Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
τα χρησιμοποιω καθημερηνα και καποιες φορες παραπανω απο 2 φορες μονο μετρο βεβαια και δεν εχω χτυπησει ποτε εδω και 2 χρονια
βεβαια προσεχω ενημερωνωμε και 3 φορες που με εχουν σταματησει τη γλιτωσα με τρεξιμο χωρις να με γραψουν

Πού πας με το μετρό τύπε άνεργος άνθρωπος; :think:

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Μόνο που σε γαμαω μη πληρώνοντας εισιτήριο και επιβαρύνοντας εσενα συγκεκριμένα μαλακά νιώθω άπλετη ευχαρίστηση. Μαλακά σκάσε και,πλήρωνε κορόιδα τα ασπρούλα

Μόλις απώλεσες κάθε "ιδεολογική" κάλυψη.

Δεν εισαι πολύ έξυπνος.

Αποτυχημένος μικρο απατεώνας εισαι και θα παραμεινεις. Φοιτητάκο.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πού πας με το μετρό τύπε άνεργος άνθρωπος; :think:

1ον πλεον μπηκα σε προγραμμα 5 μηνο του οαεδ και απασχολουμε σε δεκο ποου ειναι στο κεντρο της αθηνας
2ον για κανα καφε καμια μπυρα καμια βολτα μου αρεσει πολλυ να βγαινω στο κεντρο της αθηνας

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
1ον πλεον μπηκα σε προγραμμα 5 μηνο του οαεδ και απασχολουμε σε δεκο ποου ειναι στο κεντρο της αθηνας
2ον για κανα καφε καμια μπυρα καμια βολτα μου αρεσει πολλυ να βγαινω στο κεντρο της αθηνας

Καλα, τους έκανες τη χάρη να πας να απασχοληθεις (οχι εργαστείς) για ένα τόσο ταπεινό μισθό και ΔΕ σου πληρώνουνε τις μετακινησεις;

Που ειναι το κράτος; Ε;

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αφου ο λοβερδος προτεινει μισθο σε εκπαυδευτικους μορια και μεις στι μεακινησεις με ΜΜΜ προτεινουμε τρεξιμο

α και ομονοια συντασγμα μοναστηρακι εχουν και τσαμπα ινυερνετ οποτε ενημερωνωμαστε απο φεισ αν καποιος συντροφος εχει δει ελενχτη
αν δουμε ελενχτει το παιζουμε αδιαφοροι αν μας ζητησει εισητηριο κανουμε οτι το ψαχνουμε κανουμε 1 με 2 βηματακια μπρος και ξαφνικα αρχιζουμε τρεχαλα και μην τον ειδατε αν εχετε παει σε πορειες με μπαχαλα θα ξερεται να ξεφυγεται στανταρ
;) ;) ;) ;)
δ
Σιγά μην τρέχουμε για τους λακέδες του σα ΟΑΣΑ και πουτσα με μαλλιά. Χαλαρά και με υφάκι μην με ακουμπάς παλιό κρατικό σκύλο μπογιά  . Να μην χτυπάς εισιτήριο ειναι πταίσμα να σε εμποδίσει ο ελεγκτάκος πλημμέλημα και ποιος μλακας που δουλεύει για να κάνει τον εισιτήριο μπάτσο ρισκάρει τη δουλίτσα του αυτή την τιμημένη εργασία των πεντακοσίων ευρω;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

σιγα ρε χαπακι 4ωρο κανεις μην τρελαινεσαι

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καλα, τους έκανες τη χάρη να πας να απασχοληθεις (οχι εργαστείς) για ένα τόσο ταπεινό μισθό και ΔΕ σου πληρώνουνε τις μετακινησεις;

Που ειναι το κράτος; Ε;
αν σε ενοχλει ξυδι
δεν πειραζει εχω βρει  εναλλακτικς και δεν χτυπαω εισητηριο καθημερινα και κατεβενω σε στασεις που δεν εχει ελενκτες

Συνημμένα

• ksidi.jpg
    ksidi.jpg
    10,6 KB · Εμφανίσεις: 12

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μόλις απώλεσες κάθε "ιδεολογική" κάλυψη.

Δεν εισαι πολύ έξυπνος.

Αποτυχημένος μικρο απατεώνας εισαι και θα παραμεινεις. Φοιτητάκο.
Η μύτη σου ειναι πλαστική λογω κόκας μαλάκα;

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
αν σε ενοχλει ξυδι
δεν πειραζει εχω βρει  εναλλακτικς και δεν χτυπαω εισητηριο καθημερινα και κατεβενω σε στασεις που δεν εχει ελενκτες

Οχι ρε συ δε με ενοχλει πολύ. Απο κάποια στιγμή και μετά ειναι θέμα αξιοπρέπειας, αυτοσεβασμου και φυσικά όπως εχει μαθει κανεις απο το σπίτι του.

Δεν ξερω αν έπιασες τα υπονοούμενα

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αυτοσεβασμός σημαίνει  να συμπεριφέρεσαι απέναντι σε ένα εκδικητικό κράτος και τα μισθαρνα όργανα του με περιφρόνηση,κοροϊδία,περιθωριοποίηση,αδιαφορία.
Αξιοπρέπεια ειναι τα λαμόγια που τύφλωσαν τη Κούνεβα να ειναι έξω;
Παιδεία και πολιτισμός διατάσσεται σε σχολεία με παιδάκια που δεν έχουν να φάνε κολατσιό και λιποθυμάνε;

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Αυτοσεβασμός σημαίνει  να συμπεριφέρεσαι απέναντι σε ένα εκδικητικό κράτος και τα μισθαρνα όργανα του με περιφρόνηση,κοροϊδία,περιθωριοποίηση,αδιαφορία.
Αξιοπρέπεια ειναι τα λαμόγια που τύφλωσαν τη Κούνεβα να ειναι έξω;
Παιδεία και πολιτισμός διατάσσεται σε σχολεία με παιδάκια που δεν έχουν να φάνε κολατσιό και λιποθυμάνε;

Ετσι, να έχουμε και κάποιες συναισθηματικές αναφορές - μη νομιζουνε οτι ειμαστε και παράσιτα/ λαμόγια/ γύφτοι.

Εχεις ξεφτυλιστει φοιτητάκο

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ετσι, να έχουμε και κάποιες συναισθηματικές αναφορές - μη νομιζουνε οτι ειμαστε και παράσιτα/ λαμόγια/ γύφτοι.

Εχεις ξεφτυλιστει φοιτητάκο
Τι να σου κανω που εισαι Γρόθος.
Εσυ μιλάς για κέρδη και ζημιές ενώ εγώ για ανθρώπινες ζωές αυτή ειναι η κατακλείδα.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Οχι ρε συ δε με ενοχλει πολύ. Απο κάποια στιγμή και μετά ειναι θέμα αξιοπρέπειας, αυτοσεβασμου και φυσικά όπως εχει μαθει κανεις απο το σπίτι του.

Δεν ξερω αν έπιασες τα υπονοούμενα

ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ
και να αφησεις το σπιτι μου ησυχο

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Τι να σου κανω που εισαι Γρόθος.
Εσυ μιλάς για κέρδη και ζημιές ενώ εγώ για ανθρώπινες ζωές αυτή ειναι η κατακλείδα.

Τραγικό...Θα βάλω τα κλάμματα...ωστε εσύ δεν πληρωνεις εισητήριο για να σωθουν ανθρώπινες ζωες...

Γελοιε γύφτο

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

Αλλος μαλακας απο εκει. το τεμπελόσκυλο που ζει σε βάρος της κοινωνιας και δεν πληρωνει εισητήριο κανει..αντίσταση.

Σαλτα γαμισου ρε μαλακα, νομιζεις οτι μας δουλευεις

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
:rockon:
σύντροφε περιμένεις απο άτομο που κάτω απο το κράνος του έχει σκατα τι να καταλάβει απο Λευτεριά;;;;; Απο οικογένεια δε το μόνο που λατρεύει ειναι το Πάτρας θρησκεία οικογένεια ο φασιστακος μην ασχολείσαι με χουντικούς ακραίους

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
  να καταλάβει απο Λευτεριά;;;;; 

ποια λευτερια ρε καραγκιόζη; το να εισαι τσίπης και γύφτος ειναι λευτερια; Α οχι..ειναι αντίσταση. Για το καλο του λαού (πολυ πληρωνει για να εισαι εσυ τσαμπατζης)

Χααχαα...φοιτητακο της κακιας ωρας εχεις μπλεξει στο λέω. Τραβα πισω στο ιεκ ξυνη και περιορίσου εκει που σε παιρνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom