You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Elegance
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 133
- Εμφανίσεις 61K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
aggelosbonn
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Επίσκεψη στο elegance όπου πολύς ντόρος έχει γίνει.Καταρχήν ο χώρος δεν αρμόζει για τέτοιες υπηρεσίες.Εκλεισαν ραντεβού ταυτόχρονα προφανώς χωρίς να μπορούν να μας έχουν έστω σε ξεχωριστά δωμάτια..και έβλεπε ο ένας τον άλλο.Αδιανοήτο.Κοριτσια κοιτάξτε το..Μασάζ με Νικόλ.Χάιδεμα του χαιδέματος για 5 λεπτό.Και επιδόρπιο ακαπελα άλλο ένα 2 λεπτό.Πιο πολύ περίμενα για να μπω δωμάτιο παρά μέσα.Κοστος 80€.Εαν τηρούσαν έστω την ώρα δε θα το ανέφερα..Ελπίζω να βελτιωθούν.
Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 11.815
Καλησπερα. Ευχαριστουμε για την κριτικη. Για την αναμονη δεκτο το σχολιο κ ζητουμε συγνωμη εαν σας φεραμε σε δυσκολη θεση. Αλλα το ν μ λετε πως εκανα μασαζ 5 λεπτα δεν ισχυει σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση , οπως κ το κοστος των 80 ευρ. Τα προγραμματα μας ειναι 30 - 50- 70 ευρ αυστηρα χωρις εξαιρεσεις. Για το οτι δεν εχω την γνωση ν κανω επαγγελματικο μασαζ το λεω συνεχεια κ προτινω να παρετε πρωτα εφοσον θελετε την επαγγελματια μας γ το κομματι του μασαζ κ μετα ν μπω εγω για το αισθησιακο προγραμμα .Επίσκεψη στο elegance όπου πολύς ντόρος έχει γίνει.Καταρχήν ο χώρος δεν αρμόζει για τέτοιες υπηρεσίες.Εκλεισαν ραντεβού ταυτόχρονα προφανώς χωρίς να μπορούν να μας έχουν έστω σε ξεχωριστά δωμάτια..και έβλεπε ο ένας τον άλλο.Αδιανοήτο.Κοριτσια κοιτάξτε το..Μασάζ με Νικόλ.Χάιδεμα του χαιδέματος για 5 λεπτό.Και επιδόρπιο ακαπελα άλλο ένα 2 λεπτό.Πιο πολύ περίμενα για να μπω δωμάτιο παρά μέσα.Κοστος 80€.Εαν τηρούσαν έστω την ώρα δε θα το ανέφερα..Ελπίζω να βελτιωθούν.
Αυτα απο εμενα. Ευχαριστουμε κ καλη συνεχεια
aggelosbonn
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Έχεις δίκιο ως προς το κόστος.Συγνωμη έκανα λάθος εγώ.Ήταν στα 70.Το θέμα δεν είναι το επαγγελματικό μασάζ αλλά ο χρόνος που αφιερώνεις σε κάποιον πελάτη.Και αυτός ο χρόνος δεν ξεπέρασε για εμένα τα 10 λεπτά.Ισως γιατί βιάζόσουν επειδή στο σαλόνι υπήρχε κόσμος.Καλη συνέχεια.Καλησπερα. Ευχαριστουμε για την κριτικη. Για την αναμονη δεκτο το σχολιο κ ζητουμε συγνωμη εαν σας φεραμε σε δυσκολη θεση. Αλλα το ν μ λετε πως εκανα μασαζ 5 λεπτα δεν ισχυει σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση , οπως κ το κοστος των 80 ευρ. Τα προγραμματα μας ειναι 30 - 50- 70 ευρ αυστηρα χωρις εξαιρεσεις. Για το οτι δεν εχω την γνωση ν κανω επαγγελματικο μασαζ το λεω συνεχεια κ προτινω να παρετε πρωτα εφοσον θελετε την επαγγελματια μας γ το κομματι του μασαζ κ μετα ν μπω εγω για το αισθησιακο προγραμμα .
Αυτα απο εμενα. Ευχαριστουμε κ καλη συνεχεια
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Ω... ρε τι μου θύμισες. Κάποτε (1980) που είμασταν θαμώνες των μπουρδέλων, περιμέναμε έξω στη σειρά 6-7 ίσως και περισσότεροι και περιμέναμε να τελειώσει η πουτάνα να έρθει η σειρά μας. Μεχρι να έρθει η σειρά μας είχαν μαζευτεί όμως άλλοι 7-8 , και πάει λέγοντας. Φυσικά διάρκεια συνεδρίας 5-6 λεπτά.Επίσκεψη στο elegance όπου πολύς ντόρος έχει γίνει.Καταρχήν ο χώρος δεν αρμόζει για τέτοιες υπηρεσίες.Εκλεισαν ραντεβού ταυτόχρονα προφανώς χωρίς να μπορούν να μας έχουν έστω σε ξεχωριστά δωμάτια..και έβλεπε ο ένας τον άλλο.Αδιανοήτο.Κοριτσια κοιτάξτε το..Μασάζ με Νικόλ.Χάιδεμα του χαιδέματος για 5 λεπτό.Και επιδόρπιο ακαπελα άλλο ένα 2 λεπτό.Πιο πολύ περίμενα για να μπω δωμάτιο παρά μέσα.Κοστος 80€.Εαν τηρούσαν έστω την ώρα δε θα το ανέφερα..Ελπίζω να βελτιωθούν.
Διαγραμμένο μέλος 232573
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Τι είναι ακριβώς το elegance;
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Περιμένουμε ενημέρωση …για την εξέλιξη του μαγαζιού …
Διαγραμμένο μέλος 224760
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 242
- Πόντοι
- 21
Πού είναι το κατάστημα και πώς μπορώ να κανονίσω ένα ραντεβού;
Διαγραμμένο μέλος 224760
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 242
- Πόντοι
- 21
Είμαι μόνο περιστασιακά στη Θεσσαλονίκη και είχα την καλύτερη βραδιά την τελευταία φορά. Αποφάσισα να κάνω μια επίσκεψη στην elegance spa massage. ένα πολύ καθαρό μέρος με δίκαιες τιμές. Πέρασα μια ώρα με τη Νικόλ. Ένα πραγματικά όμορφο και πολύ συμπαθητικό κορίτσι. Έχει δημιουργήσει μια καλή σχέση με εμένα και το σώμα μου. Μου άρεσε ένα καλό μασάζ και ένα εκπληκτικό φινίρισμα. Δεν υπάρχει μπριζόλα. Αλλά αυτό είναι πολύ καλό με μένα. Σχεδόν σκέφτηκα ότι ήταν κρίμα που γνώρισα τη Νικόλ στο μασαζ. Ένα κορίτσι που παραλίγο να ρωτήσω για Date
Ευχαριστώ πάρα πολύ Νικόλ
Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 11.815
Thank u so much for your lovely comment. I hope your travel back was easy..hugs and kisses till next time my friend.Είμαι μόνο περιστασιακά στη Θεσσαλονίκη και είχα την καλύτερη βραδιά την τελευταία φορά. Αποφάσισα να κάνω μια επίσκεψη στην elegance spa massage. ένα πολύ καθαρό μέρος με δίκαιες τιμές. Πέρασα μια ώρα με τη Νικόλ. Ένα πραγματικά όμορφο και πολύ συμπαθητικό κορίτσι. Έχει δημιουργήσει μια καλή σχέση με εμένα και το σώμα μου. Μου άρεσε ένα καλό μασάζ και ένα εκπληκτικό φινίρισμα. Δεν υπάρχει μπριζόλα. Αλλά αυτό είναι πολύ καλό με μένα. Σχεδόν σκέφτηκα ότι ήταν κρίμα που γνώρισα τη Νικόλ στο μασαζ. Ένα κορίτσι που παραλίγο να ρωτήσω για Date
giorgos2002
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μέχρι ποτε είναι ανοιχτό το elegance θέλω να κλείσω ραντεβού με nicole
Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 11.815
Καλημερα. Το μαγαζι θ ειναι ανοιχτο μεχρι 15/8, το καλοκαιρινο μας ωραριο ειναι καθημερινες 14:00 με 20:00.Καλησπέρα μέχρι ποτε είναι ανοιχτό το elegance θέλω να κλείσω ραντεβού με nicole
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Υπάρχει κάποια κοπέλα κάτω από 30 που να εργάζεται για φραπέ με καλαμάκι;
Nicole elegance έγραψε χτες το πρωί " όλες οι πληροφορίες inbox " !Καλημερα. Το μαγαζι θ ειναι ανοιχτο μεχρι 15/8, το καλοκαιρινο μας ωραριο ειναι καθημερινες 14:00 με 20:00.
Οποτε κάνε τον κόπο να της στείλεις προσωπικό μνμ με ότι ερωτήματα έχεις και φαντάζομαι ότι θα σου απαντήσει … Φαίνεται συνεργάσιμη η Nicole
επέστρεψες elegance;Το καταστημα ειναι βασιλισσης ολγας 128 , ραντεβου στα τηλ :
WhatApp και κλήσεις +30 694 065 5533
Μόνο viber 6949631244
Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 11.815
Ναιεπέστρεψες elegance;
Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 11.815
Καλημερα. Μεσα στα προγραμματα μας ειναι κ ο «φραπες με καλαμακι». Οσο αναφορα τις ηλικιες θ μπορουσα ν πω ναι υπαρχει κ ν τελειωσει εδω αλλα δε θα σταθω σε αυτο, ειμαστε ολες νεες κ ομορφες,η ηλικια ειναι λιγο κατα την αποψη μου σχετικη.. δεν μ αρεσει ν στεκομαι στο νουμερο γτι υπαρχουν κ κατι κοπελες κατω των 30 π δειχνουν σαν 40. Καλυτερα ν ερθεις ν μας γνωρισεις απο κοντα. Δλδ αν η κοπελα ειναι κουκλα κ ειναι 31 δεν θα ηθελες ν κανεις προγραμμα μαζι της; Παρολαυτα η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι ναι . Για περισσοτερες πληροφοριες θα σε παρακαλεσω στο ινμποξ ..Υπάρχει κάποια κοπέλα κάτω από 30 που να εργάζεται για φραπέ με καλαμάκι;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K