δεν βγάζει ο θρασύβουλας ζήλεια αλλά αγανάκτηση … και δίκαια αγανάκτηση για όσα διαβάζει και ακούει από κάτι κλαψομούνηδες επαναστάτες σαν και σένα
(1) η κυβέρνηση δεν έχασε στις ευρωεκλογές γιατί το ποσοστό που συγκέντρωσε (ΝΔ+ΠΑΣΟΚ) είναι μεγαλύτερο από αυτό της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ)
(3) το να μην χτυπάς εισητήριο πρέπει να γίνει κακούργημα γιατί στρέφεσαι εναντια στο κοινωνικό σύνολο, όπως ακριβώς η μη απόδοση ΦΠΑ και η μη έκδοση αποδείξεων .. ο τζάμπας απέθανε…
(4) ααα μάλιστα επειδή το επίδομα θέρμανσης είναι έκπτωση στην τιμή αγοράς δεν είναι επίδομα … τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα ?
δηλαδή παίκτη θα γουστάριζες το επίδομα να σου το δίνουν σε ζεστό χρήμα στο χέρι για να το μεταφράσεις σε καφέδες, ποτάκια και μπυρίτσες και μετά να μας λες ότι κρυώνεις γιατί το κράτος δεν σε βοηθάει να πάρεις πετρέλαιο… ωραίος είσαι ρε …. έχει και άλλον έξυπνο σαν και σένα η μάνα σου ?
και όσο για τα επιδόματα που λες… πάρε να έχεις .. και όπως τα βρήκα εγώ μπορούσες να τα βρείς και συ (σε προλαβαίνω για να μην πείς ότι δεν σε πληροφόρησε κανένας)
ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΠΟ 01.01.2014
Ειδικό Βοήθημα Μετά τη Λήξη της Επιδότησης Λόγω Ανεργίας
Επίδομα Σε Νέους Από 20-29 Ετών
και φυσικά….
Επιταγές Κατάρτισης
δηλαδή χρήμα το οποίο μπορείς να το εξαργυρώσεις για να αναβαθμίσεις τα προσόντα σου μαθαίνοντας και κάτι ακόμη μπας και βρείς καμμιά δουλειά … αυτά ειδικά στην ηλικία που είσαι θα έπρεπε να τρέχεις να τα παίρνεις και να πηγαίνεις σε σεμινάρια, σχολές κλπ
όσο για τα υπόλοιπα και το τελικό σου συμπέρασμα ότι οι συγκοινωνίες θα πρέπει να είναι δωρεάν την θέση μου την ξέρεις καλά…
μένω στην Αγγλία, εργάζομαι στην Αγγλία αλλά έχω και εισοδήματα στην Ελλάδα για τα οποία φορολογούμαι με σεβαστό ποσό… δεν χρησιμοποιώ συγκοινωνίες στην Ελλάδα και δεν γουστάρω οι φόροι που πληρώνω να πηγαίνουν για να χρησιμοποιεί κάποιος μιά υπηρεσία στο τζάμπα..