You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Elegance
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 313
- Εμφανίσεις 103K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Φιλε στην σελιδα για τα Μασατζιδικα εχει καποιον που πηγε σημερα και αφησε κριτικη....Καλησπέρα σας,ξέρει κανείς ποιες κοπέλες είναι στο καινούριο και ποιες στο παλιό μαγαζί;Έχει πάει κανείς στο καινούριο;
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 481
Σε ευχαριστώ ,ναι το είδα!Φιλε στην σελιδα για τα Μασατζιδικα εχει καποιον που πηγε σημερα και αφησε κριτικη....
Cecell
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.065
- Πόντοι
- 6.125
δεν δουλεύουν 2 αδερφε. Το μετακομισε τελειως στο καινουργιο.Καλησπέρα σας,ξέρει κανείς ποιες κοπέλες είναι στο καινούριο και ποιες στο παλιό μαγαζί;Έχει πάει κανείς στο καινούριο;
Giannis222
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
2b2 ειναι το διπλό ;Από την πρώτη φορά;
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 518
- Πόντοι
- 21
Έκλεισα ραντεβού με Φένια στο μαγαζί στην Όλγας. Δεν είδα καμία άλλη. Αισθητή η απουσία της Σοφίας πλέον. Η κοπέλα το ζούσε αυτό που έκανε.
Μπαίνει η Φένια ουσιαστικά πιάσαμε κουβεντούλα και μετά τρίφτηκε λίγο επάνω μου, Έμεινε εντελώς γυμνή χωρίς εσώρουχο και μου πήρε μια πολύ ωραία βαθιά ρουφηχτή πίπα. κόστος 70ευρώ. Απλά δεν δικαιολογείται πλέον πίπα χωρίς μασάζ στο 70αρι. Αυτό θα έπρεπε να είχε 50ευρώ και 80-100 το foul εάν ήθελαν να το προσθέσουν κάποια στιγμή στο πρόγραμμα.
Μπαίνει η Φένια ουσιαστικά πιάσαμε κουβεντούλα και μετά τρίφτηκε λίγο επάνω μου, Έμεινε εντελώς γυμνή χωρίς εσώρουχο και μου πήρε μια πολύ ωραία βαθιά ρουφηχτή πίπα. κόστος 70ευρώ. Απλά δεν δικαιολογείται πλέον πίπα χωρίς μασάζ στο 70αρι. Αυτό θα έπρεπε να είχε 50ευρώ και 80-100 το foul εάν ήθελαν να το προσθέσουν κάποια στιγμή στο πρόγραμμα.
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 7.233
- Πόντοι
- 1.056
Δουλεύει παράλληλα το μαγαζί στην Όλγας; Για κάνε μια διευκρίνιση γιατί μας μπερδεύεις.Έκλεισα ραντεβού με Φένια στο μαγαζί στην Όλγας. Δεν είδα καμία άλλη. Αισθητή η απουσία της Σοφίας πλέον. Η κοπέλα το ζούσε αυτό που έκανε.
Παρόλαυτα με την περιγραφή σου μου ήρθε μια επιθυμία να μου τον βεντουζάρει η Φένια. Η Σοφία είναι μεγάλη απώλεια. Σοφία αν μας διαβάζεις κάνε μπασιμο στο μασάζ, όλες οι άλλες μόνο για τα τσιμπούκια είναι.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 15.380
- Πόντοι
- 3.786
Πάντως η Ντάρια και η Ελίνα κάνουν καλούτσικο μασάζ,όχι απλά χάδι.Η Μιλένα όμως κάνει χάδι.Έπρεπε η Σοφία πριν φύγει να τις κάνει κάποια σεμινάρια μασάζ.Είχαν την ειδικό στα πόδια τους και δεν την αξιοποίησαν.Έκλεισα ραντεβού με Φένια στο μαγαζί στην Όλγας. Δεν είδα καμία άλλη. Αισθητή η απουσία της Σοφίας πλέον. Η κοπέλα το ζούσε αυτό που έκανε.
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 7.233
- Πόντοι
- 1.056
Ξέρουμε τελικά για έφυγε η Σοφία;Πάντως η Ντάρια και η Ελίνα κάνουν καλούτσικο μασάζ,όχι απλά χάδι.Η Μιλένα όμως κάνει χάδι.Έπρεπε η Σοφία πριν φύγει να τις κάνει κάποια σεμινάρια μασάζ.Είχαν την ειδικό στα πόδια τους και δεν την αξιοποίησαν.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 15.380
- Πόντοι
- 3.786
Ιδέα δεν έχω.Άραγε θα την αντικαταστήσουν με ανάλογη;Ξέρουμε τελικά για έφυγε η Σοφία;
PARADISE LOST
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Στο καινουργιο μαγαζι δεν εχω παει ακομα .. Απο την στιγμη που εφυγε η Σοφια , θα ηταν πολυ καλο να αντικατασταθει .. Η Σοφια , το γουσταρε το μασαζ κ ηταν πολυ καλη .. Ηταν πολυ καλο που υπηρχε μια κοπελα που ειχε το ρολο αυτον .. Γιατι αλλιως οι κοπελες κ κουραση βγαζουν κ δεν νιωθουν πολλες απο μασαζ κ ετσι μπαινουν κ στην διαδικασια να κλεβουν χρονο .. Θα δειξει ..
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 518
- Πόντοι
- 21
δεν γνωρίζω αν δουλεύουν παράλληλα τα καταστήματα. Πιθανόν.Δουλεύει παράλληλα το μαγαζί στην Όλγας; Για κάνε μια διευκρίνιση γιατί μας μπερδεύεις.
Παρόλαυτα με την περιγραφή σου μου ήρθε μια επιθυμία να μου τον βεντουζάρει η Φένια. Η Σοφία είναι μεγάλη απώλεια. Σοφία αν μας διαβάζεις κάνε μπασιμο στο μασάζ, όλες οι άλλες μόνο για τα τσιμπούκια είναι.
θα το ερευνήσω και θα ενημερώσω.
Πάντως όταν πήγα δεν είμαι σίγουρος άν είχε κάνει εγκαίνια το καινούριο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις