Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Τα επι προσωπικου επειδη δεν με γνωριζεις είναι φαιδρά.(και επειδή ούτε θέλω να με γνωρίσεις)
Άχου με κατάλαβες.Βρε μπουχέσα εσύ δεν είχες ανοίξει θέμα που έλεγε πως γουστάρεις να γλείφεις πούτσες;Όνειρο ζωής είχα να βρω για γκόμενα μια παρτόλα που γράφει τέτοια πράγματα σε μπουρδελοσάιτ,το μάντεψες!
Πάρε και το σοβαρό υφάκι σου που υιοθέτησες τώρα τελευταία και πήγαινε να γλείψεις καμιά πούτσα,δεν είναι κακό άλλωστε  :2funny:

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Οσοι ονειρεύονται συγκοινωνίες Χιλης με ακριβά εισιτήρια οπως τωρα εδώ και οδηγούς ελεγκτές μάγκες να μαζεύουν κόσμο μόνο απο στάσεις με πλήθος ας τα ξεχάσουν. Πρέπει να ειναι δημόσιο και δωρεάν αγαθό οπως η υγεία και η παιδεία.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Άχου με κατάλαβες.Βρε μπουχέσα εσύ δεν είχες ανοίξει θέμα που έλεγε πως γουστάρεις να γλείφεις πούτσες;Όνειρο ζωής είχα να βρω για γκόμενα μια παρτόλα που γράφει τέτοια πράγματα σε μπουρδελοσάιτ,το μάντεψες!
Πάρε και το σοβαρό υφάκι σου που υιοθέτησες τώρα τελευταία και πήγαινε να γλείψεις καμιά πούτσα,δεν είναι κακό άλλωστε  :2funny:

Φυσικά και δεν είναι κακό, το λύσαμε από αυτό παλιά κάποια κυριακή.. Κακό είναι να είσαι βλάξ και να θεωρείς ότι αν με θίξεις ως γυναίκα σεξιστικά θα νοιώσεις περισσότερο άνδρας η θα υποτιμήσεις την τεκμηριωμένη μου άποψη με βρισιές. Κακό είναι να απειλείς όσους δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις. Και τέλος κακό είναι να μην αγαπάς τις γυναίκες που γλείφουν πούτσες  :grin:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Φυσικά και δεν είναι κακό, το λύσαμε από αυτό παλιά κάποια κυριακή.. Κακό είναι να είσαι βλάξ και να θεωρείς ότι αν με θίξεις ως γυναίκα σεξιστικά θα νοιώσεις περισσότερο άνδρας η θα υποτιμήσεις την τεκμηριωμένη μου άποψη με βρισιές. Κακό είναι να απειλείς όσους δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις. Και τέλος κακό είναι να μην αγαπάς τις γυναίκες που γλείφουν πούτσες  :grin:
Καλά άντε γεια και χαιρετίσματα στην εξουσία.
Α ναι και για μην ξεχάσω αυτές τις δικαιολογίες μην τις λες σε εμένα στα αρχίδια μου άλλωστε τι κανει μια παχύσαρκη από τη Θεσσαλονίκη που σκατά μένεις.Αυτά να προσπαθήσεις να τα εξηγήσεις στον απελπισμένο που θα σε πάρει όταν μια ωραία μέρα ξεχάσεις να βγεις από το bourdela και δεν καθαρίσεις το ιστορικό και δει όλα όσα έχεις κατά καιρούς ποστάρει.  :cheesy:  :-*

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πάει ένας υπάλληλος του υπουργείου παιδείας να κάνει έλεγχο στα σφαγεία και στη Βαρβάκειο .....
γίνεται;  Απο ποτέ ένας υπάλληλος του μεταφορών ή μιας ιδιωτικής εταιρείας αύριο μπορεί να παρακρατήσει ένα πολίτη;;; Η μη επικύρωση ειναι πταίσμα , παράνομη παρακράτηση πλημμέλημα και ειναι αυτόφωρο αδίκημα για όσους δεν ξέρουν....
Επίσης δεν κατανοώ τη στοχοποίηση των επιβατών. Η εισιτηριοδιαφυγή οπως ονομάζεται έστω ότι ειναι θέμα το ψάρι βρώμα απο την κεφάλα και εννοώ έχουμε αναρωτηθεί τι μπόνους και παχυλούς μισθούς έχουν ως αμοιβή οι χρυσοκανθαροι σύμβουλοι στις διοικήσεις των ΜΜΜ που μιλάνε για μεταρρύθμιση ορθολογικοποίηση και τσεπώνουν πεντοχίλιαρα και δεκαχίλιαρα;;;; Εμμμ με τα λεφτά του Λαού πολλοί ειναι τσάμπα μάγκες και νεοφιλελεύθεροι λακέδες...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλά άντε γεια και χαιρετίσματα στην εξουσία.
Α ναι και για μην ξεχάσω αυτές τις δικαιολογίες μην τις λες σε εμένα στα αρχίδια μου άλλωστε τι κανει μια παχύσαρκη από τη Θεσσαλονίκη που σκατά μένεις.Αυτά να προσπαθήσεις να τα εξηγήσεις στον απελπισμένο που θα σε πάρει όταν μια ωραία μέρα ξεχάσεις να βγεις από το bourdela και δεν καθαρίσεις το ιστορικό και δει όλα όσα έχεις κατά καιρούς ποστάρει.  :cheesy:  :-*
:sunglasses: υπαστυνομος α ειμαι λες να έχω προβλημα με την δουλεια μου και  τα "αρχεία μου";  :tooth:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
κανένα ηλεκτρονικό εισητήριο στα ΜΜΜ πότε λέτε να παίξει;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
θα έλυνε πολλά θέματα βέβαια...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Το κράτος δηλαδή η κυβέρνηση που εσύ μισείς τόσο πολύ δεν ανέβηκε με πραξικόπημα,κάποιοι ξεφτύλες πήγαν και τους ψήφισαν.
Όσο για εμένα φακλάνα μου στη ζωή μου έμαθα να τα βγάζω πέρα χωρίς τη βοήθεια άλλων και ειδικά του κράτους και ούτε και θεωρω ότι με γδέρνει αλλιώς θα είχα ξεκουμπιστεί από τη χώρα και δεν θα καθόμουν σαν και εσένα να κάθομαι και να γκρινιάζω,δεν ζω ούτε με μούφα επιδόματα ούτε σαν δ.υ να τα ξύνω και να πέφτει ο μισθός.Εσύ και κάθε βρωμιάρης του συναφιού σου παρακαλάτε να βγει ο Συριζα (το νέο κωλοπασόκ δηλαδή) μπας και σας χώσει πουθενά σαν άχρηστοι και ανίκανοι που είστε να βρείτε μόνοι σας καλή δουλειά.
Όποιος την περίοδο που δεν υπήρχε κρίση ΔΕΝ κατάφερε να βγάλει χρήμα είναι άχρηστο παράσιτο,χώνεψε το.
Κοίτα τι κάθεται και γράφει,έλεος.Ρε 10 ευρώ θα φτάσουν τα εισητήρια αν όλοι κάνουν αυτό που τους προτρέπεις,βέβαια μετά πάλι θα γκρινιάζετε που αυξήθηκαν οι τιμές και θα αναρωτιέστε για ποιο λόγο έγινε αυτό  :headbang:
Παράσιτα όπως είπα αλλά όταν κάποιος είναι ισχυρός σαν και εμένα σας γράφει στα αρχίδια του.Να λες ευχαριστώ που εξαιτίας καλών ανθρώπων σαν και εμένα εσείς αράζετε και πίνετε μπάφους όλη μέρα κατασπαταλώντας τα χρήματα στα ταμεία αφού εμείς πληρώνουμε τα ΜΜΜ,τα επιδόματα ανεργίας,το Ικα κτλπ και εσείς είστε στον 7ο ουρανό συζητώντας για επαναστάσεις,προλετάρια και δικαιους κόσμους.
Όρσα γελάδι,ουρτ!!!

βγαζεις ζηλεια και πονο να το κοιταξεις παντως
1ον η κυβερνηση εχασε στις ευρωεκλογες και θα χασει και στις βουλευτικες που θα γινουν συντομα
2ον και μεις μια χαρα περα τα βγαζαμε προ κρισης οχι πλουσιοπαροχα αλλα ειχαμε τουλαχιστον μια αξιοπρεπεια. Τωρα την περιοδο μεγαλης οικονομικης          ευμαρειας προ του 2010 που την ειδες δεν ξερω οσο για το αν θεωρεις 6.500.000 ελληνες παρασιτα που ζους στα ορια της φτωχειας
3ον υπαρχουν νομοι απο αμφοτερες πλευρες το να μην χτυπησουμε εισητηριο ειναι πταισμα η παρανομη παρακρατηση πλημελημα αυτοφορη διαδικασια και η ασκηση βιας ειναι πλημελλημα και αυτοφορη διαδικασια απο εκει και περα βλεπεις πως ειναι ο ελενχος αμα θελει ο ελενχτης να κανει βαρδια μαζι με αστυνομικο
4ον δεν κατασπαταλαμε κανενα ποσο απο τα δημοσια ταμεια οτι επιδοματα παιρνουμε που δεν ειναι και πολλα τα δικαιουμαστε μεσω ταμειου ανεργιας που ειχαμε πληρωσει οταν εργαζομαστε που και το ικα οταν εργαζομαστε μια χαρα το πληρωναμε διοτι αν δεν εργαζεσε δεν παιρνεις ταμειο ανεργιας δεν εχεις ικα, επιδομα θερμανσης ουσιαστικα ειναι μια εκπτωση του φορου και τιποτε παραπανω οτι αλλο επιδομα νομιζεις οτι παιρνουμε απλα ποσταρησε το
5ον 1.500.000 εκ ανεργοι περιμενουν να διοριστουν τι αλλη μαλακια θα ακουσω σημερα
6ον και τελευταιον ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΝΟΜΟΣ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΘΗΚΟΝ καιθα αγωνιζομαστε και θα διεκδικουμε καλητερες συνθηκες εργασιας διαβιωσης και στην προκειμενη περιπτωση μετακινησης

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Πάντως, για να το γενικεύσουμε λίγο το θέμα, και οι επιβάτες στα ΜΜΜ είναι πολλές φορές απαράδεκτοι.
Μπαίνουν και σε ποδοπατάνε για να καθίσουν και συνήθως προλαβαίνουν αυτοί που δεν χτυπάνε εισητήριο.
Βρίζουν χυδαία τον οδηγό έτσι και πατήσει απότομα φρένο για κάποιο λόγο.
Κάθονται σα μπάστακες στην πόρτα και για να μπεις - βγεις πρέπει να τους παρακαλέσεις να σε αφήσουν να περάσεις.
Στις διπλές θέσεις απλώνονται και πιάνουν και τη μισή διπλανή.
ΜΙλάνε 10 μαζί στα κινητά από την ώρα που μπαίνουν μέχρι την ώρα που θα κατέβουν για μαλακίες και σου ζαλίζουν τα παπάρια.
Κουβαλάνε τους κολοκαφέδες μέσα στα λεωφορεία και στο παραμικρό φρενάρισμα κινδυνεύεις να γίνεις καλλιγραφία.
Ενώ έχουν δε χτυπάνε εισιτήριο γιατί νομίζουν ότι είναι μαγκιά.
Κρατάνε τη χειρολαβή και βρωμάει μασχαλίλα για να μη πούμε για κάτι έγχρωμους που βρωμάει ότι τελειώνει σε ...ίλα και απο τη μπόχα κατεβαίνεις άρρωστος.
Μια φορά μου είχε τύχει τύπος που βρώμαγε σκορδίλα ανυπόφορα σε βαθμό να με αναγκάσει να κατέβω και να πάρω το επόμενο.

Γενικά ο σεβασμός προς τον άλλον είναι άγνωστη έννοια ακόμη και σε απλά πράγματα...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πάντως, για να το γενικεύσουμε λίγο το θέμα, και οι επιβάτες στα ΜΜΜ είναι πολλές φορές απαράδεκτοι.
Μπαίνουν και σε ποδοπατάνε για να καθίσουν και συνήθως προλαβαίνουν αυτοί που δεν χτυπάνε εισητήριο.
Κάθονται σα μπάστακες στην πόρτα και για να μπεις - βγεις πρέπει να τους παρακαλέσεις να σε αφήσουν να περάσεις.
ΜΙλάνε 10 μαζί στα κινητά από την ώρα που μπαίνουν μέχρι την ώρα που θα κατέβουν για μαλακίες και σου ζαλίζουν τα παπάρια.
Κουβαλάνε τους κολοκαφέδες μέσα στα λεωφορεία και στο παραμικρό φρενάρισμα κινδυνεύεις να γίνεις καλλιγραφία.
Κρατάνε τη χειρολαβή και βρωμάει μασχαλίλα για να μη πούμε για κάτι έγχρωμους που βρωμάει ότι τελειώνει σε ...ίλα και απο τη μπόχα κατεβαίνεις άρρωστος.
Μια φορά μου είχε τύχει τύπος που βρώμαγε σκορδίλα ανυπόφορα σε βαθμό να με αναγκάσει να κατέβω και να πάρω το επόμενο.

Γενικά ο σεβασμός προς τον άλλον είναι άγνωστη έννοια ακόμη και σε απλά πράγματα...
δεν εχεις και αδικο αλλα εισαι και υπερβολικος ναι αυτο που βιαζοντε να μπουν χωρις να περιμενουν να βγουν ειναι για ξυλο τωρα για τη θεση δεν με πειραζει γιατι δεν εχω προβλημα με την ορθοστασια εχω συνηθησει απο τις πορειες  :2funny: :2funny: :2funny: βεβαια αμα βρω θεση καθομε δεν παιζω και κυνηγητο για τη θεση βεβαια
στο μετρο δεν μιλανε στο κιν γιατι δεν εχει σημα σπανια παιρνω λεοφωρεια μετρο καθημερινα λεοφωρεια μια φορα τη βδομαδα και αν και σιγουρα για λιγες στασεις
δεν χτυπαω εισητηριο γιατι πιστευω οτι οι ανεργοι οι φοιτητες δεν επρεπε να πληρωνουν κομιστρο και οι χαμηλομισθοι μεχρι 500€ το μηνα μισθο η 7000 το χρονο  επρεπε να πληρωνουν τα μισα βεβαια διαφωνο να εχει ο αλλος εισοδημα 1000€ ατομικο η 2000 οικογενειακο και να μην πληρωνει κομιστρο
οσο αφορα για τις μυρωδιες ε οκ και στον δρομο τοσο κασαυεριο τρωμε στη μαπα δεν μυριζει και λουλουδια στο κεντο της αθηνας

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
βγαζεις ζηλεια και πονο να το κοιταξεις παντως
1ον η κυβερνηση εχασε στις ευρωεκλογες και θα χασει και στις βουλευτικες που θα γινουν συντομα
2ον και μεις μια χαρα περα τα βγαζαμε προ κρισης οχι πλουσιοπαροχα αλλα ειχαμε τουλαχιστον μια αξιοπρεπεια. Τωρα την περιοδο μεγαλης οικονομικης           ευμαρειας προ του 2010 που την ειδες δεν ξερω οσο για το αν θεωρεις 6.500.000 ελληνες παρασιτα που ζους στα ορια της φτωχειας
3ον υπαρχουν νομοι απο αμφοτερες πλευρες το να μην χτυπησουμε εισητηριο ειναι πταισμα η παρανομη παρακρατηση πλημελημα αυτοφορη διαδικασια και η ασκηση βιας ειναι πλημελλημα και αυτοφορη διαδικασια απο εκει και περα βλεπεις πως ειναι ο ελενχος αμα θελει ο ελενχτης να κανει βαρδια μαζι με αστυνομικο
4ον δεν κατασπαταλαμε κανενα ποσο απο τα δημοσια ταμεια οτι επιδοματα παιρνουμε που δεν ειναι και πολλα τα δικαιουμαστε μεσω ταμειου ανεργιας που ειχαμε πληρωσει οταν εργαζομαστε που και το ικα οταν εργαζομαστε μια χαρα το πληρωναμε διοτι αν δεν εργαζεσε δεν παιρνεις ταμειο ανεργιας δεν εχεις ικα, επιδομα θερμανσης ουσιαστικα ειναι μια εκπτωση του φορου και τιποτε παραπανω οτι αλλο επιδομα νομιζεις οτι παιρνουμε απλα ποσταρησε το
5ον 1.500.000 εκ ανεργοι περιμενουν να διοριστουν τι αλλη μαλακια θα ακουσω σημερα
6ον και τελευταιον ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΝΟΜΟΣ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΘΗΚΟΝ καιθα αγωνιζομαστε και θα διεκδικουμε καλητερες συνθηκες εργασιας διαβιωσης και στην προκειμενη περιπτωση μετακινησης

δεν βγάζει ο θρασύβουλας ζήλεια αλλά αγανάκτηση … και δίκαια αγανάκτηση  για όσα διαβάζει και ακούει από κάτι κλαψομούνηδες επαναστάτες σαν και σένα

(1) η κυβέρνηση δεν έχασε στις ευρωεκλογές γιατί το ποσοστό που συγκέντρωσε (ΝΔ+ΠΑΣΟΚ) είναι μεγαλύτερο από αυτό της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ)

(3) το να μην χτυπάς εισητήριο πρέπει να γίνει κακούργημα γιατί στρέφεσαι εναντια στο κοινωνικό σύνολο, όπως ακριβώς η μη απόδοση ΦΠΑ και η μη έκδοση αποδείξεων .. ο τζάμπας απέθανε…

(4) ααα μάλιστα επειδή το επίδομα θέρμανσης είναι έκπτωση στην τιμή αγοράς δεν είναι επίδομα … τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα ?

δηλαδή παίκτη θα γουστάριζες το επίδομα να σου το δίνουν σε ζεστό χρήμα στο χέρι για να το μεταφράσεις σε καφέδες, ποτάκια και μπυρίτσες και μετά να μας λες ότι κρυώνεις γιατί το κράτος δεν σε βοηθάει να πάρεις πετρέλαιο… ωραίος είσαι ρε …. έχει και άλλον έξυπνο σαν και σένα η μάνα σου ?

και όσο για τα επιδόματα που λες… πάρε να έχεις .. και όπως τα βρήκα εγώ μπορούσες να τα βρείς και συ (σε προλαβαίνω για να μην πείς ότι δεν σε πληροφόρησε κανένας)

ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΠΟ 01.01.2014
Ειδικό Βοήθημα Μετά τη Λήξη της Επιδότησης Λόγω Ανεργίας

Επίδομα Σε Νέους Από 20-29 Ετών

και φυσικά….

Επιταγές Κατάρτισης

δηλαδή χρήμα το οποίο μπορείς να το εξαργυρώσεις για να αναβαθμίσεις τα προσόντα σου μαθαίνοντας και κάτι ακόμη μπας και βρείς καμμιά δουλειά … αυτά ειδικά στην ηλικία που είσαι θα έπρεπε να τρέχεις να τα παίρνεις και να πηγαίνεις σε σεμινάρια, σχολές κλπ

όσο για τα υπόλοιπα και το τελικό σου συμπέρασμα ότι οι συγκοινωνίες θα πρέπει να είναι δωρεάν την θέση μου την ξέρεις καλά…

μένω στην Αγγλία, εργάζομαι στην Αγγλία αλλά έχω και εισοδήματα στην Ελλάδα για τα οποία φορολογούμαι με σεβαστό ποσό… δεν χρησιμοποιώ συγκοινωνίες στην Ελλάδα και δεν γουστάρω οι φόροι που πληρώνω να πηγαίνουν για να χρησιμοποιεί κάποιος μιά υπηρεσία στο τζάμπα..

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν βγάζει ο θρασύβουλας ζήλεια αλλά αγανάκτηση … και δίκαια αγανάκτηση  για όσα διαβάζει και ακούει από κάτι κλαψομούνηδες επαναστάτες σαν και σένα

(1) η κυβέρνηση δεν έχασε στις ευρωεκλογές γιατί το ποσοστό που συγκέντρωσε (ΝΔ+ΠΑΣΟΚ) είναι μεγαλύτερο από αυτό της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ)

(3) το να μην χτυπάς εισητήριο πρέπει να γίνει κακούργημα γιατί στρέφεσαι εναντια στο κοινωνικό σύνολο, όπως ακριβώς η μη απόδοση ΦΠΑ και η μη έκδοση αποδείξεων .. ο τζάμπας απέθανε…

(4) ααα μάλιστα επειδή το επίδομα θέρμανσης είναι έκπτωση στην τιμή αγοράς δεν είναι επίδομα … τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα ?

δηλαδή παίκτη θα γουστάριζες το επίδομα να σου το δίνουν σε ζεστό χρήμα στο χέρι για να το μεταφράσεις σε καφέδες, ποτάκια και μπυρίτσες και μετά να μας λες ότι κρυώνεις γιατί το κράτος δεν σε βοηθάει να πάρεις πετρέλαιο… ωραίος είσαι ρε …. έχει και άλλον έξυπνο σαν και σένα η μάνα σου ?

και όσο για τα επιδόματα που λες… πάρε να έχεις .. και όπως τα βρήκα εγώ μπορούσες να τα βρείς και συ (σε προλαβαίνω για να μην πείς ότι δεν σε πληροφόρησε κανένας)

ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΠΟ 01.01.2014

και φυσικά….

Επιταγές Κατάρτισης

δηλαδή χρήμα το οποίο μπορείς να το εξαργυρώσεις για να αναβαθμίσεις τα προσόντα σου μαθαίνοντας και κάτι ακόμη μπας και βρείς καμμιά δουλειά … αυτά ειδικά στην ηλικία που είσαι θα έπρεπε να τρέχεις να τα παίρνεις και να πηγαίνεις σε σεμινάρια, σχολές κλπ

όσο για τα υπόλοιπα και το τελικό σου συμπέρασμα ότι οι συγκοινωνίες θα πρέπει να είναι δωρεάν την θέση μου την ξέρεις καλά…

μένω στην Αγγλία, εργάζομαι στην Αγγλία αλλά έχω και εισοδήματα στην Ελλάδα για τα οποία φορολογούμαι με σεβαστό ποσό… δεν χρησιμοποιώ συγκοινωνίες στην Ελλάδα και δεν γουστάρω οι φόροι που πληρώνω να πηγαίνουν για να χρησιμοποιεί κάποιος μιά υπηρεσία στο τζάμπα..

1 καλα δεν την παλευεις στις εκλογες θα γελασει και ο καθε πικραμενος σημερα σαμαζελος θα αποφασισουν ημερομηνια εκλογων οταν κατεβουν μαζι βλεπουμε μεχρι τοτε δευτεροι ειναι ο εκλογικος νομος δεν επιτρεπει την αθροιση των ποσοστων 2 κομματων για το μπονους των 50 εδρων

3ον καλα εσυ θα γουσταρες να πηγαινουν φυλακη 40 χρονια οσοι κλεβουν ενα καρβελι ψωμι σαν τον γιαννη αγιαννη βεβαια οι πολυεθνικες να εχουν φοροελαφρυνσεις και να πληρωνουν λιγοτερο φορο πολλυ δικαιο

4ον οταν εχει υπεργκο φορο το πετρελαιο θερμανσης ουσιαστικα το επιδομα ειναι οτι το κρατος παιρνει λιγοτερα χρηματα απο το φορο κατι σαν εκπτωση στο ποσο που ηδη πληρωνω δεν παιρνω χρηματα καποιου αλλου φορολογουμενου

το διακιουντε ελαχιστη καθως πλεον κανενας δεν συγκεντρωνει δικαιωμα για 12 μηνη επιδοτηση και εγω που πηρα δωδεκα επιδομα και ειχαν ληξη τον απριλιο του 2013 δεν το δικαιωμουν γιατι καποιος φωστηρας απεκλησε τους προηγουμενους μακροχρονιους ανεργους και αποφασισε να τα παιρνουν μονο οι νεοι μακροχρονια ανεργοι (μαλλον εισηγηση της τροικας για να μην δωθουν πολλα επιδοματα)

ναι το πηραμε [size=20pt]293€ εφ απαξ το χρονο[/size] το μπατηρισαμε το κρατος

Επιταγές Κατάρτισης
εδω τωρα σωθηκαμε ναι εχω κανει αιτηση και εχω παρα πολλα μορια σε λιγο θα βγουν και οι πινακες καταταξης  λογο πολλων μοριων μαλλον θα διαλεξω πρακτικη στο γενικο λογιστηριο του κρατους η καμια τραπεζα αλλα σιγα τα λεφτα και αυτα εργαζεσε και δεν πληρωνεσε τα παιρνεις μετα με καθυστερηση εντωμεταξυ ειναι ψιχουλα και γινετε και παρακρατηση 23% που τα παιρνεις μετα απο 1 χρονο επιστροφη απο την εφορια και ειναι μονο για 5 μηνες καλα τωρα λυσαμε το προβλημα της ανεργιας καθαρα και για τους 5 μηνες του προγραμματος για αποφοιτους τριτοβαθμιας εκπαιδευσης βγαινει 2000€ για ολο το προγραμμα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
1 καλα δεν την παλευεις στις εκλογες θα γελασει και ο καθε πικραμενος σημερα σαμαζελος θα αποφασισουν ημερομηνια εκλογων οταν κατεβουν μαζι βλεπουμε μεχρι τοτε δευτεροι ειναι ο εκλογικος νομος δεν επιτρεπει την αθροιση των ποσοστων 2 κομματων για το μπονους των 50 εδρων

3ον καλα εσυ θα γουσταρες να πηγαινουν φυλακη 40 χρονια οσοι κλεβουν ενα καρβελι ψωμι σαν τον γιαννη αγιαννη βεβαια οι πολυεθνικες να εχουν φοροελαφρυνσεις και να πληρωνουν λιγοτερο φορο πολλυ δικαιο

4ον οταν εχει υπεργκο φορο το πετρελαιο θερμανσης ουσιαστικα το επιδομα ειναι οτι το κρατος παιρνει λιγοτερα χρηματα απο το φορο κατι σαν εκπτωση στο ποσο που ηδη πληρωνω δεν παιρνω χρηματα καποιου αλλου φορολογουμενου

το διακιουντε ελαχιστη καθως πλεον κανενας δεν συγκεντρωνει δικαιωμα για 12 μηνη επιδοτηση και εγω που πηρα δωδεκα επιδομα και ειχαν ληξη τον απριλιο του 2013 δεν το δικαιωμουν γιατι καποιος φωστηρας απεκλησε τους προηγουμενους μακροχρονιους ανεργους και αποφασισε να τα παιρνουν μονο οι νεοι μακροχρονια ανεργοι (μαλλον εισηγηση της τροικας για να μην δωθουν πολλα επιδοματα)

ναι το πηραμε [size=20pt]293€ εφ απαξ το χρονο[/size] το μπατηρισαμε το κρατος

Επιταγές Κατάρτισης
εδω τωρα σωθηκαμε ναι εχω κανει αιτηση και εχω παρα πολλα μορια σε λιγο θα βγουν και οι πινακες καταταξης  λογο πολλων μοριων μαλλον θα διαλεξω πρακτικη στο γενικο λογιστηριο του κρατους η καμια τραπεζα αλλα σιγα τα λεφτα και αυτα εργαζεσε και δεν πληρωνεσε τα παιρνεις μετα με καθυστερηση εντωμεταξυ ειναι ψιχουλα και γινετε και παρακρατηση 23% που τα παιρνεις μετα απο 1 χρονο επιστροφη απο την εφορια και ειναι μονο για 5 μηνες καλα τωρα λυσαμε το προβλημα της ανεργιας καθαρα και για τους 5 μηνες του προγραμματος για αποφοιτους τριτοβαθμιας εκπαιδευσης βγαινει 2000€ για ολο το προγραμμα

(1) το μπόνους θα πάψει να υπάρχει όπως και οι ΑΝΕΛ και ΧΑ δεν θα είναι στην επόμενη βουλή και θα κάνουν παρέα στην ΔΗΜΑΡ … και εκλογές δεν βλέπω σύντομα (όποτε και να γίνουν θα έρθω να ψηφίσω πάντως)

(3) γουστάρω να πηγαίνουν φυλακή όσοι βλάπτουν με παράνομες ενέργειες τους το κοινωνικό σύνολο… τίποτε λιγώτερο τίποτε παραπάνω… και ο λαθρεπιβάτης βλάπτει και κλέβει το κοινωνικό σύνολο… αυτός που κλέβει ένα ψωμί από τον φούρνο βλάπτει τον φούρναρη και μόνον αυτόν…

(4)  επίδομα πετρελαίου.. αναγκάζεις όμως κάποιον άλλον φορολογούμενο να καλύψει από την δική του τσέπη την τρύπα στα έσοδα που προκαλείται από την έκπτωση που εσύ έχεις… (και πολύ σωστά την έχεις και δεν θα πρέπει να είναι σε χρήμα γιατί σίγουρα θα το φάς και θα γκρινιάζεις ότι δεν έχεις για θέρμανση)

τι θες να κάνουμε… το επίδομα αυτό ξεκίνησε από κάποια στιγμή και αφορά τους ανέργους που συμπληρώνουν το 12μηνο από εκείνη την στιγμή και μετά

εεε τι να κάνουμε 293 ευρώ έχουμε να δώσουμε δεν έχουμε παραπάνω (αν και μεταξύ μας αν τα λογαριάσεις σε 100.000 που το πήρανε είναι σεβαστό ποσό που το πλήρωσε φυσικά ο έλληνας φορολογούμενος)

κουπόνια κατάρτισης … σου χαρίζουνε τον γάιδαρο και τον κοιτάς στα δόντια… η αχαριστία δεν έχει όρια…

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Σωστό όλο το κείμενο. Παρόλα αυτα τις υπηρεσίες μεταφοράς τις προσφέρει το μμμ όχι ο πολίτης - πελάτης.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
(1) το μπόνους θα πάψει να υπάρχει όπως και οι ΑΝΕΛ και ΧΑ δεν θα είναι στην επόμενη βουλή και θα κάνουν παρέα στην ΔΗΜΑΡ … και εκλογές δεν βλέπω σύντομα (όποτε και να γίνουν θα έρθω να ψηφίσω πάντως)

νομιζεις εχουν βουηξει τα σαιτ παραιτησεις γινοντε εδω εχουν βγαλει και σεναριο για νοεμβριο απο το επιτελειο της νδ ασε που κατα τη γνωμη μου θα γινουν φλεβαρη η χα εχει ανοδικες τασεις και οι ανελ θα ναι σιγουρα στη νεα βουλη με ποσοστο γυρω στο 4% α και το μπονους θα παψει να υπαρξει στις μεθεπομενες εκλογες

(3) γουστάρω να πηγαίνουν φυλακή όσοι βλάπτουν με παράνομες ενέργειες τους το κοινωνικό σύνολο… τίποτε λιγώτερο τίποτε παραπάνω… και ο λαθρεπιβάτης βλάπτει και κλέβει το κοινωνικό σύνολο… αυτός που κλέβει ένα ψωμί από τον φούρνο βλάπτει τον φούρναρη και μόνον αυτόν…

για τσουκατο και λοιπους που κυκλοφορουσαν με μιζες της ζιμενς δεν σε πολυπειραζει για παπακωνσταντινου που εκρυψε τη λιστα λαγκαρντ με ονοματα φοροφυγαδων παλι δεν σε ολυπειραζει κατι κακομοιρη κεφαλαιουχοι ηταν ομως για το 1,20 θελεις να μας χωσει και φυλακη ρε ουτε στα τελη του 18 αιωνα δεν γινονταν αυτα μηπως θες να καταργησουμε και τη γαλλικη επανασταση και να γυρησουμε σε αυτα τα χρονια προ γαλλικης επαναστασης

(4)  επίδομα πετρελαίου.. αναγκάζεις όμως κάποιον άλλον φορολογούμενο να καλύψει από την δική του τσέπη την τρύπα στα έσοδα που προκαλείται από την έκπτωση που εσύ έχεις… (και πολύ σωστά την έχεις και δεν θα πρέπει να είναι σε χρήμα γιατί σίγουρα θα το φάς και θα γκρινιάζεις ότι δεν έχεις για θέρμανση)

σιγα ρε συ με τοσο χαμηλα εισοδηματα που εχουν ανεργοι χαμηλομισθοι πρεπει να πληρωνουν και υψηλους φορους για να μην κοκκαλωσουν απο το κρυο οταν ομως θα εχει αιθαλομιχλη θα σκουζετε οτι καποιοι καινε οτι βρουνε και μολυνουν την ατμοσφαιρα

τι θες να κάνουμε… το επίδομα αυτό ξεκίνησε από κάποια στιγμή και αφορά τους ανέργους που συμπληρώνουν το 12μηνο από εκείνη την στιγμή και μετά

εμ βεβαια οι αλλοι αν και μακροχρονια ανεργοι να πανε να γαμηθουνε πολλυ δικαιο

εεε τι να κάνουμε 293 ευρώ έχουμε να δώσουμε δεν έχουμε παραπάνω (αν και μεταξύ μας αν τα λογαριάσεις σε 100.000 που το πήρανε είναι σεβαστό ποσό που το πλήρωσε φυσικά ο έλληνας φορολογούμενος)

και σωθηκαν οι μακροχρονια ανεργοι εως 29 χρονων γιατι με [size=20pt]293€ το χρονο[/size] ζεις αξιοπρεπεις ολο τον χρονο αυτα που δινουμε στους διεθνεις τοκογλυφους δεν σταματανε για λιγο να δωσουμε καμια ανασα και στους ανεργους που τραβανε τα πανδεινα αρχιδια

κουπόνια κατάρτισης … σου χαρίζουνε τον γάιδαρο και τον κοιτάς στα δόντια… η αχαριστία δεν έχει όρια…

πρεπει να λεω και ευχαριστω που θα μου δωσουν 2000€ συνολο μετα απο 5 μηνες δουλειας και αλλους 3 αναμονη που κανενας δεν σκεφτηκε με τη χρηματα θα καληπτω την μετακινηση μου αλλα αμα δεν χτυπαω εισητηριο θα μαι παρανομος που θα πηγαινω για εργασια απληρωτος

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

νομιζεις εχουν βουηξει τα σαιτ παραιτησεις γινοντε εδω εχουν βγαλει και σεναριο για νοεμβριο απο το επιτελειο της νδ ασε που κατα τη γνωμη μου θα γινουν φλεβαρη η χα εχει ανοδικες τασεις και οι ανελ θα ναι σιγουρα στη νεα βουλη με ποσοστο γυρω στο 4% α και το μπονους θα παψει να υπαρξει στις μεθεπομενες εκλογες

σενάρια έγραφε και ο φώσκολος… αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και πραγματικότητες… και το μπόνους θα πάψει να υπάρχει από αυτές τις εκλογές με συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ γιατί έτσι έσκουζε τόσα χρόνια… η ΧΑ δεν θα κατέβει στις εκλογές και οι ψεκασμένοι ζήτημα να πιάσουν 1.5%.. όσο για τις παραιτήσεις είπαμε αν είναι κάποιος σε θέση ευθύνης στο δημόσιο πρέπει να παραιτηθεί ένα χρόνο πριν από τις εκλογές…

για τσουκατο και λοιπους που κυκλοφορουσαν με μιζες της ζιμενς δεν σε πολυπειραζει για παπακωνσταντινου που εκρυψε τη λιστα λαγκαρντ με ονοματα φοροφυγαδων παλι δεν σε ολυπειραζει κατι κακομοιρη κεφαλαιουχοι ηταν ομως για το 1,20 θελεις να μας χωσει και φυλακη ρε ουτε στα τελη του 18 αιωνα δεν γινονταν αυτα μηπως θες να καταργησουμε και τη γαλλικη επανασταση και να γυρησουμε σε αυτα τα χρονια προ γαλλικης επαναστασης

ο Τσουκάτος έφαγε την φυλακή του 3.5 χρόνια και επειδή ήταν κάτω από πενταετία δεν έκανε στην φυλακή, όταν πήρε την μίζα ούτε βουλευτής ήταν ούτε πολιτικός ήταν, ενας κοινός θνητός με διασυνδέσεις… ποιοί είναι οι άλλοι που κυκλοφορούν με μίζες? καμμία απόδειξη έχεις να δώσεις να πάνε φυλακή ή μόνο ότι άκουσες στον καφενέ?? ο παπακωνσταντίνου είναι υπόδικος και στήνεται το ειδικό δικαστήριο που θα τον δικάσει…. άλλο τίποτε έχεις ??

(4)  επίδομα πετρελαίου.. αναγκάζεις όμως κάποιον άλλον φορολογούμενο να καλύψει από την δική του τσέπη την τρύπα στα έσοδα που προκαλείται από την έκπτωση που εσύ έχεις… (και πολύ σωστά την έχεις και δεν θα πρέπει να είναι σε χρήμα γιατί σίγουρα θα το φάς και θα γκρινιάζεις ότι δεν έχεις για θέρμανση)

σιγα ρε συ με τοσο χαμηλα εισοδηματα που εχουν ανεργοι χαμηλομισθοι πρεπει να πληρωνουν και υψηλους φορους για να μην κοκκαλωσουν απο το κρυο οταν ομως θα εχει αιθαλομιχλη θα σκουζετε οτι καποιοι καινε οτι βρουνε και μολυνουν την ατμοσφαιρα

έγραψα ότι το επίδομα αυτό καλώς δίνεται… τι σκατά θέλεις άλλο ? παραπάνω δεν έχω να δώσω… ααα ξέχασα τα θέλεις στο χέρι και όχι σαν έκπτωση στον φόρο…

εμ βεβαια οι αλλοι αν και μακροχρονια ανεργοι να πανε να γαμηθουνε πολλυ δικαιο

τόσα έχω τόσα δίνω… αμα θες να δίνουμε παραπάνω να δώσεις και εσύ…

και σωθηκαν οι μακροχρονια ανεργοι εως 29 χρονων γιατι με [size=20pt]293€ το χρονο[/size] ζεις αξιοπρεπεις ολο τον χρονο αυτα που δινουμε στους διεθνεις τοκογλυφους δεν σταματανε για λιγο να δωσουμε καμια ανασα και στους ανεργους που τραβανε τα πανδεινα αρχιδια

στους διεθνείς τοκογλύφους δίνουμε γιατί κάποια στιγμή μας δώσανε παράδες για να συντηρούμε ΤΕΙ στην Καβάλα και στην Κωλοπετινίτσα για να σπουδάσεις στο τζάμπα

πρεπει να λεω και ευχαριστω που θα μου δωσουν 2000€ συνολο μετα απο 5 μηνες δουλειας και αλλους 3 αναμονη που κανενας δεν σκεφτηκε με τη χρηματα θα καληπτω την μετακινηση μου αλλα αμα δεν χτυπαω εισητηριο θα μαι παρανομος που θα πηγαινω για εργασια απληρωτος

αμα δεν τα γουστάρεις ρε παίκτη μην τα πάρεις… αυτοί είναι οι όροι.. και δεν είναι δουλειά είναι εκπαίδευση (που άλλοι πληρώνουν για να την κάνουν και εργαζονται για κάποιους μήνες χωρίς καμμία αμοιβή για εμπειρία)

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
Το πράγμα είναι απλό, και όποιος δεν θέλει να το δει απλά εθελοτυφλεί:
Το 2013, ο ΟΑΣΑ διακίνησε 644,6 εκατ. επιβάτες. Με μέσο όρο 1 ευρώ το εισιτήριο, αυτό μεταφράζεται σε 644 εκατομμύρια Ευρώ....

Αν υποθέσουμε πως αύριο τα ΜΜΜ γίνονται 100% δωρεάν, ή πως όλοι αυτοί οι επιβάτες γινονται μέλη του.... "δεν πληρώνω", αυτομάτως σημαίνει πως αυτά τα 644 μύρια θα πρέπει να καλυφθούν από κάπου...

Όποιος λοιπόν νομίζει πως αυτα τα χρήματα θα καλυφθούν από..... αναδιάταξη του οργανισμού, μέιωση των απολαβών των μεγαλοστελεχών και διαφανείς διαδικασίες, και όχι από το κλασσικό "πόσα μας λείπουν; τοσα; βάλτα σε νέο χαράτσι που θα πληρώνουν ΟΛΟΙ, και μιας και το κάνεις βάλε και κάτιτις παραπάνω γιατι το γιώτ μου θέλει επίχρυσα πόμολα", είναι ή χαζός, ή αφελής, η ζει σε κάποια άλλη ουτοπική χώρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom