hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
καλοί μαλάκες και δαύτοι... μετά θα διαμαρτύρονται που αυξάνουν οι φόροι...
θα του έκλανες τα αρχίδια βέβαια.. έπρεπε να σε μπουζουριάσει και να σε πάει σηκωτό στο τμήμα...
γιτι ουτε τον εβρισα στον πλυθηντικο του μιλουσα οταν αρχισε να μου μιλαει στον ενικο τον εβαλα στη θεση του ουτε αρνηθηκα τον ελενχο ουτε τιποτα το μονο που του ειπα ειναι οτι νομικα εχω δικαιωμα να δω την καρτα του και τα στοιχεια του για να υποβληθω σε ελενχο οπως οριζει ο κανονισμος αφου τη χαζευα για κανενα δεκαλεπτο αρχιζε να εκνευριζετε χωρις να ξερω το λογο επισης του ειπα μετα οτι απλα δεν θυμομουν που ειχα βαλει το εισητηριο μου αφου μου ζητησε ταυτοτητα και μαλιστα επιτακτηκα του ειπα οτι εχω εισητηριο απλα μπορει να περιμενει η αν θελει να συνεχησει τον ελενχο μου ειπε οτι δεν θα το κουνησει ρουπι καθως αμα με αφησει εγω θα κατεβω και οτι προσπαθω να αποφυγω το προστιμο και οτι θα με γραψει επειδη εχει το δικαιωμα
του ειπα οτι δεν θα φυγω και οτι ψαχνω το εισητηριο μου καθως ειμαι ξεχαασιαρης???? τοτε μου ειπε οτι πρεπει να του δειξω την ταυτοτητα του ειπα οτι ταυτοτητα δειχνω μονο σε αστυνομια και εισαγγελεις οπως οριζει το συνταγμα εκει ηταν που αρησε της απειλες να παμε σε τμημα και ολα τα συναφη μετα του μιλουσα για το δικαιωμα της ελευθερης μετακινησης απο ανεργους χαμηλομισθους χαμηλοσυνταξιουχους και τον τσαντιζα μαλλον κανενα γαλαζιο ξερατο θα ταν ο ελενχτης
το καλητερο ηταν αφου ειχε χασει τουλαχιστον 10 με 20 προστιμα του εβγαλα το εισητηριο μου και εμεινε ΜΑΛΑΚΑΣ που ηταν και δανεισμενο οταν με ρωτησε που το χτηπησα δεν ηξερα καν αλλα η ωρα με καληπτε για 20 λεπτα ακομα 5 λεπτα το κοιταζε να του βρει ψεγαδι εκει ηταν που αρχησε να μου λεει οτι το κανα επητηδες και οτι τον καθυστερησα και οτι πρεπει να κοιταω εκτος απο τα δικαιωματα και τις υποχρεωσεις μου και αλλες πιπες οταν μαλιστα τον απειλησα καθως ο φιλος μου ειναι ασκουμενος δικηγορος με μυνηση και οτι θα απευθυνθω με τη φωτογραφια στα εκδοτηρια για καταγγελια καθως τον ηχογραφουσα κι ολας κατεβηκε μαζι του και εγω καθως ειχα φτασει στη σταση που ηθελα να κατεβω και χτυπησε το χερι του στη κολωνα μαλιστα δανεισα το εισητηριο σε ενα που ανεβενε και του ειπα προσεχε μονο γιατι ειναι για 10 λεπτακια ακομα