Νέα

Elegance

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.803
Πόντοι
481
Καλησπέρα σας,ξέρει κανείς ποιες κοπέλες είναι στο καινούριο και ποιες στο παλιό μαγαζί;Έχει πάει κανείς στο καινούριο;

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
606
Πόντοι
81
Καλησπέρα σας,ξέρει κανείς ποιες κοπέλες είναι στο καινούριο και ποιες στο παλιό μαγαζί;Έχει πάει κανείς στο καινούριο;
Φιλε στην σελιδα για τα Μασατζιδικα εχει καποιον που πηγε σημερα και αφησε κριτικη....

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
597
Πόντοι
81
IMG_3096.jpeg

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.053
Πόντοι
6.125
δεν δουλεύουν 2 αδερφε. Το μετακομισε τελειως στο καινουργιο.

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
500
Πόντοι
21
Έκλεισα ραντεβού με Φένια στο μαγαζί στην Όλγας. Δεν είδα καμία άλλη. Αισθητή η απουσία της Σοφίας πλέον. Η κοπέλα το ζούσε αυτό που έκανε.
Μπαίνει η Φένια ουσιαστικά πιάσαμε κουβεντούλα και μετά τρίφτηκε λίγο επάνω μου, Έμεινε εντελώς γυμνή χωρίς εσώρουχο και μου πήρε μια πολύ ωραία βαθιά ρουφηχτή πίπα. κόστος 70ευρώ. Απλά δεν δικαιολογείται πλέον πίπα χωρίς μασάζ στο 70αρι. Αυτό θα έπρεπε να είχε 50ευρώ και 80-100 το foul εάν ήθελαν να το προσθέσουν κάποια στιγμή στο πρόγραμμα.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.176
Πόντοι
1.056
Έκλεισα ραντεβού με Φένια στο μαγαζί στην Όλγας. Δεν είδα καμία άλλη. Αισθητή η απουσία της Σοφίας πλέον. Η κοπέλα το ζούσε αυτό που έκανε.
Μπαίνει η Φένια ουσιαστικά πιάσαμε κουβεντούλα και μετά τρίφτηκε λίγο επάνω μου, Έμεινε εντελώς γυμνή χωρίς εσώρουχο και μου πήρε μια πολύ ωραία βαθιά ρουφηχτή πίπα. κόστος 70ευρώ. Απλά δεν δικαιολογείται πλέον πίπα χωρίς μασάζ στο 70αρι. Αυτό θα έπρεπε να είχε 50ευρώ και 80-100 το foul εάν ήθελαν να το προσθέσουν κάποια στιγμή στο πρόγραμμα.
Δουλεύει παράλληλα το μαγαζί στην Όλγας; Για κάνε μια διευκρίνιση γιατί μας μπερδεύεις.
Παρόλαυτα με την περιγραφή σου μου ήρθε μια επιθυμία να μου τον βεντουζάρει η Φένια. Η Σοφία είναι μεγάλη απώλεια. Σοφία αν μας διαβάζεις κάνε μπασιμο στο μασάζ, όλες οι άλλες μόνο για τα τσιμπούκια είναι.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.358
Πόντοι
3.786
Πάντως η Ντάρια και η Ελίνα κάνουν καλούτσικο μασάζ,όχι απλά χάδι.Η Μιλένα όμως κάνει χάδι.Έπρεπε η Σοφία πριν φύγει να τις κάνει κάποια σεμινάρια μασάζ.Είχαν την ειδικό στα πόδια τους και δεν την αξιοποίησαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom