Νέα

Elegance

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
839
Πόντοι
96
Ως ένα ίδρυμα που φιλοδοξεί να ανεβάσει λίγο το επίπεδο των υπηρεσιών, ασχέτως αν τα καταφέρει νομίζω του αξίζει ένα ξεχωριστό θέμα.

Παρακαλώ για τη συνεισφορά σας με κριτικές για το επίπεδο των υπηρεσιών.

aggelosbonn

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
73
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο elegance όπου πολύς ντόρος έχει γίνει.Καταρχήν ο χώρος δεν αρμόζει για τέτοιες υπηρεσίες.Εκλεισαν ραντεβού ταυτόχρονα προφανώς χωρίς να μπορούν να μας έχουν έστω σε ξεχωριστά δωμάτια..και έβλεπε ο ένας τον άλλο.Αδιανοήτο.Κοριτσια κοιτάξτε το..Μασάζ με Νικόλ.Χάιδεμα του χαιδέματος για 5 λεπτό.Και επιδόρπιο ακαπελα άλλο ένα 2 λεπτό.Πιο πολύ περίμενα για να μπω δωμάτιο παρά μέσα.Κοστος 80€.Εαν τηρούσαν έστω την ώρα δε θα το ανέφερα..Ελπίζω να βελτιωθούν.

Nicole

Call-Girl
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
11.815
Επίσκεψη στο elegance όπου πολύς ντόρος έχει γίνει.Καταρχήν ο χώρος δεν αρμόζει για τέτοιες υπηρεσίες.Εκλεισαν ραντεβού ταυτόχρονα προφανώς χωρίς να μπορούν να μας έχουν έστω σε ξεχωριστά δωμάτια..και έβλεπε ο ένας τον άλλο.Αδιανοήτο.Κοριτσια κοιτάξτε το..Μασάζ με Νικόλ.Χάιδεμα του χαιδέματος για 5 λεπτό.Και επιδόρπιο ακαπελα άλλο ένα 2 λεπτό.Πιο πολύ περίμενα για να μπω δωμάτιο παρά μέσα.Κοστος 80€.Εαν τηρούσαν έστω την ώρα δε θα το ανέφερα..Ελπίζω να βελτιωθούν.
Καλησπερα. Ευχαριστουμε για την κριτικη. Για την αναμονη δεκτο το σχολιο κ ζητουμε συγνωμη εαν σας φεραμε σε δυσκολη θεση. Αλλα το ν μ λετε πως εκανα μασαζ 5 λεπτα δεν ισχυει σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση , οπως κ το κοστος των 80 ευρ. Τα προγραμματα μας ειναι 30 - 50- 70 ευρ αυστηρα χωρις εξαιρεσεις. Για το οτι δεν εχω την γνωση ν κανω επαγγελματικο μασαζ το λεω συνεχεια κ προτινω να παρετε πρωτα εφοσον θελετε την επαγγελματια μας γ το κομματι του μασαζ κ μετα ν μπω εγω για το αισθησιακο προγραμμα .
Αυτα απο εμενα. Ευχαριστουμε κ καλη συνεχεια

aggelosbonn

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
73
Πόντοι
0
Καλησπερα. Ευχαριστουμε για την κριτικη. Για την αναμονη δεκτο το σχολιο κ ζητουμε συγνωμη εαν σας φεραμε σε δυσκολη θεση. Αλλα το ν μ λετε πως εκανα μασαζ 5 λεπτα δεν ισχυει σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση , οπως κ το κοστος των 80 ευρ. Τα προγραμματα μας ειναι 30 - 50- 70 ευρ αυστηρα χωρις εξαιρεσεις. Για το οτι δεν εχω την γνωση ν κανω επαγγελματικο μασαζ το λεω συνεχεια κ προτινω να παρετε πρωτα εφοσον θελετε την επαγγελματια μας γ το κομματι του μασαζ κ μετα ν μπω εγω για το αισθησιακο προγραμμα .
Αυτα απο εμενα. Ευχαριστουμε κ καλη συνεχεια
Έχεις δίκιο ως προς το κόστος.Συγνωμη έκανα λάθος εγώ.Ήταν στα 70.Το θέμα δεν είναι το επαγγελματικό μασάζ αλλά ο χρόνος που αφιερώνεις σε κάποιον πελάτη.Και αυτός ο χρόνος δεν ξεπέρασε για εμένα τα 10 λεπτά.Ισως γιατί βιάζόσουν επειδή στο σαλόνι υπήρχε κόσμος.Καλη συνέχεια.

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Ω... ρε τι μου θύμισες. Κάποτε (1980) που είμασταν θαμώνες των μπουρδέλων, περιμέναμε έξω στη σειρά 6-7 ίσως και περισσότεροι και περιμέναμε να τελειώσει η πουτάνα να έρθει η σειρά μας. Μεχρι να έρθει η σειρά μας είχαν μαζευτεί όμως άλλοι 7-8 , και πάει λέγοντας. Φυσικά διάρκεια συνεδρίας 5-6 λεπτά.

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
252
Πόντοι
21
Περιμένουμε ενημέρωση …για την εξέλιξη του μαγαζιού …

Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
242
Πόντοι
21
Είμαι μόνο περιστασιακά στη Θεσσαλονίκη και είχα την καλύτερη βραδιά την τελευταία φορά. Αποφάσισα να κάνω μια επίσκεψη στην elegance spa massage. ένα πολύ καθαρό μέρος με δίκαιες τιμές. Πέρασα μια ώρα με τη Νικόλ. Ένα πραγματικά όμορφο και πολύ συμπαθητικό κορίτσι. Έχει δημιουργήσει μια καλή σχέση με εμένα και το σώμα μου. Μου άρεσε ένα καλό μασάζ και ένα εκπληκτικό φινίρισμα. Δεν υπάρχει μπριζόλα. Αλλά αυτό είναι πολύ καλό με μένα. Σχεδόν σκέφτηκα ότι ήταν κρίμα που γνώρισα τη Νικόλ στο μασαζ. Ένα κορίτσι που παραλίγο να ρωτήσω για Date

Ευχαριστώ πάρα πολύ Νικόλ

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
390
Πόντοι
21
Ποια είναι τα κορίτσια και τί πρόγραμμα κάνει ή κάθε μία φότο από τά κορίτσια

Nicole

Call-Girl
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
11.815
Είμαι μόνο περιστασιακά στη Θεσσαλονίκη και είχα την καλύτερη βραδιά την τελευταία φορά. Αποφάσισα να κάνω μια επίσκεψη στην elegance spa massage. ένα πολύ καθαρό μέρος με δίκαιες τιμές. Πέρασα μια ώρα με τη Νικόλ. Ένα πραγματικά όμορφο και πολύ συμπαθητικό κορίτσι. Έχει δημιουργήσει μια καλή σχέση με εμένα και το σώμα μου. Μου άρεσε ένα καλό μασάζ και ένα εκπληκτικό φινίρισμα. Δεν υπάρχει μπριζόλα. Αλλά αυτό είναι πολύ καλό με μένα. Σχεδόν σκέφτηκα ότι ήταν κρίμα που γνώρισα τη Νικόλ στο μασαζ. Ένα κορίτσι που παραλίγο να ρωτήσω για Date

Ευχαριστώ πάρα πολύ Νικόλ
Thank u so much for your lovely comment. I hope your travel back was easy..hugs and kisses till next time my friend. ❤️

Nicole

Call-Girl
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
11.815
Καλημερα. Πληροφοριες σε ινμποξ

giorgos2002

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα μέχρι ποτε είναι ανοιχτό το elegance θέλω να κλείσω ραντεβού με nicole

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
929
Πόντοι
361
Υπάρχει κάποια κοπέλα κάτω από 30 που να εργάζεται για φραπέ με καλαμάκι;

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Καλημερα. Το μαγαζι θ ειναι ανοιχτο μεχρι 15/8, το καλοκαιρινο μας ωραριο ειναι καθημερινες 14:00 με 20:00.
Nicole elegance έγραψε χτες το πρωί " όλες οι πληροφορίες inbox " !
Οποτε κάνε τον κόπο να της στείλεις προσωπικό μνμ με ότι ερωτήματα έχεις και φαντάζομαι ότι θα σου απαντήσει … Φαίνεται συνεργάσιμη η Nicole

Nicole

Call-Girl
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
11.815
Καλημερα. Μεσα στα προγραμματα μας ειναι κ ο «φραπες με καλαμακι». Οσο αναφορα τις ηλικιες θ μπορουσα ν πω ναι υπαρχει κ ν τελειωσει εδω αλλα δε θα σταθω σε αυτο, ειμαστε ολες νεες κ ομορφες,η ηλικια ειναι λιγο κατα την αποψη μου σχετικη.. δεν μ αρεσει ν στεκομαι στο νουμερο γτι υπαρχουν κ κατι κοπελες κατω των 30 π δειχνουν σαν 40. Καλυτερα ν ερθεις ν μας γνωρισεις απο κοντα. Δλδ αν η κοπελα ειναι κουκλα κ ειναι 31 δεν θα ηθελες ν κανεις προγραμμα μαζι της; Παρολαυτα η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι ναι . Για περισσοτερες πληροφοριες θα σε παρακαλεσω στο ινμποξ ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom