Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλοί μαλάκες και δαύτοι... μετά θα διαμαρτύρονται που αυξάνουν οι φόροι...
θα του έκλανες τα αρχίδια βέβαια.. έπρεπε να σε μπουζουριάσει και να σε πάει σηκωτό στο τμήμα...

γιτι ουτε τον εβρισα στον πλυθηντικο του μιλουσα οταν αρχισε να μου μιλαει στον ενικο τον εβαλα στη θεση του ουτε αρνηθηκα τον ελενχο ουτε τιποτα το μονο που του ειπα ειναι οτι νομικα εχω δικαιωμα να δω την καρτα του και τα στοιχεια του για να υποβληθω σε ελενχο οπως οριζει ο κανονισμος αφου τη χαζευα για κανενα δεκαλεπτο αρχιζε να εκνευριζετε χωρις να ξερω το λογο επισης του ειπα μετα οτι απλα δεν θυμομουν που ειχα βαλει το εισητηριο μου αφου μου ζητησε ταυτοτητα και μαλιστα επιτακτηκα του ειπα οτι εχω εισητηριο απλα μπορει να περιμενει η αν θελει να συνεχησει τον ελενχο μου ειπε οτι δεν θα το κουνησει ρουπι καθως αμα με αφησει εγω θα κατεβω και οτι προσπαθω να αποφυγω το προστιμο και οτι θα με γραψει επειδη εχει το δικαιωμα
του ειπα οτι δεν θα φυγω και οτι ψαχνω το εισητηριο μου καθως ειμαι ξεχαασιαρης???? τοτε μου ειπε οτι πρεπει να του δειξω την ταυτοτητα του ειπα οτι ταυτοτητα δειχνω μονο σε αστυνομια και εισαγγελεις οπως οριζει το συνταγμα εκει ηταν που αρησε της απειλες να παμε σε τμημα και ολα τα συναφη μετα του μιλουσα για το δικαιωμα της ελευθερης μετακινησης απο ανεργους χαμηλομισθους χαμηλοσυνταξιουχους και τον τσαντιζα μαλλον κανενα γαλαζιο ξερατο θα ταν ο ελενχτης

το καλητερο ηταν αφου ειχε χασει τουλαχιστον 10 με 20 προστιμα του εβγαλα το εισητηριο μου και εμεινε ΜΑΛΑΚΑΣ που ηταν και δανεισμενο οταν με ρωτησε που το χτηπησα δεν ηξερα καν αλλα η ωρα με καληπτε για 20 λεπτα ακομα 5 λεπτα το κοιταζε να του βρει ψεγαδι εκει ηταν που αρχησε να μου λεει οτι το κανα επητηδες και οτι τον καθυστερησα και οτι πρεπει να κοιταω εκτος απο τα δικαιωματα και τις υποχρεωσεις μου και αλλες πιπες οταν μαλιστα τον απειλησα καθως ο φιλος μου ειναι ασκουμενος δικηγορος με μυνηση και οτι θα απευθυνθω με τη φωτογραφια στα εκδοτηρια για καταγγελια καθως τον ηχογραφουσα κι ολας κατεβηκε μαζι του και εγω καθως ειχα φτασει στη σταση που ηθελα να κατεβω και χτυπησε το χερι του στη κολωνα μαλιστα δανεισα το εισητηριο σε ενα που ανεβενε και του ειπα προσεχε μονο γιατι ειναι για 10 λεπτακια ακομα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γιτι ουτε τον εβρισα στον πλυθηντικο του μιλουσα οταν αρχισε να μου μιλαει στον ενικο τον εβαλα στη θεση του ουτε αρνηθηκα τον ελενχο ουτε τιποτα το μονο που του ειπα ειναι οτι νομικα εχω δικαιωμα να δω την καρτα του και τα στοιχεια του για να υποβληθω σε ελενχο οπως οριζει ο κανονισμος αφου τη χαζευα για κανενα δεκαλεπτο αρχιζε να εκνευριζετε χωρις να ξερω το λογο επισης του ειπα μετα οτι απλα δεν θυμομουν που ειχα βαλει το εισητηριο μου αφου μου ζητησε ταυτοτητα και μαλιστα επιτακτηκα του ειπα οτι εχω εισητηριο απλα μπορει να περιμενει η αν θελει να συνεχησει τον ελενχο μου ειπε οτι δεν θα το κουνησει ρουπι καθως αμα με αφησει εγω θα κατεβω και οτι προσπαθω να αποφυγω το προστιμο και οτι θα με γραψει επειδη εχει το δικαιωμα
του ειπα οτι δεν θα φυγω και οτι ψαχνω το εισητηριο μου καθως ειμαι ξεχαασιαρης???? τοτε μου ειπε οτι πρεπει να του δειξω την ταυτοτητα του ειπα οτι ταυτοτητα δειχνω μονο σε αστυνομια και εισαγγελεις οπως οριζει το συνταγμα εκει ηταν που αρησε της απειλες να παμε σε τμημα και ολα τα συναφη μετα του μιλουσα για το δικαιωμα της ελευθερης μετακινησης απο ανεργους χαμηλομισθους χαμηλοσυνταξιουχους και τον τσαντιζα μαλλον κανενα γαλαζιο ξερατο θα ταν ο ελενχτης

το καλητερο ηταν αφου ειχε χασει τουλαχιστον 10 με 20 προστιμα του εβγαλα το εισητηριο μου και εμεινε ΜΑΛΑΚΑΣ που ηταν και δανεισμενο οταν με ρωτησε που το χτηπησα δεν ηξερα καν αλλα η ωρα με καληπτε για 20 λεπτα ακομα 5 λεπτα το κοιταζε να του βρει ψεγαδι εκει ηταν που αρχησε να μου λεει οτι το κανα επητηδες και οτι τον καθυστερησα και οτι πρεπει να κοιταω εκτος απο τα δικαιωματα και τις υποχρεωσεις μου και αλλες πιπες οταν μαλιστα τον απειλησα καθως ο φιλος μου ειναι ασκουμενος δικηγορος με μυνηση και οτι θα απευθυνθω με τη φωτογραφια στα εκδοτηρια για καταγγελια καθως τον ηχογραφουσα κι ολας κατεβηκε μαζι του και εγω και χτυπησε το χερι του στη κολωνα

καλά.. αμα χώσουνε στην γιαγιά σου που σε ταίζει κανένα τέλος για τις αστικές συγκοινωνίες μην βγείς να κλάψεις μετά...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλά.. αμα χώσουνε στην γιαγιά σου που σε ταίζει κανένα τέλος για τις αστικές συγκοινωνίες μην βγείς να κλάψεις μετά...

γιατι τα μεσα μαζικης μεταφορας τα χουν πληρωσει οι εργαζομενενοι απο τον ιδρωτα τους και απο τους φορους τους
τωρα καλουμαστε να πληρωσουμε τις μιζες της siemens που υπεγραφαν καποιοι απο πασοκ νδ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γιατι τα μεσα μαζικης μεταφορας τα χουν πληρωσει οι εργαζομενενοι απο τον ιδρωτα τους και απο τους φορους τους
τωρα καλουμαστε να πληρωσουμε τις μιζες της siemens που υπεγραφαν καποιοι απο πασοκ νδ

ωραία .. πληρώσαμε να τα αγοράσουμε....

με τι λειτουργούνε αυτά με αέρα ??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γιατι τωρα δεν πληρωνουμε φορους φπα (εμμεσους) φορος εισοδηματος (αμεσος)
μάλιστα... δηλαδή θέλεις εγώ ο κάτοικος Sheffield UK, που δεν χρησιμοποιώ τα ΜΜΜ, να πληρώνω με τους φόρους που ακουμπάω για τα εισοδήματα μου στην Ελλάδα την μετακίνηση σου στην Αθήνα...

ωραίος είσαι ρε παίκτη αλλά δεν σφάξανε...

αλλο τέτοιο ξύπνιο παλληκάρι σαν και σένα έκανε η μάνα σου ή όχι ?"?/

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

Αρχισες πάλι να παραληρείς. Δε σε βρίζω επειδή ουτε βρίζεις αλλα και επειδή δεν εισαι πολύ έξυπνος. Αυτά που γράφεις όμως αποτελούν μνημεία ανοησίας, ή υλικό για κωμωδία

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν χτυπαμε λεμε αποφευγουμε να κατεβενουμε σε σταθμους οπως συνταγμα μοναστηρακι ομονοια και αν μας σταματησουν βαζουμε τα ποδια στην πλατη και τρεχουμε
επισης παντα κανουμε πασα το εισητηριο μας (γι αυτους που εχουν χτυπησει) εγω 1 χρονο τωρα που χρησιμοποιω τα μεσα χωρις εισητηριο καθημερηνα εχω πετυχει τουλαχιστον 1 εισητηριο καθε δευτερη η τριτη μερα απο πασα
οι πιο δυσκολες περιπτωσεις ειναι σε λεοφωρεια
εγω ενω ειχα εισητηριο απο πασα και πηρα λεοφωρειο πραγμα που κανω σπανια ετυχε και μπηκε ελενγτης αφου του κοιταζα την καρτα του και την εβγαλα και φωτο (ετσι για ψαρωμα) κανα 10 λεπτο και ειχε εκνευριστει καθως νομιζε οτι δεν εχω εισητηριο ενας φιλος μου ειδοποιουσε τον κοσμο και οσοι δεν ειχαν κατεβεναν ενω του ειπα θα σου το δειξω σε λιγο γιατι δεν εχω διαθεση τωρα ασε που και οι αλοι επιβατες ενημερωναν οσοι ανεβεναν οτι εχει ελενχτες αφου αρχιζαν να με τραμπουκιζουν και τους εξηγουσα τα δικαιωματα μου λιγο πριν φτασω στην σταση του κανω να το εισητηριο μου αφου το τσεκαρε κανα 5 λεπτο εφυγε ψελιζοντας θυμωμενος
Α καλα, εισαι τελειως βλαμμενος.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μάλιστα... δηλαδή θέλεις εγώ ο κάτοικος Sheffield UK, που δεν χρησιμοποιώ τα ΜΜΜ, να πληρώνω με τους φόρους που ακουμπάω για τα εισοδήματα μου στην Ελλάδα την μετακίνηση σου στην Αθήνα...

ωραίος είσαι ρε παίκτη αλλά δεν σφάξανε...

αλλο τέτοιο ξύπνιο παλληκάρι σαν και σένα έκανε η μάνα σου ή όχι ?"?/

αρα δεν πληρωνεις και φορους αν δεν εχεις εισοδηματα στην ελλαδα αρα ουτε πληρωνεις και φπα τι κλαιγεσε τοτε οτι μας πληρωνεις και πληρωνεις

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αρα δεν πληρωνεις και φορους αν δεν εχεις εισοδηματα στην ελλαδα αρα ουτε πληρωνεις και φπα τι κλαιγεσε τοτε οτι μας πληρωνεις και πληρωνεις
έχω εισοδήματα και πληρώνω φόρους... και ασφαλιστικές εισφορές παρόλο που δεν εργάζομαι στην Ελλάδα... και ΦΠΑ όταν έρχομαι και καταναλώνω... και ΔΕΗ για το σπίτι μου και το εξοχικό μου παρέα με ΝΕΡΙΤ (που δεν βλέπω εδώ που είμαι)... και ΕΝΦΙΑ για τα ακίνητα μου...

φτάνουν αυτά ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ζήτησα από τον οδηγό να σταματήσει το λεωφορείο μέχρι να έρθει η αστυνομία που καλούσα από το κινητό μου για να υποβάλλω μήνυση. Είπε δυο λογάκια ο οδηγός στον ελεγκτή του άνοιξε την πόρτα και έφυγε χωρίς να πάρω χαμπάρι.
θρασύδειλα υποκείμενα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αρχισες πάλι να παραληρείς. Δε σε βρίζω επειδή ουτε βρίζεις αλλα και επειδή δεν εισαι πολύ έξυπνος. Αυτά που γράφεις όμως αποτελούν μνημεία ανοησίας, ή υλικό για κωμωδία

ενω εσυ με την νεοφιλελευθερο σκεπτικο σου μας δειχνεις την ευφυια σου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ζήτησα από τον οδηγό να σταματήσει το λεωφορείο μέχρι να έρθει η αστυνομία που καλούσα από το κινητό μου για να υποβάλλω μήνυση. Είπε δυο λογάκια ο οδηγός στον ελεγκτή του άνοιξε την πόρτα και έφυγε χωρίς να πάρω χαμπάρι.
Για ποιο αδίκημα ακριβως θα υπεβαλες μηνυση?

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
έχω εισοδήματα και πληρώνω φόρους... και ασφαλιστικές εισφορές παρόλο που δεν εργάζομαι στην Ελλάδα... και ΦΠΑ όταν έρχομαι και καταναλώνω... και ΔΕΗ για το σπίτι μου και το εξοχικό μου παρέα με ΝΕΡΙΤ (που δεν βλέπω εδώ που είμαι)... και ΕΝΦΙΑ για τα ακίνητα μου...

φτάνουν αυτά ?

εχεις εισοδηματα στην ελλαδα αν εχεις και μεγαλα εισοδηματα πανω απο 12.000 τοτε καλα κανεις και πρεπει να πληρωνεις και φορους και αμα εχεις και μεγαλητερα των 20.000 κανονικα πρεπει να πληρωνεις με ακομα μεγαλητερους συντελεστες. και φπα πληρωνουν ολοι οσοι καταναλωνουν και ειναι υπερογκος στην ελλαδα οι τροικανοι ζητησαν την αυξηση τους κανονικα στα τροφιμα και ειδη πρωτης αναγκης δεν επρεπε να υπηρχε φπα η να ειναι ελαχιστο πχ 5% και οχι 13%
εσυ δεν ελεγες για τον ενφια οτι πρεπει να βγουμε στο κλαρι για να τον πληρωσουμε τι σκουζεις τοτε διχασμενη προσωπικοτητα εισαι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εχεις εισοδηματα στην ελλαδα αν εχεις και μεγαλα εισοδηματα πανω απο 12.000 τοτε καλα κανεις και πρεπει να πληρωνεις και φορους και αμα εχεις και μεγαλητερα των 20.000 κανονικα πρεπει να πληρωνεις με ακομα μεγαλητερους συντελεστες. και φπα πληρωνουν ολοι οσοι καταναλωνουν και ειναι υπερογκος στην ελλαδα οι τροικανοι ζητησαν την αυξηση τους κανονικα στα τροφιμα και ειδη πρωτης αναγκης δεν επρεπε να υπηρχε φπα η να ειναι ελαχιστο πχ 5% και οχι 13%
εσυ δεν ελεγες για τον ενφια οτι πρεπει να βγουμε στο κλαρι για να τον πληρωσουμε τι σκουζεις τοτε διχασμενη προσωπικοτητα εισαι

είπα εγώ να μην πληρώνω φόρους ?? το εισητήριο σου δεν γουστάρω να πληρώνω με τους φόρους μου...

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1

Κάποιος που:
Μένει Ελλάδα,
Δουλευει Ελλάδα,
Πληρώνεται στην Ελλάδα,
Πληρώνει κανονικά ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ, χαράτσια, φόρο εισοδήματος κλπ στην Ελλάδα....

αλλά που ΔΕΝ χρησιμοποιει τα ΜΜΜ  για ποιο λόγο πρεπει να πληρώνει φόρο για αυτά;
Για ποιο λόγο πρεπει να τα πληρώνει αυτός που η δουλειά του είναι 2 βηματα από το σπίτι του;
Για ποιον λόγο πρέπει να τα πληρώνει ο συνταξιούχος που η "διαδρομή" του είναι σπίτι-καφενες της γειτονιάς-σπίτι...
Για ποιον λόγο πρεπει να πληρώνει αυτός που έχει μηχανή ή αμάξι;

Η για να το πάμε και πιο μακριά, αυτός που χρειάζεται πχ ενα λεωφορείο για την μετακίνησή του, για ποιο λόγο πρεπει οι φόροι του να ταϊζουν και το μετρό, τον ΗΣΑΠ ή..... τα ΚΤΕΛ;

ΚΑΙ ΟΜΩΣ, πληρώνουν για όλα αυτά, αλλά πολύ λιγότερο ποσοστό, και το υπόλοιπό συμπληρώνεται μεσω του εισιτηρίου από όλους τους υπόλοιπους που κάνουν χρήση της υπηρεσίας!

Όταν αυτοί το παίζουν "επαναστάτες", από που νομίζεις πως θα βγουν τα λεφτά;
Από τους μισθούς των διευθυντών του ΟΑΣΑ  :2funny: :2funny:
Από την τσεπη την δικιά μου, την δικιά σου και ΟΛΩΝ των υπολοίπων, και μάλιστα όχι πια "ευγενικά", αλλά με στυγνό νταβαντζιλίκι!

Ωραία η "επανάσταση", αλλά να ξέρουμε και που καταλήγουν οι σφαίρες, ε;

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ θα παρά δεχόμουνα να έμπαινε φόρος στη χρήση ΙΧ στην Αττική ώστε να μπορούν να έχουν δωρεάν μετακίνηση οι νέοι , οι άνεργοι,οι συνταξιούχοι,οι ανασφάλιστοι,τα ΑΜΕΑ ,οι καθηγητές,οι δάσκαλοι,οι γιατροι

σε αυτο με βρισκεις απολυτα, συμφωνω και οσο περισσοτερα κυβικα τοσο μεγαλητερη η κλιμακα ειδικα μετα τα 1400 κυβικα τοτε μεγαλειωδης αυξηση του φορου που θα πηγαινει αποκλειστικα για μμμ για να καληπτοντε χαμηλομισθοι χαμηλοσυνταξιουχοι και ανεργοι και φοιτητες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom