Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Μόνο απο διαφημίσεις και ενοικιάσεις χώρων τα κονομάνε τρέλα τα λαμόγια αλλά άμα ο εκάστοτε υπουργός έχει δέκα συμβούλους και ο διοικητής της σα έχει πενήντα συμβούλους λογικό δεν ειναι να μην έχουν φράγκα;

Δηλαδή προτείνεις να είναι δωρεάν οι μετακινήσεις και ό,τι εισπράξουμε από πιθανές διαφημίσεις και πιθανές ενοικιάσεις χώρων. Θέλω να πιστεύω πως κι εσύ ξέρεις ότι δεν στέκουν αυτά που λες.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μια χαρά στέκουν σε μια χώρα όπου σέβεται τους πολίτες της οχι όμως στη σημερινή Παλιά Ελλάδα.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δηλαδή προτείνεις να είναι δωρεάν οι μετακινήσεις και ό,τι εισπράξουμε από πιθανές διαφημίσεις και πιθανές ενοικιάσεις χώρων. Θέλω να πιστεύω πως κι εσύ ξέρεις ότι δεν στέκουν αυτά που λες.

κλασσικός ελληναράς...
-γιατί να πληρώσω εγώ?
-και ποιός να πληρώσει ?
-οι άλλοι...

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μια χαρά στέκουν σε μια χώρα όπου σέβεται τους πολίτες της οχι όμως στη σημερινή Παλιά Ελλάδα.....
Σε αποικίες Χρέους , Ουκ αν Λαβοις......
Τα λαμόγια χαίρονται πως έγινε Διαγραφή Χρέους κα αυτή ήταν οχι των τοκογλύφων δανειστών αλλά ασφαλιστικών ταμείων , δημοσίων υπηρεσιών και το ονόμασαν PSI

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
κλασσικός ελληναράς...
-γιατί να πληρώσω εγώ?
-και ποιός να πληρώσει ?
-οι άλλοι...

Πρέπει να είναι ο μόνος άνθρωπος παγκοσμίως που υποστηρίζει ότι δεν θα πρέπει να πληρώνει κάποιος που έχει εισόδημα. Τι να πω, ελπίζω να μην χειρίζεται μόνος του τα οικονομικά του.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
κλασσικός ελληναράς...
-γιατί να πληρώσω εγώ?
-και ποιός να πληρώσει ?
-οι άλλοι...
. Λες τη μισή αλήθεια λέω να πληρώσουν οι άλλοι που έχουν οχι ο φουκαριάρης ο Πακιστανός,που ήρθε απο τον εμφύλιο,ή ο Έλληνας με τα 35 πτυχία που αντιμετωπίζεται σαν απορριμα. Αλλά ο,Λατσης ο Βαρδινογιάννης ο Ρεστης ο Σάλλας ο Βγενοπουλος κλπ

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.944
Πόντοι
1.406
με αλεξη ολα τα ΜΜΜ τζαμπα :rockon:
Αυτος δεν θα ειναι πρωθυπουργος τυπε ο Jumbo θα ειναι  :grin:

loukrjumb5-thumb-large.jpg

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πρέπει να είναι ο μόνος άνθρωπος παγκοσμίως που υποστηρίζει ότι δεν θα πρέπει να πληρώνει κάποιος που έχει εισόδημα. Τι να πω, ελπίζω να μην χειρίζεται μόνος του τα οικονομικά του.
Σου είπα εργαζόμενος και οχι αφεντικό. Σκοπίμως το λησμονείτε αυτο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

μπααα... οι περισσότεροι έλληνες τα ίδια λένε... ειδικά αν τους πιάσουν για καμμιά λαμογιά η μόνιμη επωδός είναι "μα εμένα τον μικρό βρήκαν να πιάσουν? δεν πάνε στους άλλους που τρώνε τα πολλά ?"

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σου είπα εργαζόμενος και οχι αφεντικό. Σκοπίμως το λησμονείτε αυτο.

δηλαδή τα αφεντικά πρέπει να πληρώνουν μόνο ??

μα αυτοί δεν χρησιμοποιούνε τα ΜΜΜ... πάνε με το αμάξι τους...

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μπααα... οι περισσότεροι έλληνες τα ίδια λένε... ειδικά αν τους πιάσουν για καμμιά λαμογιά η μόνιμη επωδός είναι "μα εμένα τον μικρό βρήκαν να πιάσουν? δεν πάνε στους άλλους που τρώνε τα πολλά ?"
Το ίδιο ειναι ένας βίο παλαιστής με έναν διαπλεκόμενο μιζαδορο απατεώνα ρε φίλε;

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.944
Πόντοι
1.406
τυπε και ο αντρεας δεν ειχε βαλει καποτε το πρωι δωρεαν ΜΜΜ?
:2funny: :2funny: :2funny: Ελα ρε συ ειχε κανει τετοια τρελη τριπλα ο Αντρικος,δεν θυμαμαι ρε γμτ ημουν μικρος τοτε.Ε αμα το ειχε κανει ο Δασκαλος θα το κανει και ο μαθητης τοτε  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: Ελα ρε συ ειχε κανει τετοια τρελη τριπλα ο Αντρικος,δεν θυμαμαι ρε γμτ ημουν μικρος τοτε.Ε αμα το ειχε κανει ο Δασκαλος θα το κανει και ο μαθητης τοτε  :grin:
ετσι μου εχουν πει οι μεγαλυτεροι τυπε
ειχε βαλει το πρωι τζαμπα ΜΜΜ και ειχε γεμισει ο τοπος με γερους και ανεργους που εκαναν βολτες :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχει δηλωθει στη δεθ απο τον συντροφο τσιπρα δωρεαν μετακινησεις για ανεργους φοιτητες χαμηλομισθους και χαμηλοσυνταξιουχους
γιατι οχι για ολους τυπε?
κοινωνικος ρατσισμος? :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom