Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι μας νοιαζει ρε τραμομαλακα;αν είναι να σε χρεώσουμε θα πάψουμε να πληρώνουμε τα πάντα στα αρχιδια του θείου μας του Στέλιου αν σε επιβαρύνουμε

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.813
Πόντοι
496
δεν χτυπαμε λεμε αποφευγουμε να κατεβενουμε σε σταθμους οπως συνταγμα μοναστηρακι ομονοια και αν μας σταματησουν βαζουμε τα ποδια στην πλατη και τρεχουμε
επισης παντα κανουμε πασα το εισητηριο μας (γι αυτους που εχουν χτυπησει) εγω 1 χρονο τωρα που χρησιμοποιω τα μεσα χωρις εισητηριο καθημερηνα εχω πετυχει τουλαχιστον 1 εισητηριο καθε δευτερη η τριτη μερα απο πασα
οι πιο δυσκολες περιπτωσεις ειναι σε λεοφωρεια
εγω ενω ειχα εισητηριο απο πασα και πηρα λεοφωρειο πραγμα που κανω σπανια ετυχε και μπηκε ελενγτης αφου του κοιταζα την καρτα του και την εβγαλα και φωτο (ετσι για ψαρωμα) κανα 10 λεπτο και ειχε εκνευριστει καθως νομιζε οτι δεν εχω εισητηριο ενας φιλος μου ειδοποιουσε τον κοσμο και οσοι δεν ειχαν κατεβεναν ενω του ειπα θα σου το δειξω σε λιγο γιατι δεν εχω διαθεση τωρα ασε που και οι αλοι επιβατες ενημερωναν οσοι ανεβεναν οτι εχει ελενχτες αφου αρχιζαν να με τραμπουκιζουν και τους εξηγουσα τα δικαιωματα μου λιγο πριν φτασω στην σταση του κανω να το εισητηριο μου αφου το τσεκαρε κανα 5 λεπτο εφυγε ψελιζοντας θυμωμενος

ετσι φιλε σταρχιδιαμολ :headbang2: :headbang2: :headbang2:
με ενα 1,20-1,40 πινεις το καφεδακι σου,μη τρελαθουμε κιολας :tickedoff:
οταν το εισητηριο ειχε 0,25-0,30 και δεν χτυπαγε κανενας
δεν ασχολουνταν κανεις με την εξυγιανση των μμμ
τωρα θα τα διορθωσουν ολα με τιμη εισητηριου στα 1,50 :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τι μας νοιαζει ρε τραμομαλακα;αν είναι να σε χρεώσουμε θα πάψουμε να πληρώνουμε τα πάντα στα αρχιδια του θείου μας του Στέλιου αν σε επιβαρύνουμε
Εσυ δηλαδή ως κατοικος θεσσαλονικης, δεν εχεις πρόβλημα να πληρωνεις την δωρεαν μετακινηση του κάθε τσαμπατζη στο μετρό της Αθηνας. Μια χαρα.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εχεις την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ιδεα τι σημαινει "παρανομη κατακρατηση"?

δηλαδη αν με σταματησεις στο δρομο με κρατησεις μετα με τη βια και δεν με αφηνεις να φυγω τι διαπρατεις

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εσυ δηλαδή ως κατοικος θεσσαλονικης, δεν εχεις πρόβλημα να πληρωνεις την δωρεαν μετακινηση του κάθε τσαμπατζη στο μετρό της Αθηνας. Μια χαρα.
με πειράζει πού πληρώνω τον μισθό του Βορίδη του Άδωνη του γιακουματου κτλ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
δηλαδη αν με σταματησεις στο δρομο με κρατησεις μετα με τη βια και δεν με αφηνεις να φυγω τι διαπρατεις
Εγω δεν είμαι ελεγκτής και δεν μου δινει ο νομος το δικαιωμα να σε κατακρατησω μεχρι να σου κοψω προστιμο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
με πειράζει πού πληρώνω τον μισθό του Βορίδη του Άδωνη του γιακουματου κτλ
Εγω ρωτησα αν σε πειραζει να πληρωνεις τον τσαμπατζη στο μετρο της Αθηνας.
Γιατι δεν απαντας?

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
είπα εγώ να μην πληρώνω φόρους ?? το εισητήριο σου δεν γουστάρω να πληρώνω με τους φόρους μου...

εφ οσον εχεις μεγαλα εισοδηματα θα πληρωνεις οχι για μενα αλλα για ολους τους ανημπορους ετσι ειναι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ούτε ο ελεγκτής έχει δικαίωμα τέτοιο
Α μπα, και πώς θα βεβαιωσει το προστιμο?
Εχει δικαιωμα να φωναξει την αστυνομια εάν δεν συμμορφώνεται ο ελεγχομενος, ναι ή όχι?

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Θα επρεπε να δίνεται δωρεάν μετακίνηση(ή εστω μηνιαία κάρτα στο 1/3 της αξίας της κανονικής) με τα ΜΜΜ σε όσους έχουν κάρτα ανεργίας και σε χαμηλόμισθους και συνταξιόυχους.Ακόμα και σε εργαζομενους θα μπορούσε να υπάρχει μειωμένη τιμή και ειδική κάρτα,η οποία θα τους καλύπτει για μια συγκεκριμένη διαδρομή,"πήγαινε-έλα",αυτήν που κάνει κάθε μέρα για την δουλειά του.Υπαρχουν λύσεις για να ειναι ευχαριστημένες όλες οι πλευρές,αλλα........

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγω ρωτησα αν σε πειραζει να πληρωνεις τον τσαμπατζη στο μετρο της Αθηνας.
Γιατι δεν απαντας?
με πειράζει να πληρώνω 4.000 αστυνομικούς που μετακινούνται Θεσσαλονίκη για να προστατευσουν ένα πρωθυπουργό που πρέπει να ρθει για να πει παπαριες κ φοβάται ..ήμουν σαφής

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
με πειράζει να πληρώνω 4.000 αστυνομικούς που μετακινούνται Θεσσαλονίκη για να προστατευσουν ένα πρωθυπουργό που πρέπει να ρθει για να πει παπαριες κ φοβάται ..ήμουν σαφής
Για τον τσαμπατζή στο μετρο της Αθηνας δεν μου λες όμως.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εχει δικαιωμα να φωναξει την αστυνομια εάν δεν συμμορφώνεται ο ελεγχομενος, ναι ή όχι?
έχει δικαίωμα να φωνάξει αστυνομια αλλά όχι να με κρατήσει με το ζόρι μέχρι να έρθει αν το κάνει έχω δικαίωμα να τον εγκαλεσω

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Θα επρεπε να δίνεται δωρεάν μετακίνηση(ή εστω μηνιαία κάρτα στο 1/3 της αξίας της κανονικής) με τα ΜΜΜ σε όσους έχουν κάρτα ανεργίας και σε χαμηλόμισθους και συνταξιόυχους.Ακόμα και σε εργαζομενους θα μπορούσε να υπάρχει μειωμένη τιμή και ειδική κάρτα,η οποία θα τους καλύπτει για μια συγκεκριμένη διαδρομή,"πήγαινε-έλα",αυτήν που κάνει κάθε μέρα για την δουλειά του.Υπαρχουν λύσεις για να ειναι ευχαριστημένες όλες οι πλευρές,αλλα........

οχι φιλε αμα γινει αυτο θα σαι τσαμπατζης

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Το εχει σκάσει κόσμος και κοσμάκης στο περιβόητο "περίμενε να έρθει η αστυνομία".Αμα θελει το σκάει ο άλλος και οι ελεγκτές δεν μπορούν να του κάνουν και τιποτα(αλλωστε,γιατι να ασχοληθεί? θα βρει άλλον να του κόψει πρόστιμο).Κακα τα ψέμματα και με απλα λογια,εγω αυτο που εχω καταλάβει ειναι οτι τα παίρνουν απ οκέι που μπορούν και τους "παίρνει".

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

να φωναξει την αστυνομια ναι να με κραταει παρανομα οχι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
έχει δικαίωμα να φωνάξει αστυνομια αλλά όχι να με κρατήσει με το ζόρι μέχρι να έρθει αν το κάνει έχω δικαίωμα να τον εγκαλεσω
Δηλαδη αν καποιος με τρακαρει και φωνάξω την αστυνομια, και παει αυτος να φυγει και τον κρατησω, μπορει να με εγκαλεσει. Μωρε μπραβο? Τι είναι αυτά που λες μωρε.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
οχι φιλε αμα γινει αυτο θα σαι τσαμπατζης
Τζαμπατζής επειδη θα πληρώνεις (για κατι που θα μπορούσε και να ταν και δωρεαν,αλλα τέλος πάντων) ανάλογα με την οικονομική σου δυνατότητα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom