δεν θα χρειαζονται τυπε
με αλεξη δεν θα πεθαινει κανεις
θα καταργησει και τον θανατο![]()
Θα γεμίσει η χώρα με γκράνια τύπε μου!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
δεν θα χρειαζονται τυπε
με αλεξη δεν θα πεθαινει κανεις
θα καταργησει και τον θανατο![]()
ετσι μου εχουν πει οι μεγαλυτεροι τυπε
ειχε βαλει το πρωι τζαμπα ΜΜΜ και ειχε γεμισει ο τοπος με γερους και ανεργους που εκαναν βολτες![]()
Θα γεμίσει η χώρα με γκράνια τύπε μου!![]()
![]()
![]()
![]()
και κατωτατο μισθο 3 χιλιαρικα τυπεεχει δηλωθει στη δεθ απο τον συντροφο τσιπρα δωρεαν μετακινησεις για ανεργους φοιτητες χαμηλομισθους και χαμηλοσυνταξιουχους
εχει δηλωθει στη δεθ απο τον συντροφο τσιπρα δωρεαν μετακινησεις για ανεργους φοιτητες χαμηλομισθους και χαμηλοσυνταξιουχους
ο αλεξης ακολουθει τον σοσιαλιστικο δρομο του αντρεα τυπεναι ειναι αληθεια και το πρωι αλλα και το μεσημερι για να μετακινουνται δωρεαν οι εργαζομενοι μαθητες και φοιτητες
Εγώ γουστάρω να βγάλει τα ΤΑνκς ο Τσιπρας και να μπουκάρουν στα σπίτια νεοφιλελεύθερων νεοπλασιών και να τους πάρουν τιμαλφή πίνακες ζωγραφικής γυναίκες παιδιά γατιά να κάνει δηλαδή αυτο που λένε οι άλλοι ρεμπεσκέδες νεοφιλελεύθεροι πως θα κάνει στα μούτρα τους όντως πράξη.Δυστυχώς παρά την Εντολή Σαμάρα οι αυτοκτονίες δεν κοντρολαρονται.....
το πουτανάκι να πιάσεις την ξεκωλιάρα την μάνα του και το κοπρόσκυλο τον πατέρα του και να τους βαράς με το μεροκάματο... και αυτό να το κουρέψεις με την ψιλή και να το βγάλεις στους δρόμους...
σοσιαλισμος τυπεκαι κατωτατο μισθο 3 χιλιαρικα τυπε![]()
ετσι μου εχουν πει οι μεγαλυτεροι τυπε
ειχε βαλει το πρωι τζαμπα ΜΜΜ και ειχε γεμισει ο τοπος με γερους και ανεργους που εκαναν βολτες![]()
περιλαμβάνει και τους αιώνιους φοιτητές αυτό??
ποιοί είναι οι χαμηλόμισθοι και ποιοί οι χαμηλοσυνταξιούχοι ??
Η ουσία δεν ειναι να μην πληρώσεις το εισιτήριο αλλά να πάρουμε πίσω τις Ζωές μας ολα όσα μας έχουν κλέψει τα δικαιούμαστε πίσω χωρις συζήτηση και άδειες με την καλα μας μόνο.και γιατι παρακαλω ο νομος ειναι σαφεις αν θες στο λεοφωρειο σε ελενχο εισητηριων να κατεβεις ειναι υποχρεωμενος να κατεβει και ο ελενκτης
και γιατι παρακαλω ο νομος ειναι σαφεις αν θες στο λεοφωρειο σε ελενχο εισητηριων να κατεβεις ειναι υποχρεωμενος να κατεβει και ο ελενκτης
εισοδηματα κατω απο το αφορολογητο
τυπε εγω ειμαι νεανιας δεν τα ειχα ζησειΤο είχε όντως κάνει, δεν πλήρωνες μέχρι τις 7 (αν δεν κάνω λάθος για την ώρα), με το σκεπτικό της δωρεάν μετακίνησης για εργαζομένους. Υπερβάλλεις ότι είχε γεμίσει ο τόπος με γέρους και ανέργους αλλά ναι, κάποιοι επέλεγαν να πάνε νωρίτερα στην δουλειά τους.
εισοδηματα κατω απο το αφορολογητο
θα εχουν και οπλα τυπε?οσονούπω θα αλλάξει και αυτό... ιδρύεται αστυνομία ΜΜΜ στην οποία θα ενταχθούν μερικοί αστυνομικοί και οι ελεγκτές. και τότε να δώ τα κόζια παίκτη μου...
Το αφορολόγητο είναι μηδέν (0) Ευρώ.
θα εχουν και οπλα τυπε?