Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Κριμα που δεν βρεθηκε κανα αρσενικο να υπερασπιστεί την κοπελιτσα ...
οσο παμε ολο και πιο δροσεροι γινόμαστε σαν λαος !
ποια κοπελιτσα ρε τυπε;
το νευροσπαστο που ανεβηκε στο παραθυρο και εριχνε σουτια του ελεγκτη λες κοπελιτσα;
δεν εφαγε ξυλο μικρη απο τον πατερα της και γι αυτο τωρα αλωνιζει
αυτο που επρεπε να κανει ο ελεγκτης ειναι να την ξεμοναχιασει καπου, να της ριξει ενα μπαουλο ξυλο στα δοντια και φευγοντας να της ριξει κι ενα πουτσο
ακου κοπελιτσα το μαλακισμενο

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Η αντιδραση του ελεγκτη απαραδεκτη της οποιας αποτελεσμα ειναι η αντιδραση της κοπελας.Το αν ειναι υπερβολικη η δευτερη ειναι στην κριση του καθενος.Αλλος θα πει οτι αν ηταν πχ η αδερφη μου στην θεση της ουτε θα κλωτσαγε ουτε θα εμπαινε χωρις εισητηριο.Εχω μπει και γω και αλλο μελος της οικογενειας χωρις, εν πληρει γνωση και οταν μας επιασαν καταλαβαμε την μαλακια παρολο π ειχαμε να πληρωσουμε.Ακομα και ετσι ομως αν η συμπεριφορα του ελεγκτη ηταν τετοια δεν ξερω πως θα αντιδρουσα ισως και να τον αρχιζα στα μπουνιδια δεν μπορω να πω με σιγουρια.Αν δεν ειχα παντως θα τον επιανα με το καλο οσο μπορω μπας και γλιτωσω κατι.Ολα ξεκινουν απο την παιδεια καθε κρατους.Εφοσον λοιπον παιδεια στην χωρα αυτη δεν υπαρχει και δεν φανεται να υπαρχει και στο μελλον τετοια φαινομενα θα υπαρχουν.Τα υπολοιπα περι του ποιος φταιει κλπ ειναι ανουσια.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Η αντιδραση του ελεγκτη απαραδεκτη της οποιας αποτελεσμα ειναι η αντιδραση της κοπελας.Το αν ειναι υπερβολικη η δευτερη ειναι στην κριση του καθενος.Αλλος θα πει οτι αν ηταν πχ η αδερφη μου στην θεση της ουτε θα κλωτσαγε ουτε θα εμπαινε χωρις εισητηριο.Εχω μπει και γω και αλλο μελος της οικογενειας χωρις, εν πληρει γνωση και οταν μας επιασαν καταλαβαμε την μαλακια παρολο π ειχαμε να πληρωσουμε.Ακομα και ετσι ομως αν η συμπεριφορα του ελεγκτη ηταν τετοια δεν ξερω πως θα αντιδρουσα ισως και να τον αρχιζα στα μπουνιδια δεν μπορω να πω με σιγουρια.Αν δεν ειχα παντως θα τον επιανα με το καλο οσο μπορω μπας και γλιτωσω κατι.Ολα ξεκινουν απο την παιδεια καθε κρατους.Εφοσον λοιπον παιδεια στην χωρα αυτη δεν υπαρχει και δεν φανεται να υπαρχει και στο μελλον τετοια φαινομενα θα υπαρχουν.Τα υπολοιπα περι του ποιος φταιει κλπ ειναι ανουσια.
:rockon:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
nonta πες μας το σκηνικο με τον αραπη κ τον ελεκτη που ειδες το καλοκαιρι

Επισκέπτης
nonta πες μας το σκηνικο με τον αραπη κ τον ελεκτη που ειδες το καλοκαιρι
βαριεμαι

Αλλα ηταν εντελως ιδιας δυναμικης με το βιντεο που ειχε κυκλοφορησει... Απλα εληξε πιο γρηγορα, δεν τραβηξε τοσο...

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Έχω δει ελεγκτή στα παλιά ακόμα λεωφορεία να δίνει βρωμόξυλο σε τυπά νεαρό επειδή δε είχε εισητήριο και του πούλησε τσαμπουκά,μιλάμε παιδιά για ξύλο τον ξάπλωσε ανάσκελα,σοκαριστήκαμε!

Επισκέπτης
Έχω δει ελεγκτή στα παλιά ακόμα λεωφορεία να δίνει βρωμόξυλο σε τυπά νεαρό επειδή δε είχε εισητήριο και του πούλησε τσαμπουκά,μιλάμε παιδιά για ξύλο τον ξάπλωσε ανάσκελα,σοκαριστήκαμε!
Έχω δει ελεγκτή στα παλιά ακόμα λεωφορεία να δίνει βρωμόξυλο σε τυπά  :wanker:νεαρό επειδή δε είχε εισητήριο και του πούλησε τσαμπουκά,μιλάμε παιδιά για ξύλο τον ξάπλωσε ανάσκελα,σοκαριστήκαμε!
:wanker:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
και γιατι την αποκαλουν/-είτε κοπελα τοτε;

οι αλλοι οχι εγω

κ ο ελεκτης κομματοσκυλο μπουχεσικο ειναι με χαρτι λυκειου παιζει να καθαριζει κανα χιλιαρικο το μηνα

κ εμεις γιναμε μεταναστες μαλακισμενο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom