You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 76K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
Σωστό όλο το κείμενο. Παρόλα αυτα τις υπηρεσίες μεταφοράς τις προσφέρει το μμμ όχι ο πολίτης - πελάτης.
Tα ΜΜΜ έχουν υποχρεώσεις που πολλές φορές δεν τηρούνται σε απαράδεκτο βαθμό.
Πρέπει να είναι καλά συντηρημένα (που δεν είναι).
Να έχουν καινούρια ελαστικά (που δεν έχουν).
Να έχουν ευγενικό προσωπικό (που πολλές φορές δεν είναι).
Να λειτουργούν τα μηχανάκια ακύρωσης (που πολλά δεν λειτουργούν).
Να έχουν πυκνά δρομολόγια τις ώρες αιχμής (που δεν έχουν).
Να βρίσκεις εύκολα εισιτήρια και να μη κάνεις τη μισή διαδρομή με τα πόδια ψάχνοντας περίπτερο που να έχει.
Να υπάρχει ειστήριο σε μορφή κάρτας που να το χτυπάς στην στάση που μπαίνεις και στη στάση που κατεβαίνεις και να αφαιρεί αντίτιμο ανάλογα με απόσταση της διαδρομής.
Μια υπηρεσία πρέπει να πληρώνεται αλλά το αντίτιμο πρέπει να καθορίζεται και από την αξία της υπηρεσίας και όχι με το πόσα λεφτά χρειάζεται η υπηρεσία να είναι βιώσιμη.
Ας γίνουν επιτέλουw και ιδιωτικά λεωφορεία και να επιλέγει ο καθένας τις υπηρεσίες που θέλει στην τιμή που μπορεί να πληρώσει.
Άμα τα δημόσια ΜΜΜ δεν είναi βιώσιμα και δεν μπορούν να γίνουν βιώσιμα χωρίς να φορτώσουν τα χρέη στου κασίδι το κεφάλι ας κλείσουν όπως κλείνουν και ένα σωρό άλλες επιχειρήσεις.
Undertaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2005
- Like
- 25
- Πόντοι
- 1
Θύελλα αντιδράσεων βλέπω
της πουτάνας!
Αλλα κι'εσυ ρε τύπε, ωραίος είσαι!!!
Μπάινεις, ανοίγεις το τόπικ που ξεκινάει το flame war και μετα μην τον είδατε τον Παναή, και αφήνεις τους υπολοιπους να φαγωθούν μόνοι τους!!!
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
σενάρια έγραφε και ο φώσκολος… αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και πραγματικότητες… και το μπόνους θα πάψει να υπάρχει από αυτές τις εκλογές με συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ γιατί έτσι έσκουζε τόσα χρόνια… η ΧΑ δεν θα κατέβει στις εκλογές και οι ψεκασμένοι ζήτημα να πιάσουν 1.5%.. όσο για τις παραιτήσεις είπαμε αν είναι κάποιος σε θέση ευθύνης στο δημόσιο πρέπει να παραιτηθεί ένα χρόνο πριν από τις εκλογές…
μακαρι να μην κατεβενε αλλα θα κατεβει ειτε με αλλο ονομα πχ ελληνικη αυγη και δυστηχως θα ειναι στο 10% και πανω οι ανελ θα μπουν γυρω στο 4% θα χουν οι ανανακτησμενοι δεξιου θα τους ψηφισουν οσοι δεν φανε τη φολα της χα και βαση αυτο που ειπες θα εχουμε προωρες κατα πως παει με τον κουβελη βλεπεις το φλεβαρη παμε ολοταχως πλεον ουτε την κοινοβουλευτικη ομαδα δεν ελενχουν οι σαμαζελοι ειδες τι εγινε με τον ενφια
ο Τσουκάτος έφαγε την φυλακή του 3.5 χρόνια και επειδή ήταν κάτω από πενταετία δεν έκανε στην φυλακή, όταν πήρε την μίζα ούτε βουλευτής ήταν ούτε πολιτικός ήταν, ενας κοινός θνητός με διασυνδέσεις… ποιοί είναι οι άλλοι που κυκλοφορούν με μίζες? καμμία απόδειξη έχεις να δώσεις να πάνε φυλακή ή μόνο ότι άκουσες στον καφενέ?? ο παπακωνσταντίνου είναι υπόδικος και στήνεται το ειδικό δικαστήριο που θα τον δικάσει…. άλλο τίποτε έχεις ??
περνεις 1.000.000 μαρκα το 1999 1 χρονο προτου γινει βουλευτης επικρατιας φυλακη 3,5 χρονια κρυβεις τους μεγαλους φοροφυγαδες ενω εισαι βουλευτεις και εν ενεργεια υπουργος οικονομικων ακομα να γινει το δικαστηριο και η προφυλακηση κλεβεις 1,20€ στο εισητηριο τι φυλακη θες να βαλουμε δικαιο σοφρωνιστικο ιδρυμα βλεπω εχεις στο μυαλο σου
έγραψα ότι το επίδομα αυτό καλώς δίνεται… τι σκατά θέλεις άλλο ? παραπάνω δεν έχω να δώσω… ααα ξέχασα τα θέλεις στο χέρι και όχι σαν έκπτωση στον φόρο…
οχι θελω στους ανεργους και στους χαμιλομισθους χαμηλοσυνταξιουχους να επιδοτει με κοινωνικα κριτηρια π.χ εισοδηματα χαμηλα ατομικο 10.000 οικογ 12.000 με ενα παιδι με δυο παιδια κλπ κλπ σπιτια μεχρι 80 τετρ αναλογα τα ατομα οχι ποσο αλλα το ιδιο το πετρελαιο πχ 1000 λιτρα για να βγαλεις ολο το χειμωνα αμα υπολογισουμε τους υψηλοτατους φορους του πετρελαιου αληθεια αυτο το ποσο που παει??? δεν νομιζω να κοστισει και τρελα για το κρατος
τόσα έχω τόσα δίνω… αμα θες να δίνουμε παραπάνω να δώσεις και εσύ…
θες και οι μακροχρονια ανεργοι να δινουν λεφτα ρε τι δικαιος που σαι
στους διεθνείς τοκογλύφους δίνουμε γιατί κάποια στιγμή μας δώσανε παράδες για να συντηρούμε ΤΕΙ στην Καβάλα και στην Κωλοπετινίτσα για να σπουδάσεις στο τζάμπα
δεν σπουδασα στο τσαμπα και ουτε στην κολωπετινιτσα στην αθηνα σπουδασα και λογο χαμηλων εισοδηματων παρ ολο που εργαζομουν ετρωγα στην εστια αλλα για σενα οι φοιτητες ειναι κατι αχρηστοι τεμπεληδες επισης πλεον δεν εχουμε να δωσουμε αλλα οπως οι τραπεζες μειωνουν τις δοσεις και ουρευουν χρεη ετσι πρεπει να γινει και εδω
αμα δεν τα γουστάρεις ρε παίκτη μην τα πάρεις… αυτοί είναι οι όροι.. και δεν είναι δουλειά είναι εκπαίδευση (που άλλοι πληρώνουν για να την κάνουν και εργαζονται για κάποιους μήνες χωρίς καμμία αμοιβή για εμπειρία)
ε αυτο σου λεω δεν φτανει που μας εχουν ριξει στην ανεργια πρεπει να λεμε και ευχαριστω για αυτα τα αθλια προγραμματα που παμε απο αναγκη ε οχι φιλε μου εγω και ευτυχως πολλοι τρελοι κατ εσε παντα θα διεκδηκουμε εναντια στην αδικια με αγωνες ειτε αυτο λεγετε ελευθερη μετακινηση στα ΜΜΜ ειτε καλητερα μισθους ειτε καλητερο επιπεδο διαβιωσης
μακαρι να μην κατεβενε αλλα θα κατεβει ειτε με αλλο ονομα πχ ελληνικη αυγη και δυστηχως θα ειναι στο 10% και πανω οι ανελ θα μπουν γυρω στο 4% θα χουν οι ανανακτησμενοι δεξιου θα τους ψηφισουν οσοι δεν φανε τη φολα της χα και βαση αυτο που ειπες θα εχουμε προωρες κατα πως παει με τον κουβελη βλεπεις το φλεβαρη παμε ολοταχως πλεον ουτε την κοινοβουλευτικη ομαδα δεν ελενχουν οι σαμαζελοι ειδες τι εγινε με τον ενφια
ο Τσουκάτος έφαγε την φυλακή του 3.5 χρόνια και επειδή ήταν κάτω από πενταετία δεν έκανε στην φυλακή, όταν πήρε την μίζα ούτε βουλευτής ήταν ούτε πολιτικός ήταν, ενας κοινός θνητός με διασυνδέσεις… ποιοί είναι οι άλλοι που κυκλοφορούν με μίζες? καμμία απόδειξη έχεις να δώσεις να πάνε φυλακή ή μόνο ότι άκουσες στον καφενέ?? ο παπακωνσταντίνου είναι υπόδικος και στήνεται το ειδικό δικαστήριο που θα τον δικάσει…. άλλο τίποτε έχεις ??
περνεις 1.000.000 μαρκα το 1999 1 χρονο προτου γινει βουλευτης επικρατιας φυλακη 3,5 χρονια κρυβεις τους μεγαλους φοροφυγαδες ενω εισαι βουλευτεις και εν ενεργεια υπουργος οικονομικων ακομα να γινει το δικαστηριο και η προφυλακηση κλεβεις 1,20€ στο εισητηριο τι φυλακη θες να βαλουμε δικαιο σοφρωνιστικο ιδρυμα βλεπω εχεις στο μυαλο σου
έγραψα ότι το επίδομα αυτό καλώς δίνεται… τι σκατά θέλεις άλλο ? παραπάνω δεν έχω να δώσω… ααα ξέχασα τα θέλεις στο χέρι και όχι σαν έκπτωση στον φόρο…
οχι θελω στους ανεργους και στους χαμιλομισθους χαμηλοσυνταξιουχους να επιδοτει με κοινωνικα κριτηρια π.χ εισοδηματα χαμηλα ατομικο 10.000 οικογ 12.000 με ενα παιδι με δυο παιδια κλπ κλπ σπιτια μεχρι 80 τετρ αναλογα τα ατομα οχι ποσο αλλα το ιδιο το πετρελαιο πχ 1000 λιτρα για να βγαλεις ολο το χειμωνα αμα υπολογισουμε τους υψηλοτατους φορους του πετρελαιου αληθεια αυτο το ποσο που παει??? δεν νομιζω να κοστισει και τρελα για το κρατος
στους διεθνείς τοκογλύφους δίνουμε γιατί κάποια στιγμή μας δώσανε παράδες για να συντηρούμε ΤΕΙ στην Καβάλα και στην Κωλοπετινίτσα για να σπουδάσεις στο τζάμπα
δεν σπουδασα στο τσαμπα και ουτε στην κολωπετινιτσα στην αθηνα σπουδασα και λογο χαμηλων εισοδηματων παρ ολο που εργαζομουν ετρωγα στην εστια αλλα για σενα οι φοιτητες ειναι κατι αχρηστοι τεμπεληδες επισης πλεον δεν εχουμε να δωσουμε αλλα οπως οι τραπεζες μειωνουν τις δοσεις και ουρευουν χρεη ετσι πρεπει να γινει και εδω
αμα δεν τα γουστάρεις ρε παίκτη μην τα πάρεις… αυτοί είναι οι όροι.. και δεν είναι δουλειά είναι εκπαίδευση (που άλλοι πληρώνουν για να την κάνουν και εργαζονται για κάποιους μήνες χωρίς καμμία αμοιβή για εμπειρία)
ε αυτο σου λεω δεν φτανει που μας εχουν ριξει στην ανεργια πρεπει να λεμε και ευχαριστω για αυτα τα αθλια προγραμματα που παμε απο αναγκη ε οχι φιλε μου εγω και ευτυχως πολλοι τρελοι κατ εσε παντα θα διεκδηκουμε εναντια στην αδικια με αγωνες ειτε αυτο λεγετε ελευθερη μετακινηση στα ΜΜΜ ειτε καλητερα μισθους ειτε καλητερο επιπεδο διαβιωσης
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Το κρατος δεν είναι κατι ξενο. Η ζημια του, αντανακλά πανω μας.Δεν ειναι καθόλου τυχαίο το γεγονός οτι ψηφίζεις Σαμαρά και τα υπόλοιπα προτόσκυλα αυτού του ταλαίπωρου τόπου.Πραγματικα ειναι εντυπωσιακό με ποσο ζήλο υπερασπίζεσαι κάθε τι που προβλέπει το ΚΡΑΤΙΚΟ σύστημα,όσον αφορά τις παραβάσεις.
Δεν είναι τυχαιο ότι ΔΕΝ ψηφίζεις το ιδιο με μενα.
Εσυ εκπροσωπείς τις νοοτροπίες που μας εφεραν εδώ, ενώ εγω τις νοοτροπίες που θα μας οδηγησουν μια για παντα στην προοδο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Εσυ πρεπει καποια στιγμη να μου εξηγήσεις, γιατι είναι "αλφαβητα" το ότι η θεσπιση εισιτηριου στα ΜΜΜ είναι αδικος νομος.Σωστό όλο το κείμενο. Παρόλα αυτα τις υπηρεσίες μεταφοράς τις προσφέρει το μμμ όχι ο πολίτης - πελάτης.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Κι εσυ δηλαδή θεωρεις ότι τα δικαστηρια αποτελούνται από ανθρώπους που θα καταδικασουν τον ελεγκτή επειδή κρατησε τον τσαμπατζη μεχρι να βεβαιωθεί το προστιμο.πας να φυγεις και φυσικα για να σε κρατησουν ασκουν βια κτλ και μετα τρωνε μια αγωγη αστική και μια εγκληση. Αν εχουν καμιά δεκαρια το μηνα εγκλησεις να δεις ωραια που θα περασει ο οασ.
Επειδή ασκησε νομιμη αρμοδιοτητα του. Στην οποια φυσικα περιλαμβάνεται και το να τον κρατησει, ως απαραιτητη ενεργεια για να μην διαπραξει παραβαση καθήκοντος.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Επειδή το λεει το Συνταγμα?Οσοι ονειρεύονται συγκοινωνίες Χιλης με ακριβά εισιτήρια οπως τωρα εδώ και οδηγούς ελεγκτές μάγκες να μαζεύουν κόσμο μόνο απο στάσεις με πλήθος ας τα ξεχάσουν. Πρέπει να ειναι δημόσιο και δωρεάν αγαθό οπως η υγεία και η παιδεία.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Η κυβερνηση δεν εχασε τις ευρωεκλογες. Πηρε 31% ενώ η αξιωματικη αντιπολιτευση 26%. Τα ξαναείπαμε αυτά. Εχεις καποιο αντιληπτικο πραοβλημα και επαναλαμβάνεις το ιδιο λαθος?βγαζεις ζηλεια και πονο να το κοιταξεις παντως
1ον η κυβερνηση εχασε στις ευρωεκλογες και θα χασει και στις βουλευτικες που θα γινουν συντομα
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Ακριβώς το αντίθετο όμως!Το κρατος δεν είναι κατι ξενο. Η ζημια του, αντανακλά πανω μας.
Δεν είναι τυχαιο ότι ΔΕΝ ψηφίζεις το ιδιο με μενα.
Εσυ εκπροσωπείς τις νοοτροπίες που μας εφεραν εδώ, ενώ εγω τις νοοτροπίες που θα μας οδηγησουν μια για παντα στην προοδο.
Δεν έχω ψηφίσει ποτέ μου κόμμα που υπήρξε στην εξουσία.Πως ακριβώς,λοιπόν,συνετέλεσα στον να οδηγηθούμε εδώ που είμαστε τώρα?
Στην πρώτη πρόταση σου,σαφώς και έχεις δίκιο,το κράτος όντως "αντανακλά" σε μας.Για αυτό ακριβώς και αντιδρώ,διότι εγώ είμαι καθ'όλα εν-τάξει απέναντι του,ενώ αντιθέτως αυτό είναι πολλάκις άδικο απέναντι μου.
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Η κυβερνηση δεν εχασε τις ευρωεκλογες. Πηρε 31% ενώ η αξιωματικη αντιπολιτευση 26%. Τα ξαναείπαμε αυτά. Εχεις καποιο αντιληπτικο πραοβλημα και επαναλαμβάνεις το ιδιο λαθος?
ονομος ειναι σαφεις δεν αθροιζοντε τα ποσοτα των κομματων αμα προσθεσω και γω ολους τους αντιμνημονιακους βγαζω 40% δεν εχει λογικη η προσθεση που κανεις και αν ηταν αποτελεσμα βουλευτικων θα εβλεπες και τι θα επερνες απο βουλευτες μην επαναλαμβανομαστε οτι και να κανετε σαν νδ ειστε δευτερη κι δεν λυπαμε καθολου και στις βουλευτικες που τα σαιτ βουηζουν οτι θα γινουν τελη νοεμβριου εγω λεω μεσα φεβρουαριου θα δεις τα ποσοτσα σας
αντε γεια γιατι πρεπε να παω και για καφε με μετρο που δεν θα πληρωσω εισητηριο
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
σενάρια έγραφε και ο φώσκολος… αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και πραγματικότητες… και το μπόνους θα πάψει να υπάρχει από αυτές τις εκλογές με συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ γιατί έτσι έσκουζε τόσα χρόνια… η ΧΑ δεν θα κατέβει στις εκλογές και οι ψεκασμένοι ζήτημα να πιάσουν 1.5%.. όσο για τις παραιτήσεις είπαμε αν είναι κάποιος σε θέση ευθύνης στο δημόσιο πρέπει να παραιτηθεί ένα χρόνο πριν από τις εκλογές…
τι έγινε με τον ΕΝΦΙΑ ?? μια χαρά ψηφίστηκε, μια χαρά εφαρμόστηκε… γκρινιάξανε σκούξανε τον ψηφίσανε… εκλογές δεν βλέπετε εκτός αν γίνει κανένα ατύχημα και δεν συγκεντρώσει ο γκαβός τους 180 που χρειάζονται για τον πρόεδρο
δηλαδή πόσα χρόνια έπρεπε να φάει ?? τριακόσια ??
για τον παπακωνσταντίνου είπαμε το δικαστήριο δεν έχει γίνει ακόμη… και γιατί παρακαλώ να προφυλακιστεί ?? αλήθεια από που εσύ έβγαλες το συμπέρασμα ότι όσοι είναι στην λίστα Λαγκάρντ είναι σώνει και καλά φοροφυγάδες ?? να δώσω τα στοιχεία σου σε έναν γνωστό μου που είναι στην λίστα να σε τρελλάνει στις μηνύσεις (δεν είναι φοροφυγάδας, επαγγελματίας και από τους καλούς είναι με λεφτά που βγάζει από την δουλειά του)…
να μην βάλουμε τρείς μήνες φυλακή ή 120 ώρες υποχρεωτικής κοινωνικής εργασίας (πχ να καθαρίζεις τουαλέτες στα νοσοκομεία)
μάλιστα … να τους το δώσουμε να το βάλουν στα πετρελαιοκίνητα τουτού ή να το πουλήσουν για κίνησης και να συνεχίζουν να σκούζουν ότι κρυώνουν… ? όχι κύριε βάλε πετρέλαιο και εγώ θα σου δώσω τον φόρο πίσω … και κάτι ακόμη εισόδημα 12.000 τον χρόνο δηλώνει και ο υδραυλικός που έχει μαγαζί απέναντι από το σπίτι μου ο οποίος δεν πέφτει παρακάτω από το διακοσάρι στην τσέπη καθημερινά… να του δώσω και αυτού ??
αφού σου είπα δεν έχω και δεν θέλω να δώσω άλλα … 35.000 μου φάγατε πέρισυ… αμα θέλετε να δίνετε παραπάνω δώστε τα από τα δικά σας …
στο τζάμπα σπούδασες και δεν το εκτίμησες κιόλας… ούτε βιβλία πλήρωσες, ούτε δίδακτρα ακόμη και το φαγητό τζάμπα το είχες χώρια και το μισό εισητήριο…
θα το πούμε σε αυτούς που χρωστάμε… και αν θέλουν και μας λυπηθούν θα το κάνουν… αλλά ξέρεις κάτι δεν γουστάρω να περπατάω στον δρόμο στην Ευρώπη και να με φτύνουνε οπότε δεν ζητάμε τίποτε και πληρώνουμε…
ρε παίκτη άλλοι πληρώνουνε για να πάνε σε τέτοια προγράμματα μετεκπαίδευσης και απόκτησης ικανοτήτων και μετά απασχολούνται και κανένα εξάμηνο χωρίς αμοιβή για να μάθουνε … και σένα σου το δίνουν στο τζάμπα , σε πληρώνουν για να αποκτήσεις εμπειρία και γκρινιάζεις και αποπάνω ??
είπαμε ότι ο έλληνας είναι αχάριστος αλλά τόσο πολύ δεν το περίμενα…
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Στέφανο Μάνο ψηφίζεις τυπε ;(1) το μπόνους θα πάψει να υπάρχει όπως και οι ΑΝΕΛ και ΧΑ δεν θα είναι στην επόμενη βουλή και θα κάνουν παρέα στην ΔΗΜΑΡ … και εκλογές δεν βλέπω σύντομα (όποτε και να γίνουν θα έρθω να ψηφίσω πάντως)
(3) γουστάρω να πηγαίνουν φυλακή όσοι βλάπτουν με παράνομες ενέργειες τους το κοινωνικό σύνολο… τίποτε λιγώτερο τίποτε παραπάνω… και ο λαθρεπιβάτης βλάπτει και κλέβει το κοινωνικό σύνολο… αυτός που κλέβει ένα ψωμί από τον φούρνο βλάπτει τον φούρναρη και μόνον αυτόν…
(4) επίδομα πετρελαίου.. αναγκάζεις όμως κάποιον άλλον φορολογούμενο να καλύψει από την δική του τσέπη την τρύπα στα έσοδα που προκαλείται από την έκπτωση που εσύ έχεις… (και πολύ σωστά την έχεις και δεν θα πρέπει να είναι σε χρήμα γιατί σίγουρα θα το φάς και θα γκρινιάζεις ότι δεν έχεις για θέρμανση)
τι θες να κάνουμε… το επίδομα αυτό ξεκίνησε από κάποια στιγμή και αφορά τους ανέργους που συμπληρώνουν το 12μηνο από εκείνη την στιγμή και μετά
εεε τι να κάνουμε 293 ευρώ έχουμε να δώσουμε δεν έχουμε παραπάνω (αν και μεταξύ μας αν τα λογαριάσεις σε 100.000 που το πήρανε είναι σεβαστό ποσό που το πλήρωσε φυσικά ο έλληνας φορολογούμενος)
κουπόνια κατάρτισης … σου χαρίζουνε τον γάιδαρο και τον κοιτάς στα δόντια… η αχαριστία δεν έχει όρια…
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Άλεξ δεν ξέρεις να διαβάζεις;ποτέ είπα ότι θεωρώ άδικο νόμο το κόμιστρο;Κ τέλος τΟ γεγονός είναι ένα στα δικαστήρια.ψηφίζουν να παίρνουν οι δικαστές αναδρομικά.. Διότι αδικηθηκαν από το κράτος.. Κ σε όλα τα υπιλοθπα κάνουν ότι τους πει το κράτος. Αν αυτά είναι δικαστήρια εγώ είμαι η κοκο Σανέλ
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Προφανως παρανοησα τοτε.Άλεξ δεν ξέρεις να διαβάζεις;ποτέ είπα ότι θεωρώ άδικο νόμο το κόμιστρο;
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Αυτοι εχουν το μαχαιρι......κι οπωs θελουν κοβουν το πεπονιΆλεξ δεν ξέρεις να διαβάζεις;ποτέ είπα ότι θεωρώ άδικο νόμο το κόμιστρο;Κ τέλος τΟ γεγονός είναι ένα στα δικαστήρια.ψηφίζουν να παίρνουν οι δικαστές αναδρομικά.. Διότι αδικηθηκαν από το κράτος.. Κ σε όλα τα υπιλοθπα κάνουν ότι τους πει το κράτος. Αν αυτά είναι δικαστήρια εγώ είμαι η κοκο Σανέλ
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Στέφανο Μάνο ψηφίζεις τυπε ;
Ναι.. αν μπορούσα με δύο χέρια θα το έκανα...
gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Η κυβερνηση δεν εχασε τις ευρωεκλογες. Πηρε 31% ενώ η αξιωματικη αντιπολιτευση 26%. Τα ξαναείπαμε αυτά. Εχεις καποιο αντιληπτικο πραοβλημα και επαναλαμβάνεις το ιδιο λαθος?
Μαζι κατεβηκαν και το αθροιζεις; Ακομα και ο Πορτοσαλτε παραδεχτηκε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ κερδισε τις ευρωεκλογες. Παζει να σαι και ο μονος που λεει το αντιθετο.
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
γυρησα χαουμενος και με αυτα που διαβασα με κουφανες
τι έγινε με τον ΕΝΦΙΑ ?? μια χαρά ψηφίστηκε, μια χαρά εφαρμόστηκε… γκρινιάξανε σκούξανε τον ψηφίσανε… εκλογές δεν βλέπετε εκτός αν γίνει κανένα ατύχημα και δεν συγκεντρώσει ο γκαβός τους 180 που χρειάζονται για τον πρόεδρο
αφου αντικατεστησε 8 βουλευτες απο το θερινο τμημα της βουλης και το περασε με 51 ψηφους καλα οσο για τους 180 περιμενε
για τον παπακωνσταντίνου είπαμε το δικαστήριο δεν έχει γίνει ακόμη… και γιατί παρακαλώ να προφυλακιστεί ?? αλήθεια από που εσύ έβγαλες το συμπέρασμα ότι όσοι είναι στην λίστα Λαγκάρντ είναι σώνει και καλά φοροφυγάδες ?? να δώσω τα στοιχεία σου σε έναν γνωστό μου που είναι στην λίστα να σε τρελλάνει στις μηνύσεις (δεν είναι φοροφυγάδας, επαγγελματίας και από τους καλούς είναι με λεφτά που βγάζει από την δουλειά του)…
να μην βάλουμε τρείς μήνες φυλακή ή 120 ώρες υποχρεωτικής κοινωνικής εργασίας (πχ να καθαρίζεις τουαλέτες στα νοσοκομεία)
δηλαδη αυτη στη λιστα λαγκαρντ ειναι απο σποντα ετσι κι αλλιως η εφορια δεν τους εψαξε και ειναι ακομα στην αρχη της λιστας γιατι δεν εχει θεληση
και τελικα δεν μας ειπες τι ποινη να εχει καποιος που δεν πληρωνει 1,20 και την κοπαναει μετα απο τον ελενχτη???
υ.σ και σημερα τη βολτα μου μια χαρα την εκανα με μετρο στο τσαμπα και πηγαινε και ελα
μάλιστα … να τους το δώσουμε να το βάλουν στα πετρελαιοκίνητα τουτού ή να το πουλήσουν για κίνησης και να συνεχίζουν να σκούζουν ότι κρυώνουν… ? όχι κύριε βάλε πετρέλαιο και εγώ θα σου δώσω τον φόρο πίσω … και κάτι ακόμη εισόδημα 12.000 τον χρόνο δηλώνει και ο υδραυλικός που έχει μαγαζί απέναντι από το σπίτι μου ο οποίος δεν πέφτει παρακάτω από το διακοσάρι στην τσέπη καθημερινά… να του δώσω και αυτού ??
εγω ειπα να δινουν πετρελαιο θερμανσης και ενοειτε οτι δεν σκουζουν 1 τονος για σπιτι μεχρι 80 τετραγωνικα μια χαρα ειναι και το κρατος θα επιβαρυνετε μονο με 0,30 που κοστιζει η αξια χωρις φορους το πετρελαιο θερμανσης για αυτους που πληρουν τα κριτιρια(οικονομικα που ανελυσα πριν) οσο για τον υδραυλικο που φοροδιαφευγει τοσο πολλυ (200 *5= 1000 τη βδομαδα * 4 βδομαδες το μηνα 4000 επι 12 μηνες 48.000 με προχειρο υπολογισμο σιγουρα ειναι παραπανω) ενα σοβαρο ελεχτικο συστημα πρεπει να ξεσκισει
υσ ενοειτε ξεκιναμε απο πολυεθνικες εφοπλιστες και υπολοιπο κεφαλαιακο σκυλολοι
αφού σου είπα δεν έχω και δεν θέλω να δώσω άλλα … 35.000 μου φάγατε πέρισυ…
δεν στα φαγαμε και αμφιβαλω αν πηγε εστω και 1€ για κοινωνικη πολιτικη στους διεθνεις τοκογλυφους πηγανε
στο τζάμπα σπούδασες και δεν το εκτίμησες κιόλας… ούτε βιβλία πλήρωσες, ούτε δίδακτρα ακόμη και το φαγητό τζάμπα το είχες χώρια και το μισό εισητήριο…
θα το πούμε σε αυτούς που χρωστάμε… και αν θέλουν και μας λυπηθούν θα το κάνουν… αλλά ξέρεις κάτι δεν γουστάρω να περπατάω στον δρόμο στην Ευρώπη και να με φτύνουνε οπότε δεν ζητάμε τίποτε και πληρώνουμε…
ενω θα επρεπε να πληρωνω κι ολας δηλαδη τα παιδια σου σαν φοιτητες πληρωσαν μα καλα τι λες πρεπει και να σκυβω το κεφαλι επειδη σπουδασα σε κρατικο πανεπιστημιο των ελληνων φορολογουμενων
ρε παίκτη άλλοι πληρώνουνε για να πάνε σε τέτοια προγράμματα μετεκπαίδευσης και απόκτησης ικανοτήτων και μετά απασχολούνται και κανένα εξάμηνο χωρίς αμοιβή για να μάθουνε … και σένα σου το δίνουν στο τζάμπα , σε πληρώνουν για να αποκτήσεις εμπειρία και γκρινιάζεις και αποπάνω ??
εγω ομως δεν θελω εκπαιδευση θελω μονιμη εργασια και αξιοπρεπει μισθο για διαβιωση κατι που δεν εχω και ενα προγραμμα που δεν μου εξασφαλιζει τιποτα ο προγραμμα αυτο για ενα μακροχρονια ανεργο ειναι σαν να εχεις καρκινο και να προσπαθεις να θεραπευτεις με ντεπον
οχι ο ελληνας δεν ειναι αχαριστος ειναι πολλυ μεγαλος μαλακας γιατι του κλεψαν τη ζωη την αξιοπρεπεια τον εστειλαν στη φτωχοποιησει και στη πεινα εξακολουθει να ψηφιζει κατι μνημονιακα ξερατα σαν τη ΝΔ ΠΑΣΟΚ και το αλλο το μερκελιστικο μαρκετιστα τον τζημερο
αφου αντικατεστησε 8 βουλευτες απο το θερινο τμημα της βουλης και το περασε με 51 ψηφους καλα οσο για τους 180 περιμενε
δηλαδη αυτη στη λιστα λαγκαρντ ειναι απο σποντα ετσι κι αλλιως η εφορια δεν τους εψαξε και ειναι ακομα στην αρχη της λιστας γιατι δεν εχει θεληση
και τελικα δεν μας ειπες τι ποινη να εχει καποιος που δεν πληρωνει 1,20 και την κοπαναει μετα απο τον ελενχτη???
υ.σ και σημερα τη βολτα μου μια χαρα την εκανα με μετρο στο τσαμπα και πηγαινε και ελα
εγω ειπα να δινουν πετρελαιο θερμανσης και ενοειτε οτι δεν σκουζουν 1 τονος για σπιτι μεχρι 80 τετραγωνικα μια χαρα ειναι και το κρατος θα επιβαρυνετε μονο με 0,30 που κοστιζει η αξια χωρις φορους το πετρελαιο θερμανσης για αυτους που πληρουν τα κριτιρια(οικονομικα που ανελυσα πριν) οσο για τον υδραυλικο που φοροδιαφευγει τοσο πολλυ (200 *5= 1000 τη βδομαδα * 4 βδομαδες το μηνα 4000 επι 12 μηνες 48.000 με προχειρο υπολογισμο σιγουρα ειναι παραπανω) ενα σοβαρο ελεχτικο συστημα πρεπει να ξεσκισει
υσ ενοειτε ξεκιναμε απο πολυεθνικες εφοπλιστες και υπολοιπο κεφαλαιακο σκυλολοι
αφού σου είπα δεν έχω και δεν θέλω να δώσω άλλα … 35.000 μου φάγατε πέρισυ…
δεν στα φαγαμε και αμφιβαλω αν πηγε εστω και 1€ για κοινωνικη πολιτικη στους διεθνεις τοκογλυφους πηγανε
ενω θα επρεπε να πληρωνω κι ολας δηλαδη τα παιδια σου σαν φοιτητες πληρωσαν μα καλα τι λες πρεπει και να σκυβω το κεφαλι επειδη σπουδασα σε κρατικο πανεπιστημιο των ελληνων φορολογουμενων
εγω ομως δεν θελω εκπαιδευση θελω μονιμη εργασια και αξιοπρεπει μισθο για διαβιωση κατι που δεν εχω και ενα προγραμμα που δεν μου εξασφαλιζει τιποτα ο προγραμμα αυτο για ενα μακροχρονια ανεργο ειναι σαν να εχεις καρκινο και να προσπαθεις να θεραπευτεις με ντεπον
οχι ο ελληνας δεν ειναι αχαριστος ειναι πολλυ μεγαλος μαλακας γιατι του κλεψαν τη ζωη την αξιοπρεπεια τον εστειλαν στη φτωχοποιησει και στη πεινα εξακολουθει να ψηφιζει κατι μνημονιακα ξερατα σαν τη ΝΔ ΠΑΣΟΚ και το αλλο το μερκελιστικο μαρκετιστα τον τζημερο
Walter White
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εγω ομως δεν θελω εκπαιδευση θελω μονιμη εργασια και αξιοπρεπει μισθο
Δεν υπάρχει μόνιμη εργασία, αυτά να τα ξεχάσεις. Θα χρειαστεί να εργαστεις για να εχεις μισθό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις