Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Παιδια οποιος δεν εχει γκαφρα απλα δεν μπενει σε λεωφορειο! η κοπελα το επεζε τρελιτσα για να την γλυτωσει .  :think:

δηλαδη τι να εκανε ο ελεγκτης να την αφησει ? δεν ειναι αδικο για οσους κοβουν εισητιριο? ηξερε τις συνεπειες οποτε στα παπαρια μου !

Θα μπορουσε να βγει εξω να δωσει μια πιπα   :pipa1: στον ελεγκτη και να την εβγαζε καθαρη! δεν χρειαζοταν ολο αυτο το show!

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Παιδια οποιος δεν εχει γκαφρα απλα δεν μπενει σε λεωφορειο! η κοπελα το επεζε τρελιτσα για να την γλυτωσει .  :think:

δηλαδη τι να εκανε ο ελεγκτης να την αφησει ? δεν ειναι αδικο για οσους κοβουν εισητιριο? ηξερε τις συνεπειες οποτε στα παπαρια μου !

Θα μπορουσε να βγει εξω να δωσει μια πιπα   :pipa1: στον ελεγκτη και να την εβγαζε καθαρη! δεν χρειαζοταν ολο αυτο το show!

Ωπα ρε τύπε οι εποχές είναι δύσκολες αμα κάποιος δεν έχει μαιντανό τον καταδικάζουμε σε πιπές στους ελεγκτές και μαστίγωμα??? 'ελεος δλδ στην ίδια θέση μπορεί να είσαι και εσύ αύριο μεθαύριο και εγώ και όλοι μας με τα σημερινά δεδομένα!!όχι πως είμαι υπερ΄της τρελής ηταν ακραια η αντίδραση της αλλά και ο ελεγκτής και ο κάθε ελεγκτής πρέπει να είναι προσεκτικός με την αντιμετώπιση του ποαραβάτη!!δε μπορεί να ξέρει ο κάθε ενας τι είναι ,την ψυχοσύνθεση του και τι προβλήματα έχει στο κεφάλι του!!ο κάθ ένας αντιδράει διαφορετικά.

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
444
Πόντοι
21
το επαναλαμβάνω και φαινεται από τα γραφομενα σας...
[size=20pt]σε αυτή τη χωρα γινόμαστε ολο και πιο δροσεροι [/size]...
με τις υγειες σας !
αφήστε το κάθε μαλακα να χτυπάει κορίτσια ...
καποτε ζουσαν αντρες σε αυτή τη χωρα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Παλια μου ειχαν κοψη κληση οπου την πληροσα αμεσος και μετα μου ηρθε χαρτι να ξαναπληροσο αρα με εφαγαν....ηταν στον πηραια στον ηλεκτρικο..πολυ παλια ....αλλη μια φορα τους δωσαμε 5 ατομα απο 5 ευρο να πιουν ενα καφε και μας αφησαν ειναι πραγματικα ελεοινοι η ελεκτες

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Οταν ημουν 10 ετων επαιρνα το λεωφορειο για να παω στο σχολειο. Καμια φορα χωρις εισιτηριο γιατι οι γονεις μου ηταν φτωχοι. Μια μερα ο οδηγος με σταματησε εκτος στασης και με κατεβασε στο δρομο. Καποιοι ενηλικες περασαν ευκολα παιδικα χρονια και περιμενουν να τους αντιμετωπιζουν ακομα σαν παιδια.

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
το επαναλαμβάνω και φαινεται από τα γραφομενα σας...
[size=20pt]σε αυτή τη χωρα γινόμαστε ολο και πιο δροσεροι [/size]...
με τις υγειες σας !
αφήστε το κάθε μαλακα να χτυπάει κορίτσια ...
καποτε ζουσαν αντρες σε αυτή τη χωρα

Τύπε μόνο στο γαμήσι ξύλο ΑΛΛΑ πιστεύω πως δεν είναι θέμα ''δροσερού-πουστάρα'' που σίγουρα είναι αρκετοί τη σήμερον ημέρα,είναι θέμα μισογυνισμού θεωρώ,αν ήταν πούστρες θα υποστηρίζανε τη φιλενάδα τους που την έπιασε ο ελεγκτής χωρις εισητήριο!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
 'Ημουν στο τρόλευ 3 από πολυτεχνείο προς Β. Σοφίας.
  Ο ... ελεγκτάρας πιάνει αλλοδαπή χωρίς εισιτήριο. :vomit:
  -Πρόστιμο 60 ευρώ, της λέει. :police:
 Φτάνουμε Εθνικό κήπο. Την κατεβάζει από το τρόλευ.
 Εκεί κατεβαίνω κι εγώ. Παρακολουθώ διακριτικά.
 Η αλλοδαπή βγάζει λεφτά και του δίνει.
 Τα παίρνει ο τύπος και κόβει για σύνταγμα ...
 Πλησιάζω την ξένη στην Ηρώδου Αττικού και ρωτάω.
 -Εξήντα με απόδειξη ή Τριάντα χωρίς απόδειξη μου είπε ο Κοντρολέρ, λέει!!!...
 Τριάντα του έδωσε και την έκανε κι αυτή κι αυτός...
 Είπατε τίποτε?

μικρούλι

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2016
Like
1
Πόντοι
1
Εμένα όσες φορές μου έχει τύχει ελεγκτής στον οασθ ήταν όλοι ευγενικοί και μια χαρά και ήμουν μπροστά και σε πρόστιμο αν είσαι ευγενικός και δεν ξεκινάς τις μαγκιες μια χαρά σε αντιμετωπίζουν... Στο βίντεο δεν είδα να την χτυπάνε αντιθέτως αυτη τους έχωνε...
Προφανώς και την έπιασαν από τα πόδια όταν πήγε στο παράθυρο για να μην συμβούν ανάλογα γεγονότα με το παιδί στην αθηνα

Υ.Γ. Δεν νομιζω γυφτακι να είχε την άνεση να πει τι βία είναι αυτή...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Εμένα όσες φορές μου έχει τύχει ελεγκτής στον οασθ ήταν όλοι ευγενικοί και μια χαρά και ήμουν μπροστά και σε πρόστιμο αν είσαι ευγενικός και δεν ξεκινάς τις μαγκιες μια χαρά σε αντιμετωπίζουν... Στο βίντεο δεν είδα να την χτυπάνε αντιθέτως αυτη τους έχωνε...
Προφανώς και την έπιασαν από τα πόδια όταν πήγε στο παράθυρο για να μην συμβούν ανάλογα γεγονότα με το παιδί στην αθηνα

Κολοπεδαραδες ειναι , δεν εχουν κανενα δικαιομα παρα μονο αν παει να φυγη να καλεσουν την αστυνομια τιποτε αλλο....και ποτε δεν εχουν πει ευγενικα ωραια δοστε μ τα στοιχιασας να σας κοψο μια κληση....μα ΠΟΤΕ

μικρούλι

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2016
Like
1
Πόντοι
1
Κολοπεδαραδες ειναι , δεν εχουν κανενα δικαιομα παρα μονο αν παει να φυγη να καλεσουν την αστυνομια τιποτε αλλο....και ποτε δεν εχουν πει ευγενικα ωραια δοστε μ τα στοιχιασας να σας κοψο μια κληση....μα ΠΟΤΕ
Σε πρόστιμο ήμουν μια φορά είχε εισιτήριο δεν είχε μαζί το πάσο όμως ήσυχα κι ωραία της ζήτησε στοιχεία της έδωσε τις ανάλογες πληροφορίες και όλα καλά...

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16

Εσύ μάλλον είχες πετάξει το βύζο  :boobies: όξω και έτυχες σε μουνόδουλο αλλιώς θα τα άκουγες τα γαμιολίκια σου μη νομίζεις!!

μικρούλι

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2016
Like
1
Πόντοι
1
Εσύ μάλλον είχες πετάξει το βύζο  :boobies: όξω και έτυχες σε μουνόδουλο αλλιώς θα τα άκουγες τα γαμιολίκια σου μη νομίζεις!!
Μα δεν έγραψαν εμένα ( η κοπέλα που έγραψαν είχε ανάλογο στυλ με αυτήτου βίντεο) και δεύτερον δεν ντύνομαι προκλητικά

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
  'Ημουν στο τρόλευ 3 από πολυτεχνείο προς Β. Σοφίας.
   Ο ... ελεγκτάρας πιάνει αλλοδαπή χωρίς εισιτήριο. :vomit:
   -Πρόστιμο 60 ευρώ, της λέει. :police:
  Φτάνουμε Εθνικό κήπο. Την κατεβάζει από το τρόλευ.
  Εκεί κατεβαίνω κι εγώ. Παρακολουθώ διακριτικά.
  Η αλλοδαπή βγάζει λεφτά και του δίνει.
  Τα παίρνει ο τύπος και κόβει για σύνταγμα ...
  Πλησιάζω την ξένη στην Ηρώδου Αττικού και ρωτάω.
  -Εξήντα με απόδειξη ή Τριάντα χωρίς απόδειξη μου είπε ο Κοντρολέρ, λέει!!!...
  Τριάντα του έδωσε και την έκανε κι αυτή κι αυτός...
  Είπατε τίποτε?

fidia-660.png

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Μα δεν έγραψαν εμένα ( η κοπέλα που έγραψαν είχε ανάλογο στυλ με αυτήτου βίντεο) και δεύτερον δεν ντύνομαι προκλητικά

βρε για το σκηνικό που λές με τον ελεγκτή λέω  :headbang:

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
  Εκεινο που ξερω είναι ότι αν πληρωσεις το προστιμο (80) σε ένα διαστημα καποιων ημερων ( 20?) , πληρωνεις τα μισα. Επισης ,αν σε πιασουν πριν από τις 15 του μηνος ,δεν πληρωνεις τιποτε ,από το προστιμο, ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ  ότι θα πας να βγαλης την καρτα των 30 ευρω μεχρι τις 15 του μηνος ( στο εκδοτηριο της οδου ακαδημιας,πισω από το κτηριο του Πανεπιστημιου,στο οποιο η τελευταια μερα για καρτα είναι η 15 κάθε μηνος ) . Μου ειχε συμβει προ διετιας 9 Αυγουστος και βρεθηκα σε σημειο ερημικο που δεν υπηρχε περιπτερο για εισιτηριο ,και δεν ειχα άλλο επανω μου  )και το εμαθα αυτό από την υπηρεσια. [εκτος κι αν κατι εχει αλλαξει ]. Παντως ,εκτος από καποια καθικια, νομιζω ότι οι περισσοτεροι ελεγκτες,αν του φερθεις με ευγενεια και τους δωσης μια εξηγηση, δεν επιμενουν. Γενικα, πιστευω ότι δεν αξιζει για 1,40  να σε ξεφτιλισουν.Παρατηρω επισης, ότι εδώ και πολλους μηνες δεν υπαρχουν έλεγχοι,ειδικα στο μετρο.Ολο το χειμωνα περυσι,δυο φορες ετυχα να πεσω σε μπλοκο ελεγκτών στην Ομονοια,και μαλιστα πέρασα από μπροστα τους και δεν μου ζητησαν να δειξω την κάρτα. Σήμερα εφαγα πατατουλες τηγανισμένες με νερακι και λιγο λαδι,και είναι υπεροχες, ουτε να γεμιση λαδιλες  η κουζινα, ουτε τιποτε. Γεια σας , καλα γαμισια. Το Διδυμου 8 (το πρωτο ) κλειστο, το δευτερο ,προς Αχαρνων και τα απέναντι ανοιχτα.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.513
Πόντοι
6.056
  Εκεινο που ξερω είναι ότι αν πληρωσεις το προστιμο (80) σε ένα διαστημα καποιων ημερων ( 20?) , πληρωνεις τα μισα. Επισης ,αν σε πιασουν πριν από τις 15 του μηνος ,δεν πληρωνεις τιποτε ,από το προστιμο, ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ  ότι θα πας να βγαλης την καρτα των 30 ευρω μεχρι τις 15 του μηνος ( στο εκδοτηριο της οδου ακαδημιας,πισω από το κτηριο του Πανεπιστημιου,στο οποιο η τελευταια μερα για καρτα είναι η 15 κάθε μηνος ) . Μου ειχε συμβει προ διετιας 9 Αυγουστος και βρεθηκα σε σημειο ερημικο που δεν υπηρχε περιπτερο για εισιτηριο ,και δεν ειχα άλλο επανω μου  )και το εμαθα αυτό από την υπηρεσια. [εκτος κι αν κατι εχει αλλαξει ]. Παντως ,εκτος από καποια καθικια, νομιζω ότι οι περισσοτεροι ελεγκτες,αν του φερθεις με ευγενεια και τους δωσης μια εξηγηση, δεν επιμενουν. Γενικα, πιστευω ότι δεν αξιζει για 1,40  να σε ξεφτιλισουν.Παρατηρω επισης, ότι εδώ και πολλους μηνες δεν υπαρχουν έλεγχοι,ειδικα στο μετρο.Ολο το χειμωνα περυσι,δυο φορες ετυχα να πεσω σε μπλοκο ελεγκτών στην Ομονοια,και μαλιστα πέρασα από μπροστα τους και δεν μου ζητησαν να δειξω την κάρτα. Σήμερα εφαγα πατατουλες τηγανισμένες με νερακι και λιγο λαδι,και είναι υπεροχες, ουτε να γεμιση λαδιλες  η κουζινα, ουτε τιποτε. Γεια σας , καλα γαμισια. Το Διδυμου 8 (το πρωτο ) κλειστο, το δευτερο ,προς Αχαρνων και τα απέναντι ανοιχτα.
φιλε αυτο το ποστ ειναι 3 σε 1 η εισαι δαιμονισμενος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom