα λεπτα και του περασαν χειροπεδες σε στυλ εσπρες του μεσονυχτιου μεσα στο λεοφωρειο
ναμασταν 5-10 ατομα μεσα   και να περιμενουμε να ληξει το σκηνικο το οποιο εληγε στο συγκεκριμενο σημειο μετα απο καποια ωρα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.089
Πόντοι
6.515
fidia-660.png

τυπε εχει γεμισει φιδια το site, σε διπλανο θεμα καποιος πηδαει τις γκαρσόνες που ντύνονται προκλητικα σε καφετερειες  :S

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
στην λεοφωρο νεου ηρακλειου το 1987
ειχα ανεβει με λεοφωρειο απο την στουρναρη πιτσιρικας αφου ειχα παρει τοτε αντιγραμμενα παιχνιδια για c64
με το που φτανουμε στην λεοφωρο ηρακλειου στην νεα ιωνια στο υψος του ionian center 2000 στα φαναρια μπαινει ελεγκτης μεσα τσεκαρει για εισιτηρια
βουταει εναν βιοπαλαιστη πολυτεκνο οπως ελεγε αυτος  που δεν ειχε ακυρωσει εισητηριο  

ωραίο ...

αλλά το 1987 ρίχναμε κέρματα στο κουτί μπαίνοντας .......

επειδή έμπαινα σε λεωφορεία τότε ...

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ωραίο ...

αλλά το 1987 ρίχναμε κέρματα στο κουτί μπαίνοντας .......

επειδή έμπαινα σε λεωφορεία τότε ...

ειχαμε εισιτηρια εμεις στα μπλε  δες (εαν υπαρχει στο google) για γραμμη 502
το θυμαμαι παντως με τα βολια που ριχναμε στα λεωφορεια τοτε 

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ειχαμε εισιτηρια εμεις στα μπλε   δες (εαν υπαρχει στο google) για γραμμη 502
το θυμαμαι παντως με τα βολια που ριχναμε στα λεωφορεια τοτε 

Ποιοι εσείς ρε ;
Για ΝΕΟ Ηράκλειο δεν λες ;
Για αστικά αθηνών ;
Που ζούσα εγώ ;;;;;;;;;

Διάφανο πλεξιγκλάς κουτί δίπλα στον οδηγό , έμπαινες μόνο μπροστά και τα έριχνες τα κέρματα και σε έβλεπε ...........

ΓΙΑ ΤΟ 1987 ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΝΤΑ.
Χαλάρα μεχρι και το 1989 ήταν έτσι.
Εισιτήρια που λες μετά το 1990.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ασχετος με το εαν υπηρχαν εισητιρια η μονο οβολα
το σκηνικο παντως ειχε γινει
και μαλιστα εαν θυμασαι οι τοτε αστυνομικοι ηταν κατι ευτραφεις με καουμπολιστικο στυλ εγω ειμαι ο νομος και ετσι

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Καπως ετσι θα ηθελαν,τουλαχιστον οι ελεγκτες, να τελειωσει η φασαρια...

Φακιρη παιδι μου ....καλεισαι να επανορθωσεις δε μ αρεσει η φατσα του ελεγκτη...εβαλα να δω την τσοντουλα αλλα χαλαστηκα...βρες κατι καλιτερο γιατι αλλη φορα δε θαχει ουτε κουλουρι ουτε φανουροπιτα...τιμωρια ...

παντως περα της πλακας ειναι λυπηρο να βλεπεις να εκτυλισσονται τετοιες σκηνες για 0,50 η για 1 ευρω του εισητηριου..κι αναρωτιεμαι πως καποιος απο τους συνεπιβατες δεν εδωσε το αντιτιμο για να ληξει εκει το θεμα...χωρις φυσικα να το δει σεξιστικα το θεμα ,καθαρα και μονο αποτην ανθρωπινη πλευρα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.456
Πόντοι
34.538
Φακιρη παιδι μου ....καλεισαι να επανορθωσεις δε μ αρεσει η φατσα του ελεγκτη...εβαλα να δω την τσοντουλα αλλα χαλαστηκα...βρες κατι καλιτερο γιατι αλλη φορα δε θαχει ουτε κουλουρι ουτε φανουροπιτα...τιμωρια ...

παντως περα της πλακας ειναι λυπηρο να βλεπεις να εκτυλισσονται τετοιες σκηνες για 0,50 η για 1 ευρω του εισητηριου..κι αναρωτιεμαι πως καποιος απο τους συνεπιβατες δεν εδωσε το αντιτιμο για να ληξει εκει το θεμα...χωρις φυσικα να το δει σεξιστικα το θεμα ,καθαρα και μονο αποτην ανθρωπινη πλευρα
Γιατι εχεις δει κανενα ελεγκτη ομορφοπαιδο?
Ολοι ετσι ειναι και χειροτεροι...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω το εχω ψησει αρκετο καιρο να μπω επιτηδες χωρις εισητηριο σε ενα μεσον και μολις πετυχω ελεκτη που να μου προτινει τα μισα λεφτα χωρις αποδειξη να φωναξω την αστυνομια και να του κανω καταγγελια
Τι ειναι 40 € μπροστα στην ικανοποιηση μιας ζωης  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Γιατι εχεις δει κανενα ελεγκτη ομορφοπαιδο?
Ολοι ετσι ειναι και χειροτεροι...

χαχα....τωρα που το λες σα να χεις δικιο...σκατοφατσες ολοι και ξενερωτοι με εξαιρεση  τους ελεγκτες του ΟΣΕ ...οταν ημουνα φοιτητρια και ταξιδευα με το τρενο μεγαλυτεροι τσογλανοι απο τους τρενατζηδεςσ δεν υπηρχαν ...πεφτακηδες ολοι

Επισκέπτης
χαχα....τωρα που το λες σα να χεις δικιο...σκατοφατσες ολοι και ξενερωτοι με εξαιρεση  τους ελεγκτες του ΟΣΕ ...οταν ημουνα φοιτητρια και ταξιδευα με το τρενο μεγαλυτεροι τσογλανοι απο τους τρενατζηδεςσ δεν υπηρχαν ...πεφτακηδες ολοι
τι σχολη ησουν;

akhs3pgr

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1

Ποιο αντιτιμο νταρα? Προστιμο το 60πλασιο  :erection:  του εισιτηριου ειναι αφου την επιασαν χωρις εισιτηριο

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955

Το έχω κανει, και το @ ο ελεγκτής μανούρα στα κοριτσακια που θα μπορουσαν να ειναι κορες του.
Οι οποίες είχαν επικυρωμένο εισιτήριο αλλα η μια δεν ειχε το πάσο (φαινοντουσαν για φοιτήτριες, ηλικιακα)

Εγω το εχω ψησει αρκετο καιρο να μπω επιτηδες χωρις εισητηριο σε ενα μεσον και μολις πετυχω ελεκτη που να μου προτινει τα μισα λεφτα χωρις αποδειξη να φωναξω την αστυνομια και να του κανω καταγγελια
Τι ειναι 40 € μπροστα στην ικανοποιηση μιας ζωης  :rockon: :rockon: :rockon:
Είσαι αλάναρος φίλε

χαχα....τωρα που το λες σα να χεις δικιο...σκατοφατσες ολοι και ξενερωτοι με εξαιρεση  τους ελεγκτες του ΟΣΕ ...οταν ημουνα φοιτητρια και ταξιδευα με το τρενο μεγαλυτεροι τσογλανοι απο τους τρενατζηδεςσ δεν υπηρχαν ...πεφτακηδες ολοι
Επι 10 χρόνια στον ΟΣΕ έκοβα για την 1η στάση, και έφτανα στο τέρμα...
Ασε που τις καλύτερες γνωριμιες τις εκανα στα τραίνα...

Επισκέπτης
Δηλαδη ο ελεγκτης του οσε που σε αφηνε να πηγαινεις με εισιτηριο μιας στασης ως το τερμα ειναι καλος ε;

Α ρε πιρφορισταν αθανατο :jerking:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Δηλαδη ο ελεγκτης του οσε που σε αφηνε να πηγαινεις με εισιτηριο μιας στασης ως το τερμα ειναι καλος ε;

Α ρε πιρφορισταν αθανατο :jerking:
Οχι, βλάκας ήταν, δημόσιος υπάλληλος ήταν κλπ.
Απλά βαριόταν να κάνει τη δουλειά του.
Και μίλα καλύτερα, δεν σου έδωσα το δικαιωμα, ΟΚ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom